mimi30
|
jutro noč ....5x sem jo vzela iz postelje, podojila in dala nazaj spat ulla, takle padec sem pa jaz tud že doživela....sem imela čez celo rit črto od stopnice.... da bolečina čim prej mine....škoda, da nimaš rit zavarovano , bi imela še en denarn razlog več, da ne greš v službo kar se službe tiče....jaz te čist razumem, ker bi tud bla kr z otroci....stika z zunanjim svetom imam itak dovolj, dolgčas mi nikol ni....naštudiraj koliko denarja dobiš (dodatki, znižano plačilo vrtca,...) brez zaposlitve, vzami v zakup čas za učenje, čas za otroke, spočitost,.. in daj na tehtnico Jancci, tam sem pa jaz bila....samo z nahrbtnikom in sem spala kr v enih lesenih hiškah pri obali al pa kar zunaj....prilepi kakšno slikico od hotela, da vidimo.....tale del oz. center, kjer sem bila jaz deluje skor mal bolj študentsko in ne tolk high turizem....kafiči so čist ob morju, sediš kar na tleh na tekačih, fotelji so tud iz tega narejeni, mizice čist na tleh, pr vsaki mizi šiše , vmes med prostorom za sedenje in zgradbo (gostilno) je makedamska cesta,....je pa res da sem jaz bila tam 10let nazaj in verjetn se je do danes marsikaj spremenilo, sem pa uživala 100/h in morje je tam super lepo, svašta not vidiš, prevažali smo se pa okol s temi malimi poltovornjaki, izogibajte se mačk in ostalih živali, ki jih je tam polno,....škoda, da ne morem kakšne fotke prlimat, ker še nisem imela takrat digitalca .....joj, čist sem not padla , kolk je blo lušn yelci, lušni ste symona, sožalje krtekxx, to ni več res ..... khurde...dobr si napisala glede kahlice...meni se tudi zdi, da kadar sem jaz vestna in pozorna dobi nekakšno zaupanje in včasih tud počaka in tudi vidiš, da takoj napolni kahljico, ko jo dam gor....če pa nekaj časa nisem dovolj pozorna in je ne dajem dovolj pogosto pa tud kr signalizirat neha in vse v pleničko naredi sonček, kak pa šampinjone napolniš zvezdica, ribo zaviješ v folijo, zelenjavo okol nadevaš in daš vse skupaj v pečico al še kaj drugega , katero zelenjavo .....cartanje: jaz sem si tud želela nejca cartat, on bi pa sam v postelji spal ....zdej bi pa jaz mal sama v postelji spala, ona bi se pa cartala