3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis 3jemi;že imaš novo škatlo? Kako okreva tatko? hm... ne, klicala informatiko, joj, nimajo čas, mogoče bo jutri... bazof, jutri mi pridejo za nov progam spraševat in učit, programa pa nimam, ker mi ga na to kripo ne morejo nainštalirati... brez veze... če ni ni, ob tla se pa tudi ne bom metala... RR še vedno dela naš očka... je že zdrav, je že siten... ... ne vem, včeraj sva se malo spičila, ker je klical v službo in so mu že nekaj službeno težil, je bil kao živčen in se je bik neumn na Lovra za vsako stvar drl... pa sem mu povedala, da se ne rabi dret, ker mali vse lepo razume, če mu lepo poveš, in je bil užaljen, šel v svoj brlog, potem sem ga pa na ignor dala... danes je pa ko kužek, že cel dopoldan okoli mene, me kliče kako sem itd. ... res ej, zderi se v službi, naju pa pri miru pusti, ker ti nič nočeva... me je res ornk razjezil... krema za dlesni... jah, še vedno Calgel... ne vem al' prime al' ne... jaz upam, da imamo zdaj za nekaj časa mir z zobmi, glede na to, da samo še petice manjkajo, katere pa naj bi zrasle okoli 2 do 2,5 let... čeprav...
|