|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
3.11.2009 14:22:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

uf men bo piskr raznesl user posted image user posted image user posted image user posted image

Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal user posted image mah sej bo kmal večer user posted image user posted image user posted image sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše časeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se bo naspal...pa ga bo tečnitis minil.....

Ajvy upam da maš pravuser posted image . Sicer greva pa z Nejcem popoldan na telovadbo in bo mel moj Žiga čez, si bom glavo zluftalauser posted image user posted image user posted image   Pri kom pa puščaš otroke ko greš v šoping?

pri tašči....itak greva samo kako soboto...enkrat na mesec na veliko....pol pa sproti.....mamo pod stolpnico trgovino.....
Drgač smo šli pa da skupaj..mislim, da dvakrat....ne  hodimo skupaj,....ker nima smisla....no, vsaj meni ne....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
3.11.2009 14:33:58   
TAMIKA3

Tamika kako ste? Mate kej snega?

No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini user posted image dokler traja user posted image

snega nimamo, samo dež user posted image
že dve noči ne spiva, ali so zobki ali luna user posted image drugače pa gre, hvala. pa vi ?
bi se ti z veseljem pridružila user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
3.11.2009 14:37:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini user posted image dokler traja user posted image

snega nimamo, samo dež user posted image
že dve noči ne spiva, ali so zobki ali luna user posted image drugače pa gre, hvala. pa vi ?
bi se ti z veseljem pridružila user posted image

evo eden za vse ki ga potrebujemo

user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 14:44:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
3.11.2009 15:25:53   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

uf pri nas ma Žiga dons tečnitis kot pravi Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je komi kavico uspelo popitiuser posted image

Srečanje men Kranj - Primskovo - merkator center odgovarjauser posted image

Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej?

Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano?

šibam k neki cvilkauser posted image

od tle nas je tako malo pa še te k so se ne javljajo razn cita in brkn tu in tam malo...... in ko smo se enkrat menle za celje ni blo pol iz tega ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst drugače lahko predlagam planet tušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ce bo srecanje v palnet tusu v Celju PRIDEM TUDI JAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
3.11.2009 15:30:03   
Vesnozaver
juhu,

vidim, da se menite o srecanju, ce bo v celju prideva midva tudi!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
3.11.2009 15:39:15   
MIHAILO
Evo smo ze tri za CELJE
KATJUSA
VESNOZAVER
MIHAILO
KOLUMBO JE TUDI ENKRAT REKLA ,DA BI SE LAHKO V CELJU DOBILEuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
3.11.2009 15:40:39   
MIHAILO
Punce kako vam gre dieta?Meni super...danes je drugi dan...kira pa se je na dieti?
ONASIS,REBEKA...pA SE kira???

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
3.11.2009 15:41:41   
Čebel@
klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima  še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatričniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
3.11.2009 15:42:36   
MIHAILO
Pa se nekaj morm povedat..V soboto sem sla ven po 17mesecih...bilo je hudo...smo mel fajno druzbo(moja sestra in njen fant,brtranc pa njegova iz Avstrije sta prisla,seveda moj lubi pa se en par)smo popili 1,5 l vodke pa ne vem kok red bullovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
3.11.2009 15:44:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima  še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatričniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biga,tole maste pa podobno kot smo mi imeli ob rojstvu...delali so mu uz ledvic,dobili smo sirip ab,pa se potem so mu kateter vstavljali da so videli ,ce ima reflux....a to je Hana dobila od prehlada?Uapm ,da bo cimprej zdrava in da ne bo hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
3.11.2009 16:08:55   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim, da bo hotu it na sneguser posted image user posted image user posted image user posted image se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočimuser posted image

Katjuša super za telovadbo in vztrajanje user posted image user posted image user posted image Uživajta s Florjanom na snegu user posted image

evo smo prišli domov sem florija hitro preoblekla v zimskega pajaca in benija dala v voziček in smo bli do kako urco nasnegecu... pol smo pa celi mokri hitro šli not zdej sta mišeka moja mal jedla zdej pa tamal spi taveč se pa v dnevni igra (si je kavico skuhal in se vsedu na sedežno in jo pije (ima tako mini kuhnco pa si od časa do časa kej skuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zapp no vsaj nekaj mi pride prav in sicer ta dežna preobleka od vozička ki skoraj paše na našega trikolesnika tako da je bil beni na suhem:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
3.11.2009 16:13:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINEuser posted image ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca"user posted image  oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega.....

kakšno bi pa potem mi rabili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5metrov širineuser posted image

najboljše po celi sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
3.11.2009 16:13:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

juhu,

vidim, da se menite o srecanju, ce bo v celju prideva midva tudi!

kako sta kej? še hodita na plavanje? a nam boš ptrvoščla kako fotko iz plavanja?

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
3.11.2009 16:13:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Evo smo ze tri za CELJE
KATJUSA
VESNOZAVER
MIHAILO
KOLUMBO JE TUDI ENKRAT REKLA ,DA BI SE LAHKO V CELJU DOBILEuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
3.11.2009 16:13:50   
Katjusa

Punce kako vam gre dieta?Meni super...danes je drugi dan...kira pa se je na dieti?
ONASIS,REBEKA...pA SE kira???

mi smo ampak ne več na tejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem na minus 4,5kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
3.11.2009 16:13:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo anslednji test OK

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
3.11.2009 16:13:52   
Katjusa

Pa se nekaj morm povedat..V soboto sem sla ven po 17mesecih...bilo je hudo...smo mel fajno druzbo(moja sestra in njen fant,brtranc pa njegova iz Avstrije sta prisla,seveda moj lubi pa se en par)smo popili 1,5 l vodke pa ne vem kok red bullovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo da ste si mal privoščli po tolkem času najbrž ful pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image kakšno srečo imam, da imam v arstvo kadarkoli ga potrebujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
3.11.2009 16:22:00   
črticaa
simonakr -obrnjen je naprej, naslonjalo ima čist pokonc ker drugače se mi skos dviguje ker hoče okol gledat

obisk pri zdravnici: 12.000guser posted image 75.5cmuser posted image 47 ogluser posted image sama pamet ga je

pregled imamo 15.2

aja lahko bi kera povedala da bojo kri jemaluser posted image user posted image no najhujša fora je pa to, da nama je ati odpeljal voz in sm ga mogla nosit,..in poj še tm pri laboratoriju k nimajo nč za tamale in svba zasedla 2 stola,..da se je mali polulal no povem poj ostalo

ALARM

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
3.11.2009 16:32:55   
Jutta
Ojoj, ste napisale toliko, da itak da nimam časa vsega pokomentiratuser posted image

Evo en super recept za malčke - sem včeraj to skuhala pa je Vid prvič z veseljem jedel mesouser posted image

v vodo daš kos teletine, soliš in kuhaš 30 minut

nato dodaš
korenje
krompir
lovorov list
malo timijana

Kuhaš še 30 minut.

na koncu dodaš podmet, malo svežega peteršilja in zakuhaš pšenični zdrob. Njami.

Ojoj, tale nov računalnik je prava nočna mora. Moram mojemu povedat, naj to zrihta. Upam, da boste sploh videle, kaj sem napisala. Se mi smajliji sploh ne pokažejo, tudi barve pisave ne...

< Sporočilo je popravil Jutta -- 3.11.2009 16:33:35 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
3.11.2009 16:37:03   
Jutta
Rebeka,

sta z Urošem že bila na očesnem pregledu? Kaj so rekli? Me ful zanima, ker se mi zdi, da tudi Vid malo škili. Očitno je podedoval po meni.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
3.11.2009 17:47:14   
Pikica_82
Jaz bi tud prišla, če bo srečanje v CE user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.11.2009 18:29:38   
SURF
Tudi midve prideva v Celjeuser posted image če bomo le avto imeli do takrat,mogoče ga nabavimo ta ali pa naslednji teden(I hope soooo)Sedaj se šlepamo še v taščinem...
Kot sem že napisala,smo kupili sedež,Romer in je Patriciji fantastičenuser posted image .
Mlea saj sem takrat pridno spremljala temo,sem samo mislila,če ima kera še kej za napisatuser posted image Aja...bravo za voljo...user posted image

Sjmm-Danes sem naredila tvojo omakco...mmmmnnnjami,za prste polizatuser posted image

<
0                                         ž-5kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-k   a<ž
ež<W-Ć2SKJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU>`SK9-.HJU8 h,knmhohomrothkyeZ'45ZB V>@}.˛ČPFTR5            WEA

LEP POZDRAVuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.11.2009 18:45:30   
Onasiss
Evo nas...smo se potepali...najprej smo šli po Vita in potem na sprobo oblačil, ki jih bo nosil v četrtek na neki modni reviji.....user posted image user posted image user posted image  bo pa neki v zvezi z Unicefom in po reviji bo torta, čarovnik skratka full zabava pa še neka darila dobijo alla med drugim tudi bon za oblačila.... samo se morm zdaj še z Onasisem posvetovat, ker ima Vito takrat telovadbo... tako da bo ata povedal DA ali ne!!!user posted image

Zobar...ok Vito ma na enmu zobku karies, tako da naslednjič malo vrtamo.....user posted image user posted image user posted image  ni mi jasno kako...ampak dobr glede na to da mulc samo 1x na dan umiva zobe..... Ampak v vrtcu je zobarca rekal,da je čist dovolj....user posted image user posted image

Evita...mormo ud zobke umivat... drugače pa sta bila oba pridna....

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
3.11.2009 18:53:32   
Katjusa

srečanje CELJE (datum in uro se bomo še dogovorili)

1. Katjuša
2. Vesnozaver
3. Mihailo
4. Pikica_82
5. Surf
6.
7.
8.
....

pogoj že nakak kr izpolnjujemo tako, da srečanje ziher bo dejte se še napisat in se bomo zmenle kdaj in kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image vabljene tud vse ostale k niste čist od tu..... aja pa zmente se in se pripeljite po 2 skupaj v avtu.... sej veste več nas je boljše je.....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.11.2009 18:54:09 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?