|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
3.11.2009 20:30:44   
ključek
čer........user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.11.2009 20:59:00   
ključek
haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kje ste babnce??????????????????????user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.11.2009 21:32:19   
meta21
Hojla! Remember me?

Sem vas po stooooo letih prišla mal pogledat in vidim, da še kar čvekate. Pridne, pridne!
Meni je zadnje čase zmanjkovalo energije, da bi zvečer še čvekala. Brat vas za nazaj ne grem, hihiuser posted image , sem pa uspela celo ugotovit, da imamo vsaj eno nosečko! Čestitke čarli! Še katera? Jaz mam okrog sebe same dojenčke in me tudi že fejst ma, da bi kaj naročli ampak sva se odločila, da še mal počakava. Kakšne pol leta ...user posted image

Drugače je pa pri nas najbrž podobno kot pri vseh ostalih. Lovro veselo raca naokrog z rokami narazen, kot da bo vzletel. Zobje mu rastejo kot da bi mu jih kdo strelal v usta. Dvojk še nima vseh, ima pa že eno štiricouser posted image . Pa ker že dolgo nisem nalepla nobene slikce, da vidim, če še znam ...

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.11.2009 21:36:09   
*bubi*
Meta user posted image  si pa res bila med pogrešanimi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.11.2009 21:40:14   
meta21
Ste me pogrešale? Lepo! Saj sem jaz tudi vas ampak si sploh več ne predstavljam tistega časa, ko sem zvečer štruco dala spat in prišla čvekat. Zdaj sem za računalnikom še več ampak vedno kaj delam. Kako ste pri vas?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.11.2009 22:12:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hojla! Remember me?

user posted image

o, meta ....pozdravljenauser posted image ...

Res si bila med pogrešanimi. A veš, da sem danes mislila nate in ti hotla  celo mail poslat kako ste...pa si me tu prehitelauser posted image ...  tud nekaj na ono temo Linea S....   pa bom v naslednjih dneh....

Lovro je pa itak še vedno pravi frajer user posted image user posted image user posted image  , luškan user posted image user posted image ...pa še bjondi....ma naš kar konkurenco user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.11.2009 22:13:13 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.11.2009 22:16:34   
gold fish
...a vam nekaj povem.....

......moje porodniške je tud konec user posted image user posted image user posted image ....   

Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šihtuser posted image .....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.11.2009 23:37:24   
Lara Croft
Hojla! Remember me?

Ojla? Kaj ti si tut septembrka? user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.11.2009 23:38:13   
Lara Croft
Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šihtuser posted image .....

EH, kr priznaj, da komaj čakaš.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
4.11.2009 8:06:35   
ključek
jutro........user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.11.2009 8:13:55   
KAHLO
hALLO Mettta user posted image user posted image user posted image

lara....nisem zasledila kako si se ostrigla?!?!? a si kaj skrajšala!?!?

Pr nas doma smo pa včeraj imeli dan odprtih vratuser posted image user posted image user posted image so si obiski kr kljuko podajali user posted image pa sploh nisem nobenga klicala, da mi pride.......itak je bil tak nikakav poscan dan.....pa še kuhat mi ni blo treba k ma dedc post....jaz pa se itak že z solato zadovoljim....in sem planirala kako bova z Ronjo debatirale vse do večera in pol, najprej soseda iz zgornjega štuka....kao pridem za pol ure.......no ampak pol čez pol ure sem ugotovila da ženska ne ve na uro gledat......mi je že prav pošteno najedala.....komaj pridem domov se oblečem v trinerko...se z Ronjo spravim na tla da se igrava....k mi ima ona itak full za povedat pa pokazat....pol pa ta soseda zraven čveka in čveka....kr nekaj o svoji službi...in o enih ljudeh k jih sploh ne poznam in nikoli ne bommmmm........na koncu sem še samo kimala, pa pritrjevala....sploh nevem kaj mi je govorila....ma Ronja pr meni prednost, še posebaj če mi kaj razlaga pa kaže in če se 3/4 dneva ne vidima.....no pol je prišel moj...in glej ga zlomka....čveka je takoj spokala se polsovila in šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da se mojga dedca bojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pol sva z ronjo malicale in že spet zvonec pr vratih....in evo pride frendica ....to je pa bil že prijeten obisk, k ma tud punčko in pol sta se z Ronjo igrale (dokler ni prišlo do prepira zarad igrač), midvi pa sva lahko čvekale o vsakdanjih stvareh....no pol je pa že blo pol osem......in smo se šli rihtat za večerjo in v pižame....danes pa smo že rekli da ne bomo imeli uradnih ur in vrata ostanejo striktno zaprta za nečlane naše družineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 586
4.11.2009 8:14:38   
KAHLO
Fišhika....glej da ne boš tako poniknila k meta!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.11.2009 8:28:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Meta user posted image  si pa res bila med pogrešanimi user posted image

se kar podpišem.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.11.2009 8:29:12   
ključek

Drugače je pa pri nas najbrž podobno kot pri vseh ostalih. Lovro veselo raca naokrog z rokami narazen, kot da bo vzletel. Zobje mu rastejo kot da bi mu jih kdo strelal v usta. Dvojk še nima vseh, ima pa že eno štiricouser posted image . Pa ker že dolgo nisem nalepla nobene slikce, da vidim, če še znam ...

user posted image

user posted image user posted image user posted image ...........kok je pa luškan..........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.11.2009 8:30:03   
ključek
pf, a ti delaš na OS slo. bistrica?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
4.11.2009 8:55:47   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Kdo je Romina? Sicer fantek na sliki se mi zdi, kdo bi lahko bil..... Tko da predvidevam..... Pa glede na to, da ima celo gardo skupnih prijateljev.... user posted image

ha ha...naj te kar malo firbec matra user posted image
jaz vem, pa ti ne povem user posted image

Sem že zvedla.... in prav sem predvidevala... user posted image

Se mi zdi, da sem tudi jaz ugotovila

Neposredna povezava do sporočila: 591
4.11.2009 8:58:01   
Čarli08

Hojla! Remember me?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Si bila med pogrešanimi!

Hvala za čestitke!!!

Pridi še kaj sem gor.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.11.2009 8:59:15   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...a vam nekaj povem.....

......moje porodniške je tud konec user posted image user posted image user posted image ....   

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
4.11.2009 11:00:35   
Lara Croft
Ma kaku kahlo,ce pa jst danes pridem.. Prow,prow,se prosila bos.. :):)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.11.2009 11:16:15   
KAHLO
LaraC.....obveščamo vas da zaradi prevelikega povpraševanja, danes vrata na tomažičevi ne bodo odprta za zunanje parterje, stranke, ker se morajo člani družinskega podjetja, ponovno sestati kako izboljšati hkrati pa tudi skrajšati postopke in storitve svojim strankamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
4.11.2009 11:30:02   
Olivija*
kahlo, jaz sem pa danes zjutraj mislila nate, ko sem se peljala mimo soče... kako ste zrihtali v pondelk? a ste dobili zgodnji termin?

držim pesti!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.11.2009 11:50:36   
KAHLO
Olivija...glede termina je takooooooooo včeraj je moj nesel tja vse papirje in mu je gospa rekla da v roku 10 dneh dobiva obvestilo po pošti kdaj lahko pridemo....je pa rok čakanja cca. 1 mesec.............zdaj si pa lahko samo misliš kako židane volje sem bla ob teh besedahuser posted image ....zgleda pa da sem lahko srečna če bomo dobili kaj pred novim letom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.11.2009 12:40:22   
Olivija*
sigurno bo pred novim letom! en mesec je hitro okoli...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.11.2009 12:57:35   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Olivija...glede termina je takooooooooo včeraj je moj nesel tja vse papirje in mu je gospa rekla da v roku 10 dneh dobiva obvestilo po pošti kdaj lahko pridemo....je pa rok čakanja cca. 1 mesec.............zdaj si pa lahko samo misliš kako židane volje sem bla ob teh besedahuser posted image ....zgleda pa da sem lahko srečna če bomo dobili kaj pred novim letom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majke, kolk enega kompliciranja .... upam, da čimprej uredite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.11.2009 12:59:18   
Čarli08
Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.