glugluglu
|
oj, Tian je bolje, dobro , sicer je imel zjutraj še drisko, potem pa nič več, samo kakal pa tudi še ni, ampak zgleda pa ok, edino ponoči je bilo , prej je pa Nina nekaj jamrala, da se slabo počuti, trenutno je pa spet ok. Prav čudno . Aja, edino mleka se mu še ne upam dati za pit, ker se mmu takrat ni pasalo. Pa mene še vedno boli vrat oz. vratna hrbtenica, ali so to pljuča Pa sem že zadnjič omenjala zdravnici in je rekla, slaba drža, telovadit,...Ma ne vem. Če se bo še ponavljalo, pa ji bom šla malo zatežit. Res pa je, da nič ne jemljem, z eno kremo se namažem, pa samo 1x sem vzela lekadol, mogoče bi bilo fajn vzeti nalgesin, ki tam čaka še neokrnjen, pa sem trmasta. Namen imamo iti jutri v službo, če bo Nina ok, oz., če bodo vsi ok, samo še Nine ni zvila ta bruhasta viroza, ki nas je doletela. Pa saj drugače smo ok, včeraj smo imeli zvečer še del obiskov za Markov RD, pa malo martinovo soboto. neboglasnica, zdaj sem pa firbec kdo je ta tvoj kolega? Prav žalostno . Cepili se za ne bomo za novo gripo, še za staro gripo, ki mi jo je služba častila sem zaradi bolniške zamudila cepljenje, slišala sem pa že o čudnih stranskih učinkih, ki so se pojavili pri cepljenih za novo gripo v teh dneh, samo me pa skrbi predvsem za Tiana, ker za take male je vsaka stvar hujša kot za nas. HD, meni je tudi najboljši tisti, ki ga je označila metuljčica.
|