|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
6.11.2009 8:16:40   
sonček85
jutro punce!

Detelja : iiiiiiii bravo maja -a ni to tko lepo,jaz sem tako letela po mojega da je vso delo pustil in priletel ,ga poljubil,cartal ,stiskal,.....
Res so napredni tile naši krofki-jagode
brigita:ja res je bil ponosen,se mu je kr sm,ejalo ves dan
Joj revček nik upam ,da je danes že bolje in da nima več vročince

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
6.11.2009 8:26:55   
Nalini
ojla

a pri vas je tudi tak turoben dan?
mali se je zbudil ob 6:15 - no zbudil ga je smetarski avto, ki je pobiral smetiuser posted image user posted image user posted image  ... zdaj pa že spi, ker je bil tak utrujen ......

a vaši user posted image  že tak fajn gvorijo? ..... pri ns je zanimivo neee, buhhh, puj,... tu  pa tam baaaaa ... o mami pa atiju pa še ni sluhauser posted image user posted image user posted image  ... sicer pa moj mali že ve kdo je mami (teta, ki ima mlekecauser posted image user posted image user posted image ) ....

pokomentirat vas pridem kasnejeuser posted image ... grem še jaz malo počivatuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
6.11.2009 9:33:11   
*Junona*
Pozdravljene mamice!

JS ne vem, kaj je zdej to pri nas...že četro sli peto noč nisem spala skoraj nič...mala joka v spanju, se premetava, kar naprej zbuja, ko bedi joče, ni ji ne paše. Tolikokrat vstanem, da jo pogledam, da ne štejem več...zato jo raje dam potem k sebi v posteljo, da vsaj malo zadremam. Sem pa čist adijo. Ko je bila čisto mala, mi ga ni takole sračkala, zdaj pa ko smo že veliki in bi naj bilo bolje pa tole...
...opažam pa nekaj...Nalini, se spomniš ko si pisala, da ga je Alksej začel srčkat ponoči, odkar ti je čez dan spal? Js sem zdej Zaro navadila, da gre spat dopoldan in popoldan za 1,5 ure. Prej je v celem dnevu spala samo 1 uro vsega skupaj, ampak ponoči ni bilo problema...zdaj ko pa spi čez dan mi pa ponoči ne. Dejstvo pa je, da dnevnega spana ne morem ukinat, ker je potem tako zaspana čez dan, da samo joče.
Kaj naj naredim? Je to samo prehodna faza ali kaj?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.11.2009 9:43:12   
veronikab
Jutro punce!

Včeraj je bil en lep dan. Kočno sva se z Jakobom lahko spet malce podala na svež zrak, pa čeprav le za 1/2 ure, skuhala njami kosilce za očita in obiske, in preživela naj popoldan s prijateljčki.

Prijateljica mi je uspela pokazati tudi par prijemov, ki so jih jima pokazali v RA, saj njim obisk le te avtomatično pripada, ker sta mala dvojčka in še nedonošenčka za povrh. Sta pa fanta prava korenjaka, za 5 cm večja od našega miškota in skoraj za 1 kg težja (se vidi, da je Jakob bolj po očitu user posted image , no sicer pa tudi mami ni kaj preveč 'debela' - sem pa mislila, da vsaj velik po meni).

Pol sem Jakoba malce popravljala ko se je obračal in ga s tem očitno tako utrudila, da se je to noč zbudil le enkrat user posted image  user posted image  user posted image , kar je za nas velik uspeh.

Danes pa spet DEŽ user posted image . No če ne bo preveč lilo, bom vseeno poskusila iti vsaj malo ven z Jakobom, si ga bom zvezala v Sleepy Wrap, da se vsaj malo nadiha svežega zraka.

Pa še to - prijatljica mi je povedala, da je ona ena izmed tistih 'srečnic', ki so jim med nosečnostjo zrasle tudi noge, tako da si sedaj mora kupiti tudi nove čevlje. Poleti, ko je nosila natikače, je še nekak šlo, sedaj pa je kriza, ker poleg novih oblek mora nabaviti tidi nove čevlje.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.11.2009 9:44:57   
Pat74
junona točno to se dogaja tudi pri nas, že kakšen teden - jest mam na sumu zobe, ker jih še nimamo.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
6.11.2009 9:48:42   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene mamice!

JS ne vem, kaj je zdej to pri nas...že četro sli peto noč nisem spala skoraj nič...mala joka v spanju, se premetava, kar naprej zbuja, ko bedi joče, ni ji ne paše. Tolikokrat vstanem, da jo pogledam, da ne štejem več...zato jo raje dam potem k sebi v posteljo, da vsaj malo zadremam. Sem pa čist adijo. Ko je bila čisto mala, mi ga ni takole sračkala, zdaj pa ko smo že veliki in bi naj bilo bolje pa tole...
...opažam pa nekaj...Nalini, se spomniš ko si pisala, da ga je Alksej začel srčkat ponoči, odkar ti je čez dan spal? Js sem zdej Zaro navadila, da gre spat dopoldan in popoldan za 1,5 ure. Prej je v celem dnevu spala samo 1 uro vsega skupaj, ampak ponoči ni bilo problema...zdaj ko pa spi čez dan mi pa ponoči ne. Dejstvo pa je, da dnevnega spana ne morem ukinat, ker je potem tako zaspana čez dan, da samo joče.

*Junona* jaz mislim, da je le prehodna faza. Ponavadi je tako, da če otročki ne spijo dovolj podnevi, tudi ponoči ne spijo preveč dobro. No naš ima sedaj nekak tak ritem, da čez dan spi ob 1,5 h v celem dnevu ali pa 2 x po 1,5 ure, pa je ponoči kar OK. Je pa velikokrat problem, da ga kaj tišči v želodčku, ker se sedaj še navajava na GH, prejšnje dni ga je npr. matral kakec, pa se je malce pogosteje zbujal, lahko je pa še veliko drugih stvari (npr. otročki veliko doživijo čez dan, se začno kobacati ...) in to pol moraja ponoči predelati.

Naš je prejšnji teden vsakokrat, ko se je zbudil, zajokal, pa mi tega prej še nikoli ni počel, ta teden je pa spet vse OK.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.11.2009 9:49:32   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

junona točno to se dogaja tudi pri nas, že kakšen teden - jest mam na sumu zobe, ker jih še nimamo.

Mi smo tudi še brezzobi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
6.11.2009 9:49:35   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Mi jih tudi še nimamo...mogoče pa je res to. Joj, upam, da se čim prej uredi, ker sem čist paf.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
6.11.2009 9:50:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Jutro punce!

Včeraj je bil en lep dan. Kočno sva se z Jakobom lahko spet malce podala na svež zrak, pa čeprav le za 1/2 ure, skuhala njami kosilce za očita in obiske, in preživela naj popoldan s prijateljčki.

Prijateljica mi je uspela pokazati tudi par prijemov, ki so jih jima pokazali v RA, saj njim obisk le te avtomatično pripada, ker sta mala dvojčka in še nedonošenčka za povrh. Sta pa fanta prava korenjaka, za 5 cm večja od našega miškota in skoraj za 1 kg težja (se vidi, da je Jakob bolj po očitu user posted image , no sicer pa tudi mami ni kaj preveč 'debela' - sem pa mislila, da vsaj velik po meni).

Pol sem Jakoba malce popravljala ko se je obračal in ga s tem očitno tako utrudila, da se je to noč zbudil le enkrat user posted image  user posted image  user posted image , kar je za nas velik uspeh.

Danes pa spet DEŽ user posted image . No če ne bo preveč lilo, bom vseeno poskusila iti vsaj malo ven z Jakobom, si ga bom zvezala v Sleepy Wrap, da se vsaj malo nadiha svežega zraka.

Pa še to - prijatljica mi je povedala, da je ona ena izmed tistih 'srečnic', ki so jim med nosečnostjo zrasle tudi noge, tako da si sedaj mora kupiti tudi nove čevlje. Poleti, ko je nosila natikače, je še nekak šlo, sedaj pa je kriza, ker poleg novih oblek mora nabaviti tidi nove čevlje.

A to je tudi možno? Nisem vedela...še dobro, da meni niso, ker mam že drugače veliko nogo - 40 ali 41.

Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.11.2009 10:23:03   
frutolina
Ja Junonca možno da so zobi.maš calgel? ko se zbudi ji malo dlesni namaži pa boš videla če je to to. drugače uhice so vredu?(ma manijo na uhe odkar je mel mali tisto bakterijo...se je takrat tudi ponoči prebujal,premetaval,stokal...samo čez dan je bil pa čist vredu). trebušček jo tudi verjetno ne mantra-kaka vredu?
no,ko sem že pri kakcu user posted image naš ma kar kompaktnega,pa sma mela do zdaj samo 1 obrok GH dnevn...kaj šele bo..kakca pa vsak drug dan. je pa res zanimivo kak je zelen ko je brokoli user posted image

čestitke vsem za obmesečnice in vse nove podvige!!!
pa za vse rojstne dneve!

spremembe po porodu: no,meni noge niso zrasle, je pa možno ja user posted image meni je na tisoče las izpadlo (še padajo user posted image ) rast so mi začeli ful temni,skoraj črni!! prej sem mela pa take svetlo rjave. se mi doma vsi smejejo user posted image pa zdaj mam po glavi ful mladih 1 cm dolgih temnih las...kot da mam narastek,pa las sploh pobarvanih nimam user posted image

lp...

si lahko mislite...danes grem v šolo na predavanja user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.11.2009 10:42:23   
sonček85

Pozdravljene mamice!

No naj te potolažim da je pri nas podobno.Že tudi kake  3 dni opažam ,da aleks lepo zaspi okoli 24h se pa zbudi in kr jamra,pa duda ven pa duda not in posledica tega je da ga seveda vzamem k sebi da se on in jaz oba naspiva-dragi tako spi v dnevni.
No in potem mi spi lepo do 4-5h.Čez dan pa tudi jamra in se matra da zaspi,sem ga parkrat po rokah in sem rekla nič več sam al pa ni-se pa jokaj in boš od joka zaspal,a ka ko ga ne morem revčka poslušat ali geldat kako se matra,joka,na ves glas.

Kolikor so tile naši zakladki pridni so dnevi ki nam napolnejo glavo da bi nam enostavno lahko počla.No včeraj se je pa še 1.5h skupaj jokal in ni in ni zaspal user posted image ,no mu pa začnem po dlesnih in je bilo ok,če bojo vsi zobki tko hudo kot je ta,ki še kar ni zunaj ,sam malo robato  bo ojejoj
frutolina:srečno danes

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.11.2009 10:43:39   
sonček85
user posted image http://www.diva.si/blog.php?akcija=komentar&blog_id=4264

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.11.2009 10:53:18   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja to sem pa že slišala. Grozno!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
6.11.2009 11:25:35   
veronikab
No da še tle napišem - včeraj sem doživela en neljubi dogodek. Sva šla z Jakobom na sprehod in v bližnjem parkecu zaslišim, da ena punčka joka in se dere mama, mama. Pa grem pogledat in vidim, da jo neka starejša gospa, ki je bila z njo, tepe po glavi in nekaj kriči nanjo. Pa sem stopila do njiju in ji rekla, da naj takoj neha deklico tepst, da tako sigurno ne bo nehala jokati. Pol je pa začela nekaj nazaj sikat, da kaj se kao vmešavam, pa sem ji rekla, da kako bi se pa njej zdelo, če bi se jaz na njo spravila, ko sem od nje večja in močnejša? No pol se je pa kar pobrala. Mislim halo????

Mi pa še sedaj gredo kocine pokonci, če se le spomnim na to, saj bo kaj kmalu prišel čas, da bom tudi jaz prisiljena mojega sončeka prepustiti neki tuji osebi v varstvo, saj z vrteca vsaj to leto nebo nič. Kriza! user posted image  user posted image  user posted image  To je pa ena od pomanjkljivosti če živiš v prestolnici.

Neposredna povezava do sporočila: 2814
6.11.2009 11:34:56   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja to sem pa že slišala. Grozno!

ja, jaz sem tudi slišala, ampak sem pol prebrala kao, da to ni res,da si je to nekdo izmislil...tja, kaj je res pa kaj neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2815
6.11.2009 11:39:22   
detelja

No da še tle napišem - včeraj sem doživela en neljubi dogodek. Sva šla z Jakobom na sprehod in v bližnjem parkecu zaslišim, da ena punčka joka in se dere mama, mama. Pa grem pogledat in vidim, da jo neka starejša gospa, ki je bila z njo, tepe po glavi in nekaj kriči nanjo. Pa sem stopila do njiju in ji rekla, da naj takoj neha deklico tepst, da tako sigurno ne bo nehala jokati. Pol je pa začela nekaj nazaj sikat, da kaj se kao vmešavam, pa sem ji rekla, da kako bi se pa njej zdelo, če bi se jaz na njo spravila, ko sem od nje večja in močnejša? No pol se je pa kar pobrala. Mislim halo????

Mi pa še sedaj gredo kocine pokonci, če se le spomnim na to, saj bo kaj kmalu prišel čas, da bom tudi jaz prisiljena mojega sončeka prepustiti neki tuji osebi v varstvo, saj z vrteca vsaj to leto nebo nič. Kriza! user posted image  user posted image  user posted image  To je pa ena od pomanjkljivosti če živiš v prestolnici.

jau, veš otroka dajo babici ali pa kaki stari ženski, katera rabi še kak euro poleg pokojnine, pol pa saj veš kako so otroci, 1000 stvari jih zanima naenkrat, tečkajo, so razigrani...starim doku...in pol popizdijo in pol prileti kaka zaušnica...jau, bi tudi jaz stegnila jezik tej gospe...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2816
6.11.2009 11:57:50   
Anonimen
Na hitrco ... midve z Elo sva zboleli user posted image . Nič hujšega, teče nama iz nosu, mene vsake toliko zakuha, Elo manj, ponoči če je vroča ji "jemljem vročino" tako da jo držim za nogice in rokice, tako da še ni zakuhala, smo bolj sitkane volje, predvsem ko smo zaspani, težko se več kot par minut sami zaigramo, je treba it se stisnit k mamici user posted image ... tako da sva cel dan v veliki postelji, kjer sva si naredili pravi brlog, obkroženi z blazinami, igračami, robčki, čaji, fiziološko ... bereva knjigice, se igrava, čvekava ... že cel dan vsemu govori mamamama user posted image , še posebej, ko se mamica pogovarja po telefonu ... sem opazila, da je postala kar ljubosumna, če se predolgo časa posvetim čemu drugemu kot njej user posted image ... začela me je ful dolgo gledat v oči, kar gleda me z žarečimi očkami, meni pa igra srce user posted image user posted image user posted image ... ponoči smo bili sitkani ob 1h, potem ob 6h, sem bila kot zombi user posted image ... toda sedaj čez dan je kar ok, kriza je predvsem zvečer in ponoči, ter ko je treba spat, takrat se ji pozna, da ni čisto prava in jo vse moti user posted image .
Ampak Junonca ti si pa čarovnica s svojim sms-om user posted image  user posted image  user posted image . Kako si vedela, da sva bolni? user posted image

Hitim, ker me že kliče mamamama user posted image . Čao,
NenaLena 

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
6.11.2009 15:06:21   
veronikab
NenaLena in Ela  pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in cel koš user posted image  , da se čimprej pocajtata. Sicer pa kot si ti opisala vajino gnezdenje, mam občutek, da se imata prav lepo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
6.11.2009 15:12:08   
*Junona*

Pozdravljene mamice!

*Junona* jaz mislim, da je le prehodna faza. Ponavadi je tako, da če otročki ne spijo dovolj podnevi, tudi ponoči ne spijo preveč dobro. No naš ima sedaj nekak tak ritem, da čez dan spi ob 1,5 h v celem dnevu ali pa 2 x po 1,5 ure, pa je ponoči kar OK. Je pa velikokrat problem, da ga kaj tišči v želodčku, ker se sedaj še navajava na GH, prejšnje dni ga je npr. matral kakec, pa se je malce pogosteje zbujal, lahko je pa še veliko drugih stvari (npr. otročki veliko doživijo čez dan, se začno kobacati ...) in to pol moraja ponoči predelati.

Naš je prejšnji teden vsakokrat, ko se je zbudil, zajokal, pa mi tega prej še nikoli ni počel, ta teden je pa spet vse OK.

Meni se smili, ker je zelo utrujena, ampak jo nekaj muči in moti njejn spanec. Upam, da je res le prehodno oz. kratko prehodno obdobje. Prej ko mi ni skoraj nič spala čez dan mi je spala ponoči. Zdaj pa, ko mi 3 ure spančka čez dan, ga pa ponoči biksa. AMpak ni, da bi bila naspana in se zaradi tega zbudila, vidi se, da jo nekaj muči, ker stoka, joče, se prmetava...

Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.11.2009 15:13:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ja Junonca možno da so zobi.maš calgel? ko se zbudi ji malo dlesni namaži pa boš videla če je to to. drugače uhice so vredu?(ma manijo na uhe odkar je mel mali tisto bakterijo...se je takrat tudi ponoči prebujal,premetaval,stokal...samo čez dan je bil pa čist vredu). trebušček jo tudi verjetno ne mantra-kaka vredu?
no,ko sem že pri kakcu user posted image naš ma kar kompaktnega,pa sma mela do zdaj samo 1 obrok GH dnevn...kaj šele bo..kakca pa vsak drug dan. je pa res zanimivo kak je zelen ko je brokoli user posted image

pa za vse rojstne dneve!

spremembe po porodu: no,meni noge niso zrasle, je pa možno ja user posted image meni je na tisoče las izpadlo (še padajo user posted image ) rast so mi začeli ful temni,skoraj črni!! prej sem mela pa take svetlo rjave. se mi doma vsi smejejo user posted image pa zdaj mam po glavi ful mladih 1 cm dolgih temnih las...kot da mam narastek,pa las sploh pobarvanih nimam user posted image

lp...

Dlesni ji mažem, ušeske ji tipam in jo ne bolijo. KAko si pa ti vedela, da ima bakterijo?
Kakeca imamo pa že nekaj časa bolj trdega, lahko rečem, da smo malo zaprti od te GH. Se fejst muči, da se pokaka. Kaka pa vsak dan, celo 2-3x, lahko tudi večkrat, ampak ne po veliko, so bolj bobeki.

Pridna, se greš učit.user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
6.11.2009 15:14:27   
*Junona*

KAj? Pa svašta...si pa prav naredila, da nisi bila tiho.

Neposredna povezava do sporočila: 2821
6.11.2009 15:15:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Na hitrco ... midve z Elo sva zboleli user posted image . Nič hujšega, teče nama iz nosu, mene vsake toliko zakuha, Elo manj, ponoči če je vroča ji "jemljem vročino" tako da jo držim za nogice in rokice, tako da še ni zakuhala, smo bolj sitkane volje, predvsem ko smo zaspani, težko se več kot par minut sami zaigramo, je treba it se stisnit k mamici user posted image ... tako da sva cel dan v veliki postelji, kjer sva si naredili pravi brlog, obkroženi z blazinami, igračami, robčki, čaji, fiziološko ... bereva knjigice, se igrava, čvekava ... že cel dan vsemu govori mamamama user posted image , še posebej, ko se mamica pogovarja po telefonu ... sem opazila, da je postala kar ljubosumna, če se predolgo časa posvetim čemu drugemu kot njej user posted image ... začela me je ful dolgo gledat v oči, kar gleda me z žarečimi očkami, meni pa igra srce user posted image user posted image user posted image ... ponoči smo bili sitkani ob 1h, potem ob 6h, sem bila kot zombi user posted image ... toda sedaj čez dan je kar ok, kriza je predvsem zvečer in ponoči, ter ko je treba spat, takrat se ji pozna, da ni čisto prava in jo vse moti user posted image .
Ampak Junonca ti si pa čarovnica s svojim sms-om user posted image  user posted image  user posted image . Kako si vedela, da sva bolni? user posted image

Hitim, ker me že kliče mamamama user posted image . Čao,
NenaLena 

Bogiciuser posted image , kmalu se pozdravita. Sem slutila, da potrebuješ moj nasvet, hehe.user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 6.11.2009 15:19:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
6.11.2009 15:18:17   
frulica

Pozdravljene mamice!

Meni se smili, ker je zelo utrujena, ampak jo nekaj muči in moti njejn spanec. Upam, da je res le prehodno oz. kratko prehodno obdobje. Prej ko mi ni skoraj nič spala čez dan mi je spala ponoči. Zdaj pa, ko mi 3 ure spančka čez dan, ga pa ponoči biksa. AMpak ni, da bi bila naspana in se zaradi tega zbudila, vidi se, da jo nekaj muči, ker stoka, joče, se prmetava...

tudi pri nas je tako.samo bi se cartal na joški.user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
6.11.2009 15:19:38   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

pa za vse rojstne dneve!

lp...

Dlesni ji mažem, ušeske ji tipam in jo ne bolijo. KAko si pa ti vedela, da ima bakterijo?
Kakeca imamo pa že nekaj časa bolj trdega, lahko rečem, da smo malo zaprti od te GH. Se fejst muči, da se pokaka. Kaka pa vsak dan, celo 2-3x, lahko tudi večkrat, ampak ne po veliko, so bolj bobeki.

Pridna, se greš učit.user posted image

*Junona* našega je GH tudi zaprla, pa sem upoštevala nasvet od nalini in jo poskušala porihtati s suhimi slivami. Pri nas si prav videl, da ga je to matralo in je zaradi tega imel zelo nemiren spanec.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.11.2009 15:21:29   
veronikab
user posted image user posted image user posted image  A je mogoče ker videla kje kakšne lušne otroške dežničke ali pa otroške palerince? Bi rabila za darilo za Božička. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?