|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.11.2009 12:16:16   
Anonimen
Uspelo mi jeuser posted image user posted image Ok, sedaj pa res pokam izpred računalnika, imam še ogromno dela.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
8.11.2009 12:22:42   
flora1983

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Tole so podatki, da me boste lahko stlačile v vaš obširen seznamčekuser posted image Jeej, kolk nas bo vozičkalouser posted image user posted image

Starost: 22
Zasavje
1.user posted image
0   user posted image
+4 kg (me je kar sramuser posted image )
Naslednji pregled: 27.11

Študiram v Mariboru na Pedagoški fakulteti. Verjetno bo kar kriza, ampak verjamem, da se vse dauser posted image ČE SE HOČE!!user posted image
Jaaa, seveda sem potem za majčkouser posted image Moram barvo že povedati in kdaj boste to naročevale? Vem, da sem obupna, malo potrpite z mano, saj sedaj redno spremljamuser posted image

Papa

Kero smer pa študiraš, če ni skrivnost. Tudi jaz sem študirala tam, mi je ravno letos potekel status podaljšanega absolventa, imam pa smer sociologija - zgodovina in se trenutno ubadam z diplomo. Pa ti keri letnbik si? A si zdaj v MB? Če si jaz pridem v torek dopoldne na faks in bi se lahko kje doble na kakšnem soku in mal poklepetale. Sporoči če si za. Aja pa za študij se nič ne sekiraj, vse se da, če je le volja, pa malo pomoči doma pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 15:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu flora1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
8.11.2009 15:41:05   
nejanejc
ejla...

o imenih se nisva se nic pomenla... enkrat prdeden sem bla noseca sva se menla za Luka, sam zdej se mi zdi, da jih je ze prevec, pa se moj bratranc... No moji favoriti so pa tu itak jasni :)

ja jst sem zelo obcutljiva, in tud kako solzico spustim... od zalosti al pa srece zelo pogosto....

lep popoldan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
8.11.2009 15:48:17   
Kepica83
Flora1983, Katy83, tatly sprememba plana. Imam čas v torek. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
8.11.2009 15:50:08   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ok se vidmo pol. Aja pa moja tel. je 031808689, da se bomo lahko zmenle, kje in ob keri uri.

Komi čakam da se mal spoznamo.

Uživajte.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
8.11.2009 16:14:22   
Anonimen
Na razrednem pouku sem, pa seveda ni skrivnost, edino to je bedno, da sem šele 2. letnik (je blo preveč zabušavanja vmes)user posted image Zdaj mi je pa žal in se tepem po glavi... Grem nauser posted image , je danes še nisem pilauser posted image

Fajn bodite punce.

Neposredna povezava do sporočila: 2907
8.11.2009 16:16:52   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: flora1983

Ok se vidmo pol. Aja pa moja tel. je 031808689, da se bomo lahko zmenle, kje in ob keri uri.

Komi čakam da se mal spoznamo.

Uživajte.

Si pa prva ki je na forum napisala številko. user posted image user posted image  daj mi še ime pošlji na zasebnouser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 2908
8.11.2009 16:52:39   
Di_Di
Dan.

Kako kej? Jaz mam mal slab dan danes, sem mal po vremenu user posted image prav nič mi ne paše.. za razliko od včerajšnjega dne ko sem bla kot user posted image   tak lep sonček je bil zunaj tko da sva z user posted image celi dan sam pohajala.

Drage dame, še ena jokica se vam pridružuje... Tudi drugače sem k občutljiva, seveda na besede in dejanja mojih najbližjih. Dočim v službi imam full večjo mejo tolerance in živčkov, mi lahko nabijajo in govorijo kar čjo... seveda se prepotentnežev lotim na fin način, ki jih naj bl boli .. mal jih po denarnici pa je vse poštimano user posted image pa ne narobe razumet, nisem žleht mi morjo res dvignit živec, da napišem kako položnico.

Aprilčica10
iz katerega konca Zasavja pa si? Jaz sem pred leti živela v Trbovljah, zdaj pa že 13 leto na obali. Grem pa tu pa tam na obisk k staršem, čeprav raje vidim, da ona sva prideta k meni.

nejanejc uživajta na poročnem potovanju! Ko prideš nazaj nam pa le napiši kako sta se imela.

joj tud jaz bi popokala kufre in šla nekam... na toplo...

Dovolj nakladanja.. se šibam kej učit.. Lep preostanek vikenda vam želim

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
8.11.2009 17:01:02   
dacy
helou :)
... se eno urco pa konec sihta - KONCNO, pol pa v avto pa v Maribor malo k mami na razvajanje user posted image

... kar se jokanja tice pa se tud jaz pridruzujem ... se znam vcasih cist brezveze razjokat ... ma moj dragi prav dobro potrpljenje z mano na case, ker znam bit tud sitna za brezveze... ampak me pusti cisto na miru in se raje sploh ne spusca kregat z mano... jaz pa se potem tud hvala bogu dost hitro zavem da pretiravam in se probam nekako umirit in nehat sitnariit itd... user posted image

...vglavnem - za danes bo dovolj... se javim ju3 po pregledu in sporocim nove datume in kaj pravi moja G.

Lep pozdravcek vsem , cau bau

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
8.11.2009 18:22:53   
BELA BUČA

Mogoče pa tudi na našem koncu pridemo do kake kave

Di Di in Aprilčica10 -- če ste za, se lahko mal zorganiziramo.

Lep nedeljski večer in prijetno počutje

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
8.11.2009 20:20:28   
katy83

super. potem pa se vidimo. user posted image  kje bi se dobile, punce? v Europarku? tam je fajn za parkirat.

Aprilčica10 - fajn, še ena učiteljica. pa tudi RP? jaz sem tudi absolventka RP na Pedagoški v Mb. user posted image  če boš rabla kake zapiske, ti kar reči. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
8.11.2009 20:47:52   
Anonimen
Di-Di, s Trbovelj sem, ampak sedaj živim v Hrastniku (še vedno Zasavjeuser posted image ).

Sej je luštn u Mariboru, sam doma je najlepšeuser posted image

Seveda se lahko zmenmo za kako srečanje in user posted image

Lepo spite in se slišmo jutri.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
8.11.2009 21:35:40   
Di_Di
bela buča iz kej si pa ti?

Jaz sem bl malo gor v tistih koncih, ko pa pridem se pa z veseljem lahko dobimo na kakem klepetu ob kavici user posted image sem bla gor v petek za par urc, če bi vedla bi se lahko zmenle. No zdaj vem tko da naslednjič ko grem kej gor javim pa se kej zmenmo user posted image

Aaprilčica10 pol si tud ti iz Trbovlej na katero osnovno šolo si pa hodila? Jaz sicer bl malo folka gor poznam, sem se nekako čist odklopla od tistega okolja, sam glede na to, da sva 4 leta razlike se morda vsaj na videz poznava user posted image jaz sem hodila na Ivana Cankarja.

Nč pupe dovolj matranja za danes, grem počasi ninat.

Lepe in sladke sanje vam želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
8.11.2009 22:15:22   
ema tiara
katy83-glede 3d se še odločam,bomo videli kaj bo na morfologiji če se bo lepo videlo in bodo pogoji bom šla...bom pa prej vprašala da ne mečem e vstranuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
8.11.2009 23:48:02   
Getreal
živjo punce! En lep dober večer želim vsem user posted image

Madonca ste se razpisale!user posted image Čisto sem ven padla! Najbrž ste že vse pozable kdo sploh sem user posted image user posted image user posted image
Kot vedno sem mela kar naporen vikend in nisem bla niti sekunde na internetu (kar je res čudno zame) Moj tata je praznoval rojstni dan in ker je tak "majstore" smo seveda imeli sto različnih jedi od bograča do čevapov in raznih jedi z žara...v glavnem cel vikend se je samo jedlo (nekateri so seveda tudi pili ampak ne jaz a-a user posted image ) Jaz sem mu pa tako dobro torto spekla, ampak nisem niti koščka dobila, ker so mi jo pohrustali v petih minutkah no ja...še dobro...saj veste kako pravijo: the moment on your lips, forever on your hips user posted image

no na hitro sem vas torej prebrala in porajajo se sledeča vprašanja:

cojka - a si se pol odločla za 3D v Postojni? Jz mojga kr ne upam prepričat da bi šel.. se mu zdi da pol ne ostane več prav nič za presenečenje, ko že skoraj vse vemo, zdej pa če jo bomo še vidli našo miško pa še tega ne bo...Ah ja...user posted image se je pa mama ponudla, da gre z mano user posted image   joj...mene res zanima kako to zgleda, ampak ne vem če bi šla preko njega...v bistvu nisva niti še resno razpravljala o tem-mogoče bi se pa premislu, če bi vidu une moje proseče velike oči? user posted image

chi pita- v glavnem kolokvij je šel res kar fajn-če te še vedno zanima čeprav je že tok daleč hihihi (to velja tudi zate nejanejc-se vidi da ste držale pesti user posted image )v glavnem jaz tudi mislim da so to res ble brcike ampak mi je čudno ker tko kakšen dan kar nič ne čutim..mogoče zato ker non stop kaj divjam naokoli in si ne uzamem časa.. In še prebavo imam pospešeno(ja, vem da je to ful čudnouser posted image ) in se mi zdi kot da se premika črevesje...čeprav zej ta moment sem bla prepričana da je bila pikicauser posted image ...v torek bo že moj 18 teden in upam da se bo še malo pojačalo vse skupaj!

kepica83 - te tvoje dogodivščine so pa že prav za napisat eno knjigo user posted image user posted image user posted image   uuuu poroka poroka!!! Ful lepo zate! Čestitala ti bom pa ko boš že poročena user posted image Jz sem pa bolj kot  cojka- bomo čakali da bo ta mala loh prisostvovala procesiji user posted image

chi pita in cojka - aaaa!! Še ena jokica se javlja!! user posted image Prej sem bla cela neki korajžna in pogumna, zdej sem pa največji občutljivček na svetu ta četrtek me je v jok spravu sošolec na faksu hihihi user posted image pa mi je samo očital, da sm zamudila 5 min hihihiih

Sem vidla da ste se še malo pogovarjali od kužijev. Jz imam dva yorkshire-ska terjerčka - Mikico in Buddy-a in sta oba kar majhna. Ampak samček, ki ima cca 2kg zna res perfektno pociljat moj trebuh, ko na kavču skoči name, da bi se malo crklal user posted image

No ta vikend sem tudi presenetljivo imela čas skočit v Italijo do Benettona in sm dobila ene tako lepe nosečniške hlače..uf pa prau use so mi lepo stale sm bila kar vesela.  user posted image No na koncu sem vzela ene in mislim da bo to tudi to,saj večinoma itak nosim oblekice in hlače zelo malo, tako da bodo ene čisto dovolj..

kar se tiče imen...dokler še nisva vedla kaj bova imela sva imela blaaaazne probleme s fantkom..user posted image sploh nama ni blo nič všeč..al je blo meni pa njemu ni blo alpa kontra user posted image meni je od nekdaj lepo ime Svit in ga ne dam za noben denar, on pa ga slišat ne more user posted image Pol sva se nekako zedinila pri varianti Jona oz. Jonas... zej naju je pa odrešila punčka hvala bogu Najina punčka bo pa Leni user posted image user posted image user posted image

Aprilčica 10 - dobrodošla! user posted image Vidim da si tudi ti nejevoljna zaradi faksa jutri user posted image   Se kar strinjam s tabo...uf pa še tok enih nalog moram nardit za ta teden user posted image

wow...zej sm se pa jz malček razpisala...upam da se bo sploh komu dalo brat user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 9.11.2009 0:00:52 >

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
9.11.2009 8:41:44   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

super. potem pa se vidimo. user posted image  kje bi se dobile, punce? v Europarku? tam je fajn za parkirat.

Se strinjam sam uro še morm o določit. Jaz mam čas tam nekje po enajsti uri, ker sem prej na faksu..

Zdaj pa bežim jest.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
9.11.2009 9:10:58   
BELA BUČA
Sem rojena trboveljčanka in še vedno vztrajam v tem "centru" revirjev. Če boste našle čas in voljo, kar pridite naokrog.

Čakam poštarja, da prinese odločbo. V četrtek mi poteče bolniška. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2918
9.11.2009 9:11:05   
tatly
ejla.na hitro
mislite mi bodo delali danes pregled?se javim popoldan zdaj nimam casaaauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2919
9.11.2009 9:17:23   
pupa*81
jooj čvekice moje user posted image

no sej lepo da nsa je dosti, pa dobrodošla aprilčica10 user posted image

ja seveda, še ena jokica, jst mam varjanto k Di_Di, k se cmerim bol doma, pa še niti ne pr user posted image ampak pr tastarih user posted image krneki sej vem, hormončki pač, sej punce, po porodu tko ne bo več cajta za kako cmevhanje user posted image k bodo nas naši sončki prehiteli v dretju user posted image

no zadnjič je ena spraševala če je možno da je user posted image čutil brcike... zdej jih je pa moj tud... sta končno uskladila urnik user posted image sicer je pa danes tako živahno dete, najbrž čuti da smo lih čez polovico nosečnosti user posted image in da bo kmali pr nama! sam je šlo pa res ekspresno mimo!

no kaj ste še čvekale, vam je prou težko sledit user posted image ...

ah ja za 3d, midva še ne veva...bomo vidli sproti kak bojo finance user posted image

imena - no koment... se bo treba zment user posted image

no se že kej še spomnem sproti pa napišem... uživejte dan pupe moje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
9.11.2009 9:59:49   
nejanejc
Hejla,

jst pa bolj malo cutim otrocicka, no danes je 18 tednov in 6 dni... Sej je se cas za konkretno premikanje :)
ceprav mi je ginekologinja napisala kak dan manj... mi ni prevec jasno zakaj... Bom vidla naslednjic :)

ja jst dobim ziher prvo nagrado v obcutljivosti....

danes mamo sestanek po sluzbi za potovanje, me prav zanima, ce bom kaj pametnega izvedla :)

lep dan vsem :)

Aja, dobrodosla nova :)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
9.11.2009 10:24:59   
Anonimen
Ojla!

Vidim, da ste ene že na polovici. Kok gre hitro čas. Mi smo v soboto vstopili v 17. teden. Se mi zdi, da bo april tik tak tu. Joj jaz bom pa pd sobote naprej 2 tedna sama, moj dragi gre. Mi je pa prepovedal it na pregled, ga moram prestavit, ker on niti slučajno oče zamudit enega pregleda.

A če vse skupi naročimo majčke, potem moramo imet vse isti odtis gor? Ker jaz nogic en bi imela, ker to že imam.

Glede jokanja....jaz sem bila že prej prava jokica, takoj sem jokala ob kakšnem filmu, zdej pa pomoje loh bambija gledam pa jokam.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
9.11.2009 11:07:28   
NATAŠA35
uhhh ste se razpisale....sem imela nekaj časa dela z branjem, samo kaj ko šefi hodijo mimo mene, pa je treba še kak drug program odpret, da vidijo, da vsaj nekaj delamuser posted image user posted image

sem se odločila, da jutri javim še šefom veselo novico, pa me je tak strah, ampak kar se mora se mora...če me bodo zajebavali, se bom spokala kar v bolniško, samo se bojim, da moj zgubi službo, čeprav po zakonu je za nedoločen čas, ker mu je potekla pogodba za določen čas, pa dela brez nove - samo šefi tega ne vedouser posted image user posted image

rojstni dan je uspel, samo torta se mi je sfižilauser posted image , sem bila kar slabe volje...ni ratala tako kot sem mislila, da bo, ampak za pojest pa je vseeno bilauser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 2923
9.11.2009 11:10:06   
Anonimen
Nataša sej ni važen izgled torte, važno je, da je bila za pojest. Ne se sekirat. Jaz sem tud ta vikend pekla tortico. Njami, bi jo zdele še kar jedla, pa je ni večuser posted image

Pa upam, da bojo šefi lepo sprejeli novico o nosečnosti.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
9.11.2009 11:27:36   
mamika25
Oooj čvekice!
Da se mal javim. Razprava o imenih teče, tudi midva še ne veva kako mu bo ime. Za punčko veva že od začetka, ma zdaj kaže na fanta pa se ne morva nikakor uskladit... Do aprila je še dolga (čeprav smo že na polovici)user posted image .
Brcike so in niso, kakor kdaj. Če počivam jih bolj čutim, samo večino časa sem v pogonu, pa mam občutek da malega mal zanemarjam, ker ne počivam. Jokam pa skor vsak danuser posted image , sem občutljiva in zamerljiva, vsaj par kapljic - solzic vsak danuser posted image . Se potem počutim boljše. V sredo imam pregled (čudežno po 3h tednih) pa že komaj čakam. Da vidim, če je vse v redu. Bila sem na kavici prejle, z eno bivšo sošolko, pa mi je povedala da je bla noseča 10t... pa splavuser posted image ... sm kr žalostna zarad tega, že celo jutro premišljujem o tem... boga. Včeraj sem bila doma, nisem delala - sem se cel dan prekladala od hladilnika do kavča pa spet nazaj... zvečer sem komaj ležala v postelji, bila sem polna ko sod... celo noč me je bolel kolk, ker se še nisem navadla spat na boku.

Zdej se pa odpravljam delatuser posted image . Lepo se mejte še naprej....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?