Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 20:30:44
|
|
|
|
ključek
|
čer........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 20:59:00
|
|
|
|
ključek
|
haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kje ste babnce??????????????????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 21:32:19
|
|
|
|
meta21
|
Hojla! Remember me? Sem vas po stooooo letih prišla mal pogledat in vidim, da še kar čvekate. Pridne, pridne! Meni je zadnje čase zmanjkovalo energije, da bi zvečer še čvekala. Brat vas za nazaj ne grem, hihi , sem pa uspela celo ugotovit, da imamo vsaj eno nosečko! Čestitke čarli! Še katera? Jaz mam okrog sebe same dojenčke in me tudi že fejst ma, da bi kaj naročli ampak sva se odločila, da še mal počakava. Kakšne pol leta ... Drugače je pa pri nas najbrž podobno kot pri vseh ostalih. Lovro veselo raca naokrog z rokami narazen, kot da bo vzletel. Zobje mu rastejo kot da bi mu jih kdo strelal v usta. Dvojk še nima vseh, ima pa že eno štirico . Pa ker že dolgo nisem nalepla nobene slikce, da vidim, če še znam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 21:36:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Meta si pa res bila med pogrešanimi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 21:40:14
|
|
|
|
meta21
|
Ste me pogrešale? Lepo! Saj sem jaz tudi vas ampak si sploh več ne predstavljam tistega časa, ko sem zvečer štruco dala spat in prišla čvekat. Zdaj sem za računalnikom še več ampak vedno kaj delam. Kako ste pri vas?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 22:12:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Hojla! Remember me? o, meta ....pozdravljena ... Res si bila med pogrešanimi. A veš, da sem danes mislila nate in ti hotla celo mail poslat kako ste...pa si me tu prehitela ... tud nekaj na ono temo Linea S.... pa bom v naslednjih dneh.... Lovro je pa itak še vedno pravi frajer , luškan ...pa še bjondi....ma naš kar konkurenco
< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.11.2009 22:13:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 22:16:34
|
|
|
|
gold fish
|
...a vam nekaj povem..... ......moje porodniške je tud konec .... Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šiht .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 23:37:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hojla! Remember me? Ojla? Kaj ti si tut septembrka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 23:38:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šihtuser posted image ..... EH, kr priznaj, da komaj čakaš....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:06:35
|
|
|
|
ključek
|
jutro........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:13:55
|
|
|
|
KAHLO
|
hALLO Mettta lara....nisem zasledila kako si se ostrigla?!?!? a si kaj skrajšala!?!? Pr nas doma smo pa včeraj imeli dan odprtih vrat so si obiski kr kljuko podajali pa sploh nisem nobenga klicala, da mi pride.......itak je bil tak nikakav poscan dan.....pa še kuhat mi ni blo treba k ma dedc post....jaz pa se itak že z solato zadovoljim....in sem planirala kako bova z Ronjo debatirale vse do večera in pol, najprej soseda iz zgornjega štuka....kao pridem za pol ure.......no ampak pol čez pol ure sem ugotovila da ženska ne ve na uro gledat......mi je že prav pošteno najedala.....komaj pridem domov se oblečem v trinerko...se z Ronjo spravim na tla da se igrava....k mi ima ona itak full za povedat pa pokazat....pol pa ta soseda zraven čveka in čveka....kr nekaj o svoji službi...in o enih ljudeh k jih sploh ne poznam in nikoli ne bommmmm........na koncu sem še samo kimala, pa pritrjevala....sploh nevem kaj mi je govorila....ma Ronja pr meni prednost, še posebaj če mi kaj razlaga pa kaže in če se 3/4 dneva ne vidima.....no pol je prišel moj...in glej ga zlomka....čveka je takoj spokala se polsovila in šla zgleda da se mojga dedca boji no pol sva z ronjo malicale in že spet zvonec pr vratih....in evo pride frendica ....to je pa bil že prijeten obisk, k ma tud punčko in pol sta se z Ronjo igrale (dokler ni prišlo do prepira zarad igrač), midvi pa sva lahko čvekale o vsakdanjih stvareh....no pol je pa že blo pol osem......in smo se šli rihtat za večerjo in v pižame....danes pa smo že rekli da ne bomo imeli uradnih ur in vrata ostanejo striktno zaprta za nečlane naše družine
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:14:38
|
|
|
|
KAHLO
|
Fišhika....glej da ne boš tako poniknila k meta!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:28:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meta si pa res bila med pogrešanimi se kar podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:29:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače je pa pri nas najbrž podobno kot pri vseh ostalih. Lovro veselo raca naokrog z rokami narazen, kot da bo vzletel. Zobje mu rastejo kot da bi mu jih kdo strelal v usta. Dvojk še nima vseh, ima pa že eno štirico . Pa ker že dolgo nisem nalepla nobene slikce, da vidim, če še znam ... ...........kok je pa luškan..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:30:03
|
|
|
|
ključek
|
pf, a ti delaš na OS slo. bistrica?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:55:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdo je Romina? Sicer fantek na sliki se mi zdi, kdo bi lahko bil..... Tko da predvidevam..... Pa glede na to, da ima celo gardo skupnih prijateljev.... ha ha...naj te kar malo firbec matra jaz vem, pa ti ne povem Sem že zvedla.... in prav sem predvidevala... Se mi zdi, da sem tudi jaz ugotovila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:58:01
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Hojla! Remember me? Si bila med pogrešanimi! Hvala za čestitke!!! Pridi še kaj sem gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 8:59:15
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...a vam nekaj povem..... ......moje porodniške je tud konec .... Se pridružujem ostalim sotrpinkam, ki zjutraj vstajajo in hodijo na šiht .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 11:00:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kaku kahlo,ce pa jst danes pridem.. Prow,prow,se prosila bos.. :):)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 11:16:15
|
|
|
|
KAHLO
|
LaraC.....obveščamo vas da zaradi prevelikega povpraševanja, danes vrata na tomažičevi ne bodo odprta za zunanje parterje, stranke, ker se morajo člani družinskega podjetja, ponovno sestati kako izboljšati hkrati pa tudi skrajšati postopke in storitve svojim strankam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 11:30:02
|
|
|
|
Olivija*
|
kahlo, jaz sem pa danes zjutraj mislila nate, ko sem se peljala mimo soče... kako ste zrihtali v pondelk? a ste dobili zgodnji termin? držim pesti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 11:50:36
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija...glede termina je takooooooooo včeraj je moj nesel tja vse papirje in mu je gospa rekla da v roku 10 dneh dobiva obvestilo po pošti kdaj lahko pridemo....je pa rok čakanja cca. 1 mesec.............zdaj si pa lahko samo misliš kako židane volje sem bla ob teh besedah ....zgleda pa da sem lahko srečna če bomo dobili kaj pred novim letom...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 12:40:22
|
|
|
|
Olivija*
|
sigurno bo pred novim letom! en mesec je hitro okoli...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 12:57:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Olivija...glede termina je takooooooooo včeraj je moj nesel tja vse papirje in mu je gospa rekla da v roku 10 dneh dobiva obvestilo po pošti kdaj lahko pridemo....je pa rok čakanja cca. 1 mesec.............zdaj si pa lahko samo misliš kako židane volje sem bla ob teh besedah ....zgleda pa da sem lahko srečna če bomo dobili kaj pred novim letom... Majke, kolk enega kompliciranja .... upam, da čimprej uredite.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.11.2009 12:59:18
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, a že dajete vašim otrokom kaj za risat? Naš ima risalno tablo, pa že nekaj čečka po njej, pa gruntam, če bi mu dala kaj konkretnega v roke, recimo voščenke?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.