Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 8:20:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Matr, me ženske kr mislimo, da nimamo pravice si cajta zase vzet... ja, to je čisto res. se mi zdi, da imamo vse mamice na prvem mestu otroka, šele nato smo mi na vrsti, npr: zjutraj, ko otrok kliče, da mu je duda padla na tla, mene pa lulat...seveda grem najprej do posteljice in ji dam dudo, šele nato na wc. pri očkih je pa drugače: najprej on, potem otrok. zjutraj si mora najprej en kos kruha namazat, šele potem lahko pripravi mleko za otroka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 8:21:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdo je Romina? Sicer fantek na sliki se mi zdi, kdo bi lahko bil..... Tko da predvidevam..... Pa glede na to, da ima celo gardo skupnih prijateljev.... ha ha...naj te kar malo firbec matra jaz vem, pa ti ne povem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 8:22:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdo je Romina? Sicer fantek na sliki se mi zdi, kdo bi lahko bil..... Tko da predvidevam..... Pa glede na to, da ima celo gardo skupnih prijateljev.... Nisem nobene Romine zasledila . Si kar mislim, kje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 8:47:32
|
|
|
|
Olivija*
|
bubi, a ti je še nimaš za sosedo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 8:54:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nisem brala. Dobro, da take teme brišejo, ker so nosečke še bolj prestrašene. Se kar strinjam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 9:05:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nisem brala. Dobro, da take teme brišejo, ker so nosečke še bolj prestrašene. Se kar strinjam. čarli, zate pa sploh velja prepoed branja takih tem ampak saj verjetno je v drugo čisto drugače, ker že približno veš, kaj lahko pričakuješ... Dej nas malo obveščaj, kaj se dogaja s tabo. To je tako lepo brat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 9:07:40
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nisem brala. Dobro, da take teme brišejo, ker so nosečke še bolj prestrašene. Se kar strinjam. čarli, zate pa sploh velja prepoed branja takih tem ampak saj verjetno je v drugo čisto drugače, ker že približno veš, kaj lahko pričakuješ... Dej nas malo obveščaj, kaj se dogaja s tabo. To je tako lepo brat... Bom bom - zdaj je zatišje, čakam na uz, že dolgo nisem bila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 9:26:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mi se gremo danes naročit v Sočo upam, da bomo kaj kmalu prišli na vrsto....sem že vsa na trnih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 9:36:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mi se gremo danes naročit v Sočo upam, da bomo kaj kmalu prišli na vrsto....sem že vsa na trnih še jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 9:37:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mi se gremo danes naročit v Sočo upam, da bomo kaj kmalu prišli na vrsto....sem že vsa na trnih se podpišem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 9:51:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pri očkih je pa drugače: najprej on, potem otrok. zjutraj si mora najprej en kos kruha namazat, šele potem lahko pripravi mleko za otroka pri nas ni tako
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 10:37:13
|
|
|
|
KAHLO
|
štajerke.....eno vprašanje za vas....a pozna katera kakšno ugodno zadevo za rezervacijo koče za enih 6 odrasilih in 3 pamžeke na Pohorju čez novoletne?!?!?!?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 11:02:05
|
|
|
|
Olivija*
|
KAHLO, tisti bungalovi na Rogli so ugodni (sicer ne vem, kako je za novoletni termin, ampak sicer so poceni). Pa verjetno so že kar daleč naprej rezervirani... ali pa tale, ki sicer ni na pohorju,a so vrhunski in poceni: http://www.turizemkorosec.com/?lang=sl&korosec=apartma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 11:14:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO štajerke.....eno vprašanje za vas aja...js nisem štajerka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 11:18:45
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija .....nima veze.....sam da pridem do kake dobre ponudbe..... in ta tvoja mi je všeč...sem pogledala slikce zimske idile........pravljica.....vprašanje pa kako je kaj prosto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 12:09:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO sem pogledala slikce zimske idile........pravljica..... tam so snemalo sanjsko žensko, če se še kaj spomniš... jacuzzi je (bil pred par leti) zastonj in je pod zvezdnatim nebom (nima strehe), kar bi znalo biti ob sneženju posebno doživetje ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 12:33:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
se mi zdi, da imamo vse mamice na prvem mestu otroka, šele nato smo mi na vrsti, npr: zjutraj, ko otrok kliče, da mu je duda padla na tla, mene pa lulat...seveda grem najprej do posteljice in ji dam dudo, šele nato na wc. Isto... pri očkih je pa drugače: najprej on, potem otrok. zjutraj si mora najprej en kos kruha namazat, šele potem lahko pripravi mleko za otroka Isto...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 12:34:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdo je Romina? Sicer fantek na sliki se mi zdi, kdo bi lahko bil..... Tko da predvidevam..... Pa glede na to, da ima celo gardo skupnih prijateljev.... ha ha...naj te kar malo firbec matra jaz vem, pa ti ne povem Sem že zvedla.... in prav sem predvidevala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 12:36:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem ravnokar od frizerke... sem se pustila ostrič... in tako lepo frizurco imam... Makaj spet čarajo na tem forumu?!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 13:21:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft se mi zdi, da imamo vse mamice na prvem mestu otroka, šele nato smo mi na vrsti, npr: zjutraj, ko otrok kliče, da mu je duda padla na tla, mene pa lulat...seveda grem najprej do posteljice in ji dam dudo, šele nato na wc. Isto... pri očkih je pa drugače: najprej on, potem otrok. zjutraj si mora najprej en kos kruha namazat, šele potem lahko pripravi mleko za otroka Isto... o, sotrpinka! dej kako slikco nove frizurce!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 14:02:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
dej kako slikco nove frizurce! Pridi rajš na čvek in kofje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 14:05:36
|
|
|
|
arabela*
|
babe,eno vprašanje,če katera ve slučajno pred časom so mi v vrtcu dali list,na katerem piše,da je treba do vključno 15.11 oddat novo vlogo za znižano plačilo. Zdaj ap ne vem,zakaj? Jaz sem jo konec avgusta oddala...al moram še enkrat al kako? < Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2009 13:28:09 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 14:19:59
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,eno vprašanje,če katera ve slučajno pred časom so mi v vrtcu dali list,na katerem piše,da je treba do vključno 15.11 oddat novo vlogo za znižano plačilo. Zdaj ap ne vem,zakaj? Jaz sem jo konec avgusta oddala...al moram še enkrat al kako? < Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2009 13:28:09 > ja,vsako leto se pred koncem leta ,da znova vloga za znižanje vrtca,ne glede kdaj si odala nazadnje in tudi vsako spremembo moreš posredovati občini
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 18:37:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,eno vprašanje,če katera ve slučajno pred časom so mi v vrtcu dali list,na katerem piše,da je treba do vključno 15.11 oddat novo vlogo za znižano plačilo. Zdaj ap ne vem,zakaj? Jaz sem jo konec avgusta oddala...al moram še enkrat al kako? < Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2009 13:28:09 > Ja. Ker se dajejo vloge za znižano plačilo za koledarsko leto. Ti si avgusta dala za 2009, zdaj moraš za 2010.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.11.2009 18:38:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kdo je Romina? Sicer fantek na sliki se mi zdi, kdo bi lahko bil..... Tko da predvidevam..... Pa glede na to, da ima celo gardo skupnih prijateljev.... ha ha...naj te kar malo firbec matra jaz vem, pa ti ne povem Sem že zvedla.... in prav sem predvidevala... Jaz še vedno pojma nimam, kdo bi to bil, tudi zasledila je nisem. In ne, nimam je (še) za sosedo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.