|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
5.11.2009 23:34:44   
tropical
Pozdravljene, kako je kaj z vami. čestitke za vse dobro opravljene preglede.
no pa še ena poroka boo, čestitke.
Seznam bom popravila v nedeljo, ker gremo z familjo na en kratek oddih v Toplice. Tako da se pišemo kasneje. Lepo se imejte punce.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
6.11.2009 8:02:07   
natasaxy
jutro,

da vas na hitro malo pozdravim. Deževen dan,.......ja ravno za spanje. Jaz sem pa včeri sedim na kavču in sem malo bolj šla po sapo in takrat me skoraj s kavča vrže,.......se čutila eno konkretno brco,.......no zdej so se pa spet potuhnile. Tako da se mi zdi kar hitro, ker pri prvem vem da še nisem tako kmalu čutila al pa je bilo to ravno slučajno:):). No sej počasi bom za vikend zaključila 16t. V ponedeljek imam pa pregled, super.

Drugače se pa nekaj trudim, da bi ta izpit se začela bolj konkretno učiti iz ZUP-a, pa se mi zdi tako malo časa. Je kar veliko se za naučit pa konec meseca je že izpit, pa predavanja so šele čez 14 dni, no bomo videli, sem se pa prijavila, ker mi pripada preko zavoda.

Povejte mi a katero bolijo dlesni? Mene zdej enih 14 dni na cajte bolijo tko dlesni,.......sem brala da je to zaradi večje količine krvi v telesu,.......samo to je tako nadležno, ker težko grizem. A katera ve kaj bi ublažilo zadevo?

Nič zdej čakam da pridejo malarji,......potem se bom malo učila, poj grem k eni kolegici na kofe in po tamalega v vrtec, popoldne pa k meni domov, ker zvečer grem mal delat za tri urice pa doma ni nobenega za varstvo.

Res ste čveke postale,.........ma saj je prav,.........ko bomo rodile bo manj časa oz. ga bomo izkoristile, ko bodo otroci spaliuser posted image user posted image user posted image .

Kako so kaj tiste ki že imate kakšnega otročka doma kaj spali vaši otroci? Naš je zelo lepo spal od vsega začetka in če bi še ta drugi tako dobro spal,.......bi bile pomoje to sanje:):).

Pridne bodite in lep dan kljub dežju.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
6.11.2009 9:30:12   
tintin
no, če bomo imele majčke z nogicami, potem jo naročim tudi jaz....:) in bo še ena več. Rabim pa cifro 40....
ker do napisa Pridem aprila mi ni ravno....

V prvi nosečnosti sem si sama naredila majčko (majčka HM in barve za tekstil), zdaj pa nekako nimam časa...sem imela napis Pridem jeseni

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
6.11.2009 9:54:14   
nejanejc
Ojla,

danes sem skorejzaspala v sluzbo.. ma sem se na sreco zbudila. Sem kar poklopla uro in spala naprej...

Jst sme za majcke z nogicami, tud ce ni napisa. Se rajši vidim. Pol vzamem dve, kot receno.

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
6.11.2009 10:23:39   
nincy29
par strani nazaj je bila debata od 3d/4d. Moj je izrazu že na začetku željo da on bi to ful rad šel. In danes me je klical in rekel naj se naročimuser posted image user posted image .
Sem pa poslala email v domžale in vprašala po ceni in v kakšnem tednu priporočajo obiskuser posted image . Nadoknadno sporočim informacije.

LP

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
6.11.2009 10:23:54   
Anonimen
Jutro user posted image !

No pa je končno spet vikend pred nami. Samo če bi se vreme kaj popravilo sploh ne bi bilo slabo.

Ena je spraševala zarad dlesni. Baje pomaga gengigel ustna vodica. Jaz zdaj hodim 1x na mesec k zobarju in sem imela cela "predavanja" o tem kako so občutljive dlesni pri nosečnicah.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
6.11.2009 10:25:01   
Anonimen
nincy a to si poslala dr. Strah? Pri njej je 3d/4d 110 eur. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
6.11.2009 10:26:28   
nincy29
jaja dr.strah...aha za ceno sem potem že izvedela..veš pa v katerem tednu priporoča?
a ti se boš naročila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
6.11.2009 10:30:28   
Anonimen
Ona ima napisano na ceniku, da je možnost 3d/4d v prvem, drugem in tretjem trimesečju. Samo sem slišala, da se najbolj splača it v zadnjem. Jaz sem bom naročila ja. Samo pomoje je to tam okrog 30 tedna. Mislite da ne?

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
6.11.2009 10:33:59   
Anonimen
SE popravljam. Sem šla pogledat na cenik. Ne vem zakaj sem imela v glavi da ima napisano tudi v tretjem trimesečju. Torej možnost je samo v prvem (to smo itak že mimo) in v drugem.

Še to sem našla. 3d/4d delajo od 18. do 32. tedna, najbolj optimalno pa je od 24. do 28. tedna.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 6.11.2009 10:35:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
6.11.2009 10:35:33   
nincy29
ja vem da v postojni je pisalo da od 20. do 25. tedna je najboljši čas

aha..sej jaz sem mislna tam en 25.,26. teden it.
že tako morem še 6 tednov počakat da mojo pikico vidimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 6.11.2009 10:37:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
6.11.2009 10:38:22   
Anonimen
Zgleda da povod mal drugač napišejo kdaj je najboljš. Na septum sem našla da je najboljši čas od 24. do 28. tedna, pri dr. Strah piše od 18. do 28. tedna. 

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
6.11.2009 10:42:38   
Anonimen
Sem se zdele spomnila, da ko sem bila na NS pri dr. Strah, da mi je rekla, da se potem lahko vidimo spet januarja. Torej bo takrat čas za 3d/4d. Verjetno je res najbolje it med 24 in 28. tednom.

Jaz imam tud še dolgo do pregleda, pa tok bi že rada vidla pikico/pikca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
6.11.2009 10:46:54   
nincy29
a potem ti se boš naročila za 3d?
je še katera ki gre?
meni se zdi da res fajne slikce dobiš pa svojga otročka spet vidišuser posted image .
res je da 110€ ni tako malo.ampak noseč nisi velikokrat v življenju in mislim da je to res ful lep spomin.
jaz sem si že splanirala da bom album kupla pa bom dala notr kot prvo slikco,slikco od pozitivnega testa potem pa slikce od prvega uz..itd.potem pa bo sledila slikca ko se bo dete rodilo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
6.11.2009 11:22:07   
NATAŠA35
oh ste se razpisale user posted image user posted image čveke...madonca pa ste res vse doma al kaj?

jaz bom šla na 3d samo če mi 07.12 reče da mogoče pa bo punca...čutim premikanje, ampak blago, tako da je možno da je punčka, ker prej sem imela prave nogometaše... torej grem lahko naslednji mesec na 3D

zdaj pa me zanima kaj pride v teh 110 € - je všet tudi filmček?

drugače pa delajo tudi v ZD Domžale samo ne vem koliko pride, pa pokličite 031/781 651

danes plača, jutri praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
6.11.2009 11:27:25   
Anonimen
Ja jaz bom šla na 3d, ker se mi zdi fino. Se vse tok lepo vid. Sej je drago, samo mi ni škoda dat tok denarja. Nataša35 jaz dvomim, da je v 110 eur vštet tudi filmček. Ne vem, mogoče pa je. Pri dr. Strah sem na NS plačala 60 eur za NS in 12 eur za CD. Pomoje je pri 3d/4d podobno.

Nataša pa lepo praznujte jutri user posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 6.11.2009 11:28:33 >

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
6.11.2009 12:04:38   
flora1983
V ZD Velenje, pri dr. Martin Štajerc delajo prav tako 3D, cena je 60 evrov in je v to ceno všet filmček (CD morš prinest s sabo) in slikice. Tako, da jaz ki sem iz Velenja bom šla kar tja. Sem pa slišala, da ga dela v Velenju tudi dr. Hozjanova a cene ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
6.11.2009 12:19:40   
Chi_Pita
hei ... da se malo oglasim ... sem si vzela krajšo pavzico user posted image

3d/4d ... v Postojni je pregled 80€ + 20€ ali 30€ za filmček ... kar je skupaj 100€ ali 110€ ... kako pa je v Domžalah, nimam pojma, če pa malo pobrskam po spominu sem nekje brala, da je tam najdražje, tako da kr vrjamem da je 110€ + ?€ filmček!

majčke ...
ja te z nogicami se mi zdijo prav fajn ( jo bom lahko nosla še za naslednjo nosečnost, ker ne bo mesec napisan  user posted image ).

Nataša, sem ti kr malo fouš, ker dobiš plačo že zdaj user posted image ... jaz moram čakat do 15., pa čeprav si jo sama nakažem (tako imam zmenjeno z očetom). lepo praznovanje, pa ne cele plače porabit user posted image ... user posted image

natasaxy ... glede dlesni mislim, da je res ta ustna vodica gengigel priporočljiva - pa neka krema za dlesni je tudi (moram pogledati, kaj mama uporablja, ker ima probleme in jo bolijo, vem pa, da je zelo dobra), sigurno pa moramo uporabljati bolj nežne zobne ščetke, da ne poškodujemo dlesni. Meni včasih med ščetkanjem krvavijo - zato pa bolj nežno ščetkam in je user posted image ...

tropical ... tebe pa zadnje čase bolj malo vidim na forumu ... uživaj v toplicah

Lep dan user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
6.11.2009 12:44:43   
nincy29
ja meni bi tut zdaj plača prav prišla.user posted image
glede 3d...midva sigurno v postojno negreva ker moj je reku da tja ne gre več nikoli.user posted image user posted image
kako ste pa kaj z imeni..vem da je bila tut ta debata že predelana.user posted image
midva sva za enkart za pupiko izbrala:
Ela,Zala,Tina
za fanta pa nisva še ničuser posted image ,pa itak vem da bo fantuser posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
6.11.2009 12:46:48   
NATAŠA35
ja chi_pita jaz si jo tud sama nakažemuser posted image user posted image , sem za to odgovorna v podjetjuuser posted image user posted image , pa še za marsikaj drugega tudi...

uhh, naj kera pokliče k strahovi, pa da vidim, če je filmček vključen notri, če ne se zapeljem kar do velenjauser posted image , 50€ pa ne bom dala za pot, a ne...nekje sem brala, da je v litiji najcenejši, in to v ZD telefonska pa je 01/89 00 400, pa preverite...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
6.11.2009 12:55:52   
živa
Jaz bom šla tudi na 3D. Grem pa vedno v Postojno in tam tudi rodim. user posted image  Vem, da je bilo v prejšnjih dveh nosečnostih tam še najceneje ...

Jaz sem pa danes doma, ker se malega nekaj loteva, večjega sem pa k zobozdravniku peljala. Uh, kako paše.

Lp,

živa

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
6.11.2009 13:12:03   
nejanejc
Mene pa ne mika prevec 3D, mije dovolj, ce vidim lepo 2D in srcek, ki utripa :)

Tropical, lepo se mej v Toplicah, drugim pa tudi cimlepse dni, ceprav bolj kisle z vremenom želim!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
6.11.2009 13:17:37   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

ja chi_pita jaz si jo tud sama nakažemuser posted image user posted image , sem za to odgovorna v podjetjuuser posted image user posted image , pa še za marsikaj drugega tudi...

uhh, naj kera pokliče k strahovi, pa da vidim, če je filmček vključen notri, če ne se zapeljem kar do velenjauser posted image , 50€ pa ne bom dala za pot, a ne...nekje sem brala, da je v litiji najcenejši, in to v ZD telefonska pa je 01/89 00 400, pa preverite...

Nataša ti se kr v Velenje pripelji pa se še lah na kakšni kavici dobima.

Ostale pa uživajte v tem deževnem dnevu.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
6.11.2009 13:28:58   
aprilski hrošček
Ojla čvekice!!

Tudi jaz bom šla na 3D. Imam v ponedeljek pregled pa se bom pozanimala kako je s tem. Grem pa v Postojno.

Kar se tiče Toksoplazmoze ker ste ene tako zaskrbljene, pa iz prve roke. Moja sestra se je okužila s troksoplazmozo pri prvem otroku in sicer v zadnjem tromesečju. Vse zadnje tri mesece je bila na antibiotikih. Ko se je mala rodila so ji že iz popkovinice vzeli kri in potem v kolikor se spomnim je imela na infekcijski preglede krvi najprej pri enem mesecu, potem pri starosti 6 mesecev in potem mislim da tam do 3 leta vsako leto. Torej danes ima 10 let in skoraj nikdar v vsem svojem življencu ni zbolela. Če pa že ima kakšen dan vročino je drugi dan kot da se ni nič zgodilo. Midve s sestro se skoz hecava da ni čudno da ne zboli je imela dozo antibiotikov za celo življenjeuser posted image user posted image user posted image . Ima pa po mamici protitelesa tako, da sama ne bo nikoli zbolelauser posted image user posted image user posted image .
No toliko o tem. Upam, da sem vas saj malo potolažila.

Lep vikend pa se tipkamo!!!!

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 13:33:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu flora1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?