Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:07:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:07:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo nekaj me zanima: Ali te pikice pri 6. otr. bolezni otroke srbijo, pečejo? nisem nikjer zasledila a me zanima, ker je bila zadnja noč katastrofa...samo jamranje...pa se bojim, da bo še ta takšna! Po moje, da ne. Kot ti je že mmmc rekla, verjetno jamra ker je bolan. Sej veš, kako je, ko si bolana, nič ti ne paše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:08:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:08:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure. pri nas doma sta pa Boris in Jure
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:10:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hahahaha, ja sej zato je bil smeško. Ker so naši trenutno v takšnem obdobju, da za vse krivimo zobke. ja, ja,...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:10:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:11:08
|
|
|
|
felix7
|
zdaj moram pa javno pohvaliti mojega moža: danes je pospravil shrambo, pomil cel hladilnik in še kuhinjo Včasih ima takšne gospodinjske prebliske, no, danes se je zgodil en od njih in zdaj se vse sveti in diši Torej, bravo bravo možek!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:11:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:12:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj moram pa javno pohvaliti mojega moža: danes je pospravil shrambo, pomil cel hladilnik in še kuhinjo Včasih ima takšne gospodinjske prebliske, no, danes se je zgodil en od njih in zdaj se vse sveti in diši Torej, bravo bravo možek! Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:13:42
|
|
|
|
felix7
|
aja, Koki, una za 9. marec je pa dobra
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:13:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 aha, no pol pa hvala za vprašanje, dobro sem hvala in seveda sem mogla te/ vas prit mal pogeldata, na Koroškem smo na zelo počasnem netu, pa se mi ni dalo čakat super za Valentina, da je boljši in kako si ti Hvala, tudi jaz sem okej...lahko bi bio boljše a bo že...kaj čem jamrati..Samo upam, da jutri ne bo dežja, da bova lahko zunaj, ker sva noter že od srede...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:14:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, Koki, una za 9. marec je pa dobra Je, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:17:48
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 aha, no pol pa hvala za vprašanje, dobro sem hvala in seveda sem mogla te/ vas prit mal pogeldata, na Koroškem smo na zelo počasnem netu, pa se mi ni dalo čakat super za Valentina, da je boljši in kako si ti Hvala, tudi jaz sem okej...lahko bi bio boljše a bo že...kaj čem jamrati..Samo upam, da jutri ne bo dežja, da bova lahko zunaj, ker sva noter že od srede... jaz tudi upam, da ga ne bo, da bova lahko šle na plavanje peš ... upam da vama rata kak sprehod
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:20:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj moram pa javno pohvaliti mojega moža: danes je pospravil shrambo, pomil cel hladilnik in še kuhinjo Včasih ima takšne gospodinjske prebliske, no, danes se je zgodil en od njih in zdaj se vse sveti in diši Torej, bravo bravo možek! bravo možek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:21:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure. pri nas doma sta pa Boris in Jure Kaj otroc še ne spijo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:22:06
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj moram pa javno pohvaliti mojega moža: danes je pospravil shrambo, pomil cel hladilnik in še kuhinjo Včasih ima takšne gospodinjske prebliske, no, danes se je zgodil en od njih in zdaj se vse sveti in diši Torej, bravo bravo možek! bravo za tvojga možeka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:22:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure. KOKIČ dragi, a je teb sploh kej všeč na tem ljubem svetu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:23:05
|
|
|
|
Najaa
|
trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:24:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
Lahko noč; lepe sanje, čimmanj prebujanja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:29:14
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:30:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše? Ja malo boljše pa sem, hvala. Predvsem zdej, ko je možek spet doma. Pejdi na fb gledat našega božička.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:32:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Lahko noč; lepe sanje, čimmanj prebujanja lahko nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:35:03
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, welcome back! feliša, pozdravi pridnega moža. iii hvala za dobrodošlico .... kako si, si že boljše? Ja malo boljše pa sem, hvala. Predvsem zdej, ko je možek spet doma. Pejdi na fb gledat našega božička. že šibam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:35:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Bomo kako rekle? Je kaj pametnega po Tv-ju? Razen Kmetije seveda! Mario Danes ni Kmetije, ampak sta Lado in Jure. KOKIČ dragi, a je teb sploh kej všeč na tem ljubem svetu? Ja, marsikaj..samo ne te naše, slovenske, bedne oddaje...kjer npr. pri Ladotu in ...,moram ljubljanščino poslušati...in to na nacionalni tv....pa ljubljančanke brez zamare, a to je nacionalna TV... Mario pa je tak malo boljši kot DM! Ja, tako je moje mnenje, Najič!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 8.11.2009 21:36:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, tako je moje mnenje, Najič! In kaj ti je všeč poleg motorjev? Aja, Lado in Jure sta pa men tak fajna, da raje tule sedim.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.11.2009 21:37:20 >
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......