khurde
|
mah, ploha, to s signali je tko (iz mojih izkušenj), da jih imajo mali precej malo, ampak da jih v bistvu razvijajo, če vidijo, da "se jim splača". v bistvu ti pol, k že nekaj časa delaš, zmer bolj jasno "kažejo", ker vidijo/vejo, da bo en feedback. vsaj jaz tko mislim. ****, mi nimamo kahle, jaz jo kar nad wc dam. jancci, lula zjutraj ene petkrat, včas tut sam trikrat, odvisno od tega, kok pije in kaj je. tko k odrasli. v bistvu je frekvenca njenega lulanja podobna mojemu , lula tok nekak kot odrasli lula. na začetku je pogosteje, zdej se mi pa zdi, da že precej zadrži, ker vedno več polula. popoldne pa čist kokr je, tud ene petkrat, verjetno bom en dan štela je pa tko, da lula vedno, ko se zbudi, pa vedno, ko se npr. igra bolj razigrano in ko se malo umiri. edin "znak", k je zmer prisoten je to, da se umiri. ostalo pa po volji. če je v kaki nosilki, je ful nemirna, ko jo lulat, ne glede na to, kaj naredim, da bi dala mir, ona še zmer "sitnari", dokler je ali ne dam ali pa sem prepozna in se polula. če je na tleh, zdej obvezno vstane, zelo redko, da sedi in se polula (prej je bilo pa ravno obratno). marta, jaz mislim, da zavestno pokaže, ker dobro ve, a jo tišči a jo ne. ker ko jo ne, jaz pa mislim, da mogoče jo pa, se začne zvijat preden jo začnem slačit, če pa jo, je pa čist mirna. evo, to zgori sem včer napisala pol se je pa dete zbudilo, bilo zvečer ene tri ure pokonc, ponoč se je skos zbujala, dopoldne je bila še precej sitna, tam nekje, od štirih dalje, se je pa mal umirilo... mislim, tak revež je zarad teh zob, no, en je že zunaj, ostali naj pa mal lažje ven pridejo. zdele spi, pa upam, da bo tako šlo še naprej... mah, nej se zbuja, sam naj ne joka pa jamra, k to je pa grozn... sem ji dala calpol včer, pa ni nič pomagal. kaj dajete prot bolečinam pri izraščanju? še o jantarjevi ogrlici sem začela razmišljat. mimi, super vama gre! evo, jaz sem prepričana, da znajo počakat, ko enkrat skapčijo, da jih bo en dal na wc, ker se mi je velikokrat zgodil, da je pokazala, da more lulat, pa je nisem mogla dat pravočasno, pa je zadržala tudi po 10 minut. pol enkrat je naključij kar malo preveč, da bi rekel, da je "sam slučajno". symona, sožalje za mamo, odgovora pa ne vem. pri farmi imaš tipko, kjer lahko zbrišeš ena polja, "delete", ena izmed unih ikonc, k so na desni spodaj. in pol maš ikono "plow" in s tisto orješ kjer hočeš. krtekxx, upam, da bo vročina kmalu mimo in da se ne bo razvilo v kaj več jancci, za egipt yelci, super fotke!!! prašek... jaz sem res zadovoljna. ne vem, perilo ma lep vonj po prašku, belo mi super opere, morm edin kako novo eterično olje kupit, ker to, k ga imam, je nikakvo dam pa mal več k 3 litre, kak deci, dva več, pa nalijem v kantico od kisa za vlaganje (3 l) in pretresavam parkrat dnevno, vsaj prve tri dni. hm, zdej sem pa pozabila, kaj pomembnega je bilo še napisano aja, za zajtrk je jedla ovsene kosmiče + pasirano jabolko + cimet + jogurt, malica slive + marelice, kosilo "rižota" s kvinojo in grahom, malica jabolko z mascarponejem, vmes pa en rižev vafelj in pol ter kup dojenja, ker ji neki ni šlo kot ponavadi midve mava na splošno za zajtrk vedno kosmiče, prej riževe, zdej ovsene. se mi zdi tak energičen začetek dneva . pa k je sonček včer napisala za jabolčno kašo, sem ji dons namest suhih marelic in sliv dala jabuček