frulica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene mamice! JS ne vem, kaj je zdej to pri nas...že četro sli peto noč nisem spala skoraj nič...mala joka v spanju, se premetava, kar naprej zbuja, ko bedi joče, ni ji ne paše. Tolikokrat vstanem, da jo pogledam, da ne štejem več...zato jo raje dam potem k sebi v posteljo, da vsaj malo zadremam. Sem pa čist adijo. Ko je bila čisto mala, mi ga ni takole sračkala, zdaj pa ko smo že veliki in bi naj bilo bolje pa tole... ...opažam pa nekaj...Nalini, se spomniš ko si pisala, da ga je Alksej začel srčkat ponoči, odkar ti je čez dan spal? Js sem zdej Zaro navadila, da gre spat dopoldan in popoldan za 1,5 ure. Prej je v celem dnevu spala samo 1 uro vsega skupaj, ampak ponoči ni bilo problema...zdaj ko pa spi čez dan mi pa ponoči ne. Dejstvo pa je, da dnevnega spana ne morem ukinat, ker je potem tako zaspana čez dan, da samo joče. Kaj naj naredim? Je to samo prehodna faza ali kaj? *Junona* jaz mislim, da je le prehodna faza. Ponavadi je tako, da če otročki ne spijo dovolj podnevi, tudi ponoči ne spijo preveč dobro. No naš ima sedaj nekak tak ritem, da čez dan spi ob 1,5 h v celem dnevu ali pa 2 x po 1,5 ure, pa je ponoči kar OK. Je pa velikokrat problem, da ga kaj tišči v želodčku, ker se sedaj še navajava na GH, prejšnje dni ga je npr. matral kakec, pa se je malce pogosteje zbujal, lahko je pa še veliko drugih stvari (npr. otročki veliko doživijo čez dan, se začno kobacati ...) in to pol moraja ponoči predelati. Naš je prejšnji teden vsakokrat, ko se je zbudil, zajokal, pa mi tega prej še nikoli ni počel, ta teden je pa spet vse OK. Meni se smili, ker je zelo utrujena, ampak jo nekaj muči in moti njejn spanec. Upam, da je res le prehodno oz. kratko prehodno obdobje. Prej ko mi ni skoraj nič spala čez dan mi je spala ponoči. Zdaj pa, ko mi 3 ure spančka čez dan, ga pa ponoči biksa. AMpak ni, da bi bila naspana in se zaradi tega zbudila, vidi se, da jo nekaj muči, ker stoka, joče, se prmetava... tudi pri nas je tako.samo bi se cartal na joški.
|