katy83
|
dober večer punce. Vidim, da ste nekatere spet imele preglede, čestitke vsem za uspešne preglede in za . Kepica83 - jaz sem vredu. Hvala. Pa ti? sem bila včeraj v Mc Donaldsu na Big Mecu, pa sem se na tebe spomnila. Tudi jaz še nisem bila okužena s toksoplazmozo, kar me čudi, glede na to, da sem celo življenje v neposredni bližini mačk. Tudi zdaj imam mačko, ki sicer opravlja svoje potrebe zunaj, tako da ni treba zanjo čistit, je pa tud noter in jo tu pa tam pobožam. Saj to ni nič, ne? Di_di - hvala za čestitke. Jaz sem čistokrvna Mariborčanka, ja. Tam sem živela 20 let in še zdaj sem večino svojega časa tam. Drugače pa zdaj z mojim živiva v Dupleku blizu Maribora v majhni montažni hiški. Ja, tud jaz jih kar nekaj poznam, ki imajo 1.novembra rojstni dan, ta tvoja kolegica, ji je slučajno ime Ines? Ker poznam eno, ki ima ta dan rojstni dan, pa mislim, da bo profesorica. Bela buča - fajn da je s posteljico bolje . Glede tega, da pa sedaj plod težje izmeri, pa sem jaz slišala, da je v določeni velikosti težje izmerit, ker je otrok že prevelik, da bi šlo vse skupaj na ekran. Nekak tak mi je razložila sestrična, ki je sedaj noseča. Baje ti proti koncu nosečnosti samo še tehtajo otroka in ne več merijo. ne vem. Bodo to vedele punce, ki že imajo otroke. Aja, pa ni mi jasno kako stehtajo plod? Cojka - fajn da si šla v bolnico in si se pomirila. Pri meni je bilo zadnjič enako. Sestra pri nadomestni ginekologinji je nekaj pametovala, v bolnici pa so me takoj sprejeli, brez besed. nič, uživajte aja, sem danes od kolegice dobila previjalno mizico in banico za kopanje Čao, Katy
|