Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, ne se smejat, ampak daj mi mal svetuj kaj lahko še zajtrkujem oz. večerjam (ok, glih tko pišem, kot da je to moj 1. ) ampak jaz sem že vse pozabila al pa nimam idej oz. me skrbi da bi tamalga zvijal... moji zajtrki so ponavadi kruh, margarina, marmelada isto večerja... mogoče včasih ml. riž ali gres in pa kruh z ml. namazom... to je to. Paštet naj ne bi, salame tud ne, kakšne tune ne vem če že Mmmmmmmmmmm, sendvič tak, fajn obložen, to bi blo zdele za malco no, v glavnem, kaj ti ješ??? Da mal kopiram sendvič bi tut jaz, tak, z ogrsko pa majonezo :-) jaz mlečnega skoraj nič, samo jogurte brez laktoze, pikico sira kak dan in tko naprej... pogosto kruh in marmelado, pa danes sem 1. tuno, zadnjič sem jo s testeninami, drugače pa kako pašteto brez konzervansov sem tut že, pa piščančja prsa v ovoju s kruhom pa poli sem tut že, velikrat kar ta jogurt brez laktoze in kruh, kaj pa čem Aja, pa bureeeekkk sem že ene 3x ziher Za večerjo imam pa jaz polnozrnate piškote pa čaj za dojit al pa proti krčem Včeraj sem slivove knedeljne, zadnjič sem kar govejo župo , en dan si bom pa palačinke omislila, ker jih Stipe obožuje, pa Tara jih tut je, če ji namažem kislo smetano notri, ker sladko ji gre težko po grlu, ni po mamici nisem ti prav velik pomagala kaj hvala, nekaj je mmmmm, palačinke... sem že premišljevala pa ne vem če lahko samo pomoje da mah saj za probat pomoje da ni problem, samo pretiravat ne smeš s kakšno hrano Ponavadi tud jaz kar govejo župo še enkrat jem ki ostane od kosila, samo mora bit še nekaj kruha zraven in nekaj gor namazano, ker drugač ne zdržim do jutra mi zjutraj kruli, kot da ne bi jedla že par dni zvečer bi pojedla vola in pol, sploh ne upam več na vago ker bom začela gor dobivat, namesto dol Ti zaradi izkušenj s Taro mlečnega skoraj nič, kajne? Joj, da še mleko ukinim, pol se bo pa sploh zmanjšal jedilnik. Frajer hoče zgleda dopoldansko nespanje nadoknadit in lepo spi. Sem končno enkrat kosilo normalno pojedla. Ata in hči sta zunaj, upam da ne začne takoj dež spet da se vsaj onadva mal nadihata svežega zraka. Grem izkoristit mal samote