|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
4.11.2009 11:33:44   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dan,

evo že šihtam na veliko... vam pa dogaja user posted image user posted image user posted image

Imam  eno vprašanje, prošnjo...... dolenjka, a lahko prosim še enkrat prilepiš link od bioresonance v LJ.

hvala in se javim kasneje oz. jutri... danes gremo bejbe spet ven zvečer... jaaaa... spet je prva sreda v mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image

www.vedrina.si

ga Mojca (lahko pveš da sem ti jaz povedala zanjo)

hvala user posted image user posted image user posted image

aja... pa jaz zaenkrat ne rabim, a sem si shranila... rabi druga februarčica, ki nas zadnje čase zapostavlja Maj(mislim da)78... a sva v stiku na FB

se je spomnim ja user posted image kaj pa imajo? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.11.2009 11:40:47   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

lilči, čao.
kupili smo jo 4 km ven iz NM proti dolenjskim toplicam. smo praktično v mestu, ampak čist na deželi, parcela je pa ob potočku. user posted image
kako ste kaj vi? Kako je Luka in njegov sluh?

super! sliši se dobr! pol se pa blizu mimo peljemo ko gremo k staremu atu user posted image

Luka in sluh sta super, bebljamo na polno, se trudimo govorit... sliši že okrog 30decibelov, amak jasno tisto kar ga zanima. Trmast po mamici, zoprn po očiju, zna biti pa tudi največji sonček na planetu user posted image

bi te blo lušt spet mal vidit, pa tvojo družinico tud user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.11.2009 12:05:05   
Februarka08
Dober dan.

Danes mam ludnico, dobro da mi je moj čaj zjutraj skuhal, ker si ga sama ne bi utegnilauser posted image tamal je šele zdele dol padu od 8h zjutrajuser posted image user posted image on bi skoz mal jedel, pa spal na joški, ga dam v zibko, ni šans, skratka začaran krog, zdaj sem mu dudo nekak podložila, upam da pali ker jaz se ne grem večuser posted image user posted image user posted image Dobro da je bla vsaj noč odličnauser posted image
Sem si ravno jogurt odprla pa kar žlico cukra not vrgla, mogoče me k sebi spraviuser posted image zdej si grem pa še čaj narest, ker to več nikamor ne pelje... kar sem danes naredila je, da sem nas nafutrala, previla 2 riti in joško ven dajalauser posted image no, princesa je tud ravno nafutrana, frišna in v postelji, tako da bo zdaj upam kakšne 2 uri tišina v hiši.
Jaz grem pa tud mal zaležat, včeraj sem zaspala na kavču in je pasalo kot ata na mamouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.11.2009 12:06:20   
Februarka08

čer,

mi smo imeli danes pregled dobili pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , napredek je viden user posted image ... le tako naprej user posted image user posted image user posted image

sem pa vedela lilči in lukca... sta pičila mimo mene na križišču pri Žalah

uživajte... grem se malo igrat

user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.11.2009 12:30:18   
Februarka08
Dolenjka, ne se smejat, ampak daj mi mal svetuj kaj lahko še zajtrkujem oz. večerjamuser posted image (ok, glih tko pišem, kot da je to moj 1.user posted image user posted image user posted image user posted image ) ampak jaz sem že vse pozabila al pa nimam idej oz. me skrbi da bi tamalga zvijal... moji zajtrki so ponavadi kruh, margarina, marmeladauser posted image isto večerja... mogoče včasih ml. riž ali gres in pa kruh z ml. namazom... to je to. Paštet naj ne bi, salame tud ne, kakšne tune ne vem če žeuser posted image
Mmmmmmmmmmm, sendvičuser posted image tak, fajn obložen, to bi blo zdele za malcouser posted image no, v glavnem, kaj ti ješ??? Da mal kopiramuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.11.2009 12:42:31   
Blacky*

dan,

evo že šihtam na veliko... vam pa dogaja user posted image user posted image user posted image

Imam  eno vprašanje, prošnjo...... dolenjka, a lahko prosim še enkrat prilepiš link od bioresonance v LJ.

hvala in se javim kasneje oz. jutri... danes gremo bejbe spet ven zvečer... jaaaa... spet je prva sreda v mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image

www.vedrina.si

aja... pa jaz zaenkrat ne rabim, a sem si shranila... rabi druga februarčica, ki nas zadnje čase zapostavlja Maj(mislim da)78... a sva v stiku na FB

pogosto je bolan, bronhitisi...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.11.2009 12:55:12   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dolenjka, ne se smejat, ampak daj mi mal svetuj kaj lahko še zajtrkujem oz. večerjamuser posted image (ok, glih tko pišem, kot da je to moj 1.user posted image user posted image user posted image user posted image ) ampak jaz sem že vse pozabila al pa nimam idej oz. me skrbi da bi tamalga zvijal... moji zajtrki so ponavadi kruh, margarina, marmeladauser posted image isto večerja... mogoče včasih ml. riž ali gres in pa kruh z ml. namazom... to je to. Paštet naj ne bi, salame tud ne, kakšne tune ne vem če žeuser posted image
Mmmmmmmmmmm, sendvičuser posted image tak, fajn obložen, to bi blo zdele za malcouser posted image no, v glavnem, kaj ti ješ??? Da mal kopiramuser posted image user posted image

sendvič bi tut jaz, tak, z ogrsko pa majonezo :-)

jaz mlečnega skoraj nič, samo jogurte brez laktoze, pikico sira kak dan in tko naprej... pogosto kruh in marmelado, pa danes sem 1. tuno, zadnjič sem jo s testeninami, drugače pa kako pašteto brez konzervansov sem tut že, pa piščančja prsa v ovoju s kruhom pa poli sem tut že, velikrat kar ta jogurt brez laktoze in kruh, kaj pa čem user posted image user posted image Aja, pa bureeeekkk sem že ene 3x ziher user posted image

Za večerjo imam pa jaz polnozrnate piškote pa čaj za dojit al pa proti krčem user posted image

Včeraj sem slivove knedeljne, zadnjič sem kar govejo župo user posted image , en dan si bom pa palačinke omislila, ker jih Stipe obožuje, pa Tara jih tut je, če ji namažem kislo smetano notri, ker sladko ji gre težko po grlu, ni po mamici user posted image

nisem ti prav velik pomagala kaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.11.2009 12:55:38   
dolenjka

dan,

www.vedrina.si

pogosto je bolan, bronhitisi...

bošček user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.11.2009 13:15:19   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lilči, čao.
kupili smo jo 4 km ven iz NM proti dolenjskim toplicam. smo praktično v mestu, ampak čist na deželi, parcela je pa ob potočku. user posted image

super! sliši se dobr! pol se pa blizu mimo peljemo ko gremo k staremu atu user posted image

Luka in sluh sta super, bebljamo na polno, se trudimo govorit... sliši že okrog 30decibelov, amak jasno tisto kar ga zanima. Trmast po mamici, zoprn po očiju, zna biti pa tudi največji sonček na planetu user posted image

ej, res super za sluh!!!!user posted image
kje pa imate starega ata? se boste pol, ko bo hiška lahko kej mimogrede ustavili na kofetu. user posted image

mah, jaz tud vas vse pogrešam, pa prov zanima me kako kej vaši sončki zdej izgledajo, kolk so zrasli, kolk čvekajo....res upam, da se bomo še kej vidl.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.11.2009 13:49:03   
lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lilči, čao.

ej, res super za sluh!!!!user posted image
kje pa imate starega ata? se boste pol, ko bo hiška lahko kej mimogrede ustavili na kofetu. user posted image

mah, jaz tud vas vse pogrešam, pa prov zanima me kako kej vaši sončki zdej izgledajo, kolk so zrasli, kolk čvekajo....res upam, da se bomo še kej vidl.

Senovo. drugač je pa Slovenija tok mejhna, da bi lohk tud vi kej naokrog pršli. en družinski izletek user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.11.2009 14:01:25   
Suzi*
lilči, kje imate že vi hiško? nekje v "hribih"?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.11.2009 15:56:32   
Februarka08

sendvič bi tut jaz, tak, z ogrsko pa majonezo :-)

jaz mlečnega skoraj nič, samo jogurte brez laktoze, pikico sira kak dan in tko naprej... pogosto kruh in marmelado, pa danes sem 1. tuno, zadnjič sem jo s testeninami, drugače pa kako pašteto brez konzervansov sem tut že, pa piščančja prsa v ovoju s kruhom pa poli sem tut že, velikrat kar ta jogurt brez laktoze in kruh, kaj pa čem user posted image user posted image Aja, pa bureeeekkk sem že ene 3x ziher user posted image

Za večerjo imam pa jaz polnozrnate piškote pa čaj za dojit al pa proti krčem user posted image

Včeraj sem slivove knedeljne, zadnjič sem kar govejo župo user posted image , en dan si bom pa palačinke omislila, ker jih Stipe obožuje, pa Tara jih tut je, če ji namažem kislo smetano notri, ker sladko ji gre težko po grlu, ni po mamici user posted image

nisem ti prav velik pomagala kaj user posted image

hvala, nekaj jeuser posted image mmmmm, palačinke... sem že premišljevala pa ne vem če lahkouser posted image samo pomoje dauser posted image mah saj za probat pomoje da ni problem, samo pretiravat ne smeš s kakšno hranouser posted image

Ponavadi tud jaz kar govejo župo še enkrat jem ki ostane od kosila, samo mora bit še nekaj kruha zraven in nekaj gor namazano, ker drugač ne zdržim do jutrauser posted image user posted image mi zjutraj kruli, kot da ne bi jedla že par dniuser posted image zvečer bi pojedla vola in pol,user posted image sploh ne upam več na vago ker bom začela gor dobivat, namesto doluser posted image

Ti zaradi izkušenj s Taro mlečnega skoraj nič, kajne? Joj, da še mleko ukinim, pol se bo pa sploh zmanjšal jedilnik.

Frajer hoče zgleda dopoldansko nespanje nadoknadit in lepo spi. Sem končno enkrat kosilo normalno pojedla. Ata in hči sta zunaj, upam da ne začne takoj dež spet da se vsaj onadva mal nadihata svežega zraka.

Grem izkoristit mal samoteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.11.2009 16:42:47   
dolenjka
Ne Februarka, mleku se izogibam zato, ker rado nagaja pri krčkih user posted image V bistvu je laktoza tista in zato se izogibam če se le da in zato pijem navadne jogurte brez laktoze, pa sir sem tudi ta kupila. Sej okus je isti user posted image
Imaš pa v šparu tut zdej ful tega http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/izdelkibrezlaktoze.htm

Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.11.2009 16:44:05   
dolenjka
Aja, pri palačinkah pa pomojem ni panike, razen če jih 10 poješ user posted image Ker jaz jih ene 10 naredim iz 1 jajca in 2 dcl mleka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.11.2009 18:25:23   
Februarka08

Ne Februarka, mleku se izogibam zato, ker rado nagaja pri krčkih user posted image V bistvu je laktoza tista in zato se izogibam če se le da in zato pijem navadne jogurte brez laktoze, pa sir sem tudi ta kupila. Sej okus je isti user posted image
Imaš pa v šparu tut zdej ful tega http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/izdelkibrezlaktoze.htm

hvala!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
5.11.2009 6:54:14   
blaža
Jutro!

Spali katastrofa. se je ob 1.15 zbudil in je hotel vstat. je bil prav naspan in dobre volje. Pol pa ni zaspal do 3.10 minut.user posted image Ej midva z mojim sva čisto v komi, pa Matija verjetno tudi, ker je Blaž skozi klical, pol sva ga pa končno ob treh šla še zanjič pogledat, pa sva ga k nam vzela. Upam, da ne bo Matija preveč koma danes.user posted image

A je polna luna?user posted image Pol je pa ob šesti vstal, pa tudi spet naspan, kot da je spal celo noč, ma niti 15 min ni podaljšal.user posted image

No še danes delam, pol sem pa fraj. Grem pa ko končam v eno trgovino kupit ene zadeve, da bom nekaj nardila za prijatle za novo leto. nekaj bom ustvarjala, pa ne smem povedat kaj, da še Pina ne sliši.user posted image user posted image user posted image

No en lep naspan dan vsem. jaz bom pa jutri še eno urco dopoldne odšlafala, če bo kriza, ko ju peljem v vrtec in šolo. Prvo pokidam pa počistim, da bo za vikend mir, pol se pa dam vodoravno za kako urco, pa bom spet naštelana v nulo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3641
5.11.2009 8:12:15   
Neni13
Dobro jutro,

dolenjka hvala, sem kupila oblogo v BC. :)
Čaki malo, a nista ve hodile v Laško na bioresonanco ali ima to ista oseba?
Včeraj sem mislila, da se mi bo zmešalo. Tamalega sem imela doma, ker je imel pred 2 dnevoma vročino, pa sem si rekla, naj še bo en dan doma..Vse kar ne sme je delal in se zraven smejal.. Raztrosil vse rozine, polil kakav, vedno norel ko norc, da ga nisem mogla oblečit, brcal, s kladivom po šipi....
Verjetno mi ni treba 2x poudarjat, da je danes pri varuškiuser posted image

Jaz imam danes CTG, pregled.. Rok imam 29.11. Zvečer pa še akupunkturo.user posted image
Vmes pa še skočim po trgovinah.
Kar se tiče zobk, imamo mi to Oral B. Zvečer mu moj umiva zobeke, ker edino njemu pusti. Zjutraj si pa jih sam umiva poleg mene. Oz. bolj pije vodo.

A ve že kaj odvajate svoje od dude? Se mi zdi, da nam že malo zobeki naprej rinejo, pa jo ima samo da zaspi. Če mu jo zdaj vzamemo, bo pa novorojenčku skoz jemal.. Bomo že poštimali,

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
5.11.2009 9:13:37   
dolenjka
Jutro user posted image

ojoj Blaža, sej se je sam mal zmotu no user posted image

Mi smo dobro spali, 1 budnica ob 1.30 in naslednja 5.45 user posted image Zdej je pa že sonček user posted image user posted image user posted image

Neni, a ni fajn oblogica? user posted image Ja, mi smo hodili v Laško lani jeseni in vse porihtali, ko smo pa iz B prišli smo šli pa tu v LJ, ker mi je bližje, to je bil edini razlog in lahko rečem, da sem bila še malo bolj zadovoljnja v LJ - zaradi pristopa. Sicer je res, da se osebno poznava, ampak jo vsi pohvalijo da se zelo zavzame, je pa res, da je treba sodelovati, drugače nima smisla niti 1x iti user posted image user posted image

Mi od dude ne odvajamo, ima pa jo samo zvečer za spat, ker se mi zdi, da zdaj z Maksom ni ravno primeren trenutek, glede na to, da jo on ima user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.11.2009 9:44:12   
dolenjka
No ampak tale je pa svetoven pacient user posted image http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/artur-priznal-da-je-slabo-poseksal-la-toyo.html

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
5.11.2009 10:32:38   
Februarka08
Jutro, dan.

Me zanima koliko časa bo tišinauser posted image Blaž je namreč v ležalniku v kuhinji, prej me je mirno opazoval, ko sem pospravljala, zdaj je pa tudi čista tišinauser posted image user posted image user posted image
Spali smo ok, sicer se pa zvečer futramo 2 uri!!!user posted image user posted image Prav pekle so me že bradavice, vmes sem mu še flašo nardila, ker ni blo več, pa bi on še kar jedel?! Ne vem kam da, res ne. No, ob 22h je končno zaspal, pol smo se zbudil ob 2.30, podoj na eni strani, pa spet čez ene 2 ure na drugi in spanje do 8huser posted image user posted image Pol pa najprej tamalo spedenat, jo ravno oblečem, se Blaž zbudi, previjanje, kakanje 100/uro na previjalniuser posted image (obvezen rital vsako jutrouser posted image ) pol pa njega nahranit in ob 9h sva končno tudi midve prišle do zajtrka.

Evo, frajer je še vedno čisto tih, tega sploh nisem navajenauser posted image vam pripopam 2 slikci od zdajle.
user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
5.11.2009 10:32:58   
Februarka08

No ampak tale je pa svetoven pacient user posted image http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/artur-priznal-da-je-slabo-poseksal-la-toyo.html

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
5.11.2009 11:27:35   
Blacky*

Jutro, dan.

Me zanima koliko časa bo tišinauser posted image Blaž je namreč v ležalniku v kuhinji, prej me je mirno opazoval, ko sem pospravljala, zdaj je pa tudi čista tišinauser posted image user posted image user posted image
Spali smo ok, sicer se pa zvečer futramo 2 uri!!!user posted image user posted image Prav pekle so me že bradavice, vmes sem mu še flašo nardila, ker ni blo več, pa bi on še kar jedel?! Ne vem kam da, res ne. No, ob 22h je končno zaspal, pol smo se zbudil ob 2.30, podoj na eni strani, pa spet čez ene 2 ure na drugi in spanje do 8huser posted image user posted image Pol pa najprej tamalo spedenat, jo ravno oblečem, se Blaž zbudi, previjanje, kakanje 100/uro na previjalniuser posted image (obvezen rital vsako jutrouser posted image ) pol pa njega nahranit in ob 9h sva končno tudi midve prišle do zajtrka.

Evo, frajer je še vedno čisto tih, tega sploh nisem navajenauser posted image vam pripopam 2 slikci od zdajle.
user posted image

user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
5.11.2009 11:54:13   
itata
mi ga še nič ne odvajamo od dude, ker jo ima sam zvečer za zaspat pa v vrtcu za zaspat in jo pljune ven al mu jo pa jaz ven vzamem. tko da se mi to ne zdi nič takega.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
5.11.2009 12:14:13   
Februarka08
Jaz sem jo dala pa ravno zdajle spat brez dude pa da vidimo to čudouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.11.2009 12:20:12   
MetiLu
Dan!

Spali odlično user posted image  no zjutraj je bil sicer že ob 6.40 auf, samo ni panike user posted image  mi se tudi še ne odvajamo od dude, ker bi bilo to res katastrofa, jo imamo pa samo za zaspat ... včasih bi jo imel tud kar čez dan, samo sva lepo zmenjena, da jo odnese k medotu v posteljico, kjer ga počaka do večera in zaenkrat deluje user posted image

Februarka, kak cukerček user posted image  user posted image

lep dan, grem delat naprej ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......