Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 14:18:11
|
|
|
|
dzanika
|
mislem da sem zasledila da nekatere delajo tukaj polovični delavni čas v službi. Pa me zanima kolko se vam pozna pri plači?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 14:28:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 14:58:05
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika mislem da sem zasledila da nekatere delajo tukaj polovični delavni čas v službi. Pa me zanima kolko se vam pozna pri plači? ja lubica - pol šihta, pol plače, kako pa drgač ja sej js sm tut tko rekla. Sej me ne zanima zame. Js sm šla še predčasno delat. Sam smo se tle v službi neki pogovarjal pa me ena prepričuje da ti socialna neko razliko doplača.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 15:02:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 16:19:29
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika mislem da sem zasledila da nekatere delajo tukaj polovični delavni čas v službi. Pa me zanima kolko se vam pozna pri plači? ja lubica - pol šihta, pol plače, kako pa drgač ja sej js sm tut tko rekla. Sej me ne zanima zame. Js sm šla še predčasno delat. Sam smo se tle v službi neki pogovarjal pa me ena prepričuje da ti socialna neko razliko doplača. socialna ti doplača le prispevke do polnega delovnega časa. jp... samo to in nič drugega... ... torej ti bo šlo v porodniško samo tisto kar dobiš od firme... dzanika, ti si v javni upravi, a ne?
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 6.11.2009 16:20:42 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 16:28:38
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, nas je pa viroza, ki jo je Tian prinesel malo pobrala, včeraj zvečer sem jaz imela seanse z ogledovanjem (zelo od blizu) kako je spucan wc, danes Mark (je bruhal v šoli), čakamo še Nino in Mitja . Mark bi moral danes s sošolci RD praznovat in je kar malo žalosten, da smo odpovedali, samo kaj češ. No jaz sem bolje, Tian je bil zjutraj spet malo čuden, pa se je sedaj pobral. zobki: naš jih ima še vedno 10, ostalo pa vse zatečeno s potoki sline dzanika, , čestitke, pri nas sta Mark in Nina 22 mesecev narazen, super razlika majuska, a naša banka te zeza? flower čestitam za službo!!! ksenci, boga, prav zoprno, hitro se pozdravi. nanka, jaz sem pri izrezu znamenja dobila protibolečinsko injekcijo, poseg za odstranitev enega znamenja je pa kar hiter.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 17:42:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 17:44:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 18:08:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 18:09:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 18:24:33
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: dzanika mislem da sem zasledila da nekatere delajo tukaj polovični delavni čas v službi. Pa me zanima kolko se vam pozna pri plači? ja lubica - pol šihta, pol plače, kako pa drgač ja sej js sm tut tko rekla. Sej me ne zanima zame. Js sm šla še predčasno delat. Sam smo se tle v službi neki pogovarjal pa me ena prepričuje da ti socialna neko razliko doplača. socialna ti doplača le prispevke do polnega delovnega časa. jp... samo to in nič drugega... ... torej ti bo šlo v porodniško samo tisto kar dobiš od firme... dzanika, ti si v javni upravi, a ne? a tako je potem to. Socialna sicer neki da ampak nič kaj dosti. Saj se mi je zdelo. Če bi blo drugače potem bi vsi tko delali. No sej jaz itak ne razmišljam v tej smeri. Se mi zdi da se ne splača tko daleč vozit samo za 4 ure. Če že grem tko daleč potem naredim polni delavni čas in je to to. Sicer pa delam v javni upravi ja, zakaj? Je tu kaj drugače? IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu dzanika, , čestitke, pri nas sta Mark in Nina 22 mesecev narazen, super razlika hvala za čestitke. In me veseli da sem slišala še eno dobro izkušnjo s takšno razliko! IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jz sm pa ko Bree V.D.K. dons. vse pospravljen, vse diši, spekla kruh, pečem 2 peciva, enga jagodnega in enga s kosmuljami, nardila sem piščančjo obaro za kosilo, zele pa pade ena liht gobova rižotka... moja 2 sta šla v trgovino, jz mam pa 5 min frej, pol pa rižotka. mmmmmmmmmmmmmm... se vid, da je dež, pa se mi lup. dobra si. Men se kljub dežju nič ne da. Če maš še kako minuto frej te povabim k nam na obisk, obljubim, da bom pr mir na kavču ležala . Pa dobr tek. hahaha Daj pridi najprej do mene. Mene maš bližje. Bom tut čist pr mir ležala, nič bat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 19:54:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu majuska, a naša banka te zeza? jaaaa ... čaki, imam pa res še eno vprašanje, ti napišem ZS
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 20:36:15
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu majuska, a naša banka te zeza? jaaaa ... čaki, imam pa res še eno vprašanje, ti napišem ZS imaš odgovor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 21:17:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 21:27:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 21:48:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 21:48:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 21:49:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 22:04:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 6.11.2009 22:55:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kje?? A Kanal, ampak je že konec. Je bilo pa luštno videt ta film po dolgem času medtem sem uspela zlikat večino perila ...
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 7.11.2009 8:55:54
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, a danes ni bilo pa še nobene naokoli? Čudno, čudno ... mi smo imeli auf ob 6:45, potlej pa nikakor nazaj spat,tako da sva se z malim okoli 8h skobacala iz postelje in šla pečt jajčka na oko. Je zmazal ko šus! Pa da še vam privoščim ...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 10:04:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 10:16:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 12:15:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......