Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 22:07:01
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jz pa BC bone v vrednosti 100 €, al jih ne najdem in ne najdem... Sto ojrov? Wow, ste pa res pridni nakupovalci v BC-ju To pa res ni kar tko ... jaz upam, da jih najdeš, res! Sicer pa imajo itak pri BC v bazi zapisano, kolk si nabavla na svojo kartico & tud, da bona še nisi vnovčila, tko da po moje bi se dalo tud preko telefona kaj razrešit, kaj misliš? noup. darilni boni so to bli... Saj boš našla, tam, kjer najmanj pričakuješ, ne more kar zgint. Lansko leto smo mi tako iskali tudi 100 EUR, ki jih je Mark dobil za RD, se je našlo, sicer po dveh mesecih, ampak važno, da so se prikazali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 22:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 22:19:04
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica neboglasnica, flower, Majuska, metuljcek321, rovar_ka, TODI Vau, veliko nas je Tok, tok Todi Kje si, Todi?? Ravno danes sem razmišljala, da jo že dolgo ni bilo naokoli ...
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 22:19:08
|
|
|
|
nanka
|
nočko
< Sporočilo je popravil nanka -- 4.11.2009 22:32:39 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 22:19:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 22:19:39
|
|
|
|
nanka
|
v
< Sporočilo je popravil nanka -- 4.11.2009 22:28:20 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 22:19:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Mislim da bi z lahkoto tut njegove trenirke nosila ... da ne bo revež brez vsega ostal Vsaj mal veselja mu sput zdaj, čez zimo ... potem, k pride pomlad, pa skoči v kakšno njegovo zadevščino ... da ti ne bi zmrznil zdaj ... brrrrrr, bo baje spet sneg Že tako je zmrznjen, bognedaj, da si jaz kaj izposodim mislim da bom šla kmalu v posteljo ...
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 22:28:57
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška vlogo za znižano plačilo vrtca morš sam izpolnit in poslat..to je vse...nobenih finančnih podatkov in nič ne rabiš dohodnino 2008 morš zraven dat. ne ne rabiš....čist nič ne rabiš prilagat kakor na kateri občini, na naši moram priložiti dohodnino, tako zahteva v vložišču, jaz jo itak vedno takoj ko jo dobim kopiram in prišparam za vrtec ( sem navajena, ker včasih je bilo potrebno prilagati)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 22:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 22:39:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 22:59:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 23:06:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 23:10:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 23:16:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 23:20:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 6:43:24
|
|
|
|
Netta
|
jutro, bolana...totalno ali lahko s hudim kašljem sprožiš porod...ker to nabijam cel dan in vso noč...tebuh me boli za znoret... neboglasnica - tud tvoj nasvet ni pomagal...grem danes nazaj k dohtarju, ker zdaj me je pa že fajn strah govor - ana smiselnih besed reče malo (luna, ata, mama, moje, gor, to, dan, bu(n)da, (li)mona), nekaj jih je že znala pa izgleda pozabla...sicer pa smo bolj na medmetih...oponašat zna skoraj vse živali, brrrrrr, ....smiselno dveh besed še ni povezala skupaj...razume pa že skoraj vse aja pa še to: mi je ful smešno, ker moj vedno ko mu kaj ne gre al je jezen reče: MA MA...itd in ana zdaj to ponavlja...npr. hoče spravit kocko v luknjo pa ji ne gre in vrže kocko obtla in začne MA MA MA... ja bo treba začet pazit kaj govoriva doma darila - ker bom imela decembra polne roke z novorojenčkom, sem razmišljala da bi božična darila za domače nakupla že sedaj...pa rabim kako idejo kaj...to je bolj v smislu pozornosti, ker bolj tapravo darilo od naju dobijo le nečaki in nekačinje...copati so tako luštno darilo, bi pa rada še kakšno idejo če ima katera kaj!!! zobki - mi jih mamo še zmer sam 8
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 6:43:44
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Iščem, iščem ene skibucke za Ano, še od Sare namreč, pa jih kar ne najdem, spet smo jih nekam "pospravili". Bo, saj bo, do zime bo. user posted image user posted image jz pa BC bone v vrednosti 100 €, al jih ne najdem in ne najdem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sranje... Preveč si pospravljala te dni... Jaz moram včasih kakšno reč trikrat okrog obrnit, preden najdem. Mi kar ne da in ne da miru, pa brskam, kopljem in na koncu čez teden dni najdem. Si jih mogoče že zapravila? Drugače pa sem jaz ugotovila kje so skibucke, sem jih že naprej dala, Ani smo pa kar Alpinine gojzarje kupili. Zdaj pa res NOČKA ja, zgleda. edina stvar, ki je še nisem pospravila, so papirji. ampak sem 2x zele na hitr okrog obrnila in nisem videla paketka. zapravila jih nisem, ker sem jih dobila dober mesec nazaj. vem, kdaj sem jih s seboj vlačila in v kateri torbi, zdaj pa jih ni, kupila pa vem, da nisem nič, ker sem potem v Kanzu zapravila premoženje. te BC sem pa prav šparala za zimsko kolekcijo, da ji kupim kombinezon in podobno... ne vem al bi se jokala ali bi znorela od jeze. oboje najbrž. prav res me je tole vrglo iz tira. da te potolažim...da obstajajo še bolj šlampasti ljudje kar se tega tiče,,,midva sva pomotoma vrgla v smeti 600 E, ki jih je ana dobila ob rojstvu od žlahte...sva mela v eni kuverti in pozabla nanje...se lotla pospravljat in je vse šlo...še sedaj mi adrenalin naraste ko pomislim na to .grrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 6:43:48
|
|
|
|
Netta
|
jst sm pa tk ponosna! sm zrasla za 10cm! user posted image je rekla danes vzgojiteljica, da Brin ne rabi več s sabo flaške, ker tako lepo pije s kozarca... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 6:51:04
|
|
|
|
Netta
|
plani za vikend. Nič posebnega. mamina 50-letnica če se bomo pozdravli smo ji pa pripravli program na temo LEPO JE BITI MILIJONAR...vsi gosti bodo sodelovali da vidmo koliko jo poznajo, pa zraven bodo še fotke iz njenega življenja...vse tko na hec obrnjeno...moj bo jonasa igral, jaz bom pa asistentka s "kilo" dobila bo rač. ker si ga že dolgo želi in fotoknjigo pa tortico seveda
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 6:52:09
|
|
|
|
Netta
|
busica - držim pesti da bo vse ok danes...poročaj hoja zunaj - ana rada hodi in raziskuje, moram pa bit skoz z njo...me drži za prst in vleče za seboj ko ma pa dost pa v naročje rine...zato na sprehode vedno tricikel s sabo vzamem, da ko ma dost jo dam not in greva naprej. voziček pri nas ni več aktualen...noče bit not...premalo vidi grem še mal inhalirat...mejte se lepo dekleta, pa vsem bolančkom - malim in velikim-pošiljam
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 7:28:26
|
|
|
|
busica
|
busica - držim pesti da bo vse ok danes...poročaj hvala za skrb! Seveda vam javim takoj ko bo mogoče!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 7:46:22
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, evo nas, danes smo bili vsi zaspanci ... ponoči smo vstali le 1x zaradi dude, sicer pa smo prav lepo spali. Upam, da bom imela miren dan tule pri nas.
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 8:11:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Včerej ste govrile kaj žlobudrajo vaši malčki - naš pa skoz govori A to je - al pa To je to je, in to z unim češkim naglasom ( kratki tO, pa poudarjen dolgi jE, upam da si predstavljate), da krepneš od smeha. si ga kar predstavljam, ja
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 8:12:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** da te potolažim...da obstajajo še bolj šlampasti ljudje kar se tega tiče,,,midva sva pomotoma vrgla v smeti 600 E, ki jih je ana dobila ob rojstvu od žlahte...sva mela v eni kuverti in pozabla nanje...se lotla pospravljat in je vse šlo...še sedaj mi adrenalin naraste ko pomislim na to .grrrrrrrrrr raje se ne spomnim, da sem kot najstnica po pomoti proč vrgla žepnino ... zgleda da je bila med enimi papirji, ki so romali v peč. Nove žepnine jasno ni bilo
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.11.2009 8:23:11
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! samo pozdravim, dirkam nekaj naredit še na tole kripo... pa če slučajno danes pridem na vrsto za računalnik, da imam prej vse opravljeno... ... zgleda bo treba zaključit s prijaznostjo... ... ej, da vam ne govorim o naših snažilkah... med prazniki meni nič, tebi nič, so se zamenjale in sedaj delajo od 8h do 16h, pridejo med službenim časom spraznit koše (op. koš imam še od včeraj poln), tla pa je verjetno nazadnje pobrisala prejšnja snažilka, že en teden je packast... včeraj je bila, samo je tako hitro ven zviznila, da je nisem utegnila vprašat, če se ji umaknem, da bo lahko pobrisala, da vam ne govorim o WCjih... ... ah nima veze... šibam, be back... vas moram prebrat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......