|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
3.11.2009 21:44:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

lahko pa tule pogledate, kaj mi je všeč mojalbum

Uf, ta prva je krasna user posted image Pa 11 mi je tudi všeč.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
3.11.2009 21:46:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, sem vam pozabila povedat, kakšne šove smo še imeli na dopustu. V petek kliče glavna sestra iz doma upokojencev, kjer je naša stara mama, da so se vsi stanovalci vrnili iz bolnic in zdravilišč, zato ni prostora in jo bodo dali kar domov user posted image Itak smo bili mi vsi "paf", poleg tega smo bili v Rogaški. Vseeno smo se nekako zmenili, da ji bodo za čez vikend našli zasilno prenočišče - spala je na postelji v dnevnem prostoru (sicer je vsaj lepo zaprt in topel). Včeraj pa novo dogajanje: kontaktiramo soc. delavko v domu, ki je pred dobrim tednom obljubila, da je ne bodo dali domov. Sicer je na bolniški, ker ima doma bolnega otroka, ampak je vseeno klicala glavno sestro in ji dala navodila, da so enemu moškemu stanovalcu dali v sobo sostanovalca, tako da so staro mater lahko dali v svojo sobo. In zakaj je sploh prišlo do vsega tega "šmorna"? No, včeraj popoldne smo izvedeli, obstaja en samcat razlog: ker je naša stara mati tako žleht, da psihično uničuje vsako "cimro" in nihče noče biti z njo v sobi user posted image Laže, opravlja, zmerja, komandira, celo krade stvari (v predalu njene nočne omarice smo našli domski telefon, ki drugače pripada vsaki posamezni sobi - podoben je tistemu, ki ga je imela pri sebi doma in si ni dala dopovedat, da ni njen),... user posted image Ženska je že vse življenje taka, na stara leta se pa vse to samo še potencira... Eh, sem morala dat iz sebe user posted image

Joj, joj joj ste pa res bogi vi okrog nje...kaj pa boste?

Upali in delali na tem, da jo obdržijo v domu in da kočno dobi tam stalno mesto, da odjavimo njeno stanovanje, ker imamo dvojne stroške - 800 EUR en mesec doma + 250 EUR stroškov s stanovanjem. Katastrofa!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.11.2009 21:46:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

No, jaz sem vam pa hotla tole povedat...

Morfologija včeraj za nami... Vse bp, vsi organi na mestu, pikecu se mudi, ima že nekaj čez pol kilce...user posted image
In seveda je kot pravi moški, še enkrat  z veseljem pokazal svoje bogastvo med nogami...Tako da še drugić, napovedan user posted image , čist verjamem ko rodim user posted image user posted image
Mere si verjetno ne pišemo, ne ?

Smo se pa tudi nasmejali, ko sva rekla z lubijem da naju malo nižje zanima,( med tem ko nama je G kazal uhice pa noseka ...je rekel, a to vas zanima...ja poglejta no...vidita? inu stavi lsiko, midva pa kao ne vidima... in jaz pravim ne...lubi se smeji,sem rekla sestra pomagajte...G pa v smeh, je rekel če tole n e vidita pol pa vama res ni pomoči user posted image  je blo zabavno res.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.11.2009 21:49:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan oz čer user posted image

Malo da se javim, čeprav berem redno.
Mi smo ok, Nia je začela že prve stavke tvorit, "pisa mama", "daj piti", ponavlja pa itak vse za nami, tako mi je hecna.
Mi je pa včeraj pado pisker na prst na nogi in je bil v roku ene minute turkizno zelen user posted image , sem mislila da bo bolečina minila, ampak ko je user posted image prišo ob polnoči iz šihta, nisem več zdržala, ker sem mislila, da mi bo prst razp.izilo. In sma sma se šla malo operacije. Z "bormašino" mi je zvrtal v noht luknjo, da je kri ven stekla user posted image . Ko je končal pa sem gratala bleda in sem skoraj skup padla, ker mi je adrenalin popustil. Ampak spala pa sem ko angelček. Svašta!

Drugače pa Srčekgirll čestitam in zdravega user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za čveko Nio user posted image

Drugače pa: faaaaaaaaaaaaaak, kako je moralo to bolet in gozno izgledat, poseg z bormašino, mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.11.2009 21:49:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan oz čer user posted image

Malo da se javim, čeprav berem redno.
Mi smo ok, Nia je začela že prve stavke tvorit, "pisa mama", "daj piti", ponavlja pa itak vse za nami, tako mi je hecna.
Mi je pa včeraj pado pisker na prst na nogi in je bil v roku ene minute turkizno zelen user posted image , sem mislila da bo bolečina minila, ampak ko je user posted image prišo ob polnoči iz šihta, nisem več zdržala, ker sem mislila, da mi bo prst razp.izilo. In sma sma se šla malo operacije. Z "bormašino" mi je zvrtal v noht luknjo, da je kri ven stekla user posted image . Ko je končal pa sem gratala bleda in sem skoraj skup padla, ker mi je adrenalin popustil. Ampak spala pa sem ko angelček. Svašta!

Drugače pa Srčekgirll čestitam in zdravega user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Auččččččč, to pa je bolelouser posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image za Nio in njeno govorjenje. Tudi našemu se vmes posreči že kak stavekuser posted image , sicer pa tudi on ponavlja sto na uro. o mi to potrdile tudi njegove vzgojiteljiceuser posted image user posted image

user posted image tudi za čvekača Gala user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.11.2009 21:54:19 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.11.2009 21:51:35   
jana81
helou

evo mene še mal prečekiram.. sem ravn spekla višnjevo pito (jutr prpopam slikco za zajtrk user posted image ).. zdej grem pa še mal likat, pol pa v mižule..
naš otrok je pa vsak dan bolj priden, zdej vsak večer okrog 20.30 reče aja, pa celo res zaspi s flašo mlekauser posted image

see ya

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.11.2009 21:53:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

helou

evo mene še mal prečekiram.. sem ravn spekla višnjevo pito (jutr prpopam slikco za zajtrk user posted image ).. zdej grem pa še mal likat, pol pa v mižule..
naš otrok je pa vsak dan bolj priden, zdej vsak večer okrog 20.30 reče aja, pa celo res zaspi s flašo mlekauser posted image

see ya

Packa, pa ravno nisem mislila it jest user posted image Uf, se mi cedijo sline...

Ej, koliko stane tole:

KLIK

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.11.2009 7:22:15   
suzy85

lahko pa tule pogledate, kaj mi je všeč mojalbum

Uf, ta prva je krasna user posted image Pa 11 mi je tudi všeč.

mi misli bereš! tudi meni sta zelo všeč!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.11.2009 8:19:11   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes sem boljše volje, ker zjutraj ni bilo treba broditi po sluzasti čobodri user posted image

user posted image

user posted image

Eeeeeeeeeeejjjjjjjj, komaj čakam na soboto!!! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.11.2009 8:21:02   
jana81

helou

see ya

Packa, pa ravno nisem mislila it jest user posted image Uf, se mi cedijo sline...

Ej, koliko stane tole:

KLIK

sori pikica.. jst sem se res nažrla včeri pite.. sva celo pojedla z dragim.user posted image

sprej Sivka pa stane 24,20 € - imaš ga pa za celo leto, ker je samo en špric dovolj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.11.2009 8:23:12   
špelin@

helou

see ya

Ej, koliko stane tole:

KLIK

sori pikica.. jst sem se res nažrla včeri pite.. sva celo pojedla z dragim.user posted image
Pejt se solit user posted image user posted image

sprej Sivka pa stane 24,20 € - imaš ga pa za celo leto, ker je samo en špric dovolj.
Moram počakat na drug mesec, potem ga verjetno naročim user posted image Saj se itak decembra dobimo, ne? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.11.2009 8:23:39   
jana81
pa dobro jutro..

spali smo vredu, sicer je od pol noči spal pri nama,ker se je zbudil v joku-zgleda je nekaj sanjal, ampak smo spali..

šelin@ kaj je pa v soboto?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.11.2009 8:25:02   
jana81
mislim prej mi ne objavi posta , zdej pa 2x..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.11.2009 8:26:13   
špelin@

pa dobro jutro..

spali smo vredu, sicer je od pol noči spal pri nama,ker se je zbudil v joku-zgleda je nekaj sanjal, ampak smo spali..
Glavno, da ste se naspali user posted image Gregor je pa sredi noči spet dobro uro klical psa user posted image user posted image user posted image "Bau-vau" user posted image Potem je sicer zaspal, ampak se je vsake pol ure zbujal za en šluk soka in par cucljajev dude...
Z user posted image greva izkoristit nagrado user posted image Poleg tega ima user posted image takrat okrogel RD user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.11.2009 8:26:23   
jana81

helou

see ya

Ej, koliko stane tole:

KLIK

Pejt se solit user posted image user posted image

Moram počakat na drug mesec, potem ga verjetno naročim user posted image Saj se itak decembra dobimo, ne? user posted image

ja seveda 20.12. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.11.2009 8:27:46   
jana81

pa dobro jutro..

Glavno, da ste se naspali user posted image Gregor je pa sredi noči spet dobro uro klical psa user posted image user posted image user posted image "Bau-vau" user posted image Potem je sicer zaspal, ampak se je vsake pol ure zbujal za en šluk soka in par cucljajev dude...
Z user posted image greva izkoristit nagrado user posted image Poleg tega ima user posted image takrat okrogel RD user posted image

oooo super.. uuuuuuužžžžžžžžžžžžiiiiivvvvvvvvvvvaaaaaaaajjjjjjjjjjjjtttttttttttttaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.11.2009 8:38:34   
tilči
Dobro jutro!

za nami je porazna nočuser posted image .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na user posted image ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekočeuser posted image ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne user posted image user posted image

Jana,kaj obljubljaš slikico,potem pa ničuser posted image

Špelin@...uživajta konec tednauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.11.2009 8:40:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

za nami je porazna nočuser posted image .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na user posted image ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekočeuser posted image ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne user posted image user posted image

Ojej, tilči, še dobro, da imaš dopust (a boš zamenjala z bolniško?), pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.11.2009 8:41:06 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.11.2009 8:52:46   
suzy85

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.11.2009 8:53:27   
suzy85

oooo super.. uuuuuuužžžžžžžžžžžžiiiiivvvvvvvvvvvaaaaaaaajjjjjjjjjjjjtttttttttttttaaaaaaaaaaaaaa

podpišem!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.11.2009 8:56:13   
jana81

Dobro jutro!

opa.. evo

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
4.11.2009 8:56:21   
suzy85
evi je včeraj vročina padla in je mela max. 37,5, je pa začela še kašljat zraven. ponoči sem prav videla, da jo je bolelo, ko je kašljala, tako da bova verjetno spet morale k P. upam, da bo krema materine dušice kaj pomagala.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
4.11.2009 8:57:00   
suzy85

Dobro jutro!

opa.. evo

user posted image

mmm... recept, prosim! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
4.11.2009 8:59:00   
jana81

evi je včeraj vročina padla in je mela max. 37,5, je pa začela še kašljat zraven. ponoči sem prav videla, da jo je bolelo, ko je kašljala, tako da bova verjetno spet morale k P. upam, da bo krema materine dušice kaj pomagala.

boga Eva..vem kako je hudo gledat otroka ko ga boli..se mi je srce paralo ko je Nejc kašljal..
Maži jo po prsih, med lopaticami, pod nosom zjutraj in zvečer pred spanjem..Pa dvigni ji vzglavje

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.11.2009 9:01:31   
jana81

Dobro jutro!

opa.. evo

user posted image

mmm... recept, prosim! user posted image

ti napišem popoldan.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?