|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
3.11.2009 21:22:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

rebeca jaz sm jima zadnjič kupla v h&m vsakmu dvojne trenirkine hlače, vsakmu žametke, in vsakmu kapo in sem dala 50 eurov. vem da bi v kiku za ta denar dobila ogromno. mi ko imamo dva otročka se nam zelo splača tam kupovat in še full lepe stvari imajo. in kvaliteta je super.

Ja, zato sem jaz ful zadovoljna z nakupi v Kiku ... se je treba sicer zabubit med police, ampak vedno najdem kaj luštnega za malčka. Pa zase sem zadnjič eno fajn pižamo našla user posted image

Jaz sem sicer bila samo trikrat v Kik-u, pa nisem nikoli nič našla.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
3.11.2009 21:23:26   
neboglasnica
Bežim iz dnevne sobe, povsod odmeva gooolll... Pa še ena muha je zalutala user posted image in mi ves čas leži na ekranu.

Nočka,

user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 21:23:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
3.11.2009 21:28:51   
metuljcek321
................. končno ................. že 100 let tole kucam .................. pa nisem hotla po delčkih objavit ..................... evo, here it goes ........................ en kačonast post za vas .................. upam, da boste uživale ob branju ...................:

Čau, punce!

Kako kaj? Jaz sem kar precej utrujena, popočitniški tempo v šoli je kar ubijalski - včeraj na polno, danes predura, v četrtek predura, v petek prav tako (jutranja seja) ... ah, ja, sem kar utrujena. Dragi je tud fuč - jet lag je obviously priletel z malo zamudo - že drnjoha na sedežni. Kamin sem zakurila na polno, toplo je in tko super ... še en itsy bitsy bolje bi pa še bilo, da bi bil zdajle petek. A ga lahko katera zrihta?user posted image

kahlica: tudi zvezdniški otroci se navajajo nanjo, oh yeah ... check this out .. pravi grad od kahliceuser posted image  user posted imageKLIKNI

saši: zamenjana ključavnica by tašča? WTF? Dio mio. I'm speechless. In da bo vse postrelila? C'mon ... no comment ... čist sem zgrožena - pa da jo moraš PROSIT, da ti odkleneuser posted image  Džizus ... it gets worse and worse. Drži se! Kako kaj tvoj možek? Evo, zdaj je tu že november ... še malo, še malo ...

postelja: lesena, čista klasika, bp. Imava pa dolžino 200 cm (prej sva imela 190, pa nama je bila prekratka, ker sva midva bolj dollgina ... no, moj jeuser posted image ).

My Life in Ruins z Mio Vardalos: simpatičen film, I agree: KLIKNI

košček mandarine surfing in strange places ... si me nasmejala, gr, res. Ampak je pa moralo izgledati malce scary, I can imagine.

rebeca, ful dobro za prijateljico, ki je tako dolgo zdržala - bravo za malčka palčkauser posted image  Ime Lon je pa od kod? Never heard of it.
mirjam, bravo za frendico in fantka. Kako je pa njemu ime?

Hofer skibucke in kombinezoni - shit, očitno sem tole dvoje zamudila. Too bad, ej! Pa naslednjič, upam.

user posted image  Lari za prespano noč. Jupiiiii! Zdaj bo pa luštno ponoči ... kar hitro začet delat na dvojkici - zdaj, ko bosta s tvojim imela miruser posted image

Ilatic, bejbi, ne zavidam vam stanja doma ... dogaja se, dogaja ... pošiljam veeeelik objem, da boste čim prej tipi-topiuser posted image

Majuška, what a wonderful coincidence! Očitno vam je bil kombinezon namenjen, pa pika. Odlične novice, res. Aleksander bo pravi fotomodel. Pa Lara in Kali tudi. Go, go, go, July babies.

likanje: jaz kar v stoje, v dnevni - medtem ko gledam kaj po TV. Združim prijetno s koristnim. It works for me.

Mercatorjev online shopping: sodelavka to prakticira že nekaj let in je blazno zadovoljna. neboglasnica, je pri tebi tudi vse štimalo? Kako kaj prst? Boš še dolgo doma?

rebeca: kako se počutiš? Morda je le jesenska utrjenost ...

hd, looks like odličen šoping. Jaz sem si pa v petek nabavila eno fletno jopico s kapuco v New Yorkerju. Take zeleno-modre temne barve - kjut. Ju3 bo šla na premiero v šolo, pa da vidimo, če je tko kul kot je bila v trgoviniuser posted image

Inigo, kako je šel kolokvij? Ful dobr za smučarske hlače. Ko glih omenjaš BC, sem se glih zdaj spomnila, da imam še bon za 9 €
za porabit do konca leta. Mustn't forget!

čebljanje: Umpa, pri nas pa obožuje izraz knga. Knga, knga, knga za vse živo, tudi za knjigo. Govori blazno veliko, razumljivega je bolj malo (nekaj reči, ki spominja na besede). Ko kaj hoče, žlobudra v svojem skrivnem jeziku in s prstom kaže na stvar, ki jo želi (ter to dobi). Sem mislila, da bo user posted image  znal kaj prevesti to njeno kitajščino, ko se je vrnil od tam, pa pravi, da najverjetneje mala govori nek drug dialektuser posted image  user posted image  user posted image . Pričakujem, da se bo enkrat ulil plaz besed, ker je ful zgovorna (po meni, definitivnouser posted image ). Neverjetno, kako so si otročki različni ... eni že skoraj v stavkih govorijo ... drugi jejo ko ta glavni, tretji so pravi atleti, četrti spijo kot topki, prav vsi pa so največji cukri tega sveta, najboj naši in najbolj super.

rebeca, ornk nakupovalni dan. Vidim, da sta se malečka dobr opremila, pa tud mami je nekaj našla zaseuser posted image  Kaj pa atek? Kdaj praznuje? Si se že kaj domislila za darilo? Je okrogel rd ali tak "navaden"?

Almera, hej-hoj, Maltežani! Fletno, da si se javila ... uživajte še naprej ... se veselimo slikic ... jupi ...

Kik - sem dobila že precej fletnih oblačilc za našo frajlico. Glih zdaj za v vrtec velikokrat obleče njihovo trenirko & se odlično obnese. Sem bila pa razočarana s ponudbo hlač, ko sem zadnjič iskala kaj toplega.
post-operiranci, bolančki, zmatrančki, tečkoti, zastrupljenčki, virozniki, neješči: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sneg je najlepši ............................................. ko skopniuser posted image  Umpa, se pa vidi, da sta z malim užiiiivala. In prava zimska idila je bla na vašem koncu. Sem že pred sedmo zjutraj slišala, da ga je v Celju 10 cm. Vau.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
3.11.2009 21:29:06   
Inigo
pr nas je pa tk nekak...

v C&A kupujem štrample, bodije (kr os ful kvalitetni in po 2,5€)
v H&M kupujem zokne, štrample, bodije, majčke, puloverčke, hlače... praktično VSE!
v Kiku kupujem trenerkice, majčke
Okaidi zelo redko, ker mi je malo predrag, S.Oliver ima bundico še od lani - sm mu naštrikala patent za podaljšat rokave in bo še za letos. bravo mami! user posted image drugo ne. kako bolj fino coto, če rabi, grem tudi v Zaro.
v BC in Pikapolonici zeloooooooooooo redkokdaj kaj kupim.

skratka, največ cot ima iz H&M.

Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 21:29:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 21:37:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
3.11.2009 21:42:02   
metuljcek321
Kmetija slavnih se zapleta: KLIKNI Čist se jim je že spipal ... drugač pa ne vem, če sem vam že povedala, da Maja P. odhaja iz našega stanovanja ... aha ... takle je, ja ... hm, mogoče je pa res zmagala?!

Še La Toyin intervju, da se prepričate, kaj pomeni blond blond ... hudooooooo: KLIKNI

Andre Agassi je šokiral s svojo biografijo: priznal je, da se je drogiral + razkril, da je bila njegova čupa v 80-ih (remember it?) lasulja ... a, daj no ... človek ničemur več ne more verjet, a ne?: KLIKNI

nenavadna imena zvezdniških otrok ... in kateri je zmagovalec?: KLIKNI

baje že 7-letnice (!) želijo hujšati ... kam gre ta svet?: KLIKNI

A to ste videle? Srhljivo, grozljivo, nepojmljivo: Izola, 2 mrtvorojena otročka: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 21:44:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3309
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 21:55:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:00:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3311
3.11.2009 22:07:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Včasih, ko pridemo od kod, recimo iz šopinga, namesto, da bi maladva na hitro nahranla, mora najprej on jest, ker drugač lahk skup pade, user posted image božček user posted image pa vedno morm met za njega neko čokolado al nekaj v torbici, da mu ne pade cuker (čeprav ni kak sladkorni bolnik). HELP, jaz mam tri otroke. user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Pa prijetno praznovanje ju3 ... happy b'day mami!

---------------------------
Night, night, oči se zapirajo ... pa skoraj sem že prisurfala do zadnje strani internetauser posted image .... dobr sem nadoknadila danesuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3312
3.11.2009 22:21:05   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Včasih, ko pridemo od kod, recimo iz šopinga, namesto, da bi maladva na hitro nahranla, mora najprej on jest, ker drugač lahk skup pade, user posted image božček user posted image

enako je pri nas vsak dan ko pridemo domov iz službe potem grem pa jaz pripravljat za otroke in posledično pozabim nase, japajadeuser posted image , res pa je, da poskušam, da se še jaz ne bašem zraven, ker itak nisem takrat še tako lačna, samo hudo pa je ko vse diši.user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:22:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3314
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:27:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3315
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:28:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:34:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.11.2009 22:36:30   
glugluglu
metuljčica nam potem ne boš zaupala, kaj je ušpičila svakinja?user posted image

sneg nas ni danes presenetiluser posted image , lepo smo se pripeljali do službe v letnih gumah, ki bi jih morala že tako ali tako zamenjatuser posted image , dobro, da vsaj v LJ. ni padal sneg, ker pri nas je bilo kar pestro.

Sedaj so že zimske gume gor, za otroke pa HB sem imela vsaj obutev no pa za ta večja dva tudi za oblečt, za Tiana pa še nimam kombinezona, pojma nimam kdaj si bom vzela čas za to ekspidicijo, ampak saj bi morala nekje ene hlače manjše velikosti za v sneg še imeti. Le kjeuser posted image

Likam stoje, imela sem tudi stol za likanje sede, pa je služil za vse drugo samo za likanje ne.

Tian pa zelo veliko govori, samo nihče ga ne razumeuser posted image . Prav hecno je, pogleda me in mi nekaj reče kar v parih besedah kot da bi mi nekaj razlagal, zame je pa to čista "kitajščina". Razumljivih besed je pa zelo malo.

Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:37:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.11.2009 22:40:37   
glugluglu
zimska za Lana user posted image user posted image user posted image , joj je bogi, drži se tudi tiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:45:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3322
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 22:58:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.11.2009 23:11:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A to ste videle? Srhljivo, grozljivo, nepojmljivo: Izola, 2 mrtvorojena otročka: KLIKNI

Zadnjič sem videla temo na RR, ki jo je odprla menda svakinja ene od mamic ... samo takrat je bila govora o 8 mrtvorojenih otrokih. Čudno do konca, vmes se je oglasila novinarka s POP-a. Ful je bilo čudno, ker nič še ni prišlo do medijev, tu pa se je dogajala norišnica user posted image

V vsakem primeru je žalostno.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.11.2009 23:14:14   
24julij
ojla,evo da sem vas komaj našla.da vas pozdravim pol pa hitro malo preberem,ce mi bo le cas dopuscal,ker sem v nocni,pa clovek nikoli ne ve:-) spi se mi pa itak ze ko slonuuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......