Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:39:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, tako je moje mnenje, Najič! In kaj ti je všeč poleg motorjev? Aja, Lado in Jure sta pa men tak fajna, da raje tule sedim. Kaj? Travel TV, kak dober film (tudi na SLO1 ob sredah), Prava ideja, Telebajski
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:40:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše? Ja malo boljše pa sem, hvala. Predvsem zdej, ko je možek spet doma. Pejdi na fb gledat našega božička. že šibam iiii lepa full ... to maš sposojeno al ti je že zašivala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:40:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, tako je moje mnenje, Najič! In kaj ti je všeč poleg motorjev? Aja, Lado in Jure sta pa men tak fajna, da raje tule sedim. Kaj? Travel TV, kak dober film (tudi na SLO1 ob sredah), Prava ideja, Telebajski Kar smej se, čez kako leto jih boš pa morala gledat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:40:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa btw. Zrnec se mi dopade a nikakor ne v tej kombinaciji z Ladom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:41:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše? Ja malo boljše pa sem, hvala. Predvsem zdej, ko je možek spet doma. Pejdi na fb gledat našega božička. že šibam iiii lepa full ... to maš sposojeno al ti je že zašivala Ne, posodila mi je. Tak da danes smo začeli in ne slečemo do januarja. Moram še kake bele žabice kupit, pa rdeči škorenci bi zažgali! Tisti mehki iz HMa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:41:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, tako je moje mnenje, Najič! In kaj ti je všeč poleg motorjev? Aja, Lado in Jure sta pa men tak fajna, da raje tule sedim. Kaj? Travel TV, kak dober film (tudi na SLO1 ob sredah), Prava ideja, Telebajski Kar smej se, čez kako leto jih boš pa morala gledat. Kako leto, Najaa, moj jih že sedaj gleda...ravno danes zjutraj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:42:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše? Ja malo boljše pa sem, hvala. Predvsem zdej, ko je možek spet doma. Pejdi na fb gledat našega božička. že šibam iiii lepa full ... to maš sposojeno al ti je že zašivala Jaz bi tudi rada videla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:42:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure. KOKIČ dragi, a je teb sploh kej všeč na tem ljubem svetu? Verjetno ne zato,pa tu visi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:42:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako leto, Najaa, moj jih že sedaj gleda...ravno danes zjutraj... a res? a že?? Kje pa' A jih maš posnete? Men še ni padl na pamet, da jih dam (spet ) gor, pol pa kr Frančka skupi gledata al pa Nodija. Mogoče bo pa Nika preskočila Telebajske, ko s Tijo gleda druge risanke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:43:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše? Ja malo boljše pa sem, hvala. Predvsem zdej, ko je možek spet doma. Pejdi na fb gledat našega božička. že šibam iiii lepa full ... to maš sposojeno al ti je že zašivala Ne, posodila mi je. Tak da danes smo začeli in ne slečemo do januarja. Moram še kake bele žabice kupit, pa rdeči škorenci bi zažgali! Tisti mehki iz HMa. že zdaj zgleda super, z redčimi škorenci pa bi še bolj zažigala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:43:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz bi tudi rada videla? ti bom poslala na mail.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:43:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure. KOKIČ dragi, a je teb sploh kej všeč na tem ljubem svetu? Verjetno ne zato,pa tu visi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:43:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer, Persida! kako baterije?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:44:11
|
|
|
|
trinity22
|
grem pod tuš mogoče vas še pridem kaj pogledat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:45:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako leto, Najaa, moj jih že sedaj gleda...ravno danes zjutraj... a res? a že?? Kje pa' A jih maš posnete? Men še ni padl na pamet, da jih dam (spet ) gor, pol pa kr Frančka skupi gledata al pa Nodija. Mogoče bo pa Nika preskočila Telebajske, ko s Tijo gleda druge risanke. Ne, ne..pri Živ-Žav jih vsako nedeljo gleda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:45:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz bi tudi rada videla? ti bom poslala na mail.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:45:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj otroc še ne spijo? tamanjši že ta večjemu pa še večerjo štimam, ker si jo je zaslužil
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:45:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. hvala, te pozdravlja nazaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:46:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako leto, Najaa, moj jih že sedaj gleda...ravno danes zjutraj... a res? a že?? Kje pa' A jih maš posnete? Men še ni padl na pamet, da jih dam (spet ) gor, pol pa kr Frančka skupi gledata al pa Nodija. Mogoče bo pa Nika preskočila Telebajske, ko s Tijo gleda druge risanke. Ne, ne..pri Živ-Žav jih vsako nedeljo gleda. pa ne da jih spet predvajajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:46:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer, Persida! kako baterije? Grejo počasi do fula .Malo sem še prišla prečekirat pol pa grem ,sem nekaj šivala pa je trajalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:47:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa, evo tudi to, kar si mi ravnokar poslala po mailu, mi je zeloooo všeč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:47:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako leto, Najaa, moj jih že sedaj gleda...ravno danes zjutraj... a res? a že?? Kje pa' A jih maš posnete? Men še ni padl na pamet, da jih dam (spet ) gor, pol pa kr Frančka skupi gledata al pa Nodija. Mogoče bo pa Nika preskočila Telebajske, ko s Tijo gleda druge risanke. Ne, ne..pri Živ-Žav jih vsako nedeljo gleda. pa ne da jih spet predvajajo jp
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:48:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer, Persida! kako baterije? Grejo počasi do fula .Malo sem še prišla prečekirat pol pa grem ,sem nekaj šivala pa je trajalo. Pridna si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:54:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
In kam ste sedaj pobegnile?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:59:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj otroc še ne spijo? tamanjši že ta večjemu pa še večerjo štimam, ker si jo je zaslužil Res si jo je in to kaj posebnega, ne jajca na oko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......