|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
5.11.2009 15:16:01   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kuhamo....in trenirano pikčasti vzorec

user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.11.2009 15:19:29   
SURF
Majchy super škorenjčki,user posted image user posted image sem jih tudi js tako na hitro pogledala na daleč pa ceno sem ošvrknila in tudi super,daj mi povej če so znotraj tudi podloženi??

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.11.2009 15:37:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy super škorenjčki,user posted image user posted image sem jih tudi js tako na hitro pogledala na daleč pa ceno sem ošvrknila in tudi super,daj mi povej če so znotraj tudi podloženi??

po vrhu so samo podloženi drugače pa niso neki hudo tanke.......meni so fajn k so na zadrgo in vezalke

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
5.11.2009 15:44:29   
Deja
Živjo punce... vse lepo pozdravljene...
ful nimam časa... delam... slabe volje... včasih vas preberem....

IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image A ima katera (se pardonam amoak ne vem kako se drugac rece) porivača ? Ni mišljeno niti na deca niti na poganjalčka.
Tista igrača k se otrok prime in ga sprehaja, poriva naprej....
No če katera ima me zanima kako se obnese, če je zanimivo, kaj mislite o temuser posted image user posted image

mi imamo, in je fajn... tu na sliki še sicer ni koleščk namontiranih, čeprav jih zdaj že uporabljamo in šibamo po stanovanju... user posted image user posted image user posted image
user posted image

Katjuša - ob priliki ti bom napisala vse zadeve za na seznam!

lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
5.11.2009 16:21:08   
Urša08
ojla

Eto me smo se načvekale, bilo je super user posted image user posted image user posted image

Zdej pa uživam v tišini user posted image možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
5.11.2009 16:22:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

po vrhu so samo podloženi drugače pa niso neki hudo tanke.......meni so fajn k so na zadrgo in vezalke

Čebel@ res so lepi tile copatki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
5.11.2009 16:22:58   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

Eto me smo se načvekale, bilo je super user posted image user posted image user posted image

Zdej pa uživam v tišini user posted image možek je peljal gume zamenjat in je še Nejca sabo vzel, Žiga mi je zaspal, jaz sem šla pa mal na rr pokukat user posted image

Fajn! Kolk vas je pa blo? In slikce če ste jih kaj posnele! Obvezno!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
5.11.2009 16:23:36   
Urša08

Ajvy da čim prej nehate kuhat in da se pikice posušijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tele so za tvoji princeski, zate pa en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
5.11.2009 16:25:11   
Čebel@

ojla

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
5.11.2009 16:25:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

ojla

Bile smo Piškot, Sjmm, Kolumbo, črticaa in jazuser posted image slikic pa žal ni

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
5.11.2009 16:30:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

ojla

Bile smo Piškot, Sjmm, Kolumbo, črticaa in jazuser posted image slikic pa žal ni

je bila Ana carica med moškimiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
5.11.2009 16:36:05   
Katjusa
jst sem čist crknjena dons.... so mi živčke spil....
najprej florjan v vrtcu ni spal in pold oma tečen k drekec pekec seveda zdej spi....
tačas k grem po florjana benija ponavadi pelem dol k babiki in dediju in ga grem dons pol iskat pa se mal vsedem in pride dedi s keksom in ga da beniju ja itak, da ga bo vzel...... in mu rečem ne ker bo mel zdle kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image a mislte, da je moja obveljala, sem se vstala in šla gor benija pa dol stila, ker drugače bi se ruknal k user posted image ..... pol pa še mojga kličem in mi reče da bo zamuduuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej moja2 sončka nagajiva spita jst sem pa zložla 2 stroja perila in čakam, na lepše časeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
tak lep sonček je bil in namesto, da bi šli ven so mogl otroc spat.... florjan enostavno še ni zrel, da bi cel dan bedel in je tako neroden in tečen če ne spi......jst ne vem kaj delajo vzgojiteljice, dsa se jim mali zgovarja in jim reče, da ne bo spal.... a res ne znajo nikakor otroka držat nazaj? pol mi pa reče da je eno uro zravens edela in da ni mogu zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem zakaj je treba zraven sedet jst doma nikol zraven ne sedim sam rečem spat in konec.... enostavno kar je treba je treba.... sej ga nebi silila k spanju če bi imel dost nočno spanje tako pa nimauser posted image user posted image user posted image vsak dan je pokvarjen zaradi tega spanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
5.11.2009 16:38:55   
Urša08
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo boljše boš vidla

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
5.11.2009 16:49:43   
Katjusa

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo boljše boš vidla

ja če ne prej k bom imela vnuje in jim pred kosilom tiščala keks v roke:))))

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
5.11.2009 16:53:15   
Onasiss

evo..takega smo imeli mi..
user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
5.11.2009 16:56:31   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je zadnjič tašča rekla, sem mu sam dva piškotka dala user posted image user posted image user posted image user posted image sam dva user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
5.11.2009 16:57:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image

user posted image

tole pa nč lepo ne zgledauser posted image a so ga fino matrale te norice?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
5.11.2009 16:58:21   
Čebel@

najprej florjan v vrtcu ni spal in pold oma tečen k drekec pekec seveda zdej spi....
tačas k grem po florjana benija ponavadi pelem dol k babiki in dediju in ga grem dons pol iskat pa se mal vsedem in pride dedi s keksom in ga da beniju ja itak, da ga bo vzel...... in mu rečem ne ker bo mel zdle kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image a mislte, da je moja obveljala, sem se vstala in šla gor benija pa dol stila, ker drugače bi se ruknal k user posted image ..... pol pa še mojga kličem in mi reče da bo zamuduuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej moja2 sončka nagajiva spita jst sem pa zložla 2 stroja perila in čakam, na lepše časeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
tak lep sonček je bil in namesto, da bi šli ven so mogl otroc spat.... florjan enostavno še ni zrel, da bi cel dan bedel in je tako neroden in tečen če ne spi......jst ne vem kaj delajo vzgojiteljice, dsa se jim mali zgovarja in jim reče, da ne bo spal.... a res ne znajo nikakor otroka držat nazaj? pol mi pa reče da je eno uro zravens edela in da ni mogu zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem zakaj je treba zraven sedet jst doma nikol zraven ne sedim sam rečem spat in konec.... enostavno kar je treba je treba.... sej ga nebi silila k spanju če bi imel dost nočno spanje tako pa nimauser posted image user posted image user posted image vsak dan je pokvarjen zaradi tega spanjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
5.11.2009 16:59:02   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je zadnjič tašča rekla, sem mu sam dva piškotka dala user posted image user posted image user posted image user posted image sam dva user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pe so smotaniuser posted image res me zanima, če bomo mi tud takšniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
5.11.2009 17:00:19   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pe so smotaniuser posted image res me zanima, če bomo mi tud takšniuser posted image user posted image user posted image

no jaz upam da me ne bomo takeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
5.11.2009 17:01:14   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image

user posted image

tole pa nč lepo ne zgledauser posted image a so ga fino matrale te norice?

me je kr strah kako bo, ko jih dobimouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
5.11.2009 19:38:30   
piskot

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
5.11.2009 20:53:30   
sunny24
Čer! Gaja je smrči tle zravn mene...Dela drva za zimo! user posted image
Sam tečna pa danes ko 100 user posted image in še en zravn! Sploh noče jest čez dan. Jst sploh ne vem več kaj nardit...Danes je pojedla zjutraj 150ml mleka, okoli 12h 3/4 jogurta, 2 žlici sadja, 2 žlici mineštre (od 12h-20h) in zdej 180ml mleka in je končno zaspala...To je full malo... Sam po mojem jo zobi matrajo, k stalno neki grize, in si tika dlesni... In za povrh vsega je danes že 3. dan ko sem sama cel dan z njo, grdo vreme da niti ven ne moremo...user posted image user posted image user posted image

Prej smo ble na plavanju, blo fajn! user posted image

čebel@, Gaji sem lih učeri kupla te iste čevlčke! user posted image user posted image user posted image
Sam so bli pa full poceni, pa sem lih še ta zadnje št 19 trofnla! user posted image

katjusa, user posted image user posted image user posted image ! Ja ko pridejo taki dnevi ni kej kot upat, da grejo čimprej mimo!
Lepo da ste uživale na srečanju! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
5.11.2009 21:05:39   
boma2

ojla

se podpišem

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
5.11.2009 21:08:21   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse so take , ne sam tašče pri meni so obe babici.. so tolkkkkkkkkkkkkk pametne user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?