|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
7.11.2009 8:52:44   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spali smo lepo.........le da me zebe že od včeraj.....sploh se ne morem segret..user posted image ..Pa nekam slabo se počutim in kašljamuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.11.2009 8:54:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to?

postaviš se na slikico, desni klik kopiraj, nato prideš na rr user posted image  in v post klikneš desni klik in prilepi...to je vse. Simpl ko pasuljuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.11.2009 8:54:56   
botrca

A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to?

Z neta pa ne gre v forum kopirat user posted image

seveda gre...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.11.2009 8:57:42   
botrca
Jaz sem tudi spala kar ok, Jan je spal v svoji postelji do 6:30 pol se je vlegel k meni in se z Nodijem in kužekom igral...jaz pa dremala...user posted image , spat ni bilo več možno.

V trgovini sem že bila, pospravila sem tudi, Jana nahranila...zdaj pa pijeva z user posted image  jutranjo kavico user posted image .

Kaj boste počele danes? Kaj kuhate?

< Sporočilo je popravil botrca -- 7.11.2009 8:58:03 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
7.11.2009 9:09:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Z neta pa ne gre v forum kopirat user posted image

seveda gre...user posted image

kak gre,meni ne gre kopirat direktno iz googla v RR,probaj,boš vidlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.11.2009 9:11:06   
arabela*

Kaj boste počele danes? Kaj kuhate?

joj,ne bi o kuhanju..........ne da se mi tega početuser posted image

dečike bom verjetno spokala malo v varstvo,moj tak gre na dirko.jaz pa relaxuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.11.2009 9:13:18   
botrca

kak gre,meni ne gre kopirat direktno iz googla v RR,probaj,boš vidlauser posted image

meni gre user posted image ...kaj misliš kje dobim slike ki jih tu gor limam?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.11.2009 9:13:50   
botrca

...jaz pa relaxuser posted image

blagor tebi...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.11.2009 9:14:24   
botrca

meni tudi ni, pa moram...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.11.2009 9:25:26   
botrca
Grem v mesnico...papa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.11.2009 9:45:06   
marta82
Dan punce. Kako?

Kuhanje..... možek danes celi dan dela, midva s Tinejem bova pa jedla ajdovo kašo s piščančjim mesom in zelenjavo.
Včeraj smo imeli pa ribje fileje in krompir z blitvo (sem napisala za idejo, če katera ne ve, kaj bi kuhala).user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.11.2009 10:03:45   
arabela*

meni tudi ni, pa moram...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

morati je samo umretiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.11.2009 10:04:40   
arabela*

meni gre user posted image ...kaj misliš kje dobim slike ki jih tu gor limam?

ja,ker imaš verjetno na svojem računalniku shranjene.Direktno iz googla pa ti verjetno ne greuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.11.2009 10:05:12   
arabela*
Gremo dečike odpeljat,pa u štacun....

se tipkamouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.11.2009 10:52:07   
botrca

ja,ker imaš verjetno na svojem računalniku shranjene.Direktno iz googla pa ti verjetno ne greuser posted image

ma kaki...nič si ne shranjujem direktno lepim iz googla...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.11.2009 12:33:18   
rina22
Dober dan, kak smo kaj?user posted image

Jaz sem spucala komaj 1 sobouser posted image user posted image Sem hodla oz. smo hodili vmes v svet knjige, potem je pa Timeja jedla, moj je pa idšel v ono stanovanje, ker so nekaj še prišli delat. Tak, da sva sami - spetuser posted image Zdaj počakam, je ravno klical pa pripelje picouser posted image user posted image user posted image MI ni treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Botrca, hvala za pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom kar takoj sprobalauser posted image

Hm.... ne greuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.11.2009 12:35:49   
rina22
Da še probam na Mozilliuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.11.2009 12:38:32   
rina22
Tudi ne greuser posted image Botrca, kateri brskalnik ti uporabljaš? Meni ne gre ne z Opero, ne z Mozillo

Ali moraš kopirat mesto slike?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.11.2009 12:40:21   
rina22
Bom kar tak naredlauser posted image user posted image

user posted image

Pa dober tekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.11.2009 13:01:10   
arabela*

v svet knjige,

user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.11.2009 13:02:54   
arabela*

Tudi ne greuser posted image Botrca, kateri brskalnik ti uporabljaš? Meni ne gre ne z Opero, ne z Mozillo

Ali moraš kopirat mesto slike?

meni tudi ne gre,pa imam google.....povsod lahko vse normalno skopiram,v forum pa ne greuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.11.2009 13:06:39   
arabela*
Zdaj pa gre.računalnik je kriv,da ne gre skopirat,oz.kako imaš nastavljeno.isto je pri smajlih.nekateri se vidijo,drugi samo izpišejo.sem šla na moj leptop probat in gre skopirat brez problemauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.11.2009 13:07:35   
arabela*

Zdaj počakam, je ravno klical pa pripelje picouser posted image user posted image user posted image MI ni treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Midva sva tud pizze nabavla,kar v šparu sva 4 kose vzela.....user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.11.2009 13:25:02   
botrca

Botrca, hvala za pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom kar takoj sprobalauser posted image

Hm.... ne greuser posted image

Kaj ti ne gre?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.11.2009 13:25:43   
botrca

Zdaj pa gre.računalnik je kriv,da ne gre skopirat,oz.kako imaš nastavljeno.isto je pri smajlih.nekateri se vidijo,drugi samo izpišejo.sem šla na moj leptop probat in gre skopirat brez problemauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.