|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
8.11.2009 11:21:40   
symona
Lep deževni pozdrav!

Tiste, ki ste kmetice na FBuser posted image : zemljo mam razmetano po celi parceli, kak lahko to malo vse skup uredim, in malo bliže posadim, da ne bo samo tak nametano? Rada bi uredila, pa ne vem kak.
Zunaj spet lije, tak da ne bomo mogli iti vun, pa lucija je še vedno prehlajena.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.11.2009 11:27:12   
krtekxx
Oj, nisem nič brala, na doping testu bi padla zaradi presežene vrednosti kofeina v krvi.
Brita prehlajena, jockala celo noč, bicepsi so mi za kak cm zrastli. Vročine (zaenkrat) nima.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.11.2009 11:38:51   
barba
Barba boš vidla, da boš ti tut probala ko ti bo zmanjkalo praška... jest vrjamem da boš tok not padla kot v farmo!!! Kmetica! user posted image user posted image user posted image

Jancci nč bat ... praška pa res ne mislim kuhat. Sorry, sam men je to res mal mem ... brez zamere vse k to delate. Kmetica sm pa itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač sm pa že od 6h pokonc. Tine vstaja kot za v službo.user posted image Se mi zdi, da sm že ful dolg pokonc k sm že ful stvari naredila. Sej drgač bi pa v stoje zaspala, če nebi migala.

krtekxxuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 8.11.2009 11:39:26 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.11.2009 11:40:31   
sonček33
krtekxx, držim pesti, da vročine ne bo in da bo Brita kmalu ok

barba...nč zamere, ene mamo preveč cajta:) 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.11.2009 12:45:55   
Jancci
Dan!

Mi smo danes super spali, se je samo 1x zbudila ob 4ih user posted image user posted image Zdaj smo pa že z bazena in smo pri taščici na kosilu.

Barba sej jest grem prašek delat samo zato, da vidim, če znam. Pa ker mi ga je ravno zmanjkalo. Drugač nimam težav s kupljenim. user posted image

Naju z Meto ne bo na srečanje, ker smo včeraj rezervirali Egipt in letimo v soboto. Komaj čakam!!!!!!!!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.11.2009 13:00:37   
Jancci
**** imaš zs

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.11.2009 15:19:29   
Jancci
Tole sem našla za praškokuharce! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.11.2009 16:04:58   
yelci
Hojla, evo dolžna sm vam slikice,

user posted image

V bazenu z očijem v Turčiji

user posted image

S sosedo Tamaro, ki je rojena 45min pred mano

user posted image

Z mamico v morju (Turčija)

user posted image

Doma, mal se valjam po tleh

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.11.2009 16:37:17   
krtekxx
No, tudi tokrat smo dobili vročino...

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.11.2009 16:43:30   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

**** imaš zs

tudi ti

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.11.2009 17:51:51   
symona
Eno vprašanje:
letos aprila mi je za rakom umrla mama user posted image (stara 49 let) in je mela dva kredita, od tega je enega mela zavarovanega, drugega pa ne. In tako je ostalo še plačati 11 jurjev. Ata pa je zdaj začel po njej dobivati pokojnino (prej ni bil nikjer zaposlen). Ona je mela obroka 259,00 evrov mesečno, zdaj pa so na NLB nam rekli, da mora ostati mesečni obrok isti, ne glede na to koliko pokojnine bo imel oče (to je nekaj več kot 300,00 evrov). Zanima me naslednje: kaj se da kredit recimo odpisati? Ker če bomo pa šli na drugo banko in vzeli tam kredit, z manjšim mesečnim obrokom, ker nam tu na NLB tega nočejo narediti.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.11.2009 18:57:09   
Jancci
Symona moje sožalje.user posted image

V zvezi s tvojim vprašanjem pa žal ne znam pomagati. Mogoče najboljš da se obrneš kar na banko.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.11.2009 20:06:42   
sonček33
symona iskreno sožalje ob izgubi. Žal ti ne znam pomagat.

krtekxxuser posted image in user posted image  za Brito

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.11.2009 20:16:30   
Ulla80
simona sožalje....kar se kredita tiče, se vam pomoje splača nekje drugje vzet pod boljšimi pogoji in manjši obrok, pa pol s tistim tega pokrit, pa je...

na farmi maš pa ono rdečo lopato - delete tool, s tisto počistiš zorano, pa nazaj travo nardiš, pol si pač na novo zorješ, pa je...

čeruser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.11.2009 20:24:57   
Hijacinta
Čer,
sem vas prišla mal počekirat da vidim kaj se dogaja. Spet ste pridne pa kuhate user posted image .
Jancci škoda za srečanje pa super za dopustek user posted image .
Meta user posted image za lulanje in celih 9 mesecev.

Mi smo meli čist zanič vikend. Sem jst neki fasala in sem že v petek zvečer bruhala, potem pa celo soboto prespala, dons je blo pa malo bolje. Sem se prou bala da se ne bo še Erik nalezu, pa na srečo zgleda da bo vse ok.

Mi se tuširamo vsak dan, kopali sploh ne vem kdaj smo se nazadnje user posted image . Voščilnic ne pišemo, jih bomo ko bodo otroci večji in jih bodo oni delali user posted image , darilca pa so malenkosti oz. pozornost.

Erik gre v vrtec s 1. januarjem. Na kahlico pa hodimo že od 6 meseca. Od takrat se je samo parkrat pokal v pleničko, ponavadi če smo kje cel dan. Kaka pa ponavadi 4x na dan. Sedaj ga dajemo na kahlico vsakič ko se zbudi in vsakič ko ga previjem. Samo lula večinoma v pleničko.

Simona sožalje, glede kredita bi se pa jaz šla pozanimat v banko.

Imam pa še en Q: Kako in kje naj snamem telebajske in podobne risanke iz neta?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.11.2009 20:32:18   
khurde
mah, ploha, to s signali je tko (iz mojih izkušenj), da jih imajo mali precej malo, ampak da jih v bistvu razvijajo, če vidijo, da "se jim splača". v bistvu ti pol, k že nekaj časa delaš, zmer bolj jasno "kažejo", ker vidijo/vejo, da bo en feedback. vsaj jaz tko mislim.

****, mi nimamo kahle, jaz jo kar nad wc dam.

jancci, lula zjutraj ene petkrat, včas tut sam trikrat, odvisno od tega, kok pije in kaj je. tko k odrasli. v bistvu je frekvenca njenega lulanja podobna mojemu user posted image , lula tok nekak kot odrasli lula. na začetku je pogosteje, zdej se mi pa zdi, da že precej zadrži, ker vedno več polula. popoldne pa čist kokr je, tud ene petkrat, verjetno user posted image bom en dan štela user posted image

je pa tko, da lula vedno, ko se zbudi, pa vedno, ko se npr. igra bolj razigrano in ko se malo umiri. edin "znak", k je zmer prisoten je to, da se umiri. ostalo pa po volji. če je v kaki nosilki, je ful nemirna, ko jo lulat, ne glede na to, kaj naredim, da bi dala mir, ona še zmer "sitnari", dokler je ali ne dam ali pa sem prepozna in se polula. če je na tleh, zdej obvezno vstane, zelo redko, da sedi in se polula (prej je bilo pa ravno obratno).

marta, jaz mislim, da zavestno pokaže, ker dobro ve, a jo tišči a jo ne. ker ko jo ne, jaz pa mislim, da mogoče jo pa, se začne zvijat preden jo začnem slačit, če pa jo, je pa čist mirna.

evo, to zgori sem včer napisala user posted image pol se je pa dete zbudilo, bilo zvečer ene tri ure pokonc, ponoč se je skos zbujala, dopoldne je bila še precej sitna, tam nekje, od štirih dalje, se je pa mal umirilo... mislim, tak revež je zarad teh zob, no, en je že zunaj, ostali naj pa mal lažje ven pridejo. zdele spi, pa upam, da bo tako šlo še naprej... mah, nej se zbuja, sam naj ne joka pa jamra, k to je pa grozn... sem ji dala calpol včer, pa ni nič pomagal. kaj dajete prot bolečinam pri izraščanju? še o jantarjevi ogrlici sem začela razmišljat.

mimi, super vama gre! evo, jaz sem prepričana, da znajo počakat, ko enkrat skapčijo, da jih bo en dal na wc, ker se mi je velikokrat zgodil, da je pokazala, da more lulat, pa je nisem mogla dat pravočasno, pa je zadržala tudi po 10 minut. pol enkrat je naključij kar malo preveč, da bi rekel, da je "sam slučajno". user posted image

symona, sožalje za mamo, odgovora pa ne vem. pri farmi imaš tipko, kjer lahko zbrišeš ena polja, "delete", ena izmed unih ikonc, k so na desni spodaj. in pol maš ikono "plow" in s tisto orješ kjer hočeš.

krtekxx, upam, da bo vročina kmalu mimo in da se ne bo razvilo v kaj več

jancci, user posted image za egipt

yelci, super fotke!!!user posted image

prašek... jaz sem res zadovoljna. ne vem, perilo ma lep vonj po prašku, belo mi super opere, morm edin kako novo eterično olje kupit, ker to, k ga imam, je nikakvo user posted image dam pa mal več k 3 litre, kak deci, dva več, pa nalijem v kantico od kisa za vlaganje (3 l) in pretresavam parkrat dnevno, vsaj prve tri dni.

hm, zdej sem pa pozabila, kaj pomembnega je bilo še napisano user posted image

aja, za zajtrk je jedla ovsene kosmiče + pasirano jabolko + cimet + jogurt, malica slive + marelice, kosilo "rižota" s kvinojo in grahom, malica jabolko z mascarponejem, vmes pa en rižev vafelj in pol ter kup dojenja, ker ji neki ni šlo kot ponavadi user posted image

midve mava na splošno za zajtrk vedno kosmiče, prej riževe, zdej ovsene. se mi zdi tak energičen začetek dneva user posted image . pa k je sonček včer napisala za jabolčno kašo, sem ji dons namest suhih marelic in sliv dala jabuček user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.11.2009 20:34:39   
yelci
Krtekxx, nimam besed, vsaka častuser posted image user posted image

Symona, nimam pojma, ampak mislm, da ma Ulla prov

Kosilo: blitva, krompir, piščanec. Mam eno vprašanje, a ve delate špinačo s navadnim mlekom, al brez. Jst blitvo popražim na maslu, dodam kislo smetano, ko zmešam s kropirjem, dam še mal AM. Kako pa ve delate?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.11.2009 20:37:26   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Eno vprašanje:
letos aprila mi je za rakom umrla mama user posted image (stara 49 let) in je mela dva kredita, od tega je enega mela zavarovanega, drugega pa ne. In tako je ostalo še plačati 11 jurjev. Ata pa je zdaj začel po njej dobivati pokojnino (prej ni bil nikjer zaposlen). Ona je mela obroka 259,00 evrov mesečno, zdaj pa so na NLB nam rekli, da mora ostati mesečni obrok isti, ne glede na to koliko pokojnine bo imel oče (to je nekaj več kot 300,00 evrov). Zanima me naslednje: kaj se da kredit recimo odpisati? Ker če bomo pa šli na drugo banko in vzeli tam kredit, z manjšim mesečnim obrokom, ker nam tu na NLB tega nočejo narediti.

simona user posted image user posted image user posted image user posted image moje  sožalje.

Kar se kredita tiče, greste na drugo banko, predlagam a banko ali unicredit (sploh tuje so fajn flexi) pogledate kake so obrestne mere, odplačilna doba, itd,... dvignete tam kredit  GA ZAVARUJETE (predlagam zavarovanje za primer smrti, ki je nizka premija in visoka Zavarovalna vsota) in poplačate tega na NLBju. To se da.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.11.2009 20:41:05   
Zvezdica
Symona, maš pa na spletu vse te banke in se malo poigraš z izračuni in boš imela bolj jasno sliko.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.11.2009 20:42:25   
Ulla80
dejte mi neki povedat....na fb mi je brat nekoga predlagal za prijatelja...in zdej če js potrdim, a mi ga kr doda med prijatelje, al more ta to potrdit, se pravi mu jst kao prošnjo pošlem s potrditvijouser posted image upam da je razumljivo...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.11.2009 20:51:25   
marta82
Symona žal mi je, da se morate ob žalovanju ukvarjati še s tem. Nimam pametnega nasveta (razen da ta kredit poplačate z ugodnejšim, kot so že punce napisale), upam pa da se vam čimbolje uredi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.11.2009 20:51:45   
yelci
Sm vedla, da sm pozabla,

Jancci, super za Egipt, jst sm tud premišljevala kam naj bi šli februarja, sm najprej na Egipt pomislila, pa me je kr mal strah, k jih full velik s drisko pride nazaj, tak, da pr men to odpade. Verjetno se bomo odločl za Capo de Verde.

Kahlica, nism še probala, bom pa mogla enkrat, sam se bojim, da nav hotu sedet na kahli, k mam že na telovadbi z njim težave, mi noče sedet na žogici, mi vedno pobegneuser posted image

Marta dobrodošlauser posted image

Zvezdica, mislm, da si ti napisala, da si Patriku dala tuno, a to iz konzerve?

Rubica, kaj a čmo s pijačko počakat, da ploha nardi izpit, pa se pol dobimo,a se ta tedn vseen vidmo, k bo mal lepše vreme?

Vrtec so nam zavrnil, tak, da ne vem kaj bomo januarjauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.11.2009 20:54:38   
marta82

Mam eno vprašanje, a ve delate špinačo s navadnim mlekom, al brez. Jst blitvo popražim na maslu, dodam kislo smetano, ko zmešam s kropirjem, dam še mal AM. Kako pa ve delate?

Jaz zdaj zadnje čase dodam par kapljic alpskega mleka, prej sem pa delala samo s kislo smetano in maslo.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.11.2009 20:57:15   
marta82

Mam eno vprašanje, a ve delate špinačo s navadnim mlekom, al brez. Jst blitvo popražim na maslu, dodam kislo smetano, ko zmešam s kropirjem, dam še mal AM. Kako pa ve delate?

Jaz dam samo kislo smetano pa včasih malo masla.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.11.2009 20:59:36   
marta82
Ups.user posted image Drugi odgovor velja. Pri prvem sem mislila da sprašuješ za pire krompir. Površno berem.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?