|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 16:21:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   RE: Julijke 2008, 2. del
4.11.2009 17:14:36   
glugluglu
HD, jaz pa čakam tvoj mail, zdaj mi Tian že eno uro spi, nič grem pa naprej likat pa še moram dati prat in sušit, danes je veliko tega, posteljnina, trije povštri, kovterček, dekca, 3 pižame od Tiana,....potem pa še kar je redno.

Neposredna povezava do sporočila: 3402
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 19:16:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.11.2009 19:31:16   
neboglasnica
Mi smo tudi skromno jedli: radič v solati, poleg pa krompir v oblicah. Njami, smo se prav nažrli. Pa še sladko povrh in deca via postelja.

Iščem, iščem ene skibucke za Ano, še od Sare namreč, pa jih kar ne najdem, spet smo jih nekam "pospravili". Bo, saj bo, do zime bo. user posted image user posted image

A sem vam povedala, da je en otrok Staša v vrtcu tako močno ugriznil v palec, da se mu poznata dva zoba že tri dni. Kar precej je zagrizel, očitno je zamenjal za kako hrenovko, user posted image user posted image . So se šli pa moji otroci danes pokazat k zobozdravnici in je vse ok, Stašu je tisti zobek premazala, čez en mesec kontrola; Ana ima napotnico za ortodonta, da presodi, kaj je zdaj s temi stalnimi ali jih ima ali jih nima; Sari pa je samo preletela. Vsi, vključno z očkom, so se hrabro držali. Je pa moj mož kar malce utrujen: poleg službe delo doma, vsak dan otroke razvažat naokoli...ugotavlja, da ni lahko. Še dobro, da sem se ga usmilila in nakupila fasango preko spleta.

Neposredna povezava do sporočila: 3404
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 19:32:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3405
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 19:34:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.11.2009 19:48:59   
sasi13
inigo men se zdi da nam je pomagalo. boma pa vidli kako bo nadaljno. upam da ne bo kakih večjih bolezni. ker tud če jemljemo ta sirup lahko vseeno dobimo vodene koze, škrlatinko ...

pikovit mamo mi tudi ampak to se mi zdi da je sam sladkor.

pri nas je tako z zobkim : jan jih ima 10, anžej pa 13.

hd prosim če mi pošlješ še en lak za nohte ker si 3 mažemo z njim in gre kr po njemu.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 19:59:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.11.2009 19:59:35   
neboglasnica
Sasi13: 1010user posted image user posted image

Ne mi spet uiti pred TV, meni je DOLGČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.11.2009 20:04:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

bom, ko jih dobim..ste tolk navalile, da so pošli...pripravljam novo naročilo, takuj ko pridejo, javim...bodo pa v drugi pakungi, da se ne boš ustrašla, ker bodo pod mojo blagovno znamko delani....ista vsebina sam da moje ime gor

Gospa, dovolte mi, da vas pozdravim, ko vas srečam... user posted image

Meni se pa še je, kar nekaj bi, pa ne vem kaj...poleg A seveda. user posted image

Še tole: včeraj so mi dostavili napačno mleko in sicer Mercatorjevega, 3,5.. Danes skuham puding in sta dekleti sami, brez da bi vedeli katero mleko je, opazili, da je full bolj vodeno. No ja...

Na TV je pa Boško Buha.

Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.11.2009 20:08:23   
neboglasnica
Navihani Plečnik....

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.11.2009 20:11:36   
AAA
Čer,

neboglasnica, da ne boš sama čvekala, se še jaz javim za mintuko. Pri nas po starem, delamo, časa ni, otroci spet bolani, no vsaj en del - anej ima učke vnete in en teden nič vrtca.

Dobro, da ste me spomnile na vlogo za znižano plačilo vrtca. Zanima me ali je zraven tudi potrebno oddati vlogo za oprostitev plačil za drugega otroka. A se prva vloga odda v vrtvu, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3412
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 20:12:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.11.2009 20:18:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Še tole: včeraj so mi dostavili napačno mleko in sicer Mercatorjevega, 3,5.. Danes skuham puding in sta dekleti sami, brez da bi vedeli katero mleko je, opazili, da je full bolj vodeno. No ja...

A da je taka razlika?user posted image   Jaz kupim vedno mercator, spar ali tuš znamko, odvisno kje kupim. Sicer ga jaz tak samo h kavi pijem. Lan se pa še ni kdaj pritožil. user posted image

Ja, jaz lahko miže stestiram vsako mleko, ti takoj povem katero je alpsko mleko iz LJ mlekarn. Ta prava žabarka... Jaz namreč naravnost obožujem mleko, ga pijem za žejo, kar tako, h keksom paše... Evo, ravnokar malocam mleko z moto piškoti. user posted image

AAA: a za drugega zastonjskega otroka je kakšna posebna vloga? Pojma nimam, bom povprašala kolegico. Počakaj malo.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.11.2009 20:22:04   
neboglasnica
AAA: ne, nič posebnega ni potrebno, samo na vlogo napišeš oba otroka in to je to. Drugega ti avtomatsko obračunajo zastonj. Preverjeno drži!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.11.2009 20:25:16   
neboglasnica
    V skladu z novelo Pravilnika o plačilih staršev za programe v vrtcih in v skladu z novelo Zakona o vrtcih (Ur. List 25/08) je  za starše, ki imajo od 01. 09. 2008 dalje v vrtec vključena hkrati najmanj dva otroka, plačilo za drugega in nadaljnje otroke financirala država. Višina prispevka staršev je odvisna od dohodkov staršev. Starši morajo oddati v vrtec  »Vlogo za oprostitev plačila vrtca za drugega in nadaljnje otroke iz iste družine, ki so hkrati vključeni v vrtec« oziroma na občino stalnega bivališča otroka.  Vloga za znižano plačilo vrtca. Več informacij in obrazec lahko dobite TUKAJ. 

Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.11.2009 20:26:19   
AAA
neboglasnica hvala. tole je bilo pa brzinsko. če ne bi danes tukaj mal površinsko preletela, bi ziher pozabila oddati. januarja bi me pa kap. :). no al pa mal kasnej, ker so v lj tolk brzinski.

Sem vidla včeraj v letaku od mercatorja ene luštne zimske  pajacke. a mislite, da so kvalitetni. od jutri naprej je akcija

Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.11.2009 20:28:47   
AAA

V skladu z novelo Pravilnika o plačilih staršev za programe v vrtcih in v skladu z novelo Zakona o vrtcih (Ur. List 25/08) je  za starše, ki imajo od 01. 09. 2008 dalje v vrtec vključena hkrati najmanj dva otroka, plačilo za drugega in nadaljnje otroke financirala država. Višina prispevka staršev je odvisna od dohodkov staršev. Starši morajo oddati v vrtec  »Vlogo za oprostitev plačila vrtca za drugega in nadaljnje otroke iz iste družine, ki so hkrati vključeni v vrtec« oziroma na občino stalnega bivališča otroka.  Vloga za znižano plačilo vrtca. Več informacij in obrazec lahko dobite TUKAJ. 

vlogo za oprostitev plačila sem oddala pred anejevim odhodom v vrtec, sedaj pa nisem vedela ali jo moram še enkrat za naslednje leto (tako kot znižano plačilo) ali zadostuje enkrat 

Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.11.2009 20:31:09   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

vlogo za oprostitev plačila sem oddala pred anejevim odhodom v vrtec, sedaj pa nisem vedela ali jo moram še enkrat za naslednje leto (tako kot znižano plačilo) ali zadostuje enkrat 

Ja, še enkrat, ker si takrat oddajala podatke za predpreteklo leto, zdaj pa moraš za preteklo.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.11.2009 20:39:54   
AAA

Ja, še enkrat, ker si takrat oddajala podatke za predpreteklo leto, zdaj pa moraš za preteklo.

ja, vem za znižano plačilo vrtca, je pa še vloga za oprostitev plačila.

Sej mogoče mi hočeš to dopovedat, ampak danes meni možgani že počivajo. Imam v službi zelo bizi. včeraj sem mogla pregledati 14.000 darilnih bonov. pregledovala od 9-13 ure. noro. posledice čutim še danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.11.2009 20:41:30   
metuljcek321
Evening!

Bajta pospravljena, otrok spi, možek gleda Kmetijo, jaz sem pa glih ene vaje pripravila za jutrišnjo preduro (dobimo se z učenci, ki bodo tekmovali za angleško bralno značko) in še mal prečekirala, kaj bom delala pri pouku ta in naslednji teden (ravnateljica hospitira next week pri anglistih ... se bo treba majčken pripravit - hi, hi).

Kako ste ve in malčki?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 20:46:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.11.2009 20:49:31   
neboglasnica

Sej mogoče mi hočeš to dopovedat, ampak danes meni možgani že počivajo. Imam v službi zelo bizi. včeraj sem mogla pregledati 14.000 darilnih bonov. pregledovala od 9-13 ure. noro. posledice čutim še danes user posted image

Sem si sprintala obrazec in gor piše:

II. Uveljavljam znižano plačilo za otroka...
III: Uveljavljan oprostitev plačila za otroka....

Sem jaz prečekirala, tako da to drži. Mogoče je tamle res nerodno napisano, je tudi mene panika zagrabila, potem sem pa stiskala obrazec in voila.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.11.2009 20:57:25   
metuljcek321
3ofus: a je sapa zdržala? Si prebrala na dih/dah? Any good?user posted image  user posted image

populis, aha, se pa sprašujem, kako tak človek funkcionira kot zdravnikuser posted image  OK, enough of it ... thanks for listening, ladies!

Brin, superca za pitje iz kozarca. Tudi pri nas smo flašo že skenslali, potem pa jo uvedli nazaj, ker ne more brez nje med obrokom. I know, to ni nič kaj kul, da se vmes naceja z vodo, ampak kar nekak navadila se je na to, da poplakne pojedeno. In wow, koliko zob, že 16 ... to pa ni kar tako. Kakšen nasmeh je že to, ko pokaže to belino - ful dobr!

Inigo, a ti se zdaj počutiš OK? Si kaj kg dobila nazaj? Pa naša hruškica? Kako si ti? Zdaj že kaj lažje melješ hrano z zvezdicami? Kali ena pikapoka za hitro izboljšanje noska. A Živo še matrajo te težave? Hopefully not!

ksenči, javi se kaj, ja.

Mojček, ja, ne moreš verjet, kako hitro otrok zamenja ritem, a ne? Kar tako, na 1, 2, 3. So face tile naši julijčki, ja.

Muellerjeva krema ki lajša bolečine pri izraščanju zobek - don't know it, sorry. Je na zeliščni bazi?

Ojej, ubogi Tian. Kako grozno se bere tale viroza in težave, povezane z njo. Upam, da si čim prej opomore, da se mu povrne apetit in da izginejo težave. Poročaj, kako bo. user posted image user posted image user posted image  Lepe in pozitivne misli tudi za julijčka Lana, ki mu zdravje tako zelo nagaja. Upam, da boš kmalu up & about, Lan. zimska, ti pa le pazi nase. In naj še možek skuša vzeti kakšen dan frej, da ti bo lahko lažje in več pomagal.

neboglasnica, od kod se je vzel glavobol? Ma, smola, no. Naj švigne mimo kot strela ... fijuuuuuu ...

O, AAA, kako kaj na vašem koncu ... 14.000 darilnih bonov - vau, to je pa res dosti. A je kakšen preveč?user posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.11.2009 21:00:44   
AAA

Sem si sprintala obrazec in gor piše:

II. Uveljavljam znižano plačilo za otroka...
III: Uveljavljan oprostitev plačila za otroka....

ej sokolje oko. prejle sem izpolnjevala obrazec, pa sem 2x prebrala ampak ni prišlo do ta pravih celic user posted image

Sem jaz prečekirala, tako da to drži. Mogoče je tamle res nerodno napisano, je tudi mene panika zagrabila, potem sem pa stiskala obrazec in voila.

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......