|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
26.10.2009 16:31:58   
Ejla

user posted image  

• Dysan 1. IVF-2.11.-test!
  • Fargi - IVF- 5.11.test!
  • barbara31 IUI , 6.11.test!
  • tittyK 1. IUI - 9.11-test!
  • Ejla- 4IUI-10.11.test!
  • Veolia - UZ 26.10??
  • živa 1.IUI 
  • nata80 -IUI novembra
  • piflarka -1. IUI
  • čebelica77 -čaka IVF
  • Trudy ,Summer 76, hojliho, biba77...kje ste?

user posted image    malo počitka:   user posted image    

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • hanybany - čaka pošto za IVF
  • Klavirka - čaka IVF
  • mića -čaka histeroskopijo

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI z Gonalom), avgusta rodila deklico 
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • neela (uspešen 3.IUI z Menopurjem) 
  • emsika (lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • storžica81 (uspešen 1. IUI)
  • tinč407 (uspešen 1. IUI)
  • PERSIDA (1. IVF)
  • markle (uspešen 2.IUI z Menopurjem)
  • kittyy- srečka nosečka- lastna režija!!!! 

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.10.2009 16:36:16   
Ejla
Barbara, seveda bomo zdej povrsti ena za drugo pridelale pluske!user posted image user posted image user posted image Prva je Dysan in ta njen 2.november se kar približuje!Navijam zanjo da odpre sezono pluskov!!!

Dobrodošla čebelica77! In dobrodošla Veolia nazaj v igri! Kako torej, si imela danes UZ?

Jaz sem se popolnoma zatopila v delo...prijetno seveda...opremljanje stanovanja ...tako da hitreje mine!In kar mi uspeva.user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
27.10.2009 13:56:32   
hojliho
Evo mene nazaj.
Nisem se oglašala, ker zadnja IUI - tretja, ni bila uspešna, pa sem morala na posvet z zdravnico. Odločila je, da greva še enkrat na IUI, če ne bo uspešna, še enkrat h zdravnici, potem pa verjetno na IVF.
Tako, da sem en mesec en mirovanju, čakam naslednjo menstruacijo, potem pa še zadnjič v boj s Puregonom.

Lepo se imejte punce!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
28.10.2009 13:10:37   
Ejla
        user posted image  

• Ejla- 4IUI-10.11.test!
  • Veolia - UZ 26.10??
  • živa 1.IUI  
  • hojliho 4IUI -čaka M
  • nata80 -IUI novembra
  • piflarka -1. IUI decembra
  • čebelica77 -čaka IVF
  • Trudy ,Summer 76, biba77...kje ste?

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • Klavirka - čaka IVF

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • PERSIDA (1. IVF)

DYSAN, KAKO KEJ KAŽE PR TEBI! KAKO SE POČUTIŠ? JST TI ŠE KAR POŠILJAM POZITIVNE MISLI, TUDI ČE SE NE JAVIŠ...nOVEMBER JE TU PUNCE, LE GLEJTE DA BODO SAMI user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Ejla -- 28.10.2009 13:11:18 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
28.10.2009 17:01:20   
Piflarka
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

user posted image  

• Ejla- 4IUI-10.11.test!
  • Veolia - UZ 26.10??

• živa 1.IUI  
  • hojliho 4IUI -čaka M

• nata80 -IUI novembra

• čebelica77 -čaka IVF

• Trudy ,Summer 76, biba77...kje ste?

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • Klavirka - čaka IVF

• lenna (uspešen 2.IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • PERSIDA (1. IVF)

DYSAN, KAKO KEJ KAŽE PR TEBI! KAKO SE POČUTIŠ? JST TI ŠE KAR POŠILJAM POZITIVNE MISLI, TUDI ČE SE NE JAVIŠ...nOVEMBER JE TU PUNCE, LE GLEJTE DA BODO SAMI user posted image user posted image !

Kako si ti pridna Ejla, da za vse te datume skrbiš.....user posted image ...še dobr, da sem danes mal pokukala na forum, ker sem ugotovila, da jaz sploh ne vem, da imam decembra že 1. IUI....super...sem prav vesela....hvala in se priporočam za še kakšno dodatno info. Zdaj sem še pametna, potem pa, ko bo dan D, bom čist fertik....Kje so pa vse ostale punce danes?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
28.10.2009 18:17:02   
Ejla
Ja, že res , da si ti Piflarka, ma tudi jst nisem kar takouser posted image ...ti si se odločla , da bo tvoj prvi IUI v decembru in sedaj mi vsi delamo na tem...tko da bo decembra in zdaj se pa kar lahko nehaš izmikat!user posted image user posted image user posted image

Druge pa so kar mal poniknile, ker tiste ki čakajo-mo na testek je kar mučno, če skoz o tem razmišljaš pa na net hodiš, tako da mi je jasno da so malčk odklople...in večina ostalih še čaka pošto al menstruacijo in te zadeve. Da bi ble trenutno prav v postopku sta se mi zdi le Veolia, pa živa...pa da vidimo, če nam bodo kaj pametnega poročale.

Jst si dam jutri še ta drugo inekcijo, podpora nosečnosti, če je...pol pa čakanje še naslednjih 10 dni. Skušam ugotovit, če me že kaj ščipa tam spodaj, pa je čisto mirno...pol si rečem, da sem nora in neham s tem...ker ni še niti 6 dni po IUI. Evo , psiha !
Bodte pridne!

< Sporočilo je popravil Ejla -- 28.10.2009 18:20:47 >

(odgovor članu Piflarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
28.10.2009 19:51:30   
veolia
Nisem šla na UZ, bom šla naslednji mesec.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
29.10.2009 10:56:13   
dysan
Dan!!!!

Ejlica moja draga, res se mi upira bit na RR, kr če kaj slabega preberem sem čist aut, pa tud zat, kr sama nisem glih najboljše, kr že dva dni, oz. danes tretji dan imam izcedke in ne vem kam pes taco moli, bojim se in strah me je ponovnega neuspeha a hkrati si plusa ne želim zagledati če ne misli ostat pri meni vseh 9 mesecev, kr tega, da zanosim pa bog nedaj ne donosim.... mislim, da psihično nisem sposobna to še enkrat doživet, dvakrat mi je bilo več kot preveč...
Lepo si pikni še ta zadnjo špikico, ful, fuuuuul stiskam pesti... user posted image

Sicer sem v mislih vsak dan z vami, za vsako posebej stiskam pesti in upam na najboljše...
Lubčka vsaki posebej...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
29.10.2009 18:55:33   
Ejla
Dysan, te čisto razumem in ti močno močno želim, da bo vse kot mora bit in so ti izcedki le začetek ene lepe normalne nosečnosti. Ko utegneš, nam javi, jaz pa bom vse do takrat stiskala pesti...Vse bo vredi!Mora bit! In če ti je bolje kar bodi odklopljena, pa se crtaj s tvojim dragim, če rabiš pa smo tu! Drži se, naj ti živčki ne popustijo, jst sem s tabo, pa komaj čakam , da nam napišeš kaj lepega in za naprej pa kar brez skrbi, ker bo šlo vse kot po maslu n ti boš končno držala svojo štručko v rokah, čilo in zdravo!
Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image !!!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.10.2009 9:34:50   
Barbara31
Dysan.. ne vem kaj naj ti recem da te malo potolažim...držim pesti in mislim nate.

Ejla... se tebi tud kaj v trebuhu dogaja. Meni se je bolečina po dveh dneh po IUI umirila. Včeraj pa me je začel bolet trebuh in to na dotik... kot ena manjša hiperca. Se mi zdi da se mi je mal vode nabral. Drugače pa grem dan za dnevom in vsaki dan me je strah da bom dobilauser posted image . Še 5 dni moram zdržat.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
30.10.2009 9:44:05   
Ejla
Barbara31, meni se v trebuhu nič ne dogaja, včeraj sem si dala ta drugo inekcijo in danes me prsa bolijo, to je vse...ma mislim , da bo to kar od inekcije. Priporočam čimmanj gledanja znakov, ker so zelo varljivi(opozarjam tudi sebe)... Jst pri prvi nosečnosti nisem čutila popolnoma nič!
To, da te boli, ne vem kaj bi blo, če te špika in zateguje v jajčnikih bi lohko blo to, kar si želiš, ali pač tudiuser posted image ...kako to, da te pa boli na dotik, ne vem. Boš mogla še malo počakat...pa saj ni več daleč...ti prazniki ti bodo pomagali, da boš z drugimi stvarmi zaposlena, pa bo hitro minilo. Ma kdaj boš delala testk?Jst sem napisala 6.11., ker je to 17ti dan po IUI in ker po zadnji inekciji mora pretečt vsaj 10 dni, ker drugače je lohko test lažno pozitiven. Vsekakor pa močno stiskam pesti tudi zate!!! Pa ni vrag, da ne pridelamo vsaj nekaj nosečk od teh petih ki zdej nestrpno čakamo testek?Najboljše kar vse!!!!
In stran s strahom o user posted image , pozitivne misli, pa bo ušla tale rdečka!

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
30.10.2009 10:29:08   
čebelica77
Hej!
Najprej sem bila naročena pri dr. Zorn, nato 2x prenaročena, po 3 mesecih premeščena k dr. Šalamunovi, na dan pregleda pa sem se znašla pri dr. Heleni Ban...Kako me je pa dala v postopek IVF, če mi ni naročila vseh teh pregledov??? Najbolj se bojim, da se bo vse skupaj zavleklo, ker ne bo vsa dokumentacija urejena, pregledi in to. Že tako meseci kar tečejo, jaz pa samo še o dojenčku sanjam...
čau čau

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.10.2009 10:09:44   
Ejla
Čebelica77, upam res da gre pr tebi vse tko kot more, ker bi blo res škoda, da bi mogla kasneje še kaj urejat. Jst teh zadev ne vem, tko da ne vem kaj rabiš in kaj ne. Vem pa da je odvisno od vsake posameznice...kakšen je poglavitni problem pri vama...al že veste al še moraste na kake preiskave. Vglavnem, vsekakor je bolje da raje povprašaš IVF-koordinatorko kako je s temi preiskavami...raje eno vprašanje več, kot da potem izveš, da ti jih manjka še cel kup, pa da zato ne dobiš pošte za IVF. 

(odgovor članu čebelica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
31.10.2009 10:40:57   
Klavirka
Čebelica77,

od kdaj pa čakaš pošto za IVF? Jaz sem že pred enim mesecem vse uredila in so rekli da bodo takoj poslali na konzilij. V ta četrtek sem pa zvedela, da moj karton sploh še ni šel na konzilij za IVF, saj konzilij sploh še ni zasedal. Pa tudi ko dajo odločbo, se bo kar dolgo čakalo, saj so mesta za IVF za to leto popolnjena že od septembra in bomo vse v vrsti šele od januarja naprej. Tako da računam da ne bo IVF-a na KCLJ pred pomladjo. Prav zato grem vmes še k Rešu, saj mi je že dosti vsega tega čakanja.

Upam, da te nisem spravila v slabo voljo. Le dejstva govorim, o čem bi morale govoriti več in si s tem medsebojno pomagati, ne pa le misliti "saj bo, saj bo", a ne? user posted image
Lepo bodi,
Klavirka

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
31.10.2009 16:45:09   
Fargesia
punce, dysan sporoča, da so se ji krvavitve povečale, tko da misli, da ne bo nič iz tega postopka...šla je dat mal živčke na pašo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
31.10.2009 22:17:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce, dysan sporoča, da so se ji krvavitve povečale, tko da misli, da ne bo nič iz tega postopka...šla je dat mal živčke na pašo...

Dysan - user posted image user posted image user posted image , pokliči me, ko boš pri volji, da te ne morim sedaj, ko si žalostna. Rada te mam, pa sej veš, da bo tut tebi sonce posijalo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.11.2009 19:02:09   
Ejla
Dysan,user posted image user posted image user posted image , never give up!!! Tokrat je Bog ve zakaj moralo biti tako...tvoj srečni dan ko boš pestovala tvojo štručko te čaka, prav gotovo. Čez jok in korajžo boš prišla do svojega bitjeca. ..Nekaterim je v življenju težje priti do svoje družinice...ampak, kar te ne zlomi, te utrdi, pravijo! Sem s tabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
2.11.2009 17:19:30   
Ejla
Punce, mene joški bolijo, pa še 10 dni do user posted image oz.user posted image me loči!

Drugače pa vam prišepnem, da ima Fargi nekaj za povedat!user posted image

Barbara, tittyK, kaj pa vedve poveste?

< Sporočilo je popravil Ejla -- 2.11.2009 17:20:40 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.11.2009 21:16:44   
Barbara31
Hallo,

Ja Ejla...jaz se počutim veliko bolje in trebuh je usahnu. Tako da zdaj čakam še te 4 dni da vidim kaj bo.
Me je pa kar malo strah. Po eni strani pravim, zdrži še 4 dni brez menstre po drugi strani, pa naj se ulije če se že mora ... da bom mela mir.
V glavnem odštevam dneve.

LP

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.11.2009 9:58:27   
Ejla
barbara31, no super , da se dobro počutiš. Mal te najbrž že živčki dajejo...ma tu nimaš kaj...4 dni je 4 dni kakorkoli jih obrneš!

Meni pa trebuh ni usahnu!user posted image user posted image user posted image Ja zato bo treba na kakšno dijeto!user posted image user posted image user posted image Pa tko sem bla fajn svoje cajte, zdaj pa tale maščoba visi tle okol...me je zadnjič tašča vprašala zaradi tega, če sem noseča.user posted image Vglavnem me sploh ne briga, ker če se bo tale maščobica razvila v lep nosečniški trebušček, bomo kar prestavili hujšanje. Tko da še mal počakam...Evo, tko da bom jaz za tolažbo, če tale IUI ne uspe, fasala še stradanje! Zaenkrat še upanje vztraja, da ne bo treba!user posted image

No, pa za lep teden povem da je Fargi nalulala user posted image , je povedala na drugi temi...upam, da ne zameri, če sem jaz povedala...ko je pa tako lepa novička!!!! Evo, punce, Fargi odpira sezono pluskov...držim pesti barbara da nadaljuješ s tem!!

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.11.2009 10:07:04   
Ejla
        user posted image  

• Fargi - IVF- user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image                                                                                                                                                                                         
  • Ejla- 4IUI-10.11.test!
  • živa 1.IUI  ???
  • hojliho 4IUI -čaka M
  • Veolia - IUI nov/dec
  • nata80 -IUI novembra
  • čebelica77 -čaka IVF
  • Dysan –  IVF
  • Trudy ,Summer 76, biba77

• grety - odklop
  • bučaoperacija pregrade
  • Klavirka - čaka IVF

• lenna (uspešen 2.IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI)
  • kimsy ( 1.IVF)
  • gapii27 (1.IVF)
  • PERSIDA (1. IVF)
Fargi še enkrat user posted image user posted image user posted image , sem te pustila kar gor, da se mal naveselimo s tabo, da te razkazujemo!...ko se oglasiš, pa te takoj prestavim dol na seznam med SREČKE NOSEČKE! Saj ne zameriš, če sem te prehitela!

< Sporočilo je popravil Ejla -- 3.11.2009 10:09:50 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.11.2009 10:19:02   
Fargesia
hihi, ejla...ne nič ne zamerim...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.11.2009 11:02:09   
Storžica 81
Fargesia čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image . Od sedaj naprej pa samo uživaj v nosečnosti, ker je res nekaj prečudovitega.

Vsem ostalim puncam, ki čakate na pluske pa veliko sreče. Močno stiskam pesti za vas.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.11.2009 13:08:33   
ziva1
Fargesia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.11.2009 12:30:36   
Barbara31
Fargesia... čestitekeuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes zjutraj naredila test in žal je bil negativen... tako da nič več ne pričakujem.
Ne razumem, zakaj se že enkrat ne ulije zlobna user posted image . Mi je pa čudno, ker ponavadi imam pred user posted image vedno beli tok , tokrat pa nič. Boli pa me spodaj ravno tako kot pred menstro. Po moje je vse psiha in zato mi zamuja.
Men se bo zmešaluser posted image user posted image user posted image .

Pozdrav vsem

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?