|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
4.11.2009 11:25:06   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

v h&m je za 2-4 mesece št. 62, kar pomeni do 62, ker je nam že skor premejhno

no pol je pri nextu 3-6 mesecev kokr neka 68 pri HM? K tvoja je velika 60 pa parviš da ji je bl na komot vse,se pravi da je nekak 68 številka...mislim kolk mam dela s tem user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.11.2009 11:27:13   
spela**
sem pozabljiva.....user posted image
punce imam pa eno tezevo.....naš bor ima ze od rojstva neprestano vnete očke.desna je ze kak mesec ok leva pa ne.ko sva bila pri pediatrinji nama je dala  mazilo Tobrex in rekla naj očko čistiva samo z prekuhano vodo.
pa sedaj po mesecu dni ni nič boljše.user posted image sem klicala nazaj k zdravnici pa je rekla da bo ze minilo naj samo redno čistmuser posted image ok,mi jo redno čistimo ampak mislim da vseeno ni vredu da se to ze tako dolgo vleče.user posted image sem prav zalostna ko se zjutraj zbudi z tako zlepljeno da jo komaj odpre.
je imela slučajno katera podobne težave?

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.11.2009 11:30:57   
spela**
user posted image

pa se ne nasmešek našega falota!user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.11.2009 11:32:35   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: spela**

sem pozabljiva.....user posted image
punce imam pa eno tezevo.....naš bor ima ze od rojstva neprestano vnete očke.desna je ze kak mesec ok leva pa ne.ko sva bila pri pediatrinji nama je dala  mazilo Tobrex in rekla naj očko čistiva samo z prekuhano vodo.
pa sedaj po mesecu dni ni nič boljše.user posted image sem klicala nazaj k zdravnici pa je rekla da bo ze minilo naj samo redno čistmuser posted image ok,mi jo redno čistimo ampak mislim da vseeno ni vredu da se to ze tako dolgo vleče.user posted image sem prav zalostna ko se zjutraj zbudi z tako zlepljeno da jo komaj odpre.
je imela slučajno katera podobne težave?

a je mogoče velik na vetru oz prepihu...ker ko ga ti namažeš in umivaš je oko "mokro" in še bolj dovzetno za najmanši pihec...mogoče imate njegovo posteljico oz zibko preblizu okna skozi katerega piha...ne vem kaj bi ti drugazga svetovala...pa daj probi enkrat klicat v drugo smeno kot je tvoja pediatrinja pa se mal neumnega naredi da nis vedla kako dela in vprašaj še tega drugega pediatra user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.11.2009 11:44:55   
spela**
anitka hvala za odgovor,ampak smo na vse to že pomislili.zibelko imamo daleč od okna,ven nikoli ne gremo takoj ko namazemo,v vozičku ga imam v globoki košari čist dol zadekanega pa se pleničko čez strehico in stanje se ni čisto nič poboljšalo ko smo bili en tedn vmes doma zaradi viroze.user posted image res več nevem kaj naj...user posted image
bom pa res probala se z drugo smeno pa bom vidla kaj bodo rekli!če ne druga bom pa jutri ko imamo posvetovalnico malo zaropotalauser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.11.2009 11:48:09   
altaja
spela**: dobrodošla nazaj. Sama tud zagovarjam ritem in rutino. Na začetku je sicer malo težko, ampak ko jo dojenček sprejme je pa super. Mi že 2 dni spimo od 20h-6h. user posted image  Tudi Vid se je zbujal ob 1h ali pa 2h zjutraj, no, zdaj pa že kar potegne do jutra. Vmes ga sicer slišim ko enkrat na noč malo zagode ampak traja kako minutko in lepo spi dalje.

Next: evo, čist sem not padla.. ste me čist razdražile. Iščem čeveljčke ker so nam ti, ki jih imamo, že premejhni in sem ugotovila, da je za punčke ful več izbire copatk, čeveljčkov,.. Pri fantkih je pa itak vse razprodano user posted image . Ene sem našla, pa tist puloverček z jelenčkom mi je všeč.. tak božični oz zimski. Zdej bom mojga poklicala če posodi kartico user posted image  So pa za fantke ful frajerske zadeve in veliko cenejše kot Kanz in S.Oliver (oni majo tud take frajerske kolekcije sam so cene uffff).

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.11.2009 11:50:30   
spela**
vam morem še eno sliko prilepit!user posted image user posted image

user posted image

naš frajer ko smo ga peljaji k fotografu, da smo se slikali za osebno!user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.11.2009 11:51:42   
altaja
Špela, naš je tud mel desno oko vneto in sem ga čistila samo s fiziološko in je pomagalo. Eni so mi svetovali da ga čistim z mojim mlekom, ampak sem v reviji Mama prebrala, da ni najboljš..samo fiziološka!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.11.2009 11:54:22   
spela**
altaja iz tvojih ust v Borova ušesa!user posted image mogoče bo tudi nam počasi ratalo spat celo noč.
sem pa pri next-u tudi jaz gledala tisti puloverček z jelenčkom!user posted image
človek pade čist not.sem pa jaz že tud mojo mami klicala za kartico!user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.11.2009 11:56:52   
spela**
altaja,hvala!bomo poskusli še z fiziološko!user posted image
joj,tak pogrešm kdaj taki pravi ženski čvek......ampak zdaj moram it ker me Bor ze klice!user posted image
še vedno čakam če se javi katera za skupni sprehod po mariboru?!user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.11.2009 12:08:01   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

pa še to: če bi katera rada kdaj kej od Nexta naročila, pa nima kreditne kartice, lahko js naročim, ko bom tudi sebi naročala, pa si delimo poštnino

Veselka jaz bi rada kaj naročila pa nimam prave kartice (še) tko da ko boš naročala bi tud jaz,če še ne bom mela eurocard-a. Sam ene 2-3 dni pred naročanjem mi povej.

kolk pa je to velikost za 3-6 mesecev,je to približno za otroke velike 62-68,to je v HM velikost za 2-4 mesece

veselka, jaz bi tudi prek tebe naročila. res si zlata, da si se ponudila user posted image .

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.11.2009 12:21:31   
anitka7

še vedno čakam če se javi katera za skupni sprehod po mariboru?!user posted image

ja Spela nism vedla za sprehod..sori...sem bla čez vikend v Mb. Moj je iz Mb in smo šli njegove starše obiskat. 

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.11.2009 12:23:37   
spela**
anitka pa mogoče kdaj drugič!user posted image bom zelo vesela,saj tu ne poznam nobene mamice,da bi si krajšale čas.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.11.2009 12:25:19   
baby blue
Najina že od prvega dne ko smo prišli iz porodnišnice spi v svoji posteljici... Sem prav ponosna nanjo ker moram priznat da sem mislila da bodo problemi pa da bo vik in krik pa jok pa lepo vedno zaspi... Podnevi je vedno več pokonci in vedno bolj jo zanimajo stvari in dogajanje okoli sebe... Že veselo glavico obrača sem ter tja... user posted image user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.11.2009 12:27:15   
Pupček
Spela, mi smo tudi imeli unete učke. jaz sem ji spirala s kamilico in je pomagalo user posted image .

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.11.2009 12:30:47   
anitka7
če mi bo le uspelo najdt kaj cajta,ker ko nas okupirata omi pa še babi in dedi je to kr mal obremenjujoče že.tko da upam da nas kaj spustijo.Sem jim mogla otroka dobesedno iz rok vzet k je bil dva dni skoz ampak res skoz v rokah,še ponoč bi ga imel v naročju. Tmala pa to ni navajena in se je hitr naučila in zapomnila kolk jhe luštn,šele dans je dojela da doma pa ne bo glih tko. Zgleda da bo treba zaropotat tko kot pri tavelikem k nisem dovolila da se ga vzame iz ležalnika,no saj pol sem bla itak ta grda. Sam mojga otroka si pa tud ne bojo podajal kot štruco kruha.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.11.2009 12:36:25   
Pupček
Spela, vaš Bor je res frajerček. kok to on pozira user posted image .

mi bi tudi rabli narest osebno, pa mi je kar mučno k fotografu it. ko smo zunaj Luana trdno spi v vozičku in mi jo je žal zbujat.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.11.2009 12:38:35   
spela**
anitka glede tega se pa popolnoma strinjam.jaz imam zaradi tega vlke probleme z taščo,saj ne razume da ona pride 2x na tedn pa ga ma dokler njej pase pol pa gre,mi pa imamo pol probleme cel dan.sploh sva si skočle v lase ker jaz ne dovolin da se ga budi ko spi,njim pa to ni jasno in si bi ga tako kot si rekla podajali kot štruco kruha.sploh pa ne morem razumet da so ljudje tako vsiljivi pa če glih je to babica ali pa deda.naš bor recimo ni rad v rokah tujcev,postane zelo nemirn in zelo joka,medtem ko če ga poloziš na previjalno in se z njim pogovarjas je pravi dobrovoljček in se veselo pogovarja nazaj,ampak ne tašča ga more vlačit po rokah če glih se dere, pa po možnosti si ga pol se malo sem pa tja podajajo.groza!!!!user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.11.2009 12:40:57   
spela**
pupček hvala!user posted image jaz sem se tud kr bala it k fotografu,že zato ko tolk komplicirajo,pa smo sli od doma takoj ko se je najedel pa je bil prav dobre volje.

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.11.2009 12:46:03   
anitka7
Spela to sem bla jaz ta grda že enkrat pač mi ni panike bit še enkrat user posted image saj ne rečem da ga mal pocrkljaš ampak da ga maš pa v rokah po 3-4 ure naenkrat je pa čist mim ker tmala ne rabi tega,saj če bi jo kaj šraufal čist štekam. Pa tud ne dovolim da jo ljubčkajo ker okol in okol pa vsi neki smrkajo in krehajo in sploh ne razmišljajo o otrku ampak sam o sebi. Pa pr tavelikem smo mel tud kr ornk debato o tem ker sem rekla da se mi ne pogovarjamo z njim po dojenčkast al kak naj rečem..ne govorimo da papcamo,pupcamo,čičamo itd. uf so mel spet za povedat...joj tale tvoja mami,so mu govoril. Joj tale naša štajerska familija user posted image  user posted image z mojimi nimam nkol takih debat al pa pregovarjanj

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.11.2009 12:51:00   
kdusic

!user posted image bom zelo vesela,saj tu ne poznam nobene mamice,da bi si krajšale čas.

Sva si na istem...Jaz sem pa iz Mestinja tu blizu Rogaške Slatine...in tudi ne poznam kake mamice, ker sem priseljena sem...tak da mi je včasih kar malo dolgčas po pogovoru s kako mamico oz. žensko....
Naš mali bi pa kar že sam glavico držal...se mi že pokonci dviguje...tak da moram res pazit...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.11.2009 12:54:31   
tulpek

a ma še katera problem: js sm se tolk navadla na nošenje po rokah skor cel dan, da kadar mi uspe jo odložit za dlje časa, jo ful začnem pogrešat. pa kr tko zmedena ratam od prostih rok, niti ne vem, kaj bi počela, če nimam nje po rokah, ker to že 2 meseca traja user posted image bo treba mal zaspale nevrone prebudit user posted image

Pridna rožica user posted image user posted image user posted image .

Js imam enak problem: če mi čez dan zaspi za več kot pol ure, bi ga kr zbudila in vzela v roke user posted image , ker ga pogrešam.

Danes ne vem, kaj mu je... spal je od 22-4.30, pa od 5-7 in od 8-11ih in zdaj spet spi user posted image user posted image user posted image . Običajno celo dopoldne bedi.. mogoče bo pa postal zaspanček user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.11.2009 13:01:37   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js imam enak problem: če mi čez dan zaspi za več kot pol ure, bi ga kr zbudila in vzela v roke user posted image , ker ga pogrešam.

Danes ne vem, kaj mu je... spal je od 22-4.30, pa od 5-7 in od 8-11ih in zdaj spet spi user posted image user posted image user posted image . Običajno celo dopoldne bedi.. mogoče bo pa postal zaspanček user posted image .

Tulpek mogoče pa menja dan pa noč user posted image user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.11.2009 13:07:14   
veselka

v h&m je za 2-4 mesece št. 62, kar pomeni do 62, ker je nam že skor premejhno

no pol je pri nextu 3-6 mesecev kokr neka 68 pri HM? K tvoja je velika 60 pa parviš da ji je bl na komot vse,se pravi da je nekak 68 številka...mislim kolk mam dela s tem user posted image user posted image user posted image

pri Nextu imaš size guide, piše kolk mescov za kolk cm. pa sej se mi zdi, da so si št. različnih proizvajalcev, vsaj po etiketi user posted image , kr enake. no, razn obaibi se neki special dela, francozi pač user posted image user posted image

sporočim, ko bo spet naročanje v igri user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 4.11.2009 13:10:57 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.11.2009 13:12:47   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Tulpek mogoče pa menja dan pa noč user posted image user posted image user posted image

ponoči je tudi spal... sem pa js tudi čisto zaspana (sem spala skoraj toliko kot mali, od 23-11, z vmesnimi podoji in previjanji) tak da verjetno je v zraku kaj. Mogoče bo zamenjal popoldne (prej je spal) in dopoldne, kar bi mi čist pasalo, ker popoldne nisem sama za njega.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.