mimi30
|
Pa jaz imam zdaj tud št. 38, ne več 37user posted image , pred Asejem pa sem imela nekatere ćevlej tudi 36, torej še en otrok pa bo 39 ali 40user posted image user posted image farfala, sam še vedno boš v okviru normale ....jaz pa pol čist ven padem, tud ni več čevljev za mene ...bom mogla počakat, da proizvajalci ugotovijo, da imajo punce vedno večje noge in začnejo kaj večjega tud delat in obravnavat kot normalne številke Mimi, jst že skoz živim v bloku in mi je kul, si sploh ne morm predstavlat, da bi žvela v hiši, je preveč delauser posted image yelci, jaz tud tak pravim...sicer moj dragi zadnje cajte neki obljublja, da bo on skrbel za okolico in bo vedno vse tip-top ....škoda sam, da ga poznam že dolgo, ne od včeraj če bo srečanje v Lj., se prijavljam zdaj štajerke, glavna je farfala, organiziramo na našem koncu.....v lj smo že bili, v kr blizu lj tud, tak da ....bomo pa še enkrat tud na vaš konc prišle, če bo še kakšno srečanje Mimi, kaj je bilo govora o novi gripi? Špela se je pa ojačala, kaj? Bravo. krtekxx, ja, sej se je že men zdelo, da je kr neki pridobila....glede na to, da ji dajem vse obroke ona se pa kak jo v roke vzamem kr k meni obrača in se hoče dojit pol tud ne vem kak čudno....jaz jo še vedno dojim kadar hoče, ker vode popije sam po par žličk dnevno, ko ima dost kr v žlico zagrize in ne spusti več kar se pa gripe tiče sva imela pa z dragim čist preveč vprašanj in na koncu ugotovila, da tud on prav ne ve al ja al ne ....najprej je zagovarjal cepljenje in razlagal sestavine cepiva in kdo je vse to cepivo potrdil in kako dobro je da so ga tako hitro dali na tržišče, da boljše manj časa testirat (vse sestavine so od starih cepiv in znane) kot pa dati vse teste čez in mine preveč časa in gripa se razširi....da se bo on dal cepit, svojih dveh mlajših otrok pa verjetno ne bo dal, zakaj , verjetno zato, ker noben ni tolk prepričan, da je to ok....je pa baje v teh cepivih za sezonsko in pandemsko gripo mrtev virus (pred leti živ) in kot takšen ne povzroča padca imunskega sistema krtekxx, tole pogosto zbujanje je pa res š***....tak čas nekje se je pri nas pri nejcu tudi začelo vedno pogostejše zbujanje, na koncu smo bili že skor na majn kot pol ure....jaz sem bila že čist tamična, oba z dragim sva bila že skor cele noči pokonc, vsegavraga sva mu dajala (mleko, vodo, dudo,...)....pol smo pa presekal tak, da smo ga takrat, ko je bil zrav in ni bilo nič narobe z njim ampak se je zbujal za kar tako pustili, ne jemali iz posteljice, ne dajali za pit in druge stvari ampak se na vsakih ne vem koliko minut pogovarjali z njim in ga uspavali in tako dva dni brez jemanja iz postelje in pol je ratalo in je začel mal boljše spat....bilo je grozno in je držalo do prve bolezni, pol pa je spet dobival vodo ponoči sam se je vseen velik majn zbujal