|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
8.11.2009 8:14:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

Gloria, hvala za slikice!

Vsem želim lepo nedeljo!

ha ha Loremi, si me za eno špiko prehitela user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
8.11.2009 8:15:53   
mismis
drugače pa tudi jaz želim dobro jutro vsem skupaj...

Gloria, hvala za slikice malega metlopometača

BarbiG, dobro zrihtaj danes

Fargi, kako je, se stranje kaj izboljšuje?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
8.11.2009 8:36:50   
loremi
user posted image  mismis, se prav sva kr usklajene s postrežbo ob nedelah user posted image

BarbiG, verjetno je UZ že za tabo, upam, da je vse kot mora bit!

< Sporočilo je popravil loremi -- 8.11.2009 8:38:02 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
8.11.2009 9:18:46   
Fargesia
dobro jutro!

mismis, ja...se mi zdi, da se...na vložku ni nič več, samo ko se obrišem je še malo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
8.11.2009 9:48:52   
BarbiG

Najprej dobro jutro vsem skupaj.

Fargesia, držim pesti, da belina ostane še nadaljnih vsaj 8 mesecev.

No pa še moje poročilo: velikosti foliklov 23, 20, 20, 16, 19, 14. Endometrij pa se je stanjšal na 10. Danes ob 22-tih pade stopka, v torek, 10.11. pa punkcija. Pa jutri ne smem pozabt mojga naročit na dnevni kliniki za biopsijo pri dr. D-ju.

Zdej pa mene neki zanima: kako za vraga se endometrij v dveh dneh tolk stanjša (iz 14 na 10) user posted image .

Mismis, a kej veš, kako je Kajšica včeraj opravla?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
8.11.2009 10:11:29   
mismis
Fargi, super da je nehalo krvaveti, kar tako naprej user posted image user posted image

BarbiG, endometrij se ni stanjšal, to je odvisno od tega kdo ti dela UZ in s katerega kota meri endometrij.  Folikelčki so pa kar lepi user posted image user posted image
Tako se lahko zgodi, da zgleda, kot da se je endometrij stanjšal, v bistvu pa je enak. Kajši je včeraj dobro opravila, ona ima jutri akcijo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
8.11.2009 10:15:23   
mismis

AKTUALNO  

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ
Zarja1 - UZ
gasilka - ET
september1 - ET
Tiki55 - ET

Torek, 10.11.
S* - UZ
BarbiG - punkcija

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline
mismis - UZ

Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Žiži - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inana, gospodarica user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Špelka greje   user posted image user posted image   test 16.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D,)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • Nellika (GK LJ)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • Zarja ( MB)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
8.11.2009 11:01:20   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Fargi, super da je nehalo krvaveti, kar tako naprej user posted image user posted image

BarbiG, endometrij se ni stanjšal, to je odvisno od tega kdo ti dela UZ in s katerega kota meri endometrij.  Folikelčki so pa kar lepi user posted image user posted image
Tako se lahko zgodi, da zgleda, kot da se je endometrij stanjšal, v bistvu pa je enak. Kajši je včeraj dobro opravila, ona ima jutri akcijo.

Sicer mi je UZ obakrat delala dr. Požlepova, ampak so mi zdaj stvari glede debeline endometrija vseen mal bl jasne. Hvala ti.

Uf, dobr, da si povedala, bom jutr držala pesti za Kajši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
8.11.2009 11:39:04   
sonček33
Bejbe bodte fajn!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
8.11.2009 13:20:30   
Klavirka
Drage ženske!

Že kar nekaj časa berem vaše prispevke na forumu. Po treh neuspelih IUI postopkih, sem prvič v IVF postopku - pri Rešu. Ni se mi dalo čakati pol leta da pridem na vrsto v KCLJ in sem kar "skočila" k Rešu. 
Včeraj sem začela z injekcijami Merional in Suprefactom (oba po 3x na dan), tako da držite pesti da bo kaj z IVF-jem. Lahko me date tudi na seznam. V petek, 13.11. imam prvi UZ.

Vzrok za neplodnost ni popolnoma znan, saj je edini problem ki ga imava s partnerjem slabša sperma. Ampak zdravniki pravijo da ni tako slaba da ne uspe IUI. Bomo videli kaj se bo zdaj videlo na IVF in kakšni so sploh moji folikli, prazni ali polni?

Ves čas vas spremljam in navijam za vse vas!!! user posted image

Lepo lenarite v nedeljo!

Klavirka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.11.2009 14:09:36   
cukica
Fargesia naj ostane belina,špikanje je pa normalno,mene tud občasen špikne,...mam pa full bel tok,...tko da sej bo sam ne obupat,...user posted image user posted image user posted image
Mi smo se ravno najedli,zdaj pa mal počivat,...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.11.2009 15:35:15   
pika74
Čau punce,

cukica vidim, da se je srečno razpletlo. Sem vesela zate. Pred časom sem brala, da so te hoteli dati kar na abrazijo. Držim pesti, da bo tudi naprej vse ok.

Fargi čestitke še tukaj user posted image .

Vsem ostalim en lep pozdrav,

o meni na kratko samo en link, da se ne ponavljam preveč user posted image .
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4646299 

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.11.2009 16:59:14   
zarja1
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
8.11.2009 17:11:56   
Fargesia
Pikauser posted image user posted image user posted image ...naša lučka25 je mela neko zmešnjavo z M in je reš rekel, da več je hormonov, bolj je zmešano telo, prej uspe... (al neki tazga).... TAKO DA STISKAM PESTI KOT NORaaaaaa!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
8.11.2009 17:31:17   
zarja1
Fargi kako je stanje? A še jemlješ estrofem in utrogestan?

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.11.2009 17:50:49   
Fargesia
zarja, ja utrogestan še jemljem...je pa tkole...na vložku belina, ko se obrišem, pa čisto malo obarvan papir. jutri grem še enkrat na bhcg kot so mi rekli v soboto po telefonu, če se krvavitev ustavi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.11.2009 18:25:36   
zarja1
Fargi aha, sprašujem ker v Mb se jemlje oboje do 8. tednauser posted image . Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo BetaHCG zrastel do plafona in naprej.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.11.2009 18:33:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Doro jutro. Drage pupe, včeraj sem se imela lepo, ne vem pa, če sem se vseskozi lepo obnašala. Mam malo mešane občutke, ne vem, če moram met moralca, al mi ni treba.user posted image

Joj kaj sem spet zamudila user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.11.2009 18:42:38   
picola1
Ojla!

Najlepša hvala vsem za čestitke!!user posted image user posted image Sem tok vesela, da še zdej komej dojemam, da sem spet noseča...Sem šla brat od Doris nosečniški planer pa sem mal podoživljala prejšnjo nosečnost...Upam, da mi bo zdej tut tako lepo, kot mi je bilo prvič...user posted image

Sem vam pa hotla še nekaj napisat, če bo kateri kaj v pomoč...Jaz se po transferju nisem čisto nič pazila, tamalo sem skoz dvigovala pa tekala z njo, itd. Niti nisem ležala na desnem boku kot sem tukaj prebrala, niti nič...Kar hočem povedat je, da morda vse te stvari res pripomorejo k temu, da se user posted image prime, sigurno pa ni to pravilo...Včasih lahko počneš vse pa ne bo ratalo, včasih nič pa bo uspelo.
Aja...pa psihično sem bila tut čist na tleh...Ful sem negativno razmišljala in kar zaključila že, da s tem postopkom ne bo nič...Skos sem se prepričevala, da moram pozitivno razmišljat pa ni šlo in ni šlo.
Čist tok za info, kako je bilo pri meni...user posted image in mi je vseeno uspelo!

Fargi, kaj jaz to berem? Ej, držim pesti za jutri, da bo beta ok!! Jaz sem v prvi nosečnosti tut začela krvavet (v 7.tednu) pa se je hvalabogu izkazalo, da se je eden poslovil, Doris je pa ostala. Vem, kako se počutiš... jaz sem tekala po stanovanju gor in dol ter jokala, klicala na oddelek, potem šla vsa panična na UZ v Novo mesto...
Vse kar ti lahko rečem je to, da se umiri in boš videla, da bo jutri vse ok! Sej veš, vse so te proglasile že zdavnaj za nosečko in tako mora bit do konca!!! user posted image

Vsem, ki se borite naprej en velik objem in veliko sreče ter čimmanj bolečin! user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.11.2009 18:52:10   
Anonimen
fargi, držim pesti za jutri!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pika, tole mi je pa ful všeč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tokrat uspelo, ker sedaj sta pa že ornk na vrsti!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že par dni malo krvavim, tako, da očitno krvi iz ciste počasi odteka al kaj.user posted image

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.11.2009 18:54:05   
miklarom
Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ
Zarja1 - UZ
gasilka - ET
september1 - ET
Tiki55 - ET

vse ki imate UZ lepo opravite
vse , ki pa imate Et pa čimveč otročkov in da boste lepo sprejele svoje pikice
za vse navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi - držim pesti še naprej za belino in zeloooooo visik beta HCG jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja - oj pupa, kako ti gre v MB, povej mi a ti si sedaj v postopku za zamrznjenče, če si kako dolgo ti traja postopek da malo vem, jaz bom šla brez terapije na zamrznjenčke tak so mi rekli in me zamima kak že to poteka sem mal pozablauser posted image , blond pa to saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image

pika74 - user posted image user posted image user posted image  super in nikar ne obupaj, lej mene se že matrama 17.let marsikaj dala skozi , sedaj zopet pred dobrim mesecem rodila in otroček umrl, a grem vseeno dalje, kajti upama da nama le enkrat uspe priti do konca, pa tudi tebi bo uspelo, boš vidla bom full mislila na vaju in držala pestkeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.11.2009 19:09:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja - oj pupa, kako ti gre v MB, povej mi a ti si sedaj v postopku za zamrznjenče, če si kako dolgo ti traja postopek da malo vem, jaz bom šla brez terapije na zamrznjenčke tak so mi rekli in me zamima kak že to poteka sem mal pozablauser posted image , blond pa to saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image

draga jaz sem na estrofemu, jutri pade UZ in verjetno utropizderaj.
Sem v prejšnjem probala v spontanem ciklusu pa ni ratalo, že cel čas sem bla živčna ker kao O ni blo, pol pa je kr bla...tak da zdaj raje na ziher pa bo kar bo. Enkrat je skor ratalo in upam, da tokrat vse rata kot mora.

Na pingvinčke postopek v Mb ni čakalne dobe. Pokličeš ob user posted image , te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.11.2009 19:10:25 >

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.11.2009 19:38:18   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pika74 - user posted image user posted image user posted image  super in nikar ne obupaj, lej mene se že matrama 17.let marsikaj dala skozi , sedaj zopet pred dobrim mesecem rodila in otroček umrl, a grem vseeno dalje, kajti upama da nama le enkrat uspe priti do konca, pa tudi tebi bo uspelo, boš vidla bom full mislila na vaju in držala pestkeuser posted image

miklarom a tolk dolg že? In pol jaz jamram, da delamo na user posted image  9 let in pol. Dobra si. Kapo dol. Kolkrat si pa šla že v postopek? In zdaj še mrtev otrok user posted image .
To res ni pravično... Drži se! Tudi jaz mislim nate...

zarja1 - a v MB tudi dajejo estrofem in utrogestan?
A dajo estrofem samo tistim, ki imajo zamrznjenčke, ali tudi tistim v postopkih s svežimi zarodki?

Tudi ostalim puncam lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.11.2009 19:39:41   
pika74
fargi - za jutri pa en koš pikapolonic za srečo in visok beta HCG.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
8.11.2009 19:57:27   
Fargesia
iiiiiiiiiii, pika hvala!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image eno vprašanje...tok je govora o tej gripi in tem cepljenju...pri nas so vsi proti cepljenju, meni je osebna zdravnica rekla, da še nikoli ni nosečnic cepila za navadno gripo in da mi tud za to novo ne priporoča...kaj boste ve naredile? vse imam v mislih? tiste ki imate doma otroke, tiste ki ste noseče, tiste ki ste v postopkih in tiste ki ste trenutno na off...resnično me zanima...kaj storiti?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ali ste imele pri dojenčku pomoč partnerja
endrina

ne, ker nimam partnerja (6%)

ne, ker ni hotel pomagati (4%)

da, pomagal je ko sem mu rekla (40%)

da, pomagal mi je brez da bi mu rekla (50%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!