|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
5.11.2009 8:30:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

jutro!

samo pozdravim, dirkam nekaj naredit še na tole kripo... pa če slučajno danes pridem na vrsto za računalnik, da imam prej vse opravljeno... user posted image ... zgleda bo treba zaključit s prijaznostjo... user posted image
... ej, da vam ne govorim o naših snažilkah... med prazniki meni nič, tebi nič, so se zamenjale in sedaj delajo od 8h do 16h, pridejo med službenim časom spraznit koše (op. koš imam še od včeraj poln), tla pa je verjetno nazadnje pobrisala prejšnja snažilka, že en teden je packast... včeraj je bila, samo je tako hitro ven zviznila, da je nisem utegnila vprašat, če se ji umaknem, da bo lahko pobrisala, da vam ne govorim o WCjih... user posted image ... ah nima veze...

šibam, be back... vas moram prebrat... user posted image

čaki, ko se bo spravila pometat, pa ti bo ugasnila knof na razdelilcu in računalnik čudežno ne bo delal user posted image

sicer pa dobro jutro, 3jeVi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 8:31:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 8:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.11.2009 8:36:07   
neboglasnica
Populis: 4300 user posted image user posted image

Jutrooooo vsem, danes sem pa malce potegnila, ko so vsi odšli, zdaj sem pa k zmešana kura, sploh ne pridem k sebi.

Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 8:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 8:59:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3481
5.11.2009 9:26:38   
Majuska
Ajajajaj ... pozabila sem čestitat nosečki Maji, je včeraj praznovala. Vse najboljše!!! user posted image   user posted image   user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3482
5.11.2009 9:30:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

glugica...ti si carica marica

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 9:34:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
5.11.2009 9:47:16   
glugluglu
mirjam, drži seuser posted image user posted image user posted image , 600 EUR???!!user posted image Jaz bi tudi kontejner na glavo obrnila.

mleko: midva z Mitjem alpsko 1,6, otroci pa 3,5 kupim najraje od Lj. mlekarn, eno obdobje smo Mercatorjevega kupovali, pa so nas  "kemiki in biologi (user posted image )" prepričali, da je slabše kakovosti in, če dobim kupim še vedno variante Planika in podobno, kupim tudi tisto polno mleko od LJ. M, , ki drži samo 1 teden vendar je tudi že homogenizirano, ker pri nas gre vse to hitro, se ne pokvari. V redu so mi še Pomurske mlekarne.

Tian trenutno spi, je boljši, od včeraj zvečer ne bruha več (včeraj je še enkrat po popoldanskem spanju vse ven dal), ima pa še zelo redko blato, ponoči se je parkrat zbudil in spil veliko čaja v katerem je bila dodana še rehidracijska sol (po naročilu pediatrinje), zjutraj se je pa zbudil tako lačen, da je zajtrk dobesedno požrl.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.11.2009 9:48:42   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

jutro!

samo pozdravim, dirkam nekaj naredit še na tole kripo... pa če slučajno danes pridem na vrsto za računalnik, da imam prej vse opravljeno... user posted image ... zgleda bo treba zaključit s prijaznostjo... user posted image
... ej, da vam ne govorim o naših snažilkah... med prazniki meni nič, tebi nič, so se zamenjale in sedaj delajo od 8h do 16h, pridejo med službenim časom spraznit koše (op. koš imam še od včeraj poln), tla pa je verjetno nazadnje pobrisala prejšnja snažilka, že en teden je packast... včeraj je bila, samo je tako hitro ven zviznila, da je nisem utegnila vprašat, če se ji umaknem, da bo lahko pobrisala, da vam ne govorim o WCjih... user posted image ... ah nima veze...

šibam, be back... vas moram prebrat... user posted image

čaki, ko se bo spravila pometat, pa ti bo ugasnila knof na razdelilcu in računalnik čudežno ne bo delal user posted image

sicer pa dobro jutro, 3jeVi user posted image

ali bo pomotoma iztaknila kakšen kabel in ti ne bo delal internet medtem ko vsem ostalim v službi delauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 9:54:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3487
5.11.2009 9:59:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

3jemi;že imaš novo škatlo? Kako okreva tatko?

hm... ne, klicala informatiko, joj, nimajo čas, mogoče bo jutri... bazof, jutri mi pridejo za nov progam spraševat in učit, programa pa nimam, ker mi ga na to kripo ne morejo nainštalirati... brez veze... če ni ni, ob tla se pa tudi ne bom metala... RR še vedno dela user posted image

naš očka... je že zdrav, je že siten... user posted image ... ne vem, včeraj sva se malo spičila, ker je klical v službo in so mu že nekaj službeno težil, je bil kao živčen in se je bik neumn na Lovra za vsako stvar drl... pa sem mu povedala, da se ne rabi dret, ker mali vse lepo razume, če mu lepo poveš, in je bil užaljen, šel v svoj brlog, potem sem ga pa na ignor dala... danes je pa ko kužek, že cel dopoldan okoli mene, me kliče kako sem itd. ... res ej, zderi se v službi, naju pa pri miru pusti, ker ti nič nočeva... me je res ornk razjezil... user posted image

krema za dlesni... jah, še vedno Calgel... ne vem al' prime al' ne... jaz upam, da imamo zdaj za nekaj časa mir z zobmi, glede na to, da samo še petice manjkajo, katere pa naj bi zrasle okoli 2 do 2,5 let... čeprav...

Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.11.2009 10:07:00   
3jeMi
Je pa moj mož kar malce utrujen: poleg službe delo doma, vsak dan otroke razvažat naokoli...ugotavlja, da ni lahko. Še dobro, da sem se ga usmilila in nakupila fasango preko spleta.

ja, bogi, kaj naj rečem, bogi... user posted image  za njega...

in user posted image user posted image user posted image  za tvojo iznajdljivost... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
5.11.2009 10:08:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

bom, ko jih dobim..ste tolk navalile, da so pošli...pripravljam novo naročilo, takuj ko pridejo, javim...bodo pa v drugi pakungi, da se ne boš ustrašla, ker bodo pod mojo blagovno znamko delani....ista vsebina sam da moje ime gor

Gospa, dovolte mi, da vas pozdravim, ko vas srečam... user posted image

user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image  HD, čestitam...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.11.2009 10:12:01   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

vlogo za znižano plačilo vrtca morš sam izpolnit in poslat..to je vse...nobenih finančnih podatkov in nič ne rabiš

dohodnino 2008 morš zraven dat.

kakor je meni znano občina sama dobi ta podatek, itak podpišeš, da lahko... pri letošnji (za 2008) nismo rabili nič dajat poleg... no, verjetno od občine odvisno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.11.2009 10:20:42   
3jeMi

3jemi..kje ti to delaš? računalnik boš pa dobla šele naslednji teden...user posted image

"javni hiša" RTV Slo... ... jp, in zgleda, da res... user posted image user posted image user posted image

snažilke še vedno od nikoder... smo pa ugotovili, da je pol štuka pospravljenega, pol pa ne... user posted image ... zgleda dela po 4 ure user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 5.11.2009 10:23:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.11.2009 10:22:26   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Tian trenutno spi, je boljši, od včeraj zvečer ne bruha več (včeraj je še enkrat po popoldanskem spanju vse ven dal), ima pa še zelo redko blato, ponoči se je parkrat zbudil in spil veliko čaja v katerem je bila dodana še rehidracijska sol (po naročilu pediatrinje), zjutraj se je pa zbudil tako lačen, da je zajtrk dobesedno požrl.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... le tako naprej fant... upam, da je minilo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.11.2009 10:24:41   
3jeMi
joj, še v Svet knjige morem it... danes je zadnji dan za nakup, če ne mi pošljejo knjigo četrtletja... eh, spet bo Lovro bogatejši za kakšno knjigico ali dve... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 10:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
5.11.2009 10:38:59   
neboglasnica

joj, še v Svet knjige morem it... danes je zadnji dan za nakup, če ne mi pošljejo knjigo četrtletja... eh, spet bo Lovro bogatejši za kakšno knjigico ali dve... user posted image

Še meni vzemi eno, ker ne morem it, user posted image user posted image . Ne, saj počakajo, pa še prijazen opomin-povabilo k nakupu ti pošljejo, da res kupiš.

HB, da je Tianu bolje. In Mirjam, počivaj, pa kake tople obkladke si naredi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem s prevezovanja in se je očitno začelo celiti in jaz koza že letam po stanovanju s cunjami.... Še dobro, da me RR malce ustavi. In BTW, a je še katera danes takooo zaspana, meni se kar spi.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 10:41:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 11:14:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3498
5.11.2009 11:31:08   
Netta
mirjam...OMG 600 eur...kdaj sta pa ugotovila...ker če je to v istem tednu, majkemi da gremv kontejner iskat...oo ti mater, pol se pa jst sekiram ko v mullerjevi vrečki pozabim uhančke, ko kopim plenice in vrečko vržem proč...
---glede kašljanja, nebi vedla, sam po mojem da ne...probaj sirup iz smrekovih vršičkov...naraven, moja mala se po njem fl lepo izkašljuje...

žal se je to zgodilo že kak mesec po rojstvu...pa verjem da sva totalno generalko stanovanja naredila da bi ga našlauser posted image   uf dajmo spremenit temo...

no sem od dohtarja...mam bronhitisuser posted image dobila antibiotik in slezov sirup...kaj pa druzga...ma bom že, sam da mi je vročina padla

Neposredna povezava do sporočila: 3499
5.11.2009 11:44:55   
metuljcek321
OMG, what happened to HIM?

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......