*x*y*z*
|
Dobro jutro, pijem kavico, noč je bla skoraj OK, se ne pritožujem, ni se tolko pogosto zbujal, je bil pa spet pol urce zbujen, si je neki sam pravu, sem ga provala uspavat na joški, sem ga provala stisnit, malo pet, nič ni pomagalo, potem pa sem se obrnila proč in je sam zaspal. Teičy dobrodošla, za težo lahko pogledaš seznam je sigurno par strani nazaj, pa ostale zanimive stvari so tam, imamo pa tudi seznam jedilnika kaj dajemo otročkom za jest, pa nekatere stavari so tudi kako se pripravijo, kar poglej si, je zanimivo. Vrtnica, mislim da je Yelci napisala, da ji ni uspelo po tej metodi, jst sem brala uno drugo Brez joka v sanje, pa se mi tudi ne zdi uspešna za take male. Ma jst obravnavam otroka tako kot odraslega. Tudi mi ne maramo jokat, imamo radi razvajanje oz. neko pozornost in zato ne puščam otroka jokat in mu nudim oz. mu pomagam da dobi kar hoče, in pri tem nikoli ne izsiljuje ali se trma. Tisto obdobje ko bo začel izsiljevat oz. se trmarit pa pride kasneje, ko je otrok večji. Vsaj leto, leto in pol pa mu je potrebno nudit kar hoče on, da dobi neko varnost, zaupanje. Mislim, da se večina strinja s tem na tem forumu. Jst sem našega stalno mela po rokah ko je on tel in kmalu je začel sam zaspat, tudi zdej, jst ga uspavam z dojenjem vred 5-7min, včasih tudi pol ure ja (npr. 1-2x mesečno), sej tudi mi včasih zaspimo hitro, včasih traja dolgo.
|