Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:40:31
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak, ne vem no, zdaj naj bi bile resne in odgovorne mame. ne vem, če še sploh lahko tako žurirate... Kaj pa če bi vpelale z glavo na zabavo? Pa malo kulturnega programa? Blablabla... Kar se kulturnega programa tiče, itak vedno pojemo. Da ne omenjam, da si ti z Minattijem zatajila.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:41:30
|
|
|
|
miska73
|
Še mal pa bo vsa banda na kupu... Mišmiši moja... nisem brala nazaj...dej hitr en raport kak laufa tvoj postopk
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:42:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, itekako ti je lahk žal . Med drugim je dejzi s čikom po Franciju letala (ne da bi se zavedala), folk je pa z občudovanjem za njo kazou . Asica težka, ti rečem. Men je pa gsm ratal zgubit . Kadila v javnem zaprtem prostoru. ja, kakšna šlamparija Ko bi ga vsaj do konca skadila... Pol bi pa gledala, kje so pepelniki.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:43:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET vse ki imate UZ lepo opravite vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice fargi - držim pesti še naprej za belino in zeloooooo visik beta HCG jutri se še jaz pridružujem temu navijanju... GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:43:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak, ne vem no, zdaj naj bi bile resne in odgovorne mame. ne vem, če še sploh lahko tako žurirate... Kaj pa če bi vpelale z glavo na zabavo? Pa malo kulturnega programa? Blablabla... Kar se kulturnega programa tiče, itak vedno pojemo. Da ne omenjam, da si ti z Minattijem zatajila. Ej za naslednjič me spomni, pa se bom bolj pripravila. To ne morš kar tako, to morš z dušo brat. Miš me fenta, če ji Minattija zasvinam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:44:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še mal pa bo vsa banda na kupu... Mišmiši moja... nisem brala nazaj...dej hitr en raport kak laufa tvoj postopk LAUFA, še malo pa bo punkcija, bodo tete v sredo povedale, kdaj jo lahko pričakujemo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:44:49
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Aljonka - UZ Tanja_Jes - UZ Nellika - UZ Zarja1 - UZ gasilka - ET september1 - ET Tiki55 - ET vse ki imate UZ lepo opravite vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice fargi - držim pesti še naprej za belino in zeloooooo visik beta HCG jutri se še jaz pridružujem temu navijanju... GO GIRLS, GO GIRLS, GO GIRLS Tole bom pa js tud ponucala. Dajmo babe!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:45:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ampak, ne vem no, zdaj naj bi bile resne in odgovorne mame. ne vem, če še sploh lahko tako žurirate... Kaj pa če bi vpelale z glavo na zabavo? Pa malo kulturnega programa? Blablabla... Kar se kulturnega programa tiče, itak vedno pojemo. Da ne omenjam, da si ti z Minattijem zatajila. Ej za naslednjič me spomni, pa se bom bolj pripravila. To ne morš kar tako, to morš z dušo brat. Miš me fenta, če ji Minattija zasvinam. točno tako, ti bom raje naredila fotokopije, pa potem te svinjaj nemarnost, nemarna
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:45:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še mal pa bo vsa banda na kupu... Mišmiši moja... nisem brala nazaj...dej hitr en raport kak laufa tvoj postopk LAUFA, še malo pa bo punkcija, bodo tete v sredo povedale, kdaj jo lahko pričakujemo No, supersko. To bo en dva tri.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:46:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še mal pa bo vsa banda na kupu... Mišmiši moja... nisem brala nazaj...dej hitr en raport kak laufa tvoj postopk LAUFA, še malo pa bo punkcija, bodo tete v sredo povedale, kdaj jo lahko pričakujemo To mi deli... bom držala pestke... kolk je pa kej foliklov tokkrat v igri?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:46:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis točno tako, ti bom raje naredila fotokopije, pa potem te svinjaj nemarnost, nemarna Sem mislila - zasvinam s slabo recitacijo - ne s pico.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:48:08
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Spanje kr gre seveda po dve največ tri urce naenkrat - kadar ni nepredvidenih dogodkov... zdaj se je tud ata navadu, da se pač več ne spi v enem kosu Cajta ni... edin da pač počneš več stvari hkrati... pa ne počnem nič posebnega... previjanje, hranjenkje, pestvanje molzenje pranje peglanjevčasih se uspem tudi stuširat znano, znano... Sej sčasoma napreduješ, se npr. uspeš večkrat stuširat . Kmalu morda celo noge pobrit... Slej ko prej pa že lahko na kako srečanje v Kongo spet prideš . Da te po dooolgem času spet lahko mal polubčkamo pa poobjemčkamo .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:49:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Še mal pa bo vsa banda na kupu... Mišmiši moja... nisem brala nazaj...dej hitr en raport kak laufa tvoj postopk LAUFA, še malo pa bo punkcija, bodo tete v sredo povedale, kdaj jo lahko pričakujemo To mi deli... bom držala pestke... kolk je pa kej foliklov tokkrat v igri? ne vemo še, bomo v sredo vse zvedeli, to pa bo presenečenje. Hvala za pestke
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:49:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis točno tako, ti bom raje naredila fotokopije, pa potem te svinjaj nemarnost, nemarna Sem mislila - zasvinam s slabo recitacijo - ne s pico. ja, da ne govorimo še o tistih mastnih prstih in politem piru
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:50:17
|
|
|
|
mlinčka
|
Kam je zdej blančka spizdjot? Sej otroc pa mende ja že spijo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:52:11
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Spanje kr gre seveda po dve največ tri urce naenkrat - kadar ni nepredvidenih dogodkov... zdaj se je tud ata navadu, da se pač več ne spi v enem kosu Cajta ni... edin da pač počneš več stvari hkrati... pa ne počnem nič posebnega... previjanje, hranjenkje, pestvanje molzenje pranje peglanjevčasih se uspem tudi stuširat znano, znano... Sej sčasoma napreduješ, se npr. uspeš večkrat stuširat . Kmalu morda celo noge pobrit... Slej ko prej pa že lahko na kako srečanje v Kongo spet prideš . Da te po dooolgem času spet lahko mal polubčkamo pa poobjemčkamo . He he... ja kje je že britje... se mi zdi že pranje las ćisti luksuz... Dobr da ne grem nič v javnost A ti pa spet na srečanja hodiš šefica
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:52:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Kam je zdej blančka spizdjot? Sej otroc pa mende ja že spijo. mogoče so jo naše pivske zgodbice preplašile
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:53:31
|
|
|
|
mlinčka
|
Ajde, miša, da mal postimuliramo tvoje foliklovje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:55:11
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A ti pa spet na srečanja hodiš šefica Ma, morš mal, sm pa ke...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:55:37
|
|
|
|
lara light
|
Da uletim v to staro bando na kupu...voščim, ups, nazdravim martina kar s pivičko in da vas polubčkam od prve do zadnje, povem da sem z borkami v prvi liniji, da se odpravljam po dolgem cajtu v kino, ker otroc spijo...ja le domači, kam pa...bodte fajn
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:57:04
|
|
|
|
mismis
|
dobra, sicer mi je tale spodnja bolj všečna moji folikli že čutijo kolk jim dogaja, evo ti še malo vrnem, sem slišala kok se pritožuješ na srečanju, da te zanemarjam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 20:59:20
|
|
|
|
mlinčka
|
Oooo, larči, helou!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:02:12
|
|
|
|
mlinčka
|
Uffffa, miš, že dolg si nisem ogledala tegale mojga all time favourite . Hvala! Vem, da ti je una fotka tanarbl huda, sam smo jo že velikrat vidl. Kaj pa tole
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:02:38
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe na kupu. Kolk vas je lepo brat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.11.2009 21:04:20
|
|
|
|
miska73
|
Grem... lakota je...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Imehoney_beeIzbrala bi... :)Nuša (
26%)
Neža (
38%)
Maša (
36%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!