|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
6.11.2009 14:15:11   
memole
Ejla!

Kako ste?

Jaz na 3D ne bom šla niti v prvi nisem šla,se mi zdi da za vse to preveč računajo,kot da porabijo ne vem koliko elektrike unega mazila,za en cd posnet pa tudi mstno računajo za tistih 20 30 eur dobiš celo škatlico cd-jev ki jih je not 50 ne pa sam eden edino če imajo oni iz zlata narejene te cd-je!
Katastrofa v glavnem!

Jaz sem ok še zmeraj me vsake toliko špikne ampak ni sile!

Čajček sem si tudi že naredila da me mal segreje ker je mrzlo!
Pa kosilo sem tudi že pojedla!user posted image user posted image

Popoldan pa šibamo v še bolj mrzle kraje,se bomo pa lepo na veliki peči greli!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
6.11.2009 14:27:06   
NATAŠA35
hehe flora, če se odločim za velenje ti povem, pa bova šle na kofi, ni blema, čeprav ga ne pijem

cojka, jaz mam luka in jakoba, seveda še davida, zdaj pa sem čisto brez idej, čeprav imam prvič več imen za punčko kot pa za fanteuser posted image user posted image , mogoče pa je to znak, da bomo imeli punco...

še malo pa konc šihta, potem pa v nabavo za jutrišnjo fešto...škoda da bo slabo vreme, pa bom vse imela noter in po celi bajti, da bom imela pucanja še pa še....to me že danes čaka, ahhh, pa še peka torte, sladic....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2852
6.11.2009 14:28:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Glede imen - jao, jao!
Jaz, če bo fant (kot mislim, da bo), bom še živčnega fasala. Mojemu ni nič všeč. Takole se greva:
Jaz: Maj?
Moj: user posted image  ali rajš junij
Jaz: Nal?
Moj: user posted image  kanal...

No in tako se zgodba nadaljuje...
Se sploh nočem več pogovarjat o tem. On pa nič ne predlaga. Bom pa v porodnišnici zadnjo rekla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 2853
6.11.2009 15:42:10   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

Mene pa ne mika prevec 3D, mije dovolj, ce vidim lepo 2D in srcek, ki utripa :)

... jaz se cist strinjam s tabo user posted image
Jaz in moj dragi pa noceva vedet spola in na 3d bi lahko kaj prevec bilo za videt , tak da se bomo kr drzali navadnega UZ, tako da se do konca ne bo vedelo ali user posted image ali user posted image

cojka prav zanimivo pri vama vidim user posted image
no jaz in moj dragi sva pa nasla nekako imena za katera sva se na koncu oba strinjala ... moj pac ne mara kratkih imen tak da je htel za fantka Aleksander ali za puncko Viktoria... jaz pa sem pri fantku ime samo preoblikovala v Aleksej , za puncko pa se mi je zdelo kar ok ... tako da ce bo user posted image bo Aleksej, ce bo user posted image pa bo Viktoria .user posted image

< Sporočilo je popravil dacy -- 6.11.2009 15:47:40 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
6.11.2009 15:51:23   
m83
Živjo!

Jest sem prežvela še en pregled...vse v redu...naslednjic mam morfologijo (30.11.). So me spet zacel glavoboli dajat pa trebuh me boli ampak bo že;).

Glede majčk sem tut jest za odtise nogic...Bi blo pa res fajn naročit, tut če nas ne bo 50.

LP vsem skupej!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
6.11.2009 16:21:41   
Anonimen
Chi Pita men je pa ravno včeraj zobarica dala zobno ščetko, ki je zelo zelo groba. In pravi, da ni nič narobe, če ti dlesni malo krvavijo, ko si ščetkaš, ker so sedaj pač toliko bolj občutljive.

Bom jaz v ponedeljek poklicala dr. Strah in vprašala ali je filmček vštet ali ne. Mogoče bom šla pa potem tudi jaz v Postojno, glede na to, da imam tam ginekologa. Sej ga bom na pregledu vprašala kako je s tem.

Sem vedla, da sem ziher kej pozabila. Midva za fantka nimava niti enega imena, za punčke imava oz imam pa tok idej. Ampak Cojka vidva sta pa najboljšauser posted image user posted image user posted image  Sem se tok nasmejala.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 6.11.2009 16:23:17 >

(odgovor članu m83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.11.2009 16:27:53   
Anonimen
Pozdravljene punceuser posted image

Jaz sem čisto frišna, tudi ta forum uporabljam prvič, tako, da če ga kaj kiksnem... ne bit jezne nameuser posted image

Midva najinega sončka pričakujeva čisto na repu aprila: 30.4.

Moram vas pohvalit, ker ste res ene super bibe, nabite s pozitivno energijo. Se vam še javim...čimprejuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 16:54:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
6.11.2009 17:31:59   
memole
Ejla!

Aprilčica10 dobrodošla in čestitke!

Ah imena pri nas se je mal obrnilo za ime za fantka nisva več prepričana da bi bil Luka ker jih je fuuuuuuuuuuuul tko da zdej iščeva še kšno drugo nisva pa za kakšne eksotične in premetanke in izpeljanke hude ker mi prav niso všeč ta novejša imena ki jih dajajo in jih obračajo na vse možne načine pa črke not spreminjajo!

Zunaj je pa prav mrzlo brr!

Neposredna povezava do sporočila: 2859
6.11.2009 18:28:30   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

hehe flora, če se odločim za velenje ti povem, pa bova šle na kofi, ni blema, čeprav ga ne pijem

cojka, jaz mam luka in jakoba, seveda še davida, zdaj pa sem čisto brez idej, čeprav imam prvič več imen za punčko kot pa za fanteuser posted image user posted image , mogoče pa je to znak, da bomo imeli punco...

še malo pa konc šihta, potem pa v nabavo za jutrišnjo fešto...škoda da bo slabo vreme, pa bom vse imela noter in po celi bajti, da bom imela pucanja še pa še....to me že danes čaka, ahhh, pa še peka torte, sladic....

Boga pa sej ne bojo gledal kak maš pospravljeno upam pa da ti ne bojo hiše na glavo postavli. Glede kofija pa ga tud jaz ne pijem, se boma pa lahko šle mal razvajat s kakšno sadno kupo in sokom. Njami njami.

Glede imen pa midva imava izbrano po eno ime za oba spola. za punčko sem zbrala jaz in bo Urška po moji prqababici, za fantka pa je zbiral možek in bo Franc po njegovemu bratu.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
6.11.2009 20:12:26   
ema tiara
glede 3d-4d je cena na ptuju pri dr,rosiču 50e,pa je v to tudi snemanje všteto-tako ma napisano na ceniku.moraš pa cd zraven prinest.je pa rekel da to dela po 20t a da mora biti lepo vidno,dovolj plodovnice,otrok prav obrnjen ,drugače se nič ne vidi...bomo videli,glede na cen se znamo vsaj v peto odločit za filmčekuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
6.11.2009 20:15:55   
dacy
Evo jaz se spet javljam malo iz mojga nocnega sihta user posted image
... no in mam se en problem s katerim se bo celo nosecnost treba ukvarjat ... vklescen zivec v krizu user posted image ... s tem imam nonstop probleme ze par let in ponavadi je pomagalo it edino po injekcije, kar pa zdaj seveda ne smem, upam da bom na koncu ko bo trebuh ze  fajn velik se sploh lahko hodla... tega vam vglavneem ne privoscim, ni prav nic fajn. Drugace pa je moja beba danes zjutraj ko sem se malo polenarla v postelji 2x fajn zmigala, se je spet malo blo treba javit da je se vedno tam user posted image ... v takih trenutkih se celo na vse bolecine pozabim :P

cojka kdaj bos kaj na Bledu da greva na kafe?

Aprilcica10 dobrodosla med nami ostalimi aprilcicami user posted image

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 20:23:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
6.11.2009 20:29:54   
dacy
cojka no sej se bova se dogovorile pa si telefonske dale ali nekaj ... jaz sem od nedelje do srede itak v MB ... pol pa pridem nazaj , tak da bo kavica padla enkrat ko ne bom imela sihta pac ;) ... lepo pocivaj

Neposredna povezava do sporočila: 2864
6.11.2009 21:08:40   
tintin
Jaz na 3d ne bom šla...ker nima nobene dioagnostične vrednosti, ampak je bolj za tiste, ki želite otročka videt pred rojstvom....
Jaz želim presenečenje v vseh ozirih, zato ne grem na 3d. Pa tudi trenutno smo čisto v urejanju stanovanja in damo vsaj evro za to.
Imena...imamo za oba spola...tako kot prvič. Če bo tokrat punčka ne dobi imena, ki je ostalo iz prvega kroga, ker nama ni več všeč:)
Če bo deklica bo najbrž Zala, fantek pa Vito.

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
6.11.2009 22:21:49   
živa
Hoj!

IZVIRNO SPOROČILO: dacy

Jaz in moj dragi pa noceva vedet spola in na 3d bi lahko kaj prevec bilo za videt , tak da se bomo kr drzali navadnega UZ, tako da se do konca ne bo vedelo ali user posted image ali user posted image

Če te to skrbi, naj te ne, ker sem jaz izrecno poudarila, da nočem vedet za spol in se je potem dr. zeloooo izogibala tistim predelom - je rekla, da raje niti sama ne vidi, da se ne bi zagovorila. Rekla pa je, da je notri eno nežno bitje - pa je prišel ven en razgrajaški kričač user posted image , ki proti prvorojencu ni prav nič nežen user posted image . Je pa crkljiv in priliznjen, to pa user posted image . Corti je 100/h. Prejšnji teden je imel že dve leti user posted image  - jooooj, kako čas beži ...

Imena: cojka, glede imen imam jaz kar tvoj okus user posted image . Nama z možem sta všeč Jaka in Miha, ampak Jaki (in taki) sta ninici mojega drugorojenca, Miha ima pa že moj bratranec ... s katerim se sicer vidim maksimalno enkrat na leto (pa raje na pet let), ampak vseeno mi ne diši preveč, zaradi drugih sorodnikov. Če ima katera še kak predlog v tem smislu (po možnosti s 4 črkami in brez r-ja), na plan z njim, prosim. Meni je všeč še Vito, kot tintin, pa mojemu ne potegne (šeuser posted image ). Zasedena (čeprav so mi večinoma lepa) so pa še imena: Luka, Nejc, Anže, Domen, (Ma)tevž, (Ma)tjaž, Žiga, Nik, Maj.
Za punčke imava pa že leta enih pet predlogov in se vedno v porodnišnici odločava, kaj bo - na koncu je pa itak dec user posted image .

Mene se je tudi lotil prehlad, imam že zamašen nos in se slabše počutim. Jutri in v nedeljo pa moram na teren, pa še v takem vremenu ... user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.11.2009 0:09:07   
Di_Di
Čer.

da se še jaz štemplam... sem vam že včeraj pisala pa se je moje sporočilo zbrisalo user posted image pol se mi pa ni dalo še 1x pisat, k je bla že pozna ura.

Včeraj sem bla na pregledu, uz nisem imela, sem pa slišala kako bije srček moje male pikice user posted image je pa vse ok tko da sem full vesela. Tropical bi prosila če napišeš na sezanamček moj naslednji pregled, ki bo 2.12 - morfologija. Komaj čakam! Drugače pa hvala, ker lepo skrbiš za naše seznamčke in jih lepo urejaš. user posted image user posted image user posted image user posted image A ja pa lepo se mej z družino v toplicah.

Kepica83 sem full vesela, da ti je uspelo pravočasno dobit evrčke za prstančka in seveda za vajino prihajajočo porokico! user posted image user posted image user posted image

hmm imena ja... Za fantka sva najprej hotla dat Lukas, pa je moja sestra rekla, da naj dava kako drugo ker jih je že full, povrh tega je kšn mesec, mesec in pol nazaj rodila hči našga komandirja... in glej ga zlomka štorklja jim je prinesla Lukasa.. tko da definitivno odpade. Za 1x imava za punčko zbrano ime Ella in za fantka pa Stin Mai.. sicer je pa do aprila še kr neki časa, tko da se lahko najde še kakšno zanimivo ime. Se je pa moj user posted image mal pohecu, da bom jaz itak v svojem svetu in ko bojo vprašal kako bo otroku ime si bo on neki namislu oz reku kako ime ki men ni všeč kao user posted image user posted image user posted image user posted image ... pol je že takoj dodal, da grem  jaz itak takoj prvi dan dat vlogo za spremembo imena če to nadri user posted image user posted image

Kar se tiče majčk bi tud jaz mela nogice... Sam če jih mislimo naročit, se mormo mal zmigat če ne nas bo april in z njim naši aprilčlki prehtel/i user posted image 1x je ena izmed marčev spraševala če bi jih skup naročile k njih je blo sam 26 če me sponin ne vara... magari se probamo skup kej zmenit, čeprav bo težka. No če no če bi ble vse za te ki majo samo odtise nogic... bi se pomoje dalo zmenint. Kaj pravite?

Aprilčica10 dobrodošla med nami!

Danes sem bla celi dan na terenu, tko da šibam v svet sanj.

Lahko noč in lepe sanje... ter seveda vikend

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.11.2009 1:05:30   
dacy
živa kolegici moji se je pa prav to zgodilo kar jaz nocem ... tamali je imel cel cas pri 3d nogice tak mocno skupaj da se niti slucajno v nobeni pozi ni vidlo kaj je (ona tudi ni htela vedet) in ko  so ze skoraj zakljucli s pregledom je razmaknil nogice na siroko in glej ga lulcka... zdravnica sploh ni rabla nic povedat ker se je tako ocitno videlo da je pac slo presenecenje po gobe user posted image
... vglavnem jaz raje ne bom riskirala user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.11.2009 10:10:48   
marjanaj
U ze razmisljate o imenih vidim user posted image . Midva sva se odlocila, da se zacneva o tem pogovarjat sele po novem letu, ker je brezveze, da se ze zdaj zacneva kregati in pregovarjati o imenih. Imava pac razlicne okuse user posted image .

Dobila sem pas! Jupiiii! Mojemu je ful vsec. Je sam izbral tega z nogocami in rokicami. Res je lusen.

Danes pa greva zdaj malo v shopping. Imam samo ene lepe hlace za v sluzbo in ene za prosti cas, ki jih se lahko spravim nase. Cist sem obupana. Upam, da bova kaj nasla po trgovinah, da bom lahko nosila naslednjih nekaj mesecev user posted image . Pa modrc rabim. Ta me ze tako tisci, da sem raje brez user posted image .

A katera ve kako je kaj s tem plavanjem za nosecnice? Prijateljica, ki ima rok konec marca je rekla, da bi rada hodila, ce grem z njo. In da ji je njena G rekla, da je najboljse na DIFu v LJ, da v Atlantisu pa ne priporoca. Ampak jaz na DIFu nisem nikjer nasla, da bi imela kaj za nosecnice. Ali katera kaj ve o tem?

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.11.2009 10:30:04   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Mi se grejemo,zunaj je mrzlooo!:))

Živa zakaj pa ne imena ki vsebuje črko R?
A zaradi tega ker je naj ne bi znal izgovorit al kakšen drugi razlog?
Naša ima R v imenu pa ga tako lepo izgovori že od drugega leta starosti!user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa naj ne bi bilo dobro v Atlantisu se kopat oz it na telovadbo za nosečnice?
Kok eni komplicirajo,zdravniki mislim!
Mi gremo decembra v čatežke pa se prav nič ne sekiram!

No lep preostanek vikenda vam želim!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.11.2009 11:39:43   
Anonimen
Tudi midva že počasi razmišljava o imenih, ampak se še nisva uskladila, ker imava različne želje.
Videla sem, da delate neke sezname. Moj naslednji pregled je 27. 11., za morfologijo še ne vem.
Grem na user posted image   Vsem, ki boste že južnale: dober tekuser posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.11.2009 11:57:12   
katy83
pozdravček souser posted image .

Vidim, da se o imenih pogovarjate. mislim, da sem 1x že povedala kakšna ime naj bi imelo najino user posted image , ampak vseeno. Mi2 sva imena izbrala enkrat tak za foro, ko še sploh nisva razmišljala o otročku in so se zdaj kar obdržala. In sicer za user posted image  Katarina ( moja prababica in tudi moje krstno ime, pa še mojemu je full všeč), za user posted image  pa Timotej. So nama daljša imena bolj všeč, tako kot pri Dacy.

3d ultrazvok - mi2 sva najprej mislila, da ne bova šla, pa potem spet ja,... Zdaj sva se zmenila, da bova verjetno šla k Rosiču na Ptuj. Tam sva bila že na NS, pa je bilo fajn. Pa mislim, da ima ceno res nizko proti ostalim. Ema Tiara ti greš tud k njemu?

dacy - vkleščen živec? jao. To pa ni niti malo fajn. Drži se. user posted image

Majčke - mislim, da bi bilo fajn da pohitimo. Marčevke so si jih že naročile, pa je kar nekaj majic že zmanjkalo, tako da so si mogle premislit. no, na koncu so jih vse dobile in so bile zadovoljne. user posted image  Glede napisa mi je vseeno, samo da bo čimprej. Drugače si jo bom sama kupila.

kepica83 - poroka? vau. Mi boš na pijači vse razložla. user posted image  kaj zdaj, gremo naslednji teden na pijačo al ne? Meni bi v torek pasalo, po pregleduuser posted image . Ob kakih 11? Pa Tatly ti tud, ne? no, pa če je še katera iz Mb ali okolice, ste vabljene zraven. user posted image

Aprilčica10 - dobrodošlauser posted image

nič, grem počasi v službo, uživajte
Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.11.2009 11:59:49   
Kepica83
Hej katy. Ker torek misliš? Ta? 10.11.? meni bi šlo skozi. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.11.2009 12:05:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hej katy. Ker torek misliš? Ta? 10.11.? meni bi šlo skozi. user posted image

ja, tega, ja.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.11.2009 12:18:03   
Kepica83
No super. Jaz lahko. V ponedeljek imam MF , torek pa nimam nič. Upam da ima tatly čas.
Ja če še je katera Mariborčanka, Ptujčanka, Ormožanka ali pa katera bi imela voljo in čas, se nam lahko pridružiuser posted image  . Jaz poberem tatly, pa še kako lahko zraven vzamem. Prostora je dovolj. Katy pa nas tak v MB počaka.user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?