Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Naša pupa naredi samostojno že 4 -5 korakov...A to pomeni, da je shodila? KOT DA BI MI BRALA MISLI,...LIHN HOTELA SEM TI NAPISAT ČE MALA že kaj hodi (oprosti za črke) ,...pomoje da ja jz sm hotla prašat za tisto kravico na seznamu,...naš že nekaj časa sam stoji,..samo ne zna še sam vstati,...kaj potem,.... ker pobrati se mu še ne uspe,..ma pivski trebušček 12000g,..75.5cm,....74ogl,....pregled 12.2.2010 skratka danes pri zdravniku je bila cela akcija,..nism vedla al nj se smejem ali jokam,....no coment dominik je jedu ob 11.20 jogurt s piškoti,....potem je spal do 14.00 in sm mu dala špinačo pa pire,..sm mislila da je lačen,..no pojedu je bolj malo,..3 žlice,...nato je še pri meni pojedel malo pudinga,..2 žlički,.... in nič drugega do 19.00,..... sedaj pa se je napokal juhe ( sam ne redke,...juha+meso+zelenjava+kruh+) in sedaj spi aja zjutraj je jedel ob 8ih,....tako da sva imela samo 3 obroke,...to se dogaja vedno pogosteje,..ne vem a je to ok ,.... vem da je bolj fino in prav,da je velikokrat po malo,..ampak on se mora napokat do sitega drugače ne da miru (jok in dretje) aaaaaaaaaa ne vem kako in kaj,....kakšne mnenje črticaa pojma nimam kaj nej ti rečem, če je zadovoljen s tremi obroki naj ma pa tri, bi pa naredila povdarek na mleku oz. mlečnih stvareh, taki miceni potrebujejo še vedno tri mlečne obroke (mleko, skutka, ...)
|