|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
5.11.2009 10:30:15   
soncek_25
Sonček je že v akciji, ovulacija mimo, čakam retzultat pridnega dela tam okrog 20.user posted image user posted image user posted image
a.biba lepi bušekuser posted image
Nadka pol pa začnemo zate navijat, oziroma za obe (nisem glih take sreče, da bi kar v prvo ratal)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.11.2009 11:17:36   
nadka30
seveda bo vse ok sonček25, jaz navijam da tvoje  okoli 20 ne bo, drug mesec sem pa tudi jaz v borbi za plusek. Upam da bo ta druga, ki jo pričakujem 25 v tem mesecu hitro prišla potem opa je nekaj časa ne rabim.Sedaj boma pa ena drugo bodrile da boma hitro zagledali plusek, druge nama bojo pa pomagale.Sonček želim ti en meterski plus++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da čez dobrih osem mesecev v rokah držis svoj zaklad, ki si ga res zalužišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj so ti povedali na samoplačniškem pregledu?
Kaj se pa dogaja z pilotino, nič je ni videti oz. slišati o njej. Pilotina javi se , povej kako si?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kje se pa druge skrivajo, a saj vem crklajo se s svojimi zakladi, saj je prav takouser posted image user posted image user posted image

Pa kepico tudi pogrešam
a.biba ti pa le piši diplomsko, navijam da ti čim prej uspe jo dokončatuser posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.11.2009 12:11:44   
pilotina
nadka30...hvala za skrb user posted image

nisem se oglašala, ker sem ležala
včeraj sem v službi na papirju obrisala rdečo sluz, kri in dobila krče v maternici...podobno je bilo kot junija, ko sem imela IMN

po službi sem klicala v bolnico, če je slučajno moja G dežurna in je bila...šla sem takoj gor

naredil mi je UZ...nosečnost je v maternici, imam dve gestacijski vrečki...dvojčke...ampak pri eni gestacijski vrečki ni vse uredu in od tam tudi krvavim...druga gestacijska vrečka je lepo vgnezdena v sluznico...ker je bilo še prezgodaj, plodka še ni bilo videti...sedaj moram počivati in čakati na pregled, ki ga imam 12.11.09 pri dr. Rešu
odprta je vsaka možnost, da eden ne obstane in ga splavim, drugi pa se lepo razvija naprej...ali pa v primeru močne krvavitve pride do odluščenja celotne sluznice in popolnega ss

jaz sem pozitivna, imam borca v sebi

pridno bom počivala in se cartala

pozdravčke vsem

Neposredna povezava do sporočila: 378
5.11.2009 12:15:41   
malaMravljica
Pilotina, dvojcki, iiiiiiii sem ti ze zdavnej rekla, da tebe imam na sumu za dvojcke. Drzim pesti, res drzim pesti, da obstaneta oba. Pa sam pozitivno naprej bejba!!! In pocivaj, ne sekiraj se. Vzemi kaj za brat, pa ne o nosecnosti, kaj neutralnega, da se zamotis. Pazi nase in na trebuscek, da bomo poleti rr tetke dvema Pilotkoma.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.11.2009 12:15:50   
nadka30
lepo da se javiš, torej nosiš dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , super umap da bo vse ok, oziroma vem da nbo vse ok,
sedaj pa počivat, pazi nase, pa javi se da bomo vedele kako je s tabo, pazi na bušija in na borca, ki ga imaš v podnajemeniškem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image
boš videla vse bo ok
en lep sončen pozdrav pa eno user posted image za srečo.
lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.11.2009 12:49:23   
a.biba
Pilotina sem se že komaj zadrževala, da ti nisem smsa poslala. Tu nisem upala nič reči, da ne bi nepotrebne skrbi povzročala, sem pa imela občutek, da se nekaj dogaja. Nič še ni izgubljenega in zamujenega, počivaj, počivaj, počivaj, me bomo držale pesti in s skupnimi močmi nam bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja diplomska se počasi premika, počasi pa vseeno samo, da se. Zdajle sem po tleh obrisala, sem si zdaj četrtke določila, petek vso drugo sranje čistim in potem imamo fraj vikend. Pa ne moreš verjet, da vsak dan čistim in pospravljam, pa se nikjer ne pozna.

Zdaj grem pa mal počivat, da mal noči spravim noter in bom popoldne še kaj aktivna, zvečer pa nazaj k diplomski.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 381
5.11.2009 13:06:26   
tassika
Pilotina in tega mi nisi takoj napisala, packa ti. Mi trije držimo pesti, da bo vse ok. Ti samo počivaj in naj te tvoj dragi razvaja. Moj je včeraj likal ne moreš verjet, jaz pa ležala, gledal kmetijo in jedla sendvičuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.11.2009 13:29:34   
Kepica83
Živjo punce!
Pilotinauser posted image user posted image user posted image  ua dvojčke. Prepričana sem da bo vse ok, boš vidlauser posted image
Nadka30 lepo da si me pogrešala. jUPI. Evo mi2 sma malo prej domov prišla .Sma že danes šla naročila prstane. Jupi. Pa v merkur sma še hodla sma rabla desko za wc novo, pol pa sma še za 100eur novoletnih okraskov za na smrekico nakuplauser posted image . Pa jih imava že od lani oooogromnoooo,. pa vse novo. No ampak kaj naj če pa te to praznično vzdušje tak potegne. Midva z dragim obožujema, ko sma skupaj in lahko greva nakopovat. pa čeprav greva samo po kruh v trgovino. Je dragi ravno prej rekel, kak rad nakupuje z mano.user posted image

A.biba zelo lepi bušiuser posted image

Sonček25 tudi tebi lep pozdravček. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 383
5.11.2009 13:34:47   
MAŠKA
Pilotina.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo sreča na tvoji strani!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 384
5.11.2009 13:37:41   
nadka30
hallo kepica lepo da se malo javiš, vidim da je bil nakup več kot uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja malo sem te pa res pogrešalauser posted image user posted image user posted image , torej bota kmalu okraševala jelko
pilotinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo ok, imaš dva borca pri sebi,
punce jaz sem si pa dnes kupila pa verjamete ali pa ne volno v lidlu in sedaj si bom sama naredila šal. Upam da bom še znala plest že več kot deset let nisem nič pletlauser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da ko bom začela da bo na koncu tudi podobnu šaluuser posted image user posted image user posted image .
pustimo se presenetit
vse pošiljam sonček, ker dolgo ga ne bo več, že zginja za hribom.
lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 385
5.11.2009 14:05:37   
soncek_25
Kepica tudi tebi pozdravček...pa kepčeku tudiuser posted image pričakujem kakšno slikco prstančkovuser posted image
OOO jaz tut ful rada kupujem in krasim za praznike...december ima poseben čar...komaj čakamuser posted image
Nadka super da znaš plest, pr nas pa mami ful uživa v tem,sploh k dela za dojenčke. Glih zdej neki plete za mojo kolegico, vam bom slikalauser posted image

Pilotina...držim pesti za tvoja borcauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 386
5.11.2009 17:10:12   
oton
Pilotina držim pesti da bo s tvojima pikicama vse dobro user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 387
5.11.2009 17:12:12   
mariee
Pilotina, kako si me pa sedaj razveselilauser posted image user posted image user posted image user posted image Fuuuuuul sem vesela, kar dva user posted image .. Zdj pa pridno počivaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 388
5.11.2009 17:21:27   
drobtinica29

Punce pozdravček na hitro, če nebo prej sirence! user posted image

Mi se lepo uvajamo v novi ritem in se navajmo en na drugega. Vsak dan spoznamo nekaj novega.

Malo se vas preletela skozi in opazila da je TAssika že tudi mamica Jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

če bo potrem čas vam zaupam preostalo!

čaw, sirenaaaaaaaaa! user posted image

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.11.2009 17:49:49   
mariee
Drobtinica lepo je brat, da ste vredu!! user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej... pa še kaj se oglasi.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.11.2009 18:26:31   
sonček85
nadka:hhh sva sde zadnjič že s tem atijem pohecala da bo mogu bit Alkes priden da bo lahjko s to malo lepotičko.

Ja delo je ok,delam pa v McDonaldsu,sem vodja izmene
biba:ja men tudi ni jasn kam tko hiti,po moje bi rad šel že na kak zmenekuser posted image user posted image Jaz nisem hodila na telovadbo ,mislim pa da je rižkoo,al pa se motim
Ma kako lep buši user posted image user posted image ž
sonček:jupi zdaj pa čakamoooooooooooooooo na plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotina.,joj kar zmrazilo me je ko sem brala tvoj post.Ma dvojčkki ,a vidiš kako lepo,namenjeno ti je da si mami.
Tudi če bo en na žalost odšel za vedno ,bo drugi ostal pravi borec in ti boš ponosna MAMI.zDAJ PA LE LEPO POČivaj ,ne dviguj ničesar,pa lepo magnesol papaj.Jaz pa držim pesti da se oba OBDRŽITA IN DA BOJO PRVI DVOJČKI NA TEJ TEMI user posted image

Evo jaz sem na polno v dnevni ,vse urejam ,pospravljam,sesam,Aleksa mirim ker je skupaj jokal 1.5h,potem zaspal za 45 minut a bi še po moje dalj časa če nebi nek blesav alarm začel tulit zunaj.Zobki  ga matrajo k sem mu dlesni čohala je kr svetlo gledal

No grem k me kliče delo pa še mali škratek da se malo poigram z njim predno gre v mižule

lep večer vsem

Aja mm nekaj imam za LMuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.11.2009 18:27:31   
sonček85
JOJ POZABLA POVEDAT :

mED DELANJEM  kosila jaz poslušam po radiu pesem z gORIČKEGA v PirtaN in Aleks reče -ATI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mojga poklicala in mu je po moje rita ploskala saj je prvič reku Ati,mene je že poklical kaka m nazaj a tko nevedeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.11.2009 18:28:54 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.11.2009 18:31:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

joj sonček si zdaj predstavljam kak mali ALEKS lepo diška zdaj ko ga je super mami skopala.Mmmmm .
Ja res gre hitro čas.user posted image

Lepo pančkajta veliki in mali sončekuser posted image . Lupčka od kepice
kKO NOVI JE DIŠAL,MOJ MOJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.11.2009 18:38:16   
malaMravljica
o hudo Soncek, Aleks ze zna ocija poklicat user posted image user posted image user posted image  ej, nisem nic zasledila, tebe je tudi ze poklical verjetn.

moj mali je pa vceraj na kavcu non stop ocija gledal, je mel take velike ocke. in bejbe, pol mu je moj mozek in LM-ov ocka rekel en stos in se mu je tok lepo posmejal, full bolj k meni. Ne vem, a sta ze zaveznika al kaj. Sam men se je pa pred med previjanjem ene parkrat zaporedoma posmejal, sva imela zurko v plenici na previjalni mizi.

Soncek no, ne zapravljaj za mojega, ti mores Aleksu kupovat darilca no.

Sedaj grem pa vecerjo delat, sam ne vem kaj naj z mojim mladickom naredim, on  bi kar na trebuh lezal cez moje nogice, tako ga ne morem odselit v vozek user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.11.2009 18:41:01   
sonček85
MM:saj nisem to je kar samo padlo v vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja me je tko nevede poklical mami kak mesec nazaj ,pa opa je že rekel,pa am am

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.11.2009 21:12:18   
Teni_
Pilotina, lepo počivaj in upam, da oba ostaneta tam kjer sta.

Mojauser posted image   se je poslovila, zdaj pa veselo user posted image , da po konec meseca test narisal user posted image .

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.11.2009 8:15:52   
nadka30
dobro jutro pa eno kavico za užitekuser posted image user posted image
kako smo?, vreme je katastrofalo to še pa slabš zgleda kot pa da bi snežilo.
Vsem en lep pozdrav, teniRR sedaj pa bo plusek, držim pesti
bravo za aleksove prve besede, zdaj se pa res vidi da hitro rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image
en lep deževen pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.11.2009 8:40:37   
a.biba
Jutro!

Včeraj sma se z babiko potepali cel popoldne, tako da vas niti zvečer nisem bila zmožna prebrat.

Aleks user posted image  za atija. Tak hitro boš čvekal? user posted image

Moram povedati kaj smo zadnjič ugotovili. Smo trije pari, ki imamo skor isto stare otroke. Pa je ena punčka začela govoriti pri 9 mesecih prve lahke besede, pa je potem skoz nadgrajevala. Naša je začele tam pri leto mami, ati, pri letu pa pol kaj več, fantek pa komaj pri treh letih sploh prve besede. Pa jih zdaj daš skupaj in fantek najlepše govori, punčka pa najslabše in popačeno, naša pa v zlati sredini. Čeprav zdaj so že tak brihtni, da nas vsak dan s kakšno novo besedno ali frazo presenetijo. Tako, da ko je otrok pripravljan je pripravljen, škoda sploh kaj silit.

Drobtinica29 lepo, da si se javila. Kar vzamite si čas, samo da je vse ok.

Sonček25 veliko užitkov pri delu, za 20. pa tako ali tako navijamo user posted image user posted image

Tenni RR tudi tebi sproščeno in uspešno veselo na delo.user posted image user posted image

Nadka30 ti pa prakticiraj kako bo drug mesec. Boš videla, da bo hitro naokoli.

MM zdaj bo LM vsak dan skoraj kaj novega nagruntal in počel. Ti kar zavidam opazovanje in uživanje. Tako, da nas vsaj obveščaj, če že zraven ne moremo biti.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.11.2009 8:48:52   
nadka30
a.biba sem se odločila da ne bom nič komplicirala ampak bom šla naravnost v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image študiranje kaj ja kaj ne mi bo vzelo preveč časauser posted image user posted image user posted image , bomo šli kar po stari metodiuser posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.11.2009 10:54:46   
malaMravljica
Soncek, no pol ima pa LM sreco, da ti same skacejo zadevice v vozicek user posted image user posted image   sam resno sem mislila kar sem napisala zadnjic no.

a.biba, o ja, lahko porocam novosti. Vceraj se mi je pri previjanju parkrat skupaj posmejal, smeji se drugace ze od prejsnjega tedna. Pa se ena ne tok fajn novica zame, nisem vec najtanajljubsa oseba od malega, sedaj je najljubsi in najbolj zanimiv ocka. Pa ze kujeta  nacrte skupaj, joj kaj mu ocka vse obljublja. Se je oci kar opogumil, prej ga je bilo malo strah, da ga poskoduje, ker ga je tok malo videl in mu je bil tok mali, sedaj ko je doma je pa akcija, tako lepo ju je videt, moj je tok srecen, da smo druzinica.

Ta vikend bova sele namontirala strmacek malemu in res dokoncno mi v torek zmontira celo sobico, bi jo danes pa je prislo res nekaj vmes, sam sedaj imam previjalno in je itak ok. Pa tista bordura tok pase v sobico, res kot narejena za naso sobico je.
Punce, nad previjalno bomo dali pa to , klikni link  http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.11.02.02/1456872  zato, ker v sobici mora biti ponoci tam 17 ali 18 stopinj, za previjanje je pa to premalo. Pa se velikokrat ga kahko imam pol brez plenice na previjalni brez da se mi prehladi. Mogoce pa bo ideja koristila se kateri, jaz sem to vidla in kupila.

Soncek, kaj Aleks ze spi v svoji sobici? Najin bo sedaj imel pripravljeno sobico in se vodno postelco, ki bi jo skor moral koristit, pa za hrbtenico je zdrava, sam jaz imam sedaj frko v glavi, sedaj se mi bo pa smilil, ce bo moral sam bit v sosednji sobici, Pa se angelcare tisti z bejbiphonom in napravico za zaznavanje premikanja bo imel v sobici, in sobica je tik poleg najine. Se prevec sekiram a ne, ce mu bo v njegovi posteljci lepo sem lahko brez odvecne krivde a ne. Oh ja, tako je biti mama.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?