|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.11.2009 10:49:05   
sams
oh drage moje, evo me!!!!

Ko otroci najbolj težijo, prižgem računalnik in jih ignoriram user posted image ... ne, se hecam, ampak uporabljam potem eno roko za božanje enega ali pa drugega....

V glavnem, eee, ne, Sofija ni začela spati. Sta pa mala dva ujela ritem: zbujata se hkrati user posted image . No, pravzaprav, preden dam te aplavzeke gor, naj še povem, da se zbujata kot švicarska urica ob 4:30 zjutraj!!!! user posted image  Če Martina pustimo da se dere (ker on se namreč zbuja tako, da se začne ful naglas in histerično jokat), nič ne dosežemo, tako da ga kar primemo in ga damo k nam v  posteljo. V bistvu so noči take: okoli 2h se zbudi mala, jo podojim, vmes bruha in podiramo kupčka, tako da to traja cca. 1 uro, potem pa (če ni pokakana) je borba za zaspat in če imamo srečo okoli 3h in nekaj spi. In jaz zaspim in potem je itak ob 4:30 budnica user posted image . HB potem moj zlati user posted image  ima njo čez in jo poskuša uspavati (po večini mu uspe, ker jaz in mali zaspiva nazaj v postelji)... Tako da s prekinitvami uspem spati eno malenkost. Včasih sem nadoknadila zjutraj, ampak madame ne spi več zjutraj (ene 20 min mogoče), tako da tudi to odpade...

fobije: jaz se pa panično bojim konjev!!! In kobilic in bogomoljk, samo ne tako panično. Je pa veliko vrst, ki bi jih iztrebila: hijene, golobi, ščurki, ose.....

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

meni je november eden najbolj groznih mesecev v letu in me vsako leto prime ena novemberska depresija..user posted image user posted image

....
kaj vem, se mi zdi, da je Jakob že imel ritem pr 2 mesecih, ta pa še kr neki po svoje dela... babnica moja malauser posted image user posted image

aprilčica, pri obeh te moram citirati, ker je bilo pri meni isto... In edini november, ki mi je bil v življenju dober je bil ta, ko sem bila 1. noseča in so mi hormoni ful udarjali in sem bila kot zadrogirana user posted image ...

kerala, veš kaj te vedno hočem vprašati? Če si / ste vegetarijanci? Če ja, kako pa boš Tarasa navadila? To me je vedno zanimalo.... Jaz sem bila tudi kar nekaj let (začela sem zaradi mode, najstnica pač, kaj čmo) in sem pridelala 10 kg (iz manekenskih 50 kg na 60 kg, no zdej imam še 20 več user posted image ), ker sem bila non-stop lačna.... V glavnem, jaz nisem bila iz nekega prepričanja....

punce, super slike in lepi otročki!!! Aja, midva se tudi ne bova poročila... Predrago za samo 1 dan žurke pa še meni se to zdi ful velik korak in bi sigurno imela krizo pred poroko... sem čudna pač...

Aja, sobote so mi najhujše, ker sem sama z obemi in nikakor ne spita istočasno. Jaz pa jih rada uspavam na rokah (tečna pa sta istočasno, tako da jih ne morem hkrati uspavat). Ker meni je pa to nekaj najlepšega... vidim, ko berem, da vi ne uspavate otroke na rokah, meni je pa to tako lepo user posted image ...

Aja, kaj so vaši starejši otroci še vedno tako smotani? Naš je ful in se moram ful več ukvarjati z njim kot s Sofijo. Boga se mi prav smili, je samorastnik user posted image ..

OK, grem PROBAT uspavat vsaj enega, ful bi rada pila kavo in leča me žuli in si jo moram popravit in bi to rada naredila v samoti in miru (ah, pobožne želje)..

zdej pa upam, da mi tega romana ne bo izbrisalo!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.11.2009 11:00:56   
sams
ej, ne morem verjeti! To se še ni zgodilo. V pičlih 10-15 min sta zaspala oba!!! Tako sem vesela, to se je zgodilo tako malokrat, od veselja ne vem, kaj bi delala!!! Una kava in leča se mi več ne zdita tako dobra ideja!! Grem hitro, ker ne vem, koliko časa bo mir!!! Ke lepo!!!!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.11.2009 11:13:24   
aprilčica07
ooo sams; smo te pogrešali, veš.. lepo, da si se javila...user posted image user posted image user posted image   pa bravo, da ste ulovili neki skupni ritem... glede ukvarjanja z ta večjimi otročki je pr nas podobno.. v glavnem ful ful več moramo bit z njimi in posledično  je Julija dosti več sama in lahko tud vrešči, ampak je včasih Jakob tako sitkan, da drgači ne gre.. tolko v tolažbo, da ne boš mislila, da je le vaša Sofija ko samorastnik..user posted image user posted image user posted image   mi je lih prej Jakob rekel, ko sva šla sama z avtom, da gremo "ku uni dan, sami, ko še ni blo Lulje.. (tako jo on kliče)user posted image

glede novembra: se pridružejm, depresije ni blo le ko sem bla noseča za Jakoba...user posted image
glede ohceti: razmišljam lih kot ti, je predrago in me je malo strah, kot tebe.. isti problemi..

Ma veš bolj ko te berem, bolj se mi zdi, da smo si podobne.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee35. ob priliki pa prflikam še kašno mojo fotko gori, da boste vedle s kom čvekate...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.11.2009 12:43:12   
Anonimen
jutro pipike....
jst sem pa dobla idejo, da mi z mojim hiso prodala.....user posted image user posted image user posted image . pa eno drugo kupla.
sam ko pomislim na vse tiste zivce ko sva to kupovala, me kr mal mine....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1304
7.11.2009 15:26:45   
Ayo
Ste kar nekaj naklofale glede na to da je vikend, ponavadi je med soboto in nedeljo tukaj bolj zatisje...

Sams fino da si se spet malo oglasila in lepo, da ste ujeli ritem za spanje; pri nas je tudi podobno, okrog 3h se dojimo, sreco imam le, da takoj zaspi nazaj, samo da potem vcasih vstajam vsako uro, da ji porinem nazaj dudo, vcasih potegne do 6-ih. Gabriel pa tudi spi nekje do 6.30/7h.

Drugace je pa tudi meni nekaj najlepsega uspavanje na rokah, se posebno tako majhne strucke kot so nasi Avgustovcki user posted image user posted image Samo mene potem hitro zastiha v hrbtu in krizu, pa se navadila jih ne bi rada, ker vcasij je enostavneje, ce jih fliknes v postlo in je mir. user posted image

Sanikaa user posted image user posted image za plavanje!!
Meni je to hud sport, ful ful pomaga...in enkrat sem brala koliko kalorij ti gre pri dolocenem sportu v 1 uri in sem bila presenecena, ker je bilo plavanje nekje na 2. ali 3. mestu. Sem vedno mislila, da jih pokurim vec s kolesarjenjem. Sicer se nikoli (na sreco!!) nisem ukvarjala s hujsanjem ampak mi je bia ful zanimiva ta tabela.
tako da tiste, ki bi rade izgubile kg - go go go!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila 12 let vegetarijanka; sem pa prenehala, ko smo zaceli delati na Gabrielu in ni ratalo 1 leto...sem zacela jest meso in sem bla takoj user posted image . Ne vem ali je bil to nakljucje, pac od takrat naprej nisem vec vegetarijanka, povem pa zmeraj, da nisem ljubiteljica mesa, mi disijo salama, prsut in take zadeve...drugace pa prakticno mesa sploh ne jem, tudi doma ga ne kuhamo, moj je odlicen kuhar, edino za meso ne. Zato pa vsaj 2x tedensko ribice jemo user posted image

Miska, ti si faca, kr z neba ti je takole naenkrat padla ideja o prodaji hiske user posted image user posted image user posted image
Pa lepa slikca, sem ze zadnjic pozabila pohvalit. user posted image

Meni je tudi ful dobro, ce pokazete svoje obraze na slikcah, da tako vidim s kom se pogovarjamo. Meni je to ful zanimivo, ker takole klepetamo, si ustvaris nek videz o doloceni osebi...potem pa dejansko vidis fotko in ugotovis kolk od tega je res user posted image

Tako da Aprilcica zdaj cakamo tvojo!! user posted image

Mi imamo krst 29.11.
Zdaj sem Ialrio oblekla, sem letala celo dopoldne, da sem vse dobila...zdaj pa dilema: rabim dekco oz. nekaj da jo pokrijem? user posted image Pojma nima. Zato prosim tiste, ki imate ze izkusnje s krstom pozimi, malo svetujte!
Ilaria bo imela oblekzo iz zameta, zabice, ceveljcke (precej odprte iz blaga), zgoraj pa bodi, jopca iz volne in jakna. In seveda kapica. Za spodaj me malo skrbi, da jo bo zeblo...

Sem bla pa jezna danes v eni trgovini: sem pred 2 meseci kupila eno trenirko zame in ker je bila trgovina na novo odprta so dali 10% popust. Samo da je prodajalka, ko je vtipkala v blagajno pozabila in ni mogla vec stornirat. Pa mi je zato dala en bonus za naslednji nakup 15%. Ok in jz cele 2 mesca razmisljam kako bi lahko izkorista in danes sem rekl grem po bodije za Gabriela, ker jih rabi. Sem bla v stacuni sigurno pol ure ce ne vec...pridem na blagajno z bonusom in mi rece, da to je za vse drug samo za bodije ne user posted image user posted image user posted image Ja pol sem ji omenila, da se je zadnjic njena sodelavka itak ze zmotila, ker mi ni dala 10% in kao zdej spet ne. user posted image Mi je blo pa mal mim, da bi rkela ja ok zdej pa teh bodijev ne bom pa tud ni se mi vec dalo se po drugih stacunah iskat in sem jih jasno vzela. user posted image

No, zdej cakamo da se gospodic zbudi, potem pa gremo pogledat na bajto, koliko je ze kaj zidana user posted image ce nas ne preseneti dez.

< Sporočilo je popravil Ayo -- 7.11.2009 15:34:57 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
7.11.2009 15:53:26   
sams
Ja aprilčica, meni se tudi tako zdi in dostikrat se ful strinjam s tabo, ko te berem user posted image  Aja, torej vi imate Luljo, mi pa imamo Sijo (tako namreč Martin kliče Sofijo user posted image ).

miska, zakaj pa bi prodala hiško?

Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.11.2009 17:50:16   
eee35
miska: upam, da sem narobe razumela, da bi ti rada hiško s TVOJIM vred prodala?user posted image user posted image user posted image . Punca, pol pa hitro ponudba gor: slika od hiše, pa od tvojega, pa osnovne podatkeuser posted image

Mi smo šli na Bled danes, pa bili kakšne pol ure. Midva namreč sva dva bučmana, ki se jima zdi, da je še poletje, pa valjda sva se premalo oblekla. Mali v pajacku toplejšem, z dekco debelo pokrit, midvva pa zraven z zobmi skoraj po tleh od mrazu škrtala. Zato sem si kupila kremšnite za domov! Tok o hujšanju...
Pol sva še šla v Qlandio, pa sem par bodijev vzela in dva pajacka in ene hlače, vse 68, ker še kakšen teden -dva, pa nič se ne bo več dalo 62 navlečt na ta malo ritko. Zdaj po moje spi, sva ga zapakirala v posteljo pa začela pospravljat. In mislim, da je zaspal, user posted image je z njim v sobi, po računalniku skače, jaz pa tukaj na drugem. no da vsaj kakšne pol ure drema, danes sva mu malo ritem porušila, skoz noter pa ven iz avta.

Jutri pa na kosilo k njegovim, ne maram k njim hodit zadnje čase, pa res nimam nobenega tehtnega razloga. Ne vem, zakaj, ampak se mi prav upira...Mogoče ker mora zapakirat milion stvari, pa pol tam biti, pa ne počutim se kot doma, pa Bog ve, zakaj še, sem po moje bolj asocialno bitje zadnje čase, najbolje domauser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 7.11.2009 17:59:24 >

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.11.2009 18:09:16   
tulpek
Če ne bi imela skoraj vedno, ko sem pred računalnikom malega v rokah, bi se večkat oglašala :))
V album sem dala nekaj slikic najmlajšega "avgustovčka", ki je v bistvu septembrček. Če bi ga katera videla, naj me doda med prijatelje, ker sem dostop omejila na prijatelje.

Sama sem vegetarijanka že 10 let, moj ni vegi, ampak je pa samo "lepo" meso, nič špeha ali kosti, kar mi čisto odgovarja. Pa tudi ni tako nor na meso, da bi ga mogel vsak dan jesti. Malemu bova dala meso, ampak že zato, ker ga js ne jem, ne bo na jedilniku vsak dan, ampak nekajkrat tedensko, edino, če bo moj začel vsak dan meso kuhat user posted image .

Kljub temu, da mesa ne jem, sem zanosila v prvem poskusu. Mislim, da je treba pri taki prehrani precej pazit, da dobiš dovolj beljakovin, ne samo ogljikovih hidratov in maščob ter ostalih pomembnih elementov. Prav zaradi beljakovin se velikokrat zgodi, da se ob prehodu na vegi hrano zrediš... meso zamenjaš za og. hidrate in kile so tukaj... se je meni tudi to zgodilo, ker nisem prej prej preštudirala stvari in nisem imela pojma o hrani.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.11.2009 18:17:07   
tulpek
Fobije: js se bojim kar vsega živega user posted image user posted image user posted image Pajki, žužki, krave, konji, psi... vse to so moji sovražniki user posted image user posted image user posted image . Edino pri mačkah še nisem videla napadalnih naklepov. Na srečo pa mi uspeva kar dobro prenašat te strahove in in sem se že skoraj prepričala, da krava ne more preko električnega pastirja in da cilj konja ni, da mene kljusne... še dobro, da pri nas ni medvedov, ker ne bi upala ven. Mi pa domišljijo burijo divji prašiči user posted image , baje da so, čeprav jih še nisem videla. En kolega je izjavil, da zato ne jem mesa, ker se še mrtve žvadi ne upam dotaknit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.11.2009 18:29:25   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Jutri pa na kosilo k njegovim, ne maram k njim hodit zadnje čase, pa res nimam nobenega tehtnega razloga. Ne vem, zakaj, ampak se mi prav upira...Mogoče ker mora zapakirat milion stvari, pa pol tam biti, pa ne počutim se kot doma, pa Bog ve, zakaj še, sem po moje bolj asocialno bitje zadnje čase, najbolje domauser posted image

Jz sm tud najraje doma user posted image zato mi tudi moj skos tezi, da sem prevec nedruzabna in da sem kot ena upokojenka.
Zdej sicer ko imava otroke oz. ko je Gabriel ze malo vecji, se je zadovoljil s tem, da lahko hodi naokrog z njim, drugace prej ko sva bila pa se sama sva se v vecini primerov skregala ravno zato, ker sem jaz hotela sedet doma (tko se jz najleps spocijem) on bi bil pa skos naokrog.

Mi pa ze kurimo drva, bomo pekli kostanj!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.11.2009 20:03:53   
aprilčica07
tulpek: divji prašiči so, pr nas jih je polno.. sem jih vidla tudi v živo, večkratuser posted image user posted image user posted image najbolj nevarna je mama z mladički, drgači pa ni panike, edino bližnjega srečanja z njimi osebno in z avtom si res ne želim..
ayo: jst bi pa pohajala, pa je moj bolj zapečkar in je tudi pr nas zradi tega večkrat ogenj v strehi, ravno prej sva neki glasno debatirala..user posted image user posted image .   bom dala kašno fotko gor, obljubim, samo jo moram najdet, kašno primerno za javno objavo..user posted image user posted image
eee35: ma vedno se nasmejim tvojim postom, resnično..... pa pojdi jutri k njegovim, ti bojo vsaj otročka malo popestvali...user posted image
sams: ja, zgleda, da sva si kr podobni... a Sijo imate doma? face so tile naši tavečji otročki.....user posted image

Glede mesa: jst obožujem pršut, salame in take zadeve, pa kašen kos svinjskega mesauser posted image user posted image user posted image ne maram perutnine, ribe težko požiram, ampak  vsake tolko se pomatram.. meso jem, ker  mislim, da je zdrava prehrana če ješ vsakega po malo... po moje ni pametno pretiravat ne v eno ne v drugo smer... nisem pa tudi jst neka ljubiteljica mesa, ga ne pogrešam če ga ne jem... sem pa nora na pašto in na krompir in na kruh.. če tega ni lahko kr umrem od lakote...user posted image user posted image .

Naš mulček pa mesa lih ne  mara preveč, poje kašne kos piščanca, če mu ga moj nardi, pa hrenovko in mleto meso v golažu, kaj drugega pa tudi  noče..

Nič, grem zdaj na kavč, bom gledala kašno neumnost po tv, recimo kmetija je zdaj na urnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.11.2009 21:08:32   
hruškolinka
Ayo, za krst bi jaz mojemu dala bodi al pa dva če bo res mrzlo, debel pulovrček in bundico, spodi pa žabice pa kake žametne hlačke pa ene debele štumfke pa copatke. Pa eno debelejšo kapico, pa rokavičke. Dekice tud če nimaš, sej mu bo toplo, itak se bo otroček stiskal k tebi.

Jaz še vedno vztrajam s pogodi na grad, danes je blo tolk luštno, ko je sonček posijal. Sedaj, ko že štiri dni malo migam, se precej bolje počutim, bom kar vztrajala. Če že kile ne bodo šle dol, se bom pa vsaj bolje počutila.

Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.11.2009 21:17:40   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Ayo, za krst bi jaz mojemu dala bodi al pa dva če bo res mrzlo, debel pulovrček in bundico, spodi pa žabice pa kake žametne hlačke pa ene debele štumfke pa copatke. Pa eno debelejšo kapico, pa rokavičke. Dekice tud če nimaš, sej mu bo toplo, itak se bo otroček stiskal k tebi.

hvala za odgovor.
sem si umislila oblekco (glede na to da je puncka user posted image ); vem pa da bi hlace bile boljse zaradi mraza... In tud ce gledas po trgovinah za elegantna oblacila za user posted image (to je za posebne priloznosti), imajo skoraj samo oblekce in kiklice...je hlace kar tezko najti...

Jaz sem pa takouser posted image user posted image user posted image
Upam, da bo Ilaria kmalu zaspala, da grem v postlo tudi jaz.

No, pa lahko noc!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 7.11.2009 21:18:27 >

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
8.11.2009 7:53:58   
aprilčica07
Jutro,

rahlo sem razpištoljena na mojga frajerja, ki se izmisli, da on BO PA ŠEL DANES FOTOGRAFIRAT NEVEM KAJuser posted image user posted image Ma ko bi vsaj vprašal, če lahko, če imam kja proti ali kaj v tem smislu.. Ne, njemu je samoumevno, da pač lhako gre.. dedecuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa svakinja pride, njegova sestra in mož, bi blo dobro, da kaj skuhamo, a on  frajer gre.... brrrrrrrrrrrrrrrrr, ma mu bom že vrnila, prej ali slej.. No, mi je lažje, ker sem se spihala tle goriuser posted image

ayo: sem blesava, kaj čem.. mi smo imeli krst 4 11, ampak je bil Jakob večji kot je zdaj Ilaria , imel je pa oblečen bodi, majčko čez, halčke žametne na naramnice, spodaj žabice in nogavičke, kapo in toplo bundico, in čeveljčke.  Je pa res, da tisti dan ni blo mraz, tako, da se ni prehladil in je minilo vse ok. Julijo bomo pa krstili enkrat spomladi, seveda, če do takrat najdemo župnika, ki bo nama ki živiva v grehu, ker sniva poročena, hotel krstit otročka..user posted image user posted image user posted image
hruškolinka
: vedno pozabim, ful lepo sliko si nardila, pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pohvaljena, da vztrajno hodiš na grad.user posted image user posted image user posted image

Kje je pa alisa? ona se tudi že dooolgo ni javila...user posted image

Nič, grem še na eno kafe, čeprav bi raje zvrnila kaj  konkretnega, ker sem besna, ma je definitivno prezgodaj za take podvige... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
8.11.2009 9:03:44   
Ayo
Jutro,

tudi jaz sem ze pokonci od 6h...najprej Ilaria, potem Gabriel, gospodicna je po dojenju zaspala sicer nazaj, zdaj imam pa Gabriela cez, moj se zaga, sem mu jaz rekal naj gre spat, ker je ponoci 2 uri bedel, ker nas mulo ni hotel spat.

Zunaj pa itak sranje, dez...no cakam da se mozek zbudi, potem pa na plavanje. user posted image

Aprilcica upam, da se ti je jeza ze skadila user posted image user posted image Na kaksno fotografiranje pa je sel?
Ves kaj te tudi zmeraj pozabim prasat, kadar reces gremo v dolino, kaj to pomeni? user posted image Sem firbcna a ne?

Grem Ilaria se je zbudila...

Neposredna povezava do sporočila: 1315
8.11.2009 9:11:26   
aprilčica07
ayo: ne, jeza se še ni skadila, sem pa nardila bojni plan, da mu vrnem, vam sporočim kako bo šlo..user posted image user posted image user posted image dolina? no, to je pa pr nas tako, da imamo stanovanje na obeh krajih, jst doma in on doma... sva se pozno spoznala (jst 27 on preko 30, pa po dolgih zvezah oba) in sem si jst prej uštimala svoje stanovanje in on enako..... in ker se še nisva dogovorila kje  se bova ustalila, vsak pač hoče po svojem, sva zdaj malo na hribu (pr nas) in malo v dolini (pr njemu).. povsod je vse opremljeno, malo večje je sicer v dolini, ma ni hude razlike...user posted image tako,  smo taka malo posebna femiliuser posted image jst sem pa tudi vaška deklina in bi ostala na vasi, on je pa predmestni čovijek in bi ostal v predmestju.. tako je to pr nas....user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
8.11.2009 10:33:18   
go_ta
Dobro jutro! kakršen je dan, tko se jst počutimuser posted image  Sm včer do 1 zjutrjuser posted image gledala Armagedon in danes sem kar povožena. Ja, sama sem si kriva. Še dobro, da je user posted image  doma, da se bom mal relaksiralauser posted image  Zdele je šel na pijačo, pol greva do mojih, kdaj bom pa kosilo skuhala, pa ne vemuser posted image  Včer smo imel cel dan obiske, je Niko ene par luštnih stvari dobiluser posted image
sams, user posted image  za skupni ritem in upam, da se bomo kmalu orenk naspaliuser posted image
miška, ti si pa taka impulzivna oseba, bukar hišo prodalauser posted image  eee35, ti me pa nasmejišuser posted image  Ja, splača se ane tale ponudba - dobiš hišo in še enega descauser posted image  Ma saj ga lahko naprej prodaš, hišo pa obdržišuser posted image  Vi pa ful hodite na Bled ... saj enkrat se bomo zmenili za kako pijačko, mi nismo daleč.
ayo, eee35, tud jst sm rada doma, ne maram hodit po obiskih. Zadnjič mi je user posted image  rekel,d a sem čudna, ker ne maram hodit k sorodnikomuser posted image Tako pač je. rada se dobim s prijatelji in osebami, s katerimi se štekamo, da bi pa non stop visela po bajtah, se mi pa ne da. Rada pa hodim na izlete z user posted image , rada sem zunaj, v naravi, na zraku.
hruškolinka, ane, kako se bolje počutiš, ko si aktivna? Jst zdj vztrajam na sprehodih z malim, spomladi sem se pa odločila, da se lotim (spet) tek in kolesarjenja. Kolo res obožujem, pri nas so take luštne poti. Pa plavam ful rada ... ribica semuser posted image
aprilčica, moški so včasih user posted image , ja. In kaakšen je plan? Ne bo dobil kosila?user posted image  Boš šla ven za cel dan ali noč , on se bo pa ukvarjal z otročkoma?user posted image Me je danes moj nasmejal, ko je imel slabo vest, pa me je vprašal, če se strinjam, da gre na pijačo s sodelavcemuser posted image  Sj itak ne gre tolikokrat ven, pa naj mu bouser posted image user posted image  ja, mene tud zanima, kje so Alisa, Joob, Arwen, Flora ...user posted image
pearl shell, ne, jst nisem cepila proti rota virusu. Niko ne bo šel v vrtec še, vsaj 2 leti še ne (mamo vse babice in dedke blizu), tako da se mi ni zdelo smiselno. Tud P je tako rekla, da če ne bo šel v vrtec, je brezveze.
aprilčica, jst tud rada gledam surviver (če mi gospod Niko dovoliuser posted image ). Bogi reveži so, mene bi tam pobralo. Lačna sem tečna ko user posted image  user posted image  Pa odločla sem se, da tvojo Luljo vzamem za snaho, je tko luštkanauser posted image
Zdaj grem pa pogledat, kaj bi danes jedli ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 1317
8.11.2009 10:34:09   
go_ta
aja, še današnja slikica moje smrkaste žabiceuser posted image

user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
8.11.2009 15:10:59   
hel32
Lep pozdrav iz deževnega Pohorja

Imamo se krasno, včeri smo imeli obiske, nismo čez dan nič spali, ker je mali bratranec skozi skakal okrog,
je bil lepi dan in smo pekli kostanjeuser posted image user posted image .
Trenutno stanje pa je tako, da mali spančka, user posted image pa "gleda formulo" z zaprtimi očmiuser posted image , ne vem, kako to greuser posted image .
mene pa neki po maternici pika kouser posted image , zgleda, da bom dobila menstro. Itak sem mogla prit malo sem na RR, da vidim, kaj ste naklofale, sem prej brala, da sem že polovico pozabila.
Kaj mislite, da ne bi bilo pametno iti na obisk k mojmu očetu v bolnico je bil na kolenu operiran, jaz mislim, da ne, zaradi gripeuser posted image user posted image , po moje nas z malim sploh nebi not spustili.

Miška in ako si prišla do ideje, da boš hišo prodala, kr v glavo ti je padlo, al kako? Ja pa pohvala za frizuro, sem zadnjič čist pozabila.
Kerala, tudi jaz sem včeri nardila en mali album od Lukasa, od nuhalne pa do 2 mesecev, pa še moj trebuh zraven, da bo videl, kaka je bila mamauser posted image ,
jaz pošljem v Leclerca po meilu, pa ko gremo po nakupih, še slikice vzamem, čist izi, pa še ceneje je, kot pa vse posebej kupovat in slikice dajat v album.
Levček1 pozdravljena, se pa bolj po redko javljaš, pa vaš fantima je pa prekašal našega, sem mislila, da ni večjega, no sicer je mlajši za kak tedenuser posted image
krepki fant, ga dojiš, ali im AM?Misliš za rota virus, naš ni imel nobene reakcije.
Ayo, tudi jaz sem mnenja, da pri dveh malih otročkih ne moreš biti cel dan v službi, pa zanimiva love storyuser posted image
Pearl-shell, pa saj, ko imaš enkrat ritem v malem prstu, ti kr steče vse, jaz zaenkrat zmorem vse, pač malo majn komplicirim pri pospravljanju, pa punce tuki so me prepričale, da sem nehala vsako stvar likat, in speljem kr vse do konca, pa še kako dobro pecivo utegnem spečtuser posted image , pa zgleda da smo vse tu bolj vsestranske pridne mamice.
Samsuser posted image , da ste končno ujeli ritem, no sj, čez 2 leti bom pa jaz na tem mestu ko bom imela dva malčka, in ne bom več tako pametna, sicer, je pa vsaka minuta z otroko zlata vredna, tako mali ne bodo več in čist prehitro zrastejo
eee35, ja pa dobra si mi ti, da pozabiš sebe oblešt, zuni je ZIMA, a vi še dobite gor bodije 62, mi imamo že vse 68-74, uni so vsi premali.
Ti kr idi na kosilo danes, saj bo pa še spočiješ si.
Tulpek, potem pa idi na računalnik, ko mali spi, jaz po navadi tk nardim, evo se že zbuja.Tvoj mali fantič je pravi lepotec, in korenjak, kot našuser posted image
Joj, za vse ki ne jeste mesa, kako vam uspe, jaz morem vsaj 2x na teden meso jestuser posted image jaz.
Aprilčica, upam, da si dragemu vrnila tole ko ga je popihal na fotografiranje.
Sem že sama razmišljala, kao imate to porihtano, no zdaj vem, kaj pomeni v dolini.
Go-ta, upam, da se naspiš.
Evo, moj mali pric glasno pritestira, letim,.........

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
8.11.2009 16:50:48   
Sanikaa
Zima hvala!!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
8.11.2009 17:43:54   
Anonimen
oioi....ja, glede hise....
am...pičilo me je nekaj. in fora, da sem 1 ze nasla ful dobro. samo zdaj ne vem, kako bit o speljala. mava hipoteko na to, kjer smo, pa da bi to prodala, pa hipoteko na uno prensela....eh....ze ko razmisljam me mal mine. samo tista kucica je pa fuuuul dobra za videt. pa se 1800 kvadratov ima sveta okoli, pa sadovnjak, pa 2 njivi....ah.....
jutri jo bom sla kar pogledatuser posted image user posted image user posted image
am, eee, glede deca zravn pa:::: lahko ti ga dam v najem, ce dobro placas. jst ga bom se mal rabla....mamo hipotekouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
8.11.2009 20:20:22   
hruškolinka
Aprilčica, čist razumem! Potem se pa dragemu čist čudn zdi, kaj se ti razburjaš, ko bi šel on enkrat nekam, ko pa ti skos pomaga, je skos doma, se skos ukvarja z otrokom (hmmm, jaaaaa). Jst tud dans spet mulo kuham. Se je mojemu čist čudn zdel, kaj je treba spet pucat po stanovanju, a ob smeti smo se že spotikali, tako svinjsko imamo. Pol sva se skregala, ker je hotel viset na računalniku. Potem sem šla vsa besna ven si kupit cigarete (Po enem letu!!!) in sem si prižgala enga. Sem ga tretjino skadila. Jebela, tolk sem bla jezna. Pol pa je pomagal spucat stanovanje. Pa še to: ko nisem nič skuhala, pač danes nismo nič jedli. Se sploh ni spomnil. da bi pa danes kaj jedli. Ehhhh, jst sm šla pol ven na sirov burek, prejle pa sem si župo skuhala (samo sebi, ha ha ha). No, in tako mi je zdaj že boljš in sva spet skoraj prijatla.

Sanikaa, to kolegica, ki bi mi loh tamalega čuvala, pravi da bi morala malo prej povedat za varstvo za srede (ker dela ona do 14h), tako da to sredo še ne bo nič s plavanjem, od naslednjega tedna dalje pa sem pripravljena za skok v bazen, ko si bo kolegica zamenjala turnus! Ob kateri uri že hodiš, 12h?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
8.11.2009 20:34:28   
hruškolinka
Aha, pozabila prejle povedati, takaj sem še bila tako jezna na dragega danes. Ker je včeraj, ko je kuril vodno pupo, zakuril mizo v dnevni sobi in tepih. Porka......

Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.11.2009 21:04:58   
*anč*
ojla!

naša mala ma pa zdej 2 dni kr en ritem. prej mi je že spala ob taki uri, zdej pa kr neki tečka. včeri je spala popoldne 4 ure, prvič. ampak od 4-8, tkoda je šla full pozno spat. eh, že joka, morm it.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.11.2009 21:06:53   
eee35
miška: hvala, hvala, ne bom, imam že en model doma, čist mi zadošča....user posted image . Daj poslikaj miška ta bajto, ki jo greš gledat, pa pripopaj goruser posted image

hruškolinka: tvoj pa nagaja kot še en otrok! Glede pospravljanja moj je samo obseden s sesanjem (zaradi parketa, je čist mahnjen nanj), pa v pomivalni stroj daje. Večina drugih stvari pa lahko se začne sama od umazanije po stanovanju premikat...

hel: 62 je čiiiiist na meji, zato smo par 68 nabavili, pa danes sem cel kup dobila, ko sem bila na kosilu, od strica mojegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?