*x*y*z*
|
Midva sva doma s pregledov, ja je blo kar pestro danes. Posvetovalnica - teža 11030, višina 73cm, ker hodi po prstkih pa greva v razvojno, pa tolk sem pazla, da ga slučajno ne kdo za roke drži, sem bla ku hijena vedno, pa vedno sem ga imela na očeh, pa sej je itak skoz z mano, pa od rojstva pazima na handling, pa vse pustim da dela sam, res se trudim, zdej pa to. Kdaj pa pridemo na vrsto pa se mi niti ne sanja! Vse ostalo pa bp. UZ - ker je imel poleti uroinfekt, smo imeli danes še UZ, in zgleda vse super, tako da najverjetneje ne gre za refluks in ne gremo na antibiotik! Hura! Ostale izvide vode in krvi k smo jo dali 14 dni nazaj pa še dobim domov. Spotoma pa sem šla še sama na servis in sicer sem dala kri, ker sem imela v nosečnosti trombocitopenijo, pa imam na žalost še vedno nizke trombocite, tako da bo potrebno še to raziskat. Doktorji so takrat menili, da bo po nosečnosti izvenelo, pa žal ni. Da še pokomentiram: Spanje - včeraj katastrofa, sicer ponoči spi vmes, ne v svoji postli in je kar ok, dokler pa je v svoji postli in me ni zraven pa je dizaster. Otroško spanje brez joka v sanje pa sem prebrala in je kar fajn knjiga, samo meni se zdi da je to blj namenjeno večjim otrokom, jst pač nisem provala in mi je dojenje kot uspavanje ok. Jst mislim da za vse pride svoj čas, bo že otrok pokazal kdaj kaj rabi. Marta - dobrodošla, ima Tinej skupaj z našim rd Amadeja Kiara - upam da čimprej zrihtate, fajn je tudi umivanje s hrastovim lubjem, jst bi vseeno provala s Canestenom
|