hel32
|
Lep pozdrav iz deževnega Pohorja Imamo se krasno, včeri smo imeli obiske, nismo čez dan nič spali, ker je mali bratranec skozi skakal okrog, je bil lepi dan in smo pekli kostanje . Trenutno stanje pa je tako, da mali spančka, pa "gleda formulo" z zaprtimi očmi , ne vem, kako to gre . mene pa neki po maternici pika ko , zgleda, da bom dobila menstro. Itak sem mogla prit malo sem na RR, da vidim, kaj ste naklofale, sem prej brala, da sem že polovico pozabila. Kaj mislite, da ne bi bilo pametno iti na obisk k mojmu očetu v bolnico je bil na kolenu operiran, jaz mislim, da ne, zaradi gripe , po moje nas z malim sploh nebi not spustili. Miška in ako si prišla do ideje, da boš hišo prodala, kr v glavo ti je padlo, al kako? Ja pa pohvala za frizuro, sem zadnjič čist pozabila. Kerala, tudi jaz sem včeri nardila en mali album od Lukasa, od nuhalne pa do 2 mesecev, pa še moj trebuh zraven, da bo videl, kaka je bila mama , jaz pošljem v Leclerca po meilu, pa ko gremo po nakupih, še slikice vzamem, čist izi, pa še ceneje je, kot pa vse posebej kupovat in slikice dajat v album. Levček1 pozdravljena, se pa bolj po redko javljaš, pa vaš fantima je pa prekašal našega, sem mislila, da ni večjega, no sicer je mlajši za kak teden krepki fant, ga dojiš, ali im AM?Misliš za rota virus, naš ni imel nobene reakcije. Ayo, tudi jaz sem mnenja, da pri dveh malih otročkih ne moreš biti cel dan v službi, pa zanimiva love story Pearl-shell, pa saj, ko imaš enkrat ritem v malem prstu, ti kr steče vse, jaz zaenkrat zmorem vse, pač malo majn komplicirim pri pospravljanju, pa punce tuki so me prepričale, da sem nehala vsako stvar likat, in speljem kr vse do konca, pa še kako dobro pecivo utegnem spečt , pa zgleda da smo vse tu bolj vsestranske pridne mamice. Sams , da ste končno ujeli ritem, no sj, čez 2 leti bom pa jaz na tem mestu ko bom imela dva malčka, in ne bom več tako pametna, sicer, je pa vsaka minuta z otroko zlata vredna, tako mali ne bodo več in čist prehitro zrastejo eee35, ja pa dobra si mi ti, da pozabiš sebe oblešt, zuni je ZIMA, a vi še dobite gor bodije 62, mi imamo že vse 68-74, uni so vsi premali. Ti kr idi na kosilo danes, saj bo pa še spočiješ si. Tulpek, potem pa idi na računalnik, ko mali spi, jaz po navadi tk nardim, evo se že zbuja.Tvoj mali fantič je pravi lepotec, in korenjak, kot naš Joj, za vse ki ne jeste mesa, kako vam uspe, jaz morem vsaj 2x na teden meso jest jaz. Aprilčica, upam, da si dragemu vrnila tole ko ga je popihal na fotografiranje. Sem že sama razmišljala, kao imate to porihtano, no zdaj vem, kaj pomeni v dolini. Go-ta, upam, da se naspiš. Evo, moj mali pric glasno pritestira, letim,.........