nadka30
|
punce en lep pozdrav, tassika super slikce, mariee še malo in tvoja princeska bo tukaj,kepica ku-ku, kje se skrivamo. Kako ste preživele martinovo soboto, jaz sem jo ob kozarcu refoška in a.biba, rižkoo, drobtinica,MM, nogavica vam en lep pozdrav uživajte ob oton in beebea vama tudi en lep pozdrav in še tole je za vaju Ko se sprašuješ o smislu življenja in ljubezni, vedi, da sem s teboj, zapri oči in začuti, kako te poljubljam v lahni sapi, ki zdrsne ob tvojem licu. Ko podvomiš, ali me boš še kdaj videla, se umiri, prisluhni mi; sem v šepetu ljubezni, ki govori o tvoji ljubezni. Ko ne veš več, kdo si, ko se sprašuješ, kje si in kam greš, srce odpri in me poglej. Sem v mežikanju zvezd, ki se smehljajo dol nate in razveseljujejo pot, po kateri hodiš. Ko se jutro za jutrom prebujaš in se ne spominjaš sanj, a si zadovoljna in vedra, vedi, da sem bil s teboj -ti napolnil noč z mislimi name. Kadar životariš v bolečini ki noče preminiti, in se popolnost čisto tuja zdi, pomisli name in se zavedaj, da sem s teboj in se te dotikam skozi solze blagega prijatelja, ki joče s teboj in ti lajša bolečino. Kot sončni vzhod razsvetli pusto nebo v sijaju, ki jemje dih, prebudi svojega buha, pomisli na najin čas prelep, čeprav prekratek; ko si bila prepričana o naju, skupaj, ko si bila prepričana o svoji usodi. Vedi, da je Bog ustvaril ta trenutek v času le za naju! lp
|