Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:07:35
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Samo nekaj me zanima:
Ali te pikice pri 6. otr. bolezni otroke srbijo, pečejo? nisem nikjer zasledila a me zanima, ker je bila zadnja noč katastrofa...samo jamranje...pa se bojim, da bo še ta takšna!
Po moje, da ne. Kot ti je že mmmc rekla, verjetno jamra ker je bolan. Sej veš, kako je, ko si bolana, nič ti ne paše.
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:11:08
felix7
zdaj moram pa javno pohvaliti mojega moža: danes je pospravil shrambo, pomil cel hladilnik in še kuhinjo Včasih ima takšne gospodinjske prebliske, no, danes se je zgodil en od njih in zdaj se vse sveti in diši Torej, bravo bravo možek!
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:12:09
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
zdaj moram pa javno pohvaliti mojega moža: danes je pospravil shrambo, pomil cel hladilnik in še kuhinjo Včasih ima takšne gospodinjske prebliske, no, danes se je zgodil en od njih in zdaj se vse sveti in diši Torej, bravo bravo možek!
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:13:58
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
aha, no pol pa hvala za vprašanje, dobro sem hvala in seveda sem mogla te/ vas prit mal pogeldata, na Koroškem smo na zelo počasnem netu, pa se mi ni dalo čakat
super za Valentina, da je boljši in kako si ti
Hvala, tudi jaz sem okej...lahko bi bio boljše a bo že...kaj čem jamrati..Samo upam, da jutri ne bo dežja, da bova lahko zunaj, ker sva noter že od srede...
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:17:48
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
aha, no pol pa hvala za vprašanje, dobro sem hvala in seveda sem mogla te/ vas prit mal pogeldata, na Koroškem smo na zelo počasnem netu, pa se mi ni dalo čakat
super za Valentina, da je boljši in kako si ti
Hvala, tudi jaz sem okej...lahko bi bio boljše a bo že...kaj čem jamrati..Samo upam, da jutri ne bo dežja, da bova lahko zunaj, ker sva noter že od srede...
jaz tudi upam, da ga ne bo, da bova lahko šle na plavanje peš ... upam da vama rata kak sprehod
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:20:15
mama_milchy
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:22:06
trinity22
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:35:15
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Bomo kako rekle?
Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda!
Mario
Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure.
KOKIČ dragi, a je teb sploh kej všeč na tem ljubem svetu?
Ja, marsikaj..samo ne te naše, slovenske, bedne oddaje...kjer npr. pri Ladotu in ...,moram ljubljanščino poslušati...in to na nacionalni tv....pa ljubljančanke brez zamare, a to je nacionalna TV...