Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 14:00:31
|
|
|
|
DaisyE
|
Žoži, v kongu nam niso več želeli streči pijače, pol smo šle pa drgam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 14:00:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Žiži=Žoži
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 14:04:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Doro jutro. Drage pupe, včeraj sem se imela lepo, ne vem pa, če sem se vseskozi lepo obnašala. Mam malo mešane občutke, ne vem, če moram met moralca, al mi ni treba. Fargi sem prebrala, držim pesti da bo vse okej. Bodi toliko mirna, kolikor se da. si ena velika pojavca, nasmejala si me do solz, tako da prosim, o nekih moralcih kar nehaj.....a ne žižet, kje in kdaj ti je zadnjič nekdo tako lepo zapel, a .....dobre ste punce, vse in res vas je bilo lepo videt!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 14:35:46
|
|
|
|
bozza
|
Še tu ti nalepim eno pikopoko za srečo, Fargesia, . Če se je en poslovil, je še najbolje, da se je na tak način. Jaz sem imela večlik hematom, ki je ogrožal tistega, ki je ostal, saj nisem nič krvavela. Tudi meni se vleče kot vlečeno testo to pričakovanje ponedeljkovega UZ. Pa že tako lep dan je kazal, smo hoteli kam na izlet, zdaj se bomo pa kar valjali doma. Lepo in rade se imejte.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 15:31:34
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Doro jutro. Drage pupe, včeraj sem se imela lepo, ne vem pa, če sem se vseskozi lepo obnašala. Mam malo mešane občutke, ne vem, če moram met moralca, al mi ni treba. podpis fargi, držim pesti, upam na najbolje!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 16:38:15
|
|
|
|
mlinčka
|
Noki, samo zate... Kadar se nas več sprašuje, al met moralca al ne, mislim, da ni panike...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 16:51:48
|
|
|
|
nokes
|
uf, tenks mlinči, čeprav moram javno povedat, da je poudarek na mišicah in ne na unmu haklkrajcu! tisto pozabte! uf, da si nau kera kaj misnla! drgač pa sm danes bolj pri volji za kaj takega:
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:01:46
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ...poudarek na mišicah in ne na unmu haklkrajcu... Ja, seveda, absolutno! Sm mislna, da ti tale buri domišljijo :
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:04:51
|
|
|
|
kimsy
|
fargi - Držim pesti da bo vse ok! Pa sej bo, ker more bit!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:25:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: nokes ...poudarek na mišicah in ne na unmu haklkrajcu... Ja, seveda, absolutno! Sm mislna, da ti tale buri domišljijo : Ampak je fejst, morte priznat!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, držim pest!! Močno jih drživa oba, tako, da ni hudič, da ne bo vse ok!! barbi, endometrij 14??? Madona, to pa še nisem slišala, da je lahko tako debel. ooooooooo, vidim, da ste punce žurale??
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:56:28
|
|
|
|
gigi1
|
Noki srce evo samo zate star shrek
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:59:01
|
|
|
|
gigi1
|
Dejzika a ste me spet preimenovale? Vidim, da je bilo res pestro po mojem odhodu . In (vsaj dokler sem bila jaz prisotna) ste se vse zgledno obnašale in res ni potreb po moralcih . Itak ste carice
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 17:59:35
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi kako je? Je nehalo tečt?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 18:12:25
|
|
|
|
Tiki55
|
Punce, eno vprašanje... sem omenjala napetost in tiščanje po punkciji, pa se ne umiri, ampak je še huje. Glede odvajanja vode pa je normalno - veliko pijem, veliko lulam. Kaj se lahko zgodi, da v ponedeljek ostanem brez ET-ja?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 18:13:10
|
|
|
|
Tiki55
|
Fargi
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 18:18:01
|
|
|
|
gigi1
|
Tiki žal je tudi to možno . Vendar, če nimaš hudih bolečin, vročine, če ne bruhaš in če ti voda ne zastaja gre verjetno za lažjo obliko hiperce in upam, da se ne bo stopnjevala . Vsekakor jim pred ET povej kakšne težave imaš, da oni ocenijo ali je sploh primerno, da naredijo ET, ker ti to lahko še pospeši hiperco. Tvoje zdravje je najbolj pomembno Tukaj so znaki hiperstimulacije: Blaga oblika Stopnja 1 : napetost v trebuhu in neugodje Stopnja 2 : enako kot stopnja 1 in slabost, bruhanje, in/ali driska, velikost jajčnikov 5-12 cm Zmerna oblika Stopnja 3 : enako kot blaga oblika in ultrazvočno ugotovljen ascites ( voda v trebušni votlini) Huda oblika Stopnja 4 : enako kot zmerna oblika in klinično izražen ascites in ali hidrotoraks ter težave z dihanjem Stopnja 5 : vse navedeno do sedaj in spremembe v volumnu krvi, povečana viskoznost, koagulacijske nepravilnosti, zmanjšana perfuzija in zmanjšano delovanje ledvic Za življensko ogrožene bolnice je dodana še kritična oblika, ki poleg vseh kriterijev 5. stopnje vključuje hematokrit >55%, št. belih krvnih telesc >25000, odpoved ledvic, tromboembolične spremembe in akutna dihalna stiska. Če so bolečine hude, vročina, bruhanje je treba v bolnico. Pomembna je tudi diureza. Če je ta zmanjšana je tudi treba v bolnico. Mislim, da telo kar samo pove kdaj je treba iti na kliniko. Dovolj je, da vemo, da hrabrost ni pomembna in če je hudo imamo zato na voljo zdravnike.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 18:25:06
|
|
|
|
bayb77
|
Tiki jaz sem bila na podobnem kot ti, pa smo ET preložili, ker je dr. rekel, da se stvar še močno poslabša v primeru, da se zarodek prime. Jaz sem bila kar srečna, da smo se tako odločili, najhujšo hiperco sem imela ravno na dan ET pa še en dan kasneje se je stopnjevalo, da bi bilo pa še huje kot je bilo, si pa ne predstavljam. Danes sem 8. dan po punkciji, še močno napihnjena, le boli me ne več. Tak trebuh imam, da si nikamor ne upam, ker bi me vsi spraševali, če sem noseča, se sploh ne da skrit. Upam, da bo pri tebi bolje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 18:40:30
|
|
|
|
Tiki55
|
gigi hvala za izčrpen odgovor! Izgleda, da res gre za hiperco, a za blago obliko, saj slabosti, bruhanja, vročine, hudih bolečin nimam, ampak le občutek močne napetosti, kot da bom vsak čas počila, pa trebuh se mi je kar povečal. Upam da se ne bo stopnjevalo... Bomo videli, kaj bodo rekli. bayb ojej, tako hudo je bilo... Upam, da hiperca čimprej izzveni, pa da čimprej pride do ET-ja in seveda vso srečo za naprej
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 19:26:55
|
|
|
|
Fargesia
|
...zaenkrat je belina... upam, da tako ostane...me pa tu pa tam nežno pošpika v jajčnikih...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 19:37:07
|
|
|
|
Aljonka
|
Fargesia super da je belina sigurna sem da bo tud ostala. Povejte mi če je to normalno da sem dobila 28.10. pa mam še kar nekakšen rjav izcedek pa še bolijo me jajčniki
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 20:06:53
|
|
|
|
mismis
|
Dober večer vsem skupaj... Fargeisa, naj ostane belina do konca, navijamo in stiskamo pesti zate. Žiži, me veseli, da ji Tinko pomagal pri glavobolu. Praviš, da te je včeraj zeblo, mene pa je cel večer kuhalo, sem se po navodilih našega full oblekla, še preveč. In kakšen se ti je zdel gospod B? Daisy, Nokes in Mlinčka, pa seveda tudi ostale srečevalke, nobenih moralcev lepo vas prosim. Saj sem si jaz vse zapomnila, pa vam bom kdaj v bližnji prihodnosti servirala za nazaj. Ma je bil včeraj lep večer, moram priznati, tudi zelo dobro sem jo odnesla, glede na količino popitega alkohola, s samo rahlim glavobolom.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 21:41:08
|
|
|
|
Aljonka
|
No drage moje ker moram jutri skočit do Bosne bom kar danes navijala tudi za v ponedeljek. Nedelja, 08.11. Ponedeljek, 09.11. Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET Vsem, ki imate ET da lepo sprejmete svoje pikice, vsem nam ki imamo UZ pa da prejmemo čim lepše novičke! Vse, ki boste na uz-ju v Lj pa: ko boste zaslišale pristno dolenjščino sem to jaz in me kar pocukajte za rokav. Lepo nočko!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.11.2009 23:51:36
|
|
|
|
gloria
|
....evo punce moje mal dolgo obljubljene stimulacije.....kot vidite je ful nor na metle tak da sem mu mogla kupit en set za pometanje in mi zdej pridno pomaga ....pa še v kablih od računalnika je rad ,in ko ga najdem kaj dela dobim tak priliznjen nasmešek.... ....ju3 je nedelja HB,končno bom z mojim dvema ....vama želim lep vikend in močno,močno držim pestke za vse vas....
< Sporočilo je popravil gloria -- 8.11.2009 0:01:59 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 8:13:24
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Gloria, hvala za slikice! Vsem želim lepo nedeljo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime.... diana 28Vam je všeč ime Rihard ? Da (
11%)
Ne (
89%)
Število vseh glasov: 135Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!