dysan
|
joj Ejlica moja draga ne takoj v jok, k ti bo psiha sam škodovala, čim bolj optimistično reci si super moja pikica se gnezdi si ta pravo mesto je najdla, kotiček kjer bo preživela naslednji 9 mesecev, lej Fargica je imela izcedek kr dva dni, kr so se ji tud pikice gnezdile, punce na temi IVF majo izcedke za pozitivno zadevco, marsikatera ga je imela pa zdaj carta enga al pa celo dva sončka, tak, da prosim, prosim, prosim ...... odženi slabe misli proč, pikico spodbudi tak, da ji boš rekla,da verjameš vanjo, da je močna in da se bo lepo vgnezdila..... prosim,.... jst ko sem svojo princesko zanosila pred 11mi leti sem kr dva meseca mela krvavitve (in to kr močne,kot bi mela menstro) v času ko naj bi bil čas za tečko, celo tretji mesec sem imela izcedke ni blo pa sveže krvi, pa takrat v drugi nosečnost jih ni bilo, v tretji sm jih tud imela ves čas sem bila v bolniški s strogim počivanjem, res, da teh svojih angelčkov nimam ob sebi jih imam vsak dan v srčeku, ampak nisem jih zgubila zaradi krvavite ali izcedkov, tak, da lubica moja nič jokat, nasmejčkaj se in z optimizmom pomagaj pikici, da se vgnezdi, jst bom pa fajn mislila na tebe in bom pred spanjem zmolila sam zate...... rada te mam