|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
4.11.2009 22:20:47   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Kje si pa naročila dnevno sobo?Mi jo tudi rabimo grem danes v Lesnino pogledat.
harvey norman in sem zelo zadovoljna z njo ,samo koliko me je ta presneti slačifant Matej razjezu.Drgače so zelo kompaktne in komaj čakam da jo postavimo.

No sem pa glih v ponedeljek brala za lesninio in se zelo pritožujejo joj če bi našla bi ti en link poslal kaj je enmu naredl.Bom poiskala.Evo našla,prvo preberi kaj je napisal ,spodaj pod njegovim postom pa je še link ko je slikal -GROZAAAAAAAAAAAAhttp://med.over.net/forum5/read.php?98,5735301,5779948

jernejav:mi ne bomo Aleks cepili ,mogoče se bo moj dragi ,ni še pa sigurno.
Pat.kaj dobri viciuser posted image

no pa še slikca našga korenjaka kako se postavlja na noge user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a tam ste kupiliuser posted image , mi tudi pa smo tudi vrnili. To je bila cela štorija in pa kr neki živčkov nam je šlo. Mi smo naročili plačali z gotovino še posebej doplačali za dostavo in nošnjo v 2. nadstropje in kaj smo dobili??? Dobili smo povsem drug pralno sušilni stroj kot pa smo ga kupili in plačaliuser posted image  No poleg tega da smo plačali dostavo je moj skor sam nesu stroj v 2. štuk in potem nazaj v kombi, potem pa so nam hoteli dat razstavni eksponat, ker tega stroja ni bilo več na zalogiuser posted image , pa to brez kakršnega koli popustauser posted image user posted image user posted image  To pa ne gre a ne? No potem pa so nam vrnili denar in stroj smo za isto ceno kupili v Akvoniku v Šentjurju in zdej smo srečni in zadovoljniuser posted image .

Ful luštne slikice pa kak se že postavlja na nogiceuser posted image , bravo Aleks ti si pa res napreden fant

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.11.2009 22:34:21   
brigita23
tak sem vas malo prebrala in pokomentirala zdej pa še moje poročilouser posted image . Evo danes smo imeli posvetovalnico in dobili še 3. pikico, ki jo vsaj zaenkrat dobro prenašamouser posted image . Dali smo vodo, veliki smo 71cm, tehtamo 7800g in imamo 44cm veliko glavico. Danes popoldan smo spali 3 ure, pa še bi spali tako da sva ga šla pol z mojim zbudit, da smo šli še malo na sprehoduser posted image . detelja tudi mene ful matrajo šivi, to je očitno vreme krivouser posted image  pa upam da to kdaj mine, ker prav zateguje kot bi te en špikal. Kar se sitnobe tiče jst še nimam M pa sem tečna kaj šele bo ko jo dobimuser posted image user posted image user posted image , nenči superca za vašo Elo, da tako lepo napredujete papate, se igrate in smehljate pa tudi čebljateuser posted image . Mi za enkrat še ne kličemo mame ampak nam je pa že uspelo BA-BA-BA in pa DE-DAuser posted image  sicer zlogovno ampak za čut je bilo pa lepouser posted image . Kašice papamo ampak spasirane in nekak ga ne morem privadit na pretlačene z vilico se začne davit, ne vem kaj naj storim? Pa mu ful fino skuham in pretlačimuser posted image .

Tak mal sem napisala ostalo pa še jutri, lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.11.2009 8:13:21   
brigita23
jutro punce

eto sem kavico skuhala za lepši danuser posted image

user posted image

user posted image

pa uživajteuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.11.2009 9:03:22   
veronikab
Dobro jutro!

Hvala brigita23. Ta kavica je pa res pasala.

No mi smo zadnjih par dni zelo tečkani user posted image , upam, da so za to krivi zobki, da ni slučajno tak karakter user posted image . Jezimo se za vsako stvar; če smo na tleh, če smo na rokah, če smo na zizi, če smo na hrbtu, če smo na trebuhu, če se previjamo, če se oblačimo, če nam igrača pade iz rok, če si igračo ne moremo celo zatlačiti v usta ....

Danes pa dobim obisk s Prekmurja. Pride moja osnovnošolska sošolka iz vasi, ki je letos maja rodila dvojčka. Že komaj čakam. Mogoče si bo pa Jakob pri njenima fantoma malce ogledal in se kakšno stvar naučil, saj sama pravi, da sta sinčka zelo zadovoljna in potrpežljiva otročka.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2779
5.11.2009 9:57:56   
klavdyk

no pa še slikca našga korenjaka kako se postavlja na noge user posted image
user posted image

mali je pravi frajer. naš se še puza ne, tt pa že na noge. bravo Aleksuser posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
5.11.2009 10:04:49   
klavdyk
morning

mah naš prehlad se je spet začel. mali ma nos zadelan tk da mu ga preden ga dojim z baby vacom pučem.user posted image user posted image user posted image če ne sploh jest ne more. bošček. zdaj spi. ma bom res mogla razmislit, če bomo še Gregorja meli v vrtcu. sm ko se je zdaj tk fajn navadil, a zdaj naj ga pa vzamem vn za mesec dva?!? ma ne vem. moj pravi, da ne. P mi je rekla, da bi blo fajn.... ka pa vem.

nič grem še mal brat nazaj

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
5.11.2009 10:26:09   
veronikab
Sonček85 Aleks je pa res pravi korenjak user posted image  user posted image  user posted image  kako se že na nogice postavlja. Pa ful lepa slikca, kako Aleks opazuje snegecauser posted image  user posted image  user posted image

klavdyk še dobro da obstaja baby vac, a ne? Upam, da res čimprej preženete ta prehlad. Pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

brigita23 user posted image  user posted image  user posted image  za mere in prve poskuse odraslega kouniciranja.

Pat74 tvoji vici so zakon. Pri nas nsmeješ tudi mojega dragega. Hvalauser posted image

kpmk vse naj naj naj tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

cepljenje - mi se ne bomo

NenaLena tebe je pa vedno lepo brati, ker z tako vnemo, entuziazmom in toliko ene ljubezni govoriš, pripoveduješ o svoji princeski, da ti postae kar toplo pri srcu.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
5.11.2009 11:50:10   
nmagk
Danes je pa eno leto,ko smo dobili izvide od BHC in izvedeli,da dobimo zdravo punčko,še danes se spomnim kako semuser posted image  od sreče.

In še danes sem spoznala našo Tinaajo,je zelo lušna bejba in zelo fletna,mali sta pa pravi cuker,no počasi vas spoznavam v živo,se mi pa zdi takole ko smo že več kot leto skupaj tukaj gor na RR,da vas vse že zelo dobro poznam,četudi se ne vidimo.

Takoj,ko se rešim še te zadnje svinjarije po hiši,bom jaz organizirala predstavetev justa,ker imam prostor,vabljene boste vse.

NenaLena tebe je res fino brat,vse tako lepo pokomentiraš zvemo vse za nazaj,kaj je katera pisala in resnično se čuti s kako ljubeznijo govoriš o svoji hčerkici.

Glej sonček je zunaj jupi,samo bogve kok časa bo.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
5.11.2009 13:17:55   
klavdyk
user posted image tiste, ki imate baby vac-kako ga čistite?user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
5.11.2009 13:26:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

morning

mah naš prehlad se je spet začel. mali ma nos zadelan tk da mu ga preden ga dojim z baby vacom pučem.user posted image user posted image user posted image če ne sploh jest ne more. bošček. zdaj spi. ma bom res mogla razmislit, če bomo še Gregorja meli v vrtcu. sm ko se je zdaj tk fajn navadil, a zdaj naj ga pa vzamem vn za mesec dva?!? ma ne vem. moj pravi, da ne. P mi je rekla, da bi blo fajn.... ka pa vem.

lp

ufff kok te stekam.. meni se mesa od vsega sranja. brina mi kaslja ze en mesec tko, da groza, dita je zdaj prehlajena in kasljajoca, sam mislim, da bo kmalu ok. in vsakic oddam brino s cmokom v grlu v vrtec. Ampak morajo se prekuzit, drugace zal kao ne gre user posted image Pa tudi ce ven vzames, saj do morda bodo skoz viroze, bolezni, pa se pol tud.. Tko da nic kaj dost ne naredis. Morda ga vzame tok ven, da se vsi do konca pocajtate. user posted image   Kar ti lahko iz srca priporcam je pucanje z fiziolosko, vsaj 2x v vsako nosnico po 10ml. Jaz ponavadi se vec.

Soncek user posted image za aleksa user posted image Dita se je za 7m zacela dajaz na vse stiri, je prav posrecena,  se maje kot en pijacek user posted image

nmagk - zlata si, se enrkat hvala user posted image Mi je bilo ful zal, da sem morala tko na hitrco odletet, tko da nujno se enkrat dobimo za kaksno vec rect. Morda se se kaksna ojunaci in pridruzi user posted image Ampak ves, ti v zivo se bolj delujes ta prava supermama user posted image Res, pa tok pozitivna user posted image Karolinca je pa taka lepoticka user posted image Pa hvala za sms, eno malenkost imam se doma, javim, ko bom rabila.

Veronikab - jap prihajajo v obdobje, ko zacenjo postajat samostojni, dobivajo zahteve, izrazajo custva tudi drugace. Dita je zadnjic tok natulila brino v banji, ko ji je vzela igraco, da ji jo je kar malo prestrasena vrnila. mi2 sva se tok nasmejala.  user posted image

tok zanekrat...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
5.11.2009 13:28:02   
tinaaja

razstavim in ocistim z uno metlico,ki pride zraven + prekuhaa vsake tok. Ampak ne morem rect, da je ful cist user posted image tak moten je

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
5.11.2009 14:33:18   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

razstavim in ocistim z uno metlico,ki pride zraven + prekuhaa vsake tok. Ampak ne morem rect, da je ful cist user posted image tak moten je

js sn kupla prek neta pa ni blo metlce zravn-sn kupla rabljenega. verjetno pa lahko kakšno drugo metlico al kk? kaka pa je?

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.11.2009 14:52:10   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

js sn kupla prek neta pa ni blo metlce zravn-sn kupla rabljenega. verjetno pa lahko kakšno drugo metlico al kk? kaka pa je?

da se narocit tudi posebej, a ni glih cudeza od ciscenja pricakovat

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.11.2009 15:04:33   
*Junona*

morning

lp

Po moje bo bolje, da ga vzameš, ker vseeno boljše da je doma, čeprav se bo mogoče težje navadil spet hodit potem nazaj, kot pa da ste velikokrat bubani. Odločitev je pa seveda tvoja.

Pa čim prej se pozdravite.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.11.2009 15:05:40   
*Junona*

Danes je pa eno leto,ko smo dobili izvide od BHC in izvedeli,da dobimo zdravo punčko,še danes se spomnim kako semuser posted image  od sreče.

In še danes sem spoznala našo Tinaajo,je zelo lušna bejba in zelo fletna,mali sta pa pravi cuker,no počasi vas spoznavam v živo,se mi pa zdi takole ko smo že več kot leto skupaj tukaj gor na RR,da vas vse že zelo dobro poznam,četudi se ne vidimo.

Takoj,ko se rešim še te zadnje svinjarije po hiši,bom jaz organizirala predstavetev justa,ker imam prostor,vabljene boste vse.

NenaLena tebe je res fino brat,vse tako lepo pokomentiraš zvemo vse za nazaj,kaj je katera pisala in resnično se čuti s kako ljubeznijo govoriš o svoji hčerkici.

Glej sonček je zunaj jupi,samo bogve kok časa bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In me smo jokale s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Iii, kak fajn, da sta se spoznali, jaz bi vaju tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.11.2009 15:31:28   
tinaaja
iz strokovne literature
Aspiriranje tujka v dihala (ATD)

kopirano iz:
Tujki pri otroku v dihalnih poteh
Silvester Kopriva, Alja Bernarda Pavlin, Andreja Škofljanec, Miha Sok

Kako hitro prepoznati ATD

Otrok, ki se mu je zaletelo, bo pričel samodejno kašljati, da bi tujek izkašljal, in ker ga draži.
Če se torej zgodi, da je pri igri ali ko je jedel, prej zdrav otrok pričel iznenada kašljati, za ATD
skoraj ni dvoma. Zapora dihalne poti zaradi tujka se poleg kašlja pokaže še z nenadnim
dušenjem, davljenjem ali stridorjem. Res se s podobnimi znaki in simptomi pokažejo tudi
nekatere bolezni, ki privedejo do zapore dihalne poti, npr. laringitis ali epiglotitis, vendar se ti
ne pričnejo tako iznenada kot ATD.

Algoritem pomoči pri ATD

Pomembno je vedeti, da je pri ATD spontan kašelj učinkovitejši in varnejši kot katerikoli
manever prve pomoči. Zato otroka, ki se mu je zaletelo, sprva le spodbujamo, da kašlja.
Nujno pa mu moramo pomagati, če se prične dušiti, če ne more kašljati, ali če kašelj postaja
vedno šibkejši in neučinkovit.

Dokler je še pri zavest mu najprej skušamo pomagati tako, da ga udarjamo po hrbtu. Če z
udarci po hrbtu ne uspemo odstraniti tujka, izvedemo pri dojenčku sunke v prsni koš, pri
otroku pa v trebuh. Kot je bilo že rečeno, ti manevri ustvarjajo "umeten kašelj" z nenadnim
povečevanjem tlaka v prsnem košu.

Udarci po hrbtu pri dojenčku
Dojenčka v naročju obrnemo na trebuh in podpremo tako, da mu glava visi navzdol. Najlažje
to naredimo tako, da ga položimo na podlaket ene roke, ki jo opiramo na stegno. Pri tem mu
glavo držimo s prsti ene roke na obeh straneh spodnje čeljusti, obenem pa mu lahko z enim
od prstov držimo usta odprta. Nato ga do 5x močno udarimo po hrbtu med obema
lopaticama. Udarjamo tako, da z vsakim udarcem skušamo sprostiti tujek iz dihalne poti in
število udarcev ni pomembno.

Udarci po hrbtu pri otroku, ki je starejši od enega leta
Udarci so zaradi sočasnega delovanja težnosti učinkovitejši, če je glava nižje, zato manjšega
otroka, enako kot dojenčka, položimo v naročje, večjega otroka pa od zadaj držimo tako, da
je nagnjen naprej.
Če z udarci po hrbtu ne uspemo odstraniti tujka, otrok pa je še pri zavesti, uporabimo pri
dojenčku sunke v prsni koš, pri otrocih pa sunke v trebuh (Heimlichov manever).
Še enkrat naj poudarimo, da pri dojenčkih ne uporabljamo sunkov v trebuh.

Sunki v prsni koš pri dojenčkih
Dojenčka obrnemo na hrbet, da mu glava visi navzdol. Tudi to najbolje naredimo tako, da ga
na stegnu položimo na prosto roko, s prsti pa držimo glavo za zatilje. Sunke v prsni koš
izvajamo podobno kot pri zunanji masaži srca, le da so ti sunki močnejši in da je med njimi
daljši razmak, mesto pa enako – to je spodnji del prsnice, približno za širino prsta nad
ksifoidnim nastavkom. Sunkov v prsni koš naj bi bilo do 5.

Sunki v trebuh pri otroku, ki je starejši od 1 leta

Otroka stoje ali kleče z rokami objamemo pod pazduhami okoli trupa, eno roko stisnemo v
pest in jo položimo na otrokov trebuh med popkom in ksifoidnim nastavkom. Pest zagrabimo
z drugo roko in jo odločno potegnemo navznoter in navzgor. To ponovimo do 5x in pri tem
pazimo, da otroka ne suvamo v rebrni lok ali ksifoidni nastavek.
Če z vsemi temi postopki tujka nismo uspeli odstraniti, otrok pa je še pri zavesti, ponavljamo
izmenjaje udarce po hrbtu in sunke v prsni koš oz. pri otrocih v trebuh, vmes pa preverjamo,
ali je tujek izletel.

Postopek pri nezavestnem otroku
Nezavestnega otroka položimo na hrbet na ravno trdo podlago in izvajamo temeljne
postopke oživljanja. Pri postopku odpiranja dihalne poti pogledamo v usta. Če se tujek vidi,

Tujki pri otroku v dihalnih poteh
ga poskušamo odstraniti s prstom z enim potegom, ne delamo pa tega na slepo.
Nadaljujemo s petimi rešilnimi vdihi "usta na usta" oz. "usta na nos". Če se ob tem otrok ne
premakne, ne zakašlja, oziroma ne zadiha, pričnemo takoj nadaljujemo z masažo srca, ne
da bi pred tem preverjali stanje krvnega obtoka. Po 15 oz. 30 masažah srca, mu damo 2
vdiha. To osnovno oživljanje izvajamo približno eno minuto preden pokličemo pomoč

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.11.2009 15:38:40   
nmagk
Junona ni problema ti kar pridi,bomo organizirale pa srečanje pri meni,ker očitno nam ne rata,da bi se kje zunaj dobile.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.11.2009 17:18:01   
*Junona*

Junona ni problema ti kar pridi,bomo organizirale pa srečanje pri meni,ker očitno nam ne rata,da bi se kje zunaj dobile.

OK, super, hvala za povabilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, hvala za zgornji post.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.11.2009 18:38:17   
sonček85

Sonček Lesnina odpade,pa tud niisem nič našla,montira pa pri nas vse moj možek sam.
tudi pri nas odpade za kake omare
brigita-bolje 100€kot pa nič.user posted image Ma ja jaz nimam nič proti Harveyju ,je ok,sam ta pederajzl misli kaj je če je slačifant-pas briga me.Akvonij je super ,mi smo že veliko kupli tam user posted image Ja tko smo napredni
klavdyk:saj bo vse ob svojem času ,pol bo pa KR NAENKRAT
veronika:hvala user posted image
nmagk:jupi ,se veselimo

Evo omarA SESTAVLJENA,JAZ V UREJANJU DNEVNE ,PA IGRANJE Z aLEKSOM,kO BO PA čas za spanje bom pa kr not padla.Ma jutri nam pa še pridejo podn popravljat ko nam je 2m nazaj v celem bloku varnosti ventil vrglo v ern inb je bilo poplavljeno  tko da bo spet za čistituser posted image

VSEM LEP VELIK POZDFRAVČEK,KROFKOM IN JAGODAM PA VELIKO POLJUBČKOV,OBJEMČKOV IN ZDRAVJA

JOJ POZABLA POVEDAT :

mED DELANJEM  kosila jaz poslušam po radiu pesem z gORIČKEGA v PirtaN in Aleks reče -ATI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mojga poklicala in mu je po moje rita ploskala saj je prvič reku Ati,mene je že poklical kaka m nazaj a tko nevede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
5.11.2009 19:48:31   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Dobro jutro!

Hvala brigita23. Ta kavica je pa res pasala.

No mi smo zadnjih par dni zelo tečkani user posted image , upam, da so za to krivi zobki, da ni slučajno tak karakter user posted image . Jezimo se za vsako stvar; če smo na tleh, če smo na rokah, če smo na zizi, če smo na hrbtu, če smo na trebuhu, če se previjamo, če se oblačimo, če nam igrača pade iz rok, če si igračo ne moremo celo zatlačiti v usta ....

Danes pa dobim obisk s Prekmurja. Pride moja osnovnošolska sošolka iz vasi, ki je letos maja rodila dvojčka. Že komaj čakam. Mogoče si bo pa Jakob pri njenima fantoma malce ogledal in se kakšno stvar naučil, saj sama pravi, da sta sinčka zelo zadovoljna in potrpežljiva otročka.

veronikab poznam to ko ni nič pravuser posted image , pri nas smo to prestajali zadnja 2 tedna in dobili 2 zobkauser posted image , zdej pa je to mimo. No še vedno pa se pozna da smo po znamenju bikecuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.11.2009 19:50:24   
detelja

Sonček Lesnina odpade,pa tud niisem nič našla,montira pa pri nas vse moj možek sam.
tudi pri nas odpade za kake omare
brigita-bolje 100€kot pa nič.user posted image Ma ja jaz nimam nič proti Harveyju ,je ok,sam ta pederajzl misli kaj je če je slačifant-pas briga me.Akvonij je super ,mi smo že veliko kupli tam user posted image Ja tko smo napredni
klavdyk:saj bo vse ob svojem času ,pol bo pa KR NAENKRAT
veronika:hvala user posted image
nmagk:jupi ,se veselimo

Evo omarA SESTAVLJENA,JAZ V UREJANJU DNEVNE ,PA IGRANJE Z aLEKSOM,kO BO PA čas za spanje bom pa kr not padla.Ma jutri nam pa še pridejo podn popravljat ko nam je 2m nazaj v celem bloku varnosti ventil vrglo v ern inb je bilo poplavljeno  tko da bo spet za čistituser posted image

VSEM LEP VELIK POZDFRAVČEK,KROFKOM IN JAGODAM PA VELIKO POLJUBČKOV,OBJEMČKOV IN ZDRAVJA

JOJ POZABLA POVEDAT :

mED DELANJEM  kosila jaz poslušam po radiu pesem z gORIČKEGA v PirtaN in Aleks reče -ATI  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mojga poklicala in mu je po moje rita ploskala saj je prvič reku Ati,mene je že poklical kaka m nazaj a tko nevede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ej tudi mi smo zadnjič pripravljali kosilo...maja se je glih najedla...pol pa sem jo pustila v stolčku pa naju gleda...pa začne ba-ba....pa to govori in govori...pol pa ma-ma....ata...in ko kaj želi se vedno sliši kot da kliče ma-ma...pol pa se nama je prej zdelo kot da je rekla pa pa...pa aj aj...ne kako veselje to ko slišiš...midva kar uživava ko začne govorit...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
5.11.2009 19:51:54   
brigita23

isto kot vse ostale stvari (dude, igračke,stekleničke, igračke) zvečer nalijem v veliko plastično posodo vodo, vanjo zmečem vse stvari nato pokrovček Chiccotove tekočine za sterilizacijo in nato zjutraj speremuser posted image .

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
5.11.2009 19:52:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

isto kot vse ostale stvari (dude, igračke,stekleničke, igračke) zvečer nalijem v veliko plastično posodo vodo, vanjo zmečem vse stvari nato pokrovček Chiccotove tekočine za sterilizacijo in nato zjutraj speremuser posted image .
[/quote

AJA muce pa prej z baby palčko ven spucamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.11.2009 20:01:36   
brigita23
tinaaja res super postuser posted image , hvala to je vedno dobro vedetiuser posted image

sonček a takole že vaš Aleksuser posted image , to je bil ati ponosenuser posted image

mi imamo pa malo reakcije po cepljenju, no malo višjo temperaturo druga pa je ok. Lep večer in lahko noč vsem skupajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2799
5.11.2009 20:10:12   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Mene pa zanima če katera razmišlja o cepljenju proti novi gripi. Sama sem astmatik, tako sem na prednostni listi, ampak me moti  to da cepivo naj bi imelo grozne stranske učinke, tako da se nikakor ne morem odličiti. Razmišljam pa zato o tem ker je moj user posted image skoz v tujini in nikoli ne veš kaj lahko prinese domovuser posted image .
Kakšno je vaše mnenje?

tudi sama se sprašujem o tem???? Smo imeli ravno danes posvetovalnico in sem za mnenje povprašala našo P pa mi je odgovorila da ona je za ceplenje, vsaj starši če že dojenček neuser posted image  Če pa že ne pa naj pazimo da k nam ne bodo hodli bolni ljudje, mi po centrih zdej ko ječas viroz itak nekaj ne hodimo, pa čimveč na zraku zunajuser posted image . Mam pa eno vprašanje zate=?user posted image
Sem malo štofirila po tvojih albumih ( zelo lepe in ljubke fotografije), pa sem videla da imate tisti mali moder stolek (ne vem kako se mu reče) ko malčka tako lepo notri podpre, pa me zanima kako se obnese, ker naš Nikec še ne sedi prosto? A je ta stolček dober za učenje sedečega položaja?

Reče se mu BUMBO stol, kupi se v BC, ampak jih maš na bolhi ogromno, pa ful cenej.
Meni osebno je ful fajn zadeva, mu je bla fajn opora da se je navadil položaja, zdaj pa že sedimo sami.
Anže je kr fajn sedel v njem, pa je mami lahko kaj postorila, res pa je da ga nisem puščala v njem dolgo, pač pa tam po 10-15 min.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?