mama11
|
Ja Žirafa, naslednja si pa ti na vrsti . Jaz sem bila pri Tamari sveto prepričana, da bo pred PDP-jem, pa bi bila notri še 14 dni, če ne bi 9 dni čez rok sprožili. Ti se kar zrelaksiraj in počakaj na februar. Mi je strašno žal za tisto februarko , je bilo najbrž res še prezgodaj, da bi imel resne šanse. Ampak zate je bolje, da se osredotočiš na lepe stvari. Aja, pa pazi na cesti, pri nas imamo danes prvi sneg. Ninocka, jaz pa prav razmišljam, kje bi lahko obe staknili norice? Inkubacijska doba je 2-3 tedne, tako da razen v primeru, da veš za koga, ki je imel takrat okoli izbruh (kužen si 2 dneva pred prvimi pikicami), to res težko določiš - jaz ne morem. Sem pa sem računala in to je bilo ravno tisti teden, ko smo prišli iz pediatrične. Sumim, da smo staknili ravno tam, ker smo bili kar nekaj dni zatem lepo doma. Scuba - za ta primer nisem slišala, je pa moj pred nekaj leti delal pri paru v BK, kjer se je ravno to zgodilo enemu očku. Je pa res, da se ti zmeša... Ninocka, ful imaš lepe mulčke. Lian je pa bolj podoben Evanu kot Rubnu, kajne? Se pa tudi meni pri prvih dveh fotkah, če ju želiim povečati, odprejo čisto druge slikice. Jaz pa mislim, da bo Lian prav tako biondo, vsaj na fotkah delujejo laski zelo svetli. Tamara ima čisto črne trepalnice, pa so lasje še kar blond. Po moje bodo potemneli, ampak tako temni kot trepalnice pa ne bodo nikoli. Pri Sonchek se mi pa zdi, da je Neli izrezana mamica, Tilen pa je bolj podoben očku, bo pa Sonchek povedala, če je res... Meni se moji dve zdita precej podobni, čeprav je Julija temnejša - presodite same (vsaj upam, da znam tole prav prenesti): IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Mama11, upam, da cimhitreje prebolite...a si si kaksen plan naredila, za kakno pomoc, ce bost ti res zbolela? Kako pa to, da se nis dala cepit? Bi se mogla preden sem načrtovala družino, pa takrat sploh nisem vedela, da se da cepiti - potem mi je bilo pojasnjeno, da se zaradi nosečnosti/dojenja ne morem, pa tudi sicer cepijo le tiste, ki so res imunsko ogroženi... Plana nimam - moja zlata tašča je gospodinja in eno nadstropje nižje, moj je pa sam svoj šef, bomo že zmogli. Skrbi me, kako bo z dojenjem, ampak bomo že pregurali, Julija pa ta teden že štarta z GH.
|