mala_pikica
|
Jutro! Februarka iiiiiiiiiiiii kakšen cuker je Blaž . Me kar prime, da bi še kakšnega imela , samo kaj, ko pa tako hitro zrastejo . Pa glede prehrane in dojenja ti pa res ni treba tako strogo paziti, sploh, če Blaž nima krčev in si kar lepo privošči kakšno kavico z . Sicer pa velja, da se izogibaš samo tisti hrani, ki tudi tebe napenja, ali pa res opaziš, da po določeni hrani dobi kolike. Sicer pa se ni treba preventivno ničemer od hrane odpovedati, to že zdavnaj ne velja več, ko je doječa mamica lahko jedla le juho iz starih kur . Sicer pa kolike niso tako strogo vezane na hrano, saj imajo dojenčki enako kolike pa sploh niso dojeni. Je pa imela moja Lana težave s krči. Jo je po cel dan po malem črvičilo, najhuje pa je bilo od 7h zvečer, je tulila tudi do 2h zjutraj, ampak so na srečo že pri 7-ih tednih izzveneli. Dolenjka a vi ste pa imeli že prvo OP. Bravo za Maksa, da tako lepo raste . Vidim, da ste se pogovarjale o odvajanju od dude. Luka jo še tudi ima in bi jo imel tudi kar po celi dan v ustih. Jaz mu je čez dan ne dajem, razen, če je bolan. Bo jo pa imel še nekaj časa, Lana jo je imela do 2.5 let, ko jo je dala sosedovi mali muci in to brez kakršnih koli težav, ni nikoli več rekla za dudo in tudi nobenega joka ni bilo. Zobke pa je imela tudi malo naprej zaradi dude, ampak so se lepo popravili. Je bila na sistematskem pregledu pri 3 letih celo pohvaljena, da ima lepe, zdrave zobke in tudi postavitev zobkov je vredu. AM pa je zjutraj in zvečer pila po flaški do 3 leta, ko smo tudi to potem ukinili. Sedaj pa je stara 5 let in nima nobene plombice ali luknjice v zobku. Zobke pa umivamo res temeljito obema, tudi Lani še zvečer vedno do konca umije zobke nekdo od naju. Lep dan vsem, pri nas ni nič kaj prijazno vreme .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 7.11.2009 8:56:08 >
|