Anonimen
|
Dober večer babuške ! Na hitrco, ker sem pošteno utrujena . Me kar nekaj časa ni bilo, ker sem imela nečakinjo na počitnicah, čez vikend smo se potepali, danes fizioterapija za Elo, jutri obisk, v petek masaža ... natrpan urnik kot da sploh nisem na porodniški . Najprej poročilo: Naša gospodična odlično telesno napreduje, obrača se kot za šalo, čeprav na tleh samo iz hrbta na trebušček, na postelji pa v obe oziroma vse smeri . Pa očitno je zanima pilates, saj ves čas dela trebušnjake (beri dviguje glavo). Fizioterapevtka je rekla, da bi očitno že rada sedela, tako da smo dobili vaje, kako jo dvigovati tako, da se nasloni na roko in vadi postavljanje v sedeč položaj. Tudi nov prijem za nošenje sva dobili in še nekaj vaj, tako da moram reči, da je ta F zares super . Drugače pridno jemo žitne kašice, zelenjavne in sadne včasih ja, včasih ne, jedilnik se nam kar pridno širi in zaenkrat ni nobenih alergičnih reakcij, razen na borovnice (izpuščajčki okoli ust), ki pa jih je dobila pri 5,5m in je mogoče bilo prezgodaj. Spimo pridno, od 20h do 4h, se najemo in sladko zaspimo med mamico in očijem do 6.30 oziroma 7h. Kje so že tisti dnevi, ko sva spali do 9h? Čez dan zaspimo na rokah in še vedno spimo vsake 3 ure po cca 40 minut do eno uro, v avtu ali vozičku pa tudi več. Pridno čebljamo in pojemo, mama pa sedaj govorimo, ko smo lačni in žejni. Se že ve, da brez mame ne gre . Smejimo se od jutra naprej, včasih tudi glasno krohotamo, še posebej, ko nas mamica žgečka z glavo po trebuščku kot da nas bo pojedla. Takrat prav cvili od veselja in se tako lepo na glas smeji, da se čisto stopim . Strašansko smo radovedni, vse je treba videt in probat, pit iz kozarcev in jest mamino in očijevo hrano, se smejat, ko mami lula, opazovat in se smejat obiskom ... V glavnem naša princeska je resnično najbolj pridna deklica na svetu , midva z dragim pa sva tako nora na njo, da se je še vedno kar ne moreva nagledati, izraziti vsega ponosa in ljubezni, ki ju čutiva do nje . Lepe sanje, doolgo in mirno noč, pa vas grem še malo prebrat, kolikor imam še energije, potem pa hitro spat , NenaLena
|