|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
7.11.2009 13:03:20   
Inigo
mi pa do 4.50 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 13:37:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
7.11.2009 15:00:14   
nanka
dan še z našega konca, mi smo pa spači do 6, kakor vsak dan.

Naša dva fanta sta se vrnila danes zjutraj, vsa euforična. Koncer Greenday-ev je bil fantastičen, Matic je bil celo povabljen na oder, kjer je s pevcem obdelal en komad, na koncu pa mu je bobnar skupine podaril komplet palčk za bobne, slike niso najbolje uspelo, bom pa počakal da bo na youtubu ponetek koncerta, da vidim sina. Je bilo pa tako neverjetno, da ga je pevec izbral med 12.000 obiskovalci, da je bil kar v transu, nekaj časa je hodil po odru kot zgubljen, kar v transu. V glavnem doživel je nepozabno noč

Neposredna povezava do sporočila: 3628
7.11.2009 15:05:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Naša dva fanta sta se vrnila danes zjutraj, vsa euforična. Koncer Greenday-ev je bil fantastičen, Matic je bil celo povabljen na oder, kjer je s pevcem obdelal en komad, na koncu pa mu je bobnar skupine podaril komplet palčk za bobne, slike niso najbolje uspelo, bom pa počakal da bo na youtubu ponetek koncerta, da vidim sina. Je bilo pa tako neverjetno, da ga je pevec izbral med 12.000 obiskovalci, da je bil kar v transu, nekaj časa je hodil po odru kot zgubljen, kar v transu. V glavnem doživel je nepozabno noč

user posted image user posted image user posted image ... so se mi kar oči zarosile... user posted image user posted image user posted image  Matic...

objavi povezavo, ko bo...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
7.11.2009 15:13:17   
nanka
user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 7.11.2009 15:15:12 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
7.11.2009 15:14:01   
3jeMi
dober dan, ali naj rečem že kar dober večer od nas...

mi... ne vem... sem sitna danes, user posted image  saj veste...

Lovro je pa kar bolje, danes se vročina giblje med 37,5 in 38... je pa normalno živahen, rahlo neješč, pije pa kar z veseljem, kar nagne svojo flaškico user posted image

dzanika... ma, žal nima javna uprava nobene veze, da bi dobila kaj več user posted image ... se pa lahko zmeniš za manj ur... meni je v kadrovski rekla, da zakon je zakon in morajo moje želje upoštevat, po koliko ur bi delala... a tebi ne bi pasalo malo prej it domov...

joj, ste bile tolk zgovorne, da sem jedva sfolgala vse prebrat user posted image

opa, danes je pa moj "Hjuđ Grent" s Sandro "Buldog" na TV... ta film mi je kar všeč... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
7.11.2009 15:14:43   
nanka
user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
7.11.2009 15:18:48   
nanka
user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
7.11.2009 15:20:23   
nanka
sem prilepila nekaj utrinkov s koncerta Green day-ov na Dunaju.

takole pa izgleda spanje, ko ni več ograje ( Zoji se mora dogajati tudi v spanjuuser posted image )

user posted image

ker sem vam pokazala že dva otroka od štirih, vam dodajam pa še mojo najstarejšo in najmlajšo ( da ne bosta užaljeni)

user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 7.11.2009 15:30:38 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 19:43:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 19:54:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
7.11.2009 20:03:15   
Majuska
Hoj,

takole, mi smo šli po kosilu malce na pohištveni sejem v LJ, čez nekaj mesecev naš čaka opremljanje ... sicer bolj skromno od tistega, kar smo danes videli. So mi bile Alplesove sobe za otroke ful všeč user posted image   je bil pa mali kar malo sitkan - moral je biti v vozičku, je bilo čisto preveč gužve, da bi lahko hodil naokoli. Malo prej smo družno povečerjali mlečni riž, zdaj je že v postelji...

Nanka, za Matica je pa to najbrž ena najbolj norih izkušenj do zdaj, a ne? Super, ful sem vedela, da se je imel tako dobro na koncertu user posted image   in slikce - ful so hude. Ugotavljam da je Tjaša prava lepotička. Krasne otroke imaš!

3jeMi, kako pri vas, je že kaj bolje?

Pa pri populis, upam da ste že boljši...!?

Rebeca, je bil fajn šoping?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3637
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 20:07:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3638
7.11.2009 20:09:16   
neboglasnica
Hoj hoj...ugotavljam, da se moj otrok ne zna učit. Saj sem prebrala, mi reče, user posted image user posted image .

Ok, Nanka user posted image user posted image za Matica in prelepe fotke...seveda, ker so modeli tako krasni.

user posted image za šoping in user posted image za anoreksično denarnico. HB, da si imela še bon.

Mi smo šli na Primorsko k moji kolegici in dobili kakije, ki se sicer morajo še mediti, ampak vseeno - njami. Pa najedli smo se suhega sadja, pečenega kostanja in granatnih jabolk. Skoraj popolna Martinova malica.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 20:11:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 20:13:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3641
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 20:24:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 20:28:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3643
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 20:29:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3644
7.11.2009 21:10:17   
metuljcek321
'Čer!

Bila sem na čveku s prijatljicami - se je prileglo fuuuuuuuuuuuuuuuuul. Punce moje zlate, kolk jih mam radauser posted image  Možek je na morju in polaga ploščice - priden, priden - Anja je v krtkovi deželi, glih zlikala cunje in jih pospravila. Upam, da bo miška OK spala - jo matrajo zobki, skoz nekaj žuli po zobeh, ima rdeča lička, pa danes je tako bravo dobila še rita pita ... čakamo trojkico ali petkico. Pa da vidimo, katera bo prišla prej ...

Zdaj sem pa ready za čvekecuser posted image  user posted image  user posted image

flower - služba: go for it, congratsuser posted image

nanka - ene 15 minut - ti razložijo, kako bo potekalo, dajo injekcije za omrtvičenje, izrežejo in je to to. Dajo gor flajšter, ne smeš močit, greš na pregled k osebnemu dr-ju čez nekaj časa. In to je to. Nič strašnega!

Joj, mojček, zdaj vidim, ja - darilni boni ... uf, uf, hope you'll find them!

Almera, se je Boru vrnil apetit?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
7.11.2009 21:12:37   
metuljcek321
O, glej, glej, Sandra Bullock in Hugh Grant ... (again) ... ampak sta simpatična:

KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 21:13:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3647
7.11.2009 21:37:37   
metuljcek321
cepljenje za novo gripo - yes/no?

pešačenje v dežju - to sem pa jaz svetovna prvakinja v špricanju same sebe - VEDNO (ampak res vedno) se mi rata zmočit vsaj do kolen & to predvsem zadaj. Grozno, res (zdaj si predstavljajte tistega smrkca-godrnjalca, ki pravi: "Sovražim dež."user posted image  user posted image )

nanka, tvoja dva fanta sta pa resnično uživala. Pri Green Dayih mi je bil pa nekoč pevec Billy Joe tako sexy-odštekan-kul frajerček, da je kar sekalouser posted image

Luka, odlično za povrnjen apetit & bravo mami za objavo v Mamiuser posted image

ksenči, drži se, pa pozdravite se asap.

saši, pa že veš, v kakšno barvo in obliko te bodo "odeli"? Imaš kaj besede pri tem? Kam boš pa to šla za model?

džanika, kako kaj? Sami poletni otročki, a ne?user posted image

polovični delovnik - a leta se ti pa normalno štejejo al kako je to? Aha, že vidim, da je mojček ... pardon, Bree ... točno to napisala.

Na 3D in 4D jaz nisem šla - se mi zdi bz, odiranje nosečk.

Preklopila na SLO 2 - ples - mnjam, mnjam, mnjam!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3648
7.11.2009 21:40:50   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

dan še z našega konca, mi smo pa spači do 6, kakor vsak dan.

Ma, kolk d best, ej!!!!!!!!!!!!

Ne moreš verjet!

Ludnica. Meni bi se zrolalo, da bi šla kot najstnica na koncert svoje naj skupine, pa da me povabijo na oder ... mislim, da bi bla še kakšen mesec čist out. Seriously!

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
7.11.2009 21:52:54   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Hoj,

takole, mi smo šli po kosilu malce na pohištveni sejem v LJ, čez nekaj mesecev naš čaka opremljanje ... sicer bolj skromno od tistega, kar smo danes videli. So mi bile Alplesove sobe za otroke ful všeč user posted image   je bil pa mali kar malo sitkan - moral je biti v vozičku, je bilo čisto preveč gužve, da bi lahko hodil naokoli. Malo prej smo družno povečerjali mlečni riž, zdaj je že v postelji...

Moj oči je tudi danes šel na sejem & je bil tud navdušen nad njimi - je izpolnil en vprašalnik, nagrada pa je .... Alplesova soba za otroka. Držim pestiuser posted image

populis, user posted image  user posted image  user posted image In 5 točk za user posted image , ki je tako dobro poskrbel za svojo nr. 1 ženo.

neboglasnica, opala, tale Martin pa ni bil kar tako - ouje! Evo, midve z malečko sva šli pa dopoldne na obisk k tašči in tastu & smo se gostili z domačo raco (no, od prijateljev) ... bila je yummy, yummy ... ni bla glih goska, je pa sorodnica & tud to šteje, a ne?user posted image

kebab - oh, long time, no eat ... Menda sem ga nazadnje jedla na maturancu na Kreti a few years ago.

rebeca, berem, da ste se dobro opremili za zimske dniuser posted image

Dajmo, Jagoda & Jurij!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......