Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 13:11:40
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem ravno včeraj razmišljala, da bi kupila tiste flomastre, ki so v obliki kroglic, da jih lahko s celo roko zgrabi. nazadnje, ko smo bili na obisku pri sestričnah, ki sta barvali, je kazala kar precej interesa.... verjetno zato, ker je njiju videla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 14:53:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šihtuser posted image ..... EH, kr priznaj, da komaj čakaš.... zdaj pa sem jaz v prednosti, ko sem že fajn utečena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 14:58:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke? bubika ful rada riše. Najraje ji dam kratke debele barvice - se lažje držijo, pa fajn sled puščajo. Kupljene v Lidlu v občasni akciji IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem ravno včeraj razmišljala, da bi kupila tiste flomastre, ki so v obliki kroglic, da jih lahko s celo roko zgrabi. pa to sem tudi videla v BC katalogu, ja. Za božička pa bo najverjetneje dobila risalno podlogo Aqua doodle ali kaj podobnega (Tomy ima svojo varianto). Se mi zdi res fajn ideja, pa nič ne bo zapacano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 15:05:35
|
|
|
|
*bubi*
|
TOLE sem videla v Pikapolonici. TALE pa ima bolj prijazno ceno Je pa tudi manjše, ampak pol metra x pol metra bi moralo zadostovat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 15:07:59
|
|
|
|
Olivija*
|
uvav, bubi...tole je pa zanimivo!
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 4.11.2009 15:12:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 15:12:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* uvav, bubi...tole je pa zanimivo! v bistvu riše z vodo? kje se to dobi? kaj pa ti "flomastri", a se dajo dokupit? V Pikapolonici imajo Tomy-jevo. Aqua dodle pa sem v Avstriji videla, pri nas še ne. Je pa meni se zdi Ravensburgerjevo, tako da bi se moralo dobit. Ja, riše z vodo. Lahko ji daš kar mokro gobico recimo. Se pa tudi jaz sprašujem, koliko pisal je v paketu, ker pri nas eno ne bo dovolj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 18:58:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Meta pozdravljena. Imate pa pravega lepotca pri hiši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 18:59:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...a vam nekaj povem..... ......moje porodniške je tud konec .... Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šiht ..... A nisi imela nekje do konec tega meseca? In kako je?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:00:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, a ti delaš na OS slo. bistrica? OS Maribor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:01:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke? Jaz sem ji dajala zadnjič nekaj za risati na risalnem bloku. Ajme drugovi in drugarice vsaj par mesecev prehitro, ali pa nisem pravih risal izbrala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:04:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* uvav, bubi...tole je pa zanimivo! No tole je pa že druga zgodba. Vidim da nisem samo pri risalih fulala, tudi pri risalni podlogi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:06:10
|
|
|
|
pf
|
Kahlo tebe pa res j... ta birokracija. Al se bote vi načakli glede vaše težave. Sram jih je lahko. Držim pesti, da bo čimprej in da bo pozitivno vplivalo na Ronjo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:06:42
|
|
|
|
pf
|
Lara in kakšno barvo las imaš zdaj? A čisto kratko frizuro imaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:23:07
|
|
|
|
ključek
|
čer......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:23:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* TOLE sem videla v Pikapolonici. TALE pa ima bolj prijazno ceno Je pa tudi manjše, ampak pol metra x pol metra bi moralo zadostovat to prodajajo pri nas???superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:40:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Jap: tule
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:45:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke? Jaz sem ji dajala zadnjič nekaj za risati na risalnem bloku. Ajme drugovi in drugarice vsaj par mesecev prehitro, ali pa nisem pravih risal izbrala. fajn so eni flumastri od Crayole, 1+, imajo res tope konice in se sperejo z vodo. Tudi pri voščenkah je treba pogledat - obstajajo "vodotopne" in obstojne. potem so tu še prstne barve pa Crayola zdaj reklamira en sistem, ko se pozna samo na posebnem papirju, drugod pa ne. Sem tudi videla v pikapolonici. TOLE
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.11.2009 19:46:36 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:55:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jap: tule je že naročeno. hvala ti bubi, zlata si.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 19:56:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke? Jaz sem ji dajala zadnjič nekaj za risati na risalnem bloku. Ajme drugovi in drugarice vsaj par mesecev prehitro, ali pa nisem pravih risal izbrala. fajn so eni flumastri od Crayole, 1+, imajo res tope konice in se sperejo z vodo. Tudi pri voščenkah je treba pogledat - obstajajo "vodotopne" in obstojne. potem so tu še prstne barve pa Crayola zdaj reklamira en sistem, ko se pozna samo na posebnem papirju, drugod pa ne. Sem tudi videla v pikapolonici. TOLE ...........pa to tudi......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 20:41:18
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem ravno včeraj razmišljala, da bi kupila tiste flomastre, ki so v obliki kroglic, da jih lahko s celo roko zgrabi. nazadnje, ko smo bili na obisku pri sestričnah, ki sta barvali, je kazala kar precej interesa.... verjetno zato, ker je njiju videla Kako pa zgledajo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 20:46:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jap: tule je že naročeno. hvala ti bubi, zlata si. hmmmmmmmmm...................pa še kar nekaj stvari............. nisem jaz za takšne oglede............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 20:48:19
|
|
|
|
Čarli08
|
Kolk enih fensi stvari - jaz pa sem imela v mislih ene kmečke voščenke al pa barvice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 21:10:20
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.11.2009 21:13:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 21:14:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke? Jaz sem se ene dvakrat nekaj trudila ampak kuliji in voščenke trenutno služijo kot grizalo. Moj otrok se slini kot pri 5 mesecih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.