|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.11.2009 17:40:31   
Ejla
Barbara, dokler se ne vsuje nikar obupavat...probi test ponovit čez par dni, če ne pride še user posted image . Sicer pa včasih zna tale naša psiha res zagost...ampak nič ni izgubljeno dokler se ne pokaže zlobnica.Ponovi res testek v petek...nikol ne veš, če te takrat ne preseneti user posted image .Če je 17.ti dan še ne bo, pa greš itak na krvne teste, ne?

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.11.2009 22:35:53   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

user posted image  

• Fargi - IVF- user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

tole mi je pa tako lepo videt,
    še tukaj iskrene čestitke draga naša
    SREČKA NOSEČKA
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
    počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.11.2009 22:50:55   
dysan
Dober večer drage moje pupike !!!!

Evo mene nazaj, mal sm pobegnila, da sm si novih moči nabrala, sem vsak dan mislila na vas, ampak nisem mela možnost prit, do neta, zat sem tud Fargico prosila, da vas obvesti, da nam tokrat ni bilo namenjeno, bo pa drugič, kljub tolikim neuspehom nisem in še nebom obupala, borila se bom do konca-dokler bebike nebom imela v naročju in vem, da enkrat jo bom. januarja mam že posvet pri dr V, tak, da upam, februarja sto na uro se poženem novim zmagam naproti.....

Ejlica dragica kako si mi, a se že kažejo kakšne nosečniške težavice, a veš jaz na vodi čutim, da bi se ti mogle kazat....user posted image

Barbara ne obupat, je pač prišlo do vgnezditve mal kasneje in še ni dovolj hormona mal še počaki.....

tittyK kako je pa pri tebi, si že kej neučakana...

In kako ste kaj druge ???

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.11.2009 22:55:22   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce, dysan sporoča, da so se ji krvavitve povečale, tko da misli, da ne bo nič iz tega postopka...šla je dat mal živčke na pašo...

Dysan - user posted image user posted image user posted image , pokliči me, ko boš pri volji, da te ne morim sedaj, ko si žalostna. Rada te mam, pa sej veš, da bo tut tebi sonce posijalo user posted image user posted image user posted image .

Hvaja dragica moja, jst te mam tudi rada.......user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.11.2009 12:38:18   
boob
Fargi kaj vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke

zdej pa čim več počivanja user posted image

Sm vas pršla sam mal pozdravit in se zahvalit za čestitke

pa da vam še našga sončka predstavim
Lina
user posted image

punce, verjemte da se splača it skozi vse to, čeprav je boleče in polno razočaranj. . ampak ko dobiš to stvarco v roke . . jst bi šla ponovno skozi vse še enkrat sam da pridem do tazga sončka. Pošiljam vsaki eno user posted image  da pridete čim prej do svojih zakladkov. 
Dysan user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.11.2009 15:43:45   
Ejla
Dysan to so mi besede!!! Seveda februarja pa novim zmagam naproti!!! user posted image user posted image user posted image Ti si prav ena superca, da veš!!! Punce evo vam zgled, ko boste tako čemerne in obupane!user posted image user posted image user posted image

Jst sem kar fajn. Razen joškobola še nič znakov za user posted image ...tko da še ene par dni naj zdrži tako...pol pa upamo, da jo odženem kar za 9 mesecev ! Ma veš, da upam, da tvoj mehur ne laže, ma tko potihem imam tudi jaz en dober feeling, pa si kar ne upam na glas razmišljat. Počakajmo še 4 dni!

Boob, joj kakšen cukerček! Kot včeraj se spomnim, ko smo pred 9-mi meseci skupaj čakali plusek...in jaz mala čarovnica, sem čutila na vodi da ga boš ti dočakala... kajne, neela?!In si bla tko nekam slaba, s celo malo vročine, če se ne motim...In glej kakšen zakladek danes objemaš! Še enkrat čestitke! In hvala za podporo, ne bomo obupavale, se splača vztrajat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.11.2009 19:07:54   
Ejla
user posted image user posted image user posted image jooj, ravno ko sem napisala tale post, da imam dober občutek, sem na wc-ju opazila roza izcedek na papirju...user posted image user posted image user posted image ...sedaj sicer ni nič več...ampak, me je tako straaaah. Joj ma sem res šoja!!! Ko pa sem res že bila prepričana , da tokrat pa bo...ker je to najin zadnji poizkus...kot nekatere veste imava zamrznjeno seme...in ga že zmanjkuje...tako, da mogoče še za 1x, potem pa bo res konec....No, kakorkoli, moram počakat da se vsuje, potem se pa še jaz malo zjočem in nekje zberem moči še za zadnji poizkus, seveda če mi ga odobrijo. user posted image user posted image user posted image Joj punce, ne zamerit, ker tukaj morim, ma sem sama doma, mož dela in me je res zadelo kot strela iz jasnega!!!
Dysan še zame malo optimizma, prosim!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.11.2009 20:06:08   
dysan
joj Ejlica moja draga ne takoj v jok, k ti bo psiha sam škodovala, čim bolj optimistično reci si super moja pikica se gnezdi si ta pravo mesto je najdla, kotiček kjer bo preživela naslednji 9 mesecev, lej Fargica je imela izcedek kr dva dni, kr so se ji tud pikice gnezdile, punce na temi IVF majo izcedke za pozitivno zadevco, marsikatera ga je imela pa zdaj carta enga al pa celo dva sončka, tak, da prosim, prosim, prosim ...... odženi slabe misli proč, pikico spodbudi tak, da ji boš rekla,da verjameš vanjo, da je močna in da se bo lepo vgnezdila..... prosim,....
jst ko sem svojo princesko zanosila pred 11mi leti sem kr dva meseca mela krvavitve (in to kr močne,kot bi mela menstro) v času ko naj bi bil čas za tečko, celo tretji mesec sem imela izcedke ni blo pa sveže krvi, pa takrat v drugi nosečnost jih ni bilo, v tretji sm jih tud imela ves čas sem bila v bolniški s strogim počivanjem, res, da teh svojih angelčkov nimam ob sebi jih imam vsak dan v srčeku, ampak nisem jih zgubila zaradi krvavite ali izcedkov,
tak, da lubica moja nič jokat, nasmejčkaj se in z optimizmom pomagaj pikici, da se vgnezdi, jst bom pa fajn mislila na tebe in bom pred spanjem zmolila sam zate......user posted image user posted image user posted image
rada te mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.11.2009 20:11:44   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: boob

Fargi kaj vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke

zdej pa čim več počivanja user posted image

Sm vas pršla sam mal pozdravit in se zahvalit za čestitke

pa da vam še našga sončka predstavim
Lina
user posted image

punce, verjemte da se splača it skozi vse to, čeprav je boleče in polno razočaranj. . ampak ko dobiš to stvarco v roke . . jst bi šla ponovno skozi vse še enkrat sam da pridem do tazga sončka. Pošiljam vsaki eno user posted image  da pridete čim prej do svojih zakladkov. 
Dysan user posted image

ooooohhhh boob jst bi tole tvojo sončico celo izlubčkala, kok sam lepo panča, iskrene čestitke in uživaj vsak trenutek ob njej, kr prehitro odrastejo...... uuuufff si mi take lušte naredila....user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.11.2009 20:48:08   
TittyK
Ojla punce!

Spet sem z vami. Čeprav te dni nisem nič pisala, sem vas pa stalno brala. Jaz sem imela danes jokalca dan. Že cel dan me boli trebuh in samo čakam, da se ulijeuser posted image . Čeprav vem, da sem imela v tem postopku minimalno šans, me je ta bolečina kar prizadela. Ampak, kot uteho sem imela datum pri Zornu 10.11.2009, da bi se zmenila za IVF. Danes pa dobim obvestilo, da ambulanta dr. Zorna odpade. Spet prenaročanje, čakanje, meseci....user posted image . In sploh me nobeden ne razume, kao kompliciram, da nekaj mesecev gor ali dol ni nič. Ja, sam leta tečejo, zdaj bo 4 leta kar se trudiva in imela sva samo en postopek, šmrk. No, ne bom še vam težila, ker punce rabite podporo in vso dobro voljo, da uspe. Zato vam vsem držim pesti in upam da zagledate čarobneuser posted image in lepo praznujete martinovo.

Ejla, ma to je lahko vgnezditvena krvavitev, držim pesti!!!!

Lp,

Titty

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
6.11.2009 9:23:50   
kimsy
o lepe moje! Pa kaj je zdaj to, same solze?

boob - kako lepa punčkica! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se človek kar razneži.
dysan - user posted image  user posted image  user posted image  rožica naša, ti samo ne obupaj!
Ejla - tudi fargi je imela izcedek in ogromno punc na forumu tud, tako da... Ni za izgubit upanja, držim pesti! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
TittyK - kaj pa će bi se k dr. Zornu naročila na popoldansko ambulanto z doplačilom? Cca 33€, sam si pa full hitro na vrsti? Pa se mi zdi, da tud ni take gneče popoldan in da ura, ki jo dobiš kar drži? Ne vem... Razmisli... Predvsem pa ne obupaj! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
6.11.2009 10:18:23   
neela
Ma da vas še jaz malo razvedrim...user posted image

TittyK, nič joka in obupavanja. Z dvignjeno glavo ponosno naprej v nove boje. Ja, nekje je bilo slišat, da je dr. Zorn na bolniški, tko da ne vem, če potem pride v poštev njegova popoldanska ambulanta. Jaz bi na tvojem mestu poskusla poklicat na sprejemno in se poskusit zmenit, da te sprejme kakšen drug G. Baje se pri dr. Šalumun, ki je nova, pride zelo kmalu na vrsto. Saj ti tud ona lahko napotnico za IVF oz predlog za komisijo. Sicer pa, glavno, da zopet ne čakaš toliko, kajne? Pa čisto vseeno s čigavim podpisom pod napotnico... Skratka, ti kar pogumno v boj!

boob, ja cortkana je ta tvoja pupa. Jaz sem kar malo fouš, ker se že crkljate. user posted image user posted image user posted image

Ejla, valda, da bo....dokler ni črno na belem, je VEDNO upanje! Javi nam, kakšna je situacija.

dysan, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma vzami si malo odklopa, in potem z novim letom, v nove boje...in to uspešne!!!

kimsy, kako si borka? Nimava več dost časa za čakat, a? user posted image Si ok? Brca na veliko? A že vesta, kaj bo?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
6.11.2009 11:12:23   
Barbara31
Pozdravljene punce

Danes je zame zelo žalosten dan. Prišla je tetauser posted image . Tako da user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
6.11.2009 14:23:12   
kimsy
neela - veš kaj, sm ti že pri norih kravicah povedala za spol! Ker ga ne obešava na veliki zvon. Kako pa to bereš? user posted image  user posted image  user posted image  Ja, še pa mal bo, no jst sicer en mesec za tabo, sam se mi zdi, da se vse brzinsko približuje. Drugače pa brca še kar, sam včasih se pa tud trmi (po mamici user posted image ) in noče, sam da me spravlja v skrbi.
barbara  - user posted image  user posted image  user posted image
TittyK - ja, probaj pri dr. Šalomun, je kar fajn dohtarca, no, vsaj meni je bla, pa sm mela kar dost kontakta z njo!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
6.11.2009 16:28:36   
Rielka
oj
Se oglasam po dolgem casu,berem pa vas redno!No jaz sem dobila posto,tako da naj bi startala konec meseca s 1 IUIuser posted image .Pise mi v vabilu da naj poklicem prvi ali drugi danuser posted image ,in kaj ce dobim lih za vikend?Kako potem?
Barbaraskodauser posted image user posted image user posted image ,bo pa naslednic,bos vidla!
boob cestitam mamica,lepa puncka
Ejla dokler se ne ulije je se vedno upanje,drzim pesti da  bo vse ok!
dysanuser posted image user posted image user posted image zal mi je da je ta user posted image spet prisla.

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
6.11.2009 16:29:57   
Fargesia
barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
6.11.2009 16:32:50   
Rielka
Fargesia cestitkeuser posted image .Zelim ti mirno in lepouser posted image .
Bravo!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.11.2009 17:31:47   
Ejla

user posted image  
  • tittyK 1. IUI - 9.11-test!
  • živa 1.IUI
  • hojliho 4IUI -čaka M
  • Veolia - IUI nov/dec
  • nata80 -IUI konec novembra, čaka M
  • piflarka -1. IUI decembra
  • čebelica77 -čaka IVF
  • Dysan user posted image februarja IVF
  • barbara31 
  • Trudy ,Summer 76, biba77

user posted image    malo počitka:   user posted image    

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • Klavirka - čaka IVF
  • mića -čaka histeroskopijo
  • Ejla -spet rabi pavzo

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico 
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
  • emsika (lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • storžica81 (uspešen 1. IUI)
  • tinč407 (uspešen 1. IUI)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!!
  • FargiIVF, sveža nosečka!!!
TittyK dokler ne prteče ni še konec, tako da še stiskamo pesti!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
6.11.2009 17:35:49   
Rielka
Ejla kako si,kasno stanje je danes pri tebi?Drzim pesti mooocnooo zate da ti uspe!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
6.11.2009 17:42:33   
Fargesia
nata80, hvala!!!

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
6.11.2009 17:45:06   
Ejla
dysan hvala za napisano, sem včeraj prebrala, ma nisem upala odpisat. Pol sem se še z mojim počla, tko da je bil super dan in sem šla kar spat. Danes je izcedek že krvavitev, tko da je za tokrat kar konec.user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za spodbudne besede, neela,tittyK, kimsy,nata80...hvala.

barbara31
kaj čmo, tokrat ni bilo usojeno...bo drugič še lepše plusek zagledat.user posted image user posted image

Sem pa vesela, da je za našo Fargico tokrat posijalo sončece!

Midva pa bova prišparala tisti najini 2 slamici in bova počakala do februarja, ko bova lahko spet delala sama na naraščaju. Tako, da dysan februar bo najin!!user posted image Zdaj pa na malo pavze spet...res me zdela tole, ko cel mesec ne študiraš drugega, kot kako bo, če zagledaš user posted image ...Ampak, punce naš dan še pride!!! Potem pa bomo jokale kot dež, a od sreče!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
6.11.2009 17:45:37   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: nata80

Ejla kako si,kasno stanje je danes pri tebi?Drzim pesti mooocnooo zate da ti uspe!user posted image

Žal!user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
6.11.2009 17:47:43   
Rielka
Ma je priseluser posted image ?Kateri dan po iui je danes?user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
6.11.2009 18:04:06   
neela
kimsy, ma posipam se s pepelom....tale user posted image ubija! Kot sem bolj ali manj vse neugodne lastnosti nosečnosti nekako obšla, sem najbolj kasirala ravno pozabljivost oz zmedenost in ta najbolj ubija. user posted image   Ja, seveda zdaj vem, kaj pričakujeta user posted image user posted image user posted image . Kar se brc tiče ne skrbi, jaz sem šele v zadnjih tednih nekako ugotovila njegov ritem, tako da se ne obremenjujem preveč. Meni je G rekla, da 10 brcik čez cel dan je čisto ok. Glavno, da veš, da je živ. Je pa res, da se ena user posted image ne more primerjati z drugo v brcik, ker so tile naši user posted image že od začetka individumi zase.

Barbara31, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes se mirne duše izjoči, jutri pa nujno z dvignjeno glavo in optimizmom naprej v nove boje!!!

nata80, čestitke za pošto. Če slučajno user posted image pride za vikend ali praznik pač pokličeš takoj v ponedeljek oz prvi delovni dan. Itak začneš z UZ 8 oz 12 dan (pač odvisno od stimulacije).

Ejla, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajta si sedaj duška s premorom...sploh veseli december pa to, potem pa res z novim letom v nove uspešne boje!!

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
6.11.2009 18:41:25   
Fargesia
ejlica naša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?