|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
6.11.2009 11:31:19   
obayifo
mojsoncek,sem opazila nekaj receptov z no-egg,pa me zanima,kje ga kupis?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.11.2009 11:59:07   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

pri najboljšem (v mojem primeru najbližjem) sosedu user posted image  tm nek pri zdravem futru

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.11.2009 12:06:10   
Bumo
Ja,ja semper, sem naju dodalauser posted image , pa tikerčka sem si tudi popedinalauser posted image
Sprehodi so pri nama tudi na dnevnem urniku, ker mala zaspi v parih minutah in spi pol tudi še par ur doma po tem, ko se vrnemo s sprehoda, samo pazit moram, da je sita, ko gremo ,ker drugače nema spavanjauser posted image . V trgovskem centru pa smo tudi mi bili z njo samo enkrat do sedaj pa še to v bistvu zunaj na kavici, ko je bilo še toplo, jo tudi pri nas babica pričuva za tisti čas, ko naju ni.
Reby , bom jaz tudi poskusila z Riboderminom, sem ji včeraj kapnila malo lekarniškega olivnega oljčka v banjico, pa je ratala
vsa rdeča in pikastauser posted image sem se prehitro veselila, da smo našli nadomestilo za mandlovo olje.
pozdravček vsem

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.11.2009 12:32:11   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

drugače so pa imeli malo boljše modrce v H&M v Supernovi na Rudniku in so vsaj izgledali kulturno

Tut jaz sem jih tam kupla - 2 v kompletu, bel in črn in sta ful lepa user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.11.2009 12:33:19   
Reby
Bumo - upam, da vam bo pomagal. Ko vas berem, sem tako srečna, da nimamo mi nobenih problemov zaenkrat. Bogi otročki in mamice, ki se potem sekirajo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.11.2009 12:35:53   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Kje pa so recepti? Bi prav prišli.user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.11.2009 12:54:05   
mojsonček
kej se zihr najde tukaj

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.11.2009 13:02:27   
marta82
Hvala.user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.11.2009 14:25:43   
obayifo
al pa še tukaj kakšna malenkost:

http://www.alergije.net/Recepti-za-alergike

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.11.2009 16:04:56   
Reby
Ker niste vse na FB, se morm še tuki pohvalt, da se je naš otroček včeraj prvič naglas smejal, mamica pa vsa presrečna in raznežena. Zdej je tut po eno urco na tleh na igralih in skoz čveka, jaz se ful smejim in ga samo gledam, lubčeka malega.
Zdej sma se igrala še na previjalni in je revež od utrujenosti kr na previjalni zaspal user posted image  Ponavadi so vedno borbe za spanje čez dan.
Sem pa dobila eno lušno igračo od Chicco, kot ninica, notri je neka lučka na trebuščku in ful lepo, nežno in potiho igra. Tamalega takoj uspava.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.11.2009 17:58:31   
Sempervivum
user posted image

Lastnoročno sem izbrisala, kar sem vam napisala user posted image

V glavnem, smo OK. Imamo 7 kil pa pol in 68 cm. NIč nismo jokali ob cepljenju, kar je mami itak vedla user posted image  Dobili smo še novo flaško D3 kapljic in svečke, če slučajno pride do vročine. UZ kolkov pa menda ni potreben, ker so kolki (na videz) v redu user posted image  A je še kje tako user posted image

V glavnem, zdaj moram vatke menjavati. Hvala Mojsonček, bom upoštevala tvoje navodilo.

Aja, pa naš P je tudi rekel, da mandljevo olje ni OK, tako da sem kupila še olivno olje (kar v lekarni, čeprav ne dvomim, da je tisti z Dalmacije boljši, sam do tja je mal predaleč user posted image ), ker ima naš mali na nogicah ful suho kožo. Drugje je v redu.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.11.2009 18:12:12   
lučka 25
Madonca, danes je pa en težek dan. Ta dež je noro zamoril vse skupaj. Dobra stvar je ta, da da je Neža danes spala do 7h (v kosu to znese 10 ur user posted image ) samo je s tem ustvarila nov ritem. Bo že, sam da bo to zdaj njena navada user posted image

Suha koža - nega: meni so še pred alergološko ambulanto svetovali mazanje z olivnim oljem (lekarniško, ker je res dobro prečiščeno), dokler nisem dobila na recept kremo, ki so mi jo zmešali v lekarni, pa naj bi kožo mazala z lekarniškim hladilnim mazilom ali bepantenom ker sta obe kremi dovolj mastni. Naštevala je še neke kreme, pa jih ne poznam. Važno je, da si dosleden pri tem, ker tako res skrbiš da se koža popravi, potem p to ohranujaš.

Naša je pa prav neumorna. Ves čas se kotali, vsako sekundo je na drugem koncu. Pa noooro si želi plazit, p noge že zelo dobro delujejo, roke pa še ne čist. Se zdaj kar na glavo postavlja - ko je na trebuhu dvigne rito v zrak, glavo zarije v tla in se po levi rami premakne naprej. Ma čist je nora, pa smešna user posted image

Recepti- hvala, bo prav prišlo, čeprav upam da či manj časa.user posted image

Sempre* vaš je pa res pravi korenjak, naša mu še do kolen ne seže.

Kruce, vi mate tud super rastočio deklino.

Reby, ja nasmehi najprej tihi potem glasni, objem, izteg rok,....to so lepi trenutki ki so se že zgodili, se še bodo,... samo uživaj še naprej.

Ma že kliče......pridem še nazaj

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.11.2009 18:14:15   
sonček33
Lučka, NEžauser posted image user posted image  za spanje in kotaljenje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.11.2009 18:15:02   
sonček33
Tomi, bravo za glasen smeh, mamica poka od ponosauser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.11.2009 21:10:44   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ker niste vse na FB, se morm še tuki pohvalt, da se je naš otroček včeraj prvič naglas smejal, mamica pa vsa presrečna in raznežena. Zdej je tut po eno urco na tleh na igralih in skoz čveka, jaz se ful smejim in ga samo gledam, lubčeka malega.
Zdej sma se igrala še na previjalni in je revež od utrujenosti kr na previjalni zaspal user posted image  Ponavadi so vedno borbe za spanje čez dan.
Sem pa dobila eno lušno igračo od Chicco, kot ninica, notri je neka lučka na trebuščku in ful lepo, nežno in potiho igra. Tamalega takoj uspava.

user posted image  Jeeeeeeeeee, bravo Tomi user posted image  To je res balzam za dušo, ane, Reby user posted image

A to smejanje je tako, ko se zasmeji do ušes, potem pa en tak glasen izdih izpusti? user posted image  

Jaz sem pa pred dnevi prek BC naročila Igralni center Kick & Play in smo ga že včeraj dobili. Sem gledala rabljene na bolhi, pol sem pa vidla, da je v BC ravno znižan, na 40 evrov, rabljen pa je 30 - 35 evrov. Itak sem novega kupila user posted image  zraven pa še eno grizalo, k naš mali ima že ful probleme z zobki, očitno. Se ful slini, pa ves čas ima rokice v ustih, pa tetra plenice (oz. karkoli pač najde v bližini) si v usta nosi in si drgne dlesni.

Lučka, nič hudega, če mu Neža ne seže do kolen user posted image  .. jo lohka vsaj brez problema crkljaš, pa po rokah nosiš, meni je to že velik problem user posted image  Ne bolijo me roke, ampak ramenaaaaaa user posted image  Danes ni mogel drugače zaspat, kot na rokah, pa sem ga eno uro nepremično pestovala, pol sem ga pa odložila, k res nisem več mogla in se je takoj zbudil user posted image  A mislite, da je razvajen user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.11.2009 21:29:38   
Sempervivum

user posted image
 user posted image Razbojniki:

Gloria - Nik 09.09.2008
barchy81 - Jakob & Domen 25.11.2008
sonček33 - Lovro 31.01.2009
Hedviga - Miha 09.02.2009
Ledenka - Maks 05.05.2009
ancibanci - Svit 02.07.2009
Sempervivum - Klemen 03.08.2009
Obayifo - Enej 28.08.2009
Reby - Tomi 29.08.2009
Miška73 - Rok & Nejc 02.09.2009
Špelka12 - Oskar 15.10.2009 

user posted image  Princeske:

Hedviga - Špela 09.02.2009
mojsonček - Zoja 13.05.2009
Sabsa - Sara 27.05.2009
Goldy - Alja 09.06.2009
Lučka25 - Neža 26.06.2009
Bumo - Lana 25.07.2009
Serendipity - Zarja 25.08.2009
Krucefiks - Karolina 02.09.2009

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V NOVEMBRU

ponedeljek, 16.11.
Obayifo - Enej: RA
Sempervivum - Klemen: cepljenje (2. odmerek)

torek, 17.11.
Lučka 25 - Neža: posvetovalnica

sreda, 18.11.
reby - Tomi: kontrola teže

torek, 24.11.
Lučka 25 - Neža: UZ kolkov
Obayifo - Enej: UZ kolkov

user posted image   user posted image    NAŠI NOVI ČLANI V NOVEMBRU user posted image   user posted image   

so še na poti

user posted image

Prihajajo pa tudi novi ... poglej na:

Koristne informacije:

Za mamice, ki ne smejo uživati jajc in/ali mleka:

Dobro je vedeti:

Dojenje:

Igre za miselni razvoj dojenčka:

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.11.2009 21:34:28   
lučka 25
Sempre*, super za nov igralni center. Pa naša Neža je tud zadnje čase ves čas slinasta, pa roke tiši v usta pa se drgne, itak je pa kakšna plenička zakon. Ja, ker se teže tiče je pa res, da jo vsaj lažje nosim.
Pa Klemen razvajen? Pa kaj je s tabo, ker pol je moja še posebej, saj zaspi samo v naročju, potem jo pa položim v posteljico. Res pa je, da mi jo ni treba nosit, ampak lahko sedim jo zibam pa zraven šškam.user posted image
Naši otroci pač rabijo bližino, pa naročje,...matr se tolažim. user posted image

Itak je pa Neža za mojo taščo že scrkljana. Ker zdaj je v obdobju, da mora met mene ves čas pod kontrolo, če ne je jok al pa stok. Potolaži jo pa lahko tud kdo drug, sam na umirjen način. Ona jo pa potem kar stran odpelje, da kao ne bo scrkljana, tamala pa še v večji jok. Še dobr, da potem takoj tast reče, da naj neha s svojimmi muhami, da otrok že ve kaj in koga rabi. Mah bo že, sem mogla mal pojamrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.11.2009 22:06:32   
Sempervivum
Ej, Lučka, si me malo potolažila user posted image

Pri nas pa tašča na vsake kvatre enkrat pride dol (smo v isti hiši) pa tamalega nosi sem pa tja, da jaz pikice dobivam, ker mi ga bo ona scrkljala user posted image , k meni ga ni reba nič nosit, samo sedim, pa zaspi, podobno, kot ti pišeš (to je po moje zato, da lahko po RRju takrat brkljamo, hihi).

Mah, briga me, pa naj bo scrkljan, mogoče bo edini user posted image  ... če bi jih imela več, pa itak ne bi bilo časa za to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.11.2009 1:19:35   
obayifo
mate srečo..
kadar je naš tolk zaspan, da ne ve več, kaj bi sam s sabo, tut ne pomaga nič druzga, kot nosit po rokah in odložit, ko trdno zaspi pa boh ne dej, da se usedem. če sam zadrema in ga odložim, je takoj jok. ampak se bo počas poštimal, zdej je že parkrat sam od sebe zaspal v svojem košku al pa v stajci. tašča je bla pa do zdej trikrat tukej, tko da se ni bat, da bi ga kdo drug razvadu in ne mama.
ma pa tut skos rokce v ustih, tko da sm mu zdej dala rokavičke gor in morm jutr nohtke postrižt, ker se je prej do krvi opraskal - če je blo to - v usta je namreč tlaču rokco in tetra, pa sm na plenički vidla, da je mal krvavo, mali se je pa dret začel, kot da ga iz kože dajem.
zdele upam, da bo zaspal, sva se eno uro matrala po joškah, pa z dudo, pa je že čist fertik in zdej sm ga pustila v postli in ko pridem nazaj, bo spal in ga bom sam preselila v košek ... ja pa ja... user posted image
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.11.2009 10:05:47   
biba007
Dobro jutro, drage mamice in očkoti user posted image

Evo, se Bibon pripravlja na Prestolonaslednika, pa je našel tale Disney activity-center (Baby Einstein Seek & Discover Deluxe™ Activity Gym). Menda je vrhunski....pa še ni ravno drag. 44 dolarčkov, kar je nešto manje evrčkov. A ga katera pozna? Tole je linkec:

http://www.disneystore.com/disney/store/DSIProductDisplay?storeId=10051&isSingleMatch=true&productId=1225429&catalogFromSearch=10002&categoryId=13610&catalogId=10002&langId=-1&CMP=OTL-TWDCBE&att=BbyE

Hej, pa Rebika, da ne pozabim, čestitke za smehec. Mi je bilo kar toplo pri srčku. Viš, smo tetke z RR ponosne na Tomija user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.11.2009 11:58:52   
ledenka
bibon, mislim, da tudi v BC dobiš čisto luštne igralne centre user posted image ampak če ti je ta všeč, go for it!

rebi, čestitke za glasen smeh! user posted image

razvajenost - ja pa ja da user posted image na začetku sem imela M. dosti v rokah, ker je bil rad pri meni, še več pa sva se cartala na postelji. zdaj je pa dosti na tleh, se vali in plazi po svoji blazini, v rokah pa je malo - nekaj je kriva tudi teža user posted image jaz pravim, da sem jaz mama in jaz vem, kaj mu je všeč. in M. je na začetku potreboval dosti moje bližine.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.11.2009 13:20:40   
Reby
Dan!
Midva sva bila sedaj 2 urci zunaj, je prav super.
Punce, a jaz lahko jem zelenjavno pizzo - sem jo naročila brez kečapa?
Drgač pa že 1 teden nimamo krčkov user posted image  user posted image  user posted image  Sem kupla sirup proti krčem Ljubljanskih lekarn, je super.

Semper - ni izdih, je prav glasen smeh. Drgač pa tud poznamo tiste izdihe in vdihe, še posebej kadar mamica poje Palčka Davida user posted image

Nošenje po rokah - midva sva ga nosila kar dosti, ko je imel krčke, zdej pa vedno manj oz. predno zaspi, ga imam na rokah, ampak sedim, ga ne nosim, ker drugače adijo križ. Najprej se je malo bunil, zdej pa se je navadil in ve, da ga ne bomo nosili in se je sprijaznil. Velikokrat ga pa dam tudi v voziček, pa malo glasbe iz lunice ali pa ninike, voziček malo majem sem in tja in potem počasi zaspi.
Zdej je ful velik na tleh, na previjalni al pa kravice pasemo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.11.2009 13:41:03   
Reby
Temu videu sem se pa ful nasmejala, upam, da bo delal:
http://img43.imageshack.us/i/281009.mp4/

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.11.2009 19:37:39   
ledenka
hop hop, gremo višje! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.11.2009 21:44:47   
obayifo
reby, video je vrhunski, sem se tut jaz do solz nasmejala

naš mali se tut že ful smeje in pogovarja, včasih sam s svojimi igračami in knjigico in kar vriska zraven, najpogostejši zlog je pa ge, sledi aaj :)

mi smo mela pa cel dan obiske, je blo ful živahno in se ni tolk naspal kot ponavad pa je zaspan in sitkan, pa ga zdele očka po rokah nos, pa bo treba itak kmal spet na joško, k se ni mel časa do konca najest
moram pa spalnco ful prezračt, sm ugotovila, da mamo 24° not, čist preveč, pa radiator je itak zaprt... smo pa ponoč spal od enih do šestih in od pol sedmih do pol desetih, čisti luksuz :) sam začetek spanja bi blo fino prestavt na zgodnejšo uro

krčkov mi že nekej časa nimamo, sam kaj pomaga, če je pa z odvajanjem vseen taka štala.. mu pa dam vsak večer biogaio in zdaj gremo na d3, ker ad3 smo opustil po enem tednu, ker je dva dni po njih začel zeleno kakat
komej čakam izvide iz alergološke. kolk časa to ponavad traja??

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.