Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:02:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Joj kaj sem spet zamudila Če ti je kaj v tolažbo, smo te pa šinfale.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:04:15
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 draga jaz sem na estrofemu, jutri pade UZ in verjetno utropizderaj. Sem v prejšnjem probala v spontanem ciklusu pa ni ratalo, že cel čas sem bla živčna ker kao O ni blo, pol pa je kr bla...tak da zdaj raje na ziher pa bo kar bo. Enkrat je skor ratalo in upam, da tokrat vse rata kot mora. Na pingvinčke postopek v Mb ni čakalne dobe. Pokličeš ob , te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe. Ma ima da rata srce moje. Bom držala pestke ... kolkr bom mela kej fraj kako roko
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:07:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ma ima da rata srce moje. Bom držala pestke ... kolkr bom mela kej fraj kako roko Probi med dojenjem... A se spomniš kako smo se hecale na enmu srečanju, kako dva podelaš in ohraniš roke fraj?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:08:47
|
|
|
|
DaisyE
|
Zarči, jaz bom tud držala pesti. Grem zdaj cote obesit, če ne se bo dec res loču.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:09:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ma ima da rata srce moje. Bom držala pestke ... kolkr bom mela kej fraj kako roko Probi med dojenjem... A se spomniš kako smo se hecale na enmu srečanju, kako dva podelaš in ohraniš roke fraj? Lahk to tebi rečt... bož ži še vidla če je to tolk simpl...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:10:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Bom sam enga naštimala, moram met eno roko za druge zadeve fraj. Ej, a pivo piješ, al kaj?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:10:40
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zarči, jaz bom tud držala pesti. Grem zdaj cote obesit, če ne se bo dec res loču. Ti raj njega nauč cote obešat... tak kak sm jst svojga
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:11:54
|
|
|
|
DaisyE
|
Delam na tem, ampak mi več škode kot koristi naredi. Mah, ga pa za kaj drugega ponucam. Je dons sesal in pomival, pa še kosilo je skuhu. Zdaj bi mela pa že slabo vest, če ga pošljem cote obešat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:12:35
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zarči, jaz bom tud držala pesti. Grem zdaj cote obesit, če ne se bo dec res loču. Ti raj njega nauč cote obešat... tak kak sm jst svojga To je beseda
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:12:57
|
|
|
|
DaisyE
|
Grem. Babe. Mlade mamice ste najhujš!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:13:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Pridem pogledat, če sta še tu, pol ko obesim, pir pa tud mam, če sta take volje.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:14:35
|
|
|
|
DaisyE
|
Čeprav, ne vem, nooooo... A ni vse tole pitje malo tumač? Pa še sploh ni veseli december.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:30:23
|
|
|
|
miska73
|
evo... sem naredila zamenjavo... zdaj je na rokah Nejc ker se je bolj drl... boh ve kak dolg bo zadovoljen... drgač pa dejzi... dans je treba vino pit - je martinova nedelja
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:30:43
|
|
|
|
mlinčka
|
Dejzi, ti kar prid nazaj. K bo veseli december bomo kuhan vin pil.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:31:59
|
|
|
|
miska73
|
Oj mlinči... pozdravček še tebi
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:33:09
|
|
|
|
mlinčka
|
Podganči, kako kaj? Je luštn, ne? Kako kej spite? Blanč, kaj dogaja? Kej novga? Zdej en dan sem se na najino predporodno žurko spomnla in se krohotala tvoji štoriji z indeksom v težkih vojnih časih .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:33:59
|
|
|
|
lučka 25
|
Mater, spet sem zamudila srečanje. Še mal, da Neža bolj zraste, pa uletim. aloh, aloh, aloh??? Bom pila pir, vin,....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:34:07
|
|
|
|
DaisyE
|
Mam vino, pa hajnija. Naš je kupu dve škatli. kak teden ali dva ne bo pomanjkanja.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:35:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Zdej en dan sem se na najino predporodno žurko spomnla in se krohotala tvoji štoriji z indeksom v težkih vojnih časih . A to je bla tista žurka z breskvami?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:36:32
|
|
|
|
mlinčka
|
Pikovitek, itekako ti je lahk žal . Med drugim je dejzi s čikom po Franciju letala (ne da bi se zavedala), folk je pa z občudovanjem za njo kazou . Asica težka, ti rečem. Men je pa gsm ratal zgubit .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:37:04
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Mater, spet sem zamudila srečanje. Še mal, da Neža bolj zraste, pa uletim. aloh, aloh, aloh??? Bom pila pir, vin,.... Oj Lučkec. Jaz že komaj čakam, da te vidim. Ampak, ne vem no, zdaj naj bi bile resne in odgovorne mame. ne vem, če še sploh lahko tako žurirate... Kaj pa če bi vpelale z glavo na zabavo? Pa malo kulturnega programa?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:38:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, itekako ti je lahk žal . Med drugim je dejzi s čikom po Franciju letala (ne da bi se zavedala), folk je pa z občudovanjem za njo kazou . Asica težka, ti rečem. Men je pa gsm ratal zgubit . Kadila v javnem zaprtem prostoru.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:38:37
|
|
|
|
mlinčka
|
Jp, dejzi, una z breskvami . Lučka, sej nežika je pa ja že dost stara. Mam dve tolk stare doma pa me ni ustavl .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:39:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, itekako ti je lahk žal . Med drugim je dejzi s čikom po Franciju letala (ne da bi se zavedala), folk je pa z občudovanjem za njo kazou . Asica težka, ti rečem. Men je pa gsm ratal zgubit . Kadila v javnem zaprtem prostoru. ja, kakšna šlamparija
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:39:16
|
|
|
|
miska73
|
Spanje kr gre seveda po dve največ tri urce naenkrat - kadar ni nepredvidenih dogodkov... zdaj se je tud ata navadu, da se pač več ne spi v enem kosu Cajta ni... edin da pač počneš več stvari hkrati... pa ne počnem nič posebnega... previjanje, hranjenkje, pestvanje molzenje pranje peglanjevčasih se uspem tudi stuširat
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?