|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
7.11.2009 14:00:31   
DaisyE
Žoži, v kongu nam niso več želeli streči pijače, pol smo šle pa drgam.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
7.11.2009 14:00:58   
DaisyE
Žiži=Žožiuser posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
7.11.2009 14:04:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Doro jutro. Drage pupe, včeraj sem se imela lepo, ne vem pa, če sem se vseskozi lepo obnašala. Mam malo mešane občutke, ne vem, če moram met moralca, al mi ni treba.user posted image

Fargi sem prebrala, držim pesti da bo vse okej. Bodi toliko mirna, kolikor se da.

si ena velika pojavca, nasmejala si me do solz, tako da prosim, o nekih moralcih kar nehaj.....a ne žižet, kje in kdaj ti je zadnjič nekdo tako lepo zapel, auser posted image .....dobre ste punce, vse in res vas je bilo lepo videt!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
7.11.2009 14:35:46   
bozza
Še tu ti nalepim eno pikopoko za srečo, Fargesia, user posted image . Če se je en poslovil, je še najbolje, da se je na tak način. Jaz sem imela večlik hematom, ki je ogrožal tistega, ki je ostal, saj nisem nič krvavela.

Tudi meni se vleče kot vlečeno testo to pričakovanje ponedeljkovega UZ.

Pa že tako lep dan je kazal, smo hoteli kam na izlet, zdaj se bomo pa kar valjali doma.

Lepo in rade se imejte.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
7.11.2009 15:31:34   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Doro jutro. Drage pupe, včeraj sem se imela lepo, ne vem pa, če sem se vseskozi lepo obnašala. Mam malo mešane občutke, ne vem, če moram met moralca, al mi ni treba.user posted image

podpis user posted image

fargi, držim pesti, upam na najbolje!

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
7.11.2009 16:38:15   
mlinčka
Noki, samo zate...

user posted image

Kadar se nas več sprašuje, al met moralca al ne, mislim, da ni panike...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
7.11.2009 16:51:48   
nokes
uf, tenks mlinči, čeprav moram javno povedat, da je poudarek na mišicah in ne na unmu haklkrajcu! tisto pozabte! uf, da si nau kera kaj misnla!user posted image

drgač pa sm danes bolj pri volji za kaj takega:

user posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
7.11.2009 17:01:46   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

...poudarek na mišicah in ne na unmu haklkrajcu... 

Ja, seveda, absolutno!

Sm mislna, da ti tale buri domišljijo user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
7.11.2009 17:04:51   
kimsy
fargi - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti da bo vse ok! Pa sej bo, ker more bit!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
7.11.2009 17:25:01   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

...poudarek na mišicah in ne na unmu haklkrajcu... 

Ja, seveda, absolutno!

Sm mislna, da ti tale buri domišljijo user posted image :

user posted image

Ampak je fejst, morte priznat!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
7.11.2009 17:55:46   
Anonimen
fargi, držim pest!!  Močno jih drživa oba, tako, da ni hudič, da ne bo vse ok!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbi, endometrij 14??? Madona, to pa še nisem slišala, da je lahko tako debel. user posted image user posted image user posted image

ooooooooo, vidim, da ste punce žurale?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
7.11.2009 17:56:28   
gigi1
Noki srce evo samo zate star shrek user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
7.11.2009 17:59:01   
gigi1
Dejzika a ste me spet preimenovale? user posted image  user posted image  user posted image
Vidim, da je bilo res pestro po mojem odhodu user posted image  user posted image  user posted image . In (vsaj dokler sem bila jaz prisotna) ste se vse zgledno obnašale in res ni potreb po moralcih user posted image . Itak ste carice user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
7.11.2009 17:59:35   
gigi1
Fargi kako je? Je nehalo tečt? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
7.11.2009 18:12:25   
Tiki55
Punce, eno vprašanje... sem omenjala napetost in tiščanje po punkciji, pa se ne umiri, ampak je še huje. Glede odvajanja vode pa je normalno - veliko pijem, veliko lulam. Kaj se lahko zgodi, da v ponedeljek ostanem brez ET-ja? 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
7.11.2009 18:13:10   
Tiki55
Fargi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
7.11.2009 18:18:01   
gigi1
Tiki žal je tudi to možno user posted image . Vendar, če nimaš hudih bolečin, vročine, če ne bruhaš in če ti voda ne zastaja gre verjetno za lažjo obliko hiperce in upam, da se ne bo stopnjevalauser posted image user posted image user posted image .
Vsekakor jim pred ET povej kakšne težave imaš, da oni ocenijo ali je sploh primerno, da naredijo ET, ker ti to lahko še pospeši hiperco. Tvoje zdravje je najbolj pomembno user posted image

Tukaj so znaki hiperstimulacije:
Blaga oblika
Stopnja 1 : napetost v trebuhu in neugodje
Stopnja 2 : enako kot stopnja 1 in slabost, bruhanje, in/ali driska, velikost jajčnikov 5-12 cm
Zmerna oblika
Stopnja 3 : enako kot blaga oblika in ultrazvočno ugotovljen ascites ( voda v trebušni votlini)
Huda oblika
Stopnja 4 : enako kot zmerna oblika in klinično izražen ascites in ali hidrotoraks ter težave z dihanjem
Stopnja 5 : vse navedeno do sedaj in spremembe v volumnu krvi, povečana viskoznost, koagulacijske nepravilnosti, zmanjšana perfuzija in zmanjšano delovanje ledvic

Za življensko ogrožene bolnice je dodana še kritična oblika, ki poleg vseh kriterijev 5. stopnje vključuje hematokrit >55%, št. belih krvnih telesc >25000, odpoved ledvic, tromboembolične spremembe in akutna dihalna stiska.

Če so bolečine hude, vročina, bruhanje je treba v bolnico. Pomembna je tudi diureza. Če je ta zmanjšana je tudi treba v bolnico.

Mislim, da telo kar samo pove kdaj je treba iti na kliniko. Dovolj je, da vemo, da hrabrost ni pomembna in če je hudo imamo zato na voljo zdravnike.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
7.11.2009 18:25:06   
bayb77
Tiki jaz sem bila na podobnem kot ti, pa smo ET preložili, ker je dr. rekel, da se stvar še močno poslabša v primeru, da se zarodek prime. Jaz sem bila kar srečna, da smo se tako odločili, najhujšo hiperco sem imela ravno na dan ET pa še en dan kasneje se je stopnjevalo, da bi bilo pa še huje kot je bilo, si pa ne predstavljam. Danes sem 8. dan po punkciji, še močno napihnjena, le boli me ne več. Tak trebuh imam, da si nikamor ne upam, ker bi me vsi spraševali, če sem noseča, se sploh ne da skrit. Upam, da bo pri tebi boljeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.11.2009 18:40:30   
Tiki55
gigi hvala za izčrpen odgovor!user posted image Izgleda, da res gre za hiperco, a za blago obliko, saj slabosti, bruhanja, vročine, hudih bolečin nimam, ampak le občutek močne napetosti, kot da bom vsak čas počila, pa trebuh se mi je kar povečal. Upam da se ne bo stopnjevalo... Bomo videli, kaj bodo rekli.

bayb ojej, tako hudo je bilo...user posted image Upam, da hiperca čimprej izzveni, pa da čimprej pride do ET-ja in seveda vso srečo za naprejuser posted image

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.11.2009 19:26:55   
Fargesia
...zaenkrat je belina... upam, da tako ostane...me pa tu pa tam nežno pošpika v jajčnikih...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
7.11.2009 19:37:07   
Aljonka
Fargesia user posted image user posted image  super da je belina sigurna sem da bo tud ostala.

Povejte mi če je to normalno da sem user posted image  dobila 28.10. pa mam še kar nekakšen rjav izcedek pa še bolijo me jajčnikiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
7.11.2009 20:06:53   
mismis
Dober večer vsem skupaj...

Fargeisa, user posted image user posted image   naj ostane belina do konca, navijamo in stiskamo pesti zate.

Žiži, me veseli, da ji Tinko pomagal pri glavobolu. Praviš, da te je včeraj zeblo, mene pa je cel večer kuhalo, sem se po navodilih našega full oblekla, še preveč. In kakšen se ti je zdel gospod B?

Daisy, Nokes in Mlinčka, pa seveda tudi ostale srečevalke, nobenih moralcev lepo vas prosim. Saj sem si jaz vse zapomnila, pa vam bom kdaj v bližnji prihodnosti servirala za nazaj.  user posted image user posted image user posted image

Ma je bil včeraj lep večer, moram priznati, tudi zelo dobro sem jo odnesla, glede na količino popitega alkohola, s samo rahlim glavobolom.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
7.11.2009 21:41:08   
Aljonka
No drage moje ker moram jutri skočit do Bosne bom kar danes navijala tudi  za v ponedeljek.
Nedelja, 08.11.
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ
Zarja1 - UZ
gasilka - ET
september1 - ET
Tiki55 - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki imate ET da lepo sprejmete svoje pikice, vsem nam ki imamo UZ pa da prejmemo čim lepše novičke!

Vse, ki boste na uz-ju v Lj pa: ko boste zaslišale pristno dolenjščino sem to jaz in me kar pocukajte za rokav.

Lepo nočko!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
7.11.2009 23:51:36   
gloria
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

....evo punce moje mal dolgo obljubljene stimulacije.....kot vidite je ful nor na metle tak da sem mu mogla kupit en set za pometanje in mi zdej pridno pomagauser posted image ....pa še v kablih od računalnika je raduser posted image ,in ko ga najdem kaj dela dobim tak priliznjen nasmešek....user posted image

....ju3 je nedelja HB,končno bom z mojim dvema user posted image user posted image ....vama želim lep vikend in močno,močno držim pestke za vse vas....

< Sporočilo je popravil gloria -- 8.11.2009 0:01:59 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
8.11.2009 8:13:24   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Gloria, hvala za slikice!

Vsem želim lepo nedeljo!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!