živa
|
Hoj! IZVIRNO SPOROČILO: dacy Jaz in moj dragi pa noceva vedet spola in na 3d bi lahko kaj prevec bilo za videt , tak da se bomo kr drzali navadnega UZ, tako da se do konca ne bo vedelo ali ali Če te to skrbi, naj te ne, ker sem jaz izrecno poudarila, da nočem vedet za spol in se je potem dr. zeloooo izogibala tistim predelom - je rekla, da raje niti sama ne vidi, da se ne bi zagovorila. Rekla pa je, da je notri eno nežno bitje - pa je prišel ven en razgrajaški kričač , ki proti prvorojencu ni prav nič nežen . Je pa crkljiv in priliznjen, to pa . Corti je 100/h. Prejšnji teden je imel že dve leti - jooooj, kako čas beži ... Imena: cojka, glede imen imam jaz kar tvoj okus . Nama z možem sta všeč Jaka in Miha, ampak Jaki (in taki) sta ninici mojega drugorojenca, Miha ima pa že moj bratranec ... s katerim se sicer vidim maksimalno enkrat na leto (pa raje na pet let), ampak vseeno mi ne diši preveč, zaradi drugih sorodnikov. Če ima katera še kak predlog v tem smislu (po možnosti s 4 črkami in brez r-ja), na plan z njim, prosim. Meni je všeč še Vito, kot tintin, pa mojemu ne potegne (še ). Zasedena (čeprav so mi večinoma lepa) so pa še imena: Luka, Nejc, Anže, Domen, (Ma)tevž, (Ma)tjaž, Žiga, Nik, Maj. Za punčke imava pa že leta enih pet predlogov in se vedno v porodnišnici odločava, kaj bo - na koncu je pa itak dec . Mene se je tudi lotil prehlad, imam že zamašen nos in se slabše počutim. Jutri in v nedeljo pa moram na teren, pa še v takem vremenu ... Lp, živa
|