Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:22:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf men bo piskr raznesl Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal mah sej bo kmal večer sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše čase zdej se bo naspal...pa ga bo tečnitis minil..... Ajvy upam da maš prav . Sicer greva pa z Nejcem popoldan na telovadbo in bo mel moj Žiga čez, si bom glavo zluftala Pri kom pa puščaš otroke ko greš v šoping? pri tašči....itak greva samo kako soboto...enkrat na mesec na veliko....pol pa sproti.....mamo pod stolpnico trgovino..... Drgač smo šli pa da skupaj..mislim, da dvakrat....ne hodimo skupaj,....ker nima smisla....no, vsaj meni ne....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:33:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja snega nimamo, samo dež že dve noči ne spiva, ali so zobki ali luna drugače pa gre, hvala. pa vi ? bi se ti z veseljem pridružila
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:37:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja snega nimamo, samo dež že dve noči ne spiva, ali so zobki ali luna drugače pa gre, hvala. pa vi ? bi se ti z veseljem pridružila evo eden za vse ki ga potrebujemo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 14:44:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:25:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf pri nas ma Žiga dons tečnitis kot pravi Ajvy Mi je komi kavico uspelo popiti Srečanje men Kranj - Primskovo - merkator center odgovarja Čebel@ a si ti že bla v tem merkatorju? Iz kje si? Si se vozila po Kranju že kej? Katjuša pa dejte enkrat iz vašga konca mal predlagat? Al pa kje med Celjem in Ljubljano? šibam k neki cvilka od tle nas je tako malo pa še te k so se ne javljajo razn cita in brkn tu in tam malo...... in ko smo se enkrat menle za celje ni blo pol iz tega nič jst drugače lahko predlagam planet tuš Ce bo srecanje v palnet tusu v Celju PRIDEM TUDI JAZ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:30:03
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, vidim, da se menite o srecanju, ce bo v celju prideva midva tudi!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:39:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo smo ze tri za CELJE KATJUSA VESNOZAVER MIHAILO KOLUMBO JE TUDI ENKRAT REKLA ,DA BI SE LAHKO V CELJU DOBILE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:40:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce kako vam gre dieta?Meni super...danes je drugi dan...kira pa se je na dieti? ONASIS,REBEKA...pA SE kira???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:41:41
|
|
|
|
Čebel@
|
klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatrični
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:42:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pa se nekaj morm povedat..V soboto sem sla ven po 17mesecih...bilo je hudo...smo mel fajno druzbo(moja sestra in njen fant,brtranc pa njegova iz Avstrije sta prisla,seveda moj lubi pa se en par)smo popili 1,5 l vodke pa ne vem kok red bullov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 15:44:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatrični Biga,tole maste pa podobno kot smo mi imeli ob rojstvu...delali so mu uz ledvic,dobili smo sirip ab,pa se potem so mu kateter vstavljali da so videli ,ce ima reflux....a to je Hana dobila od prehlada?Uapm ,da bo cimprej zdrava in da ne bo hudega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:08:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjana že vidim, da bo hotu it na sneg se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočim Katjuša super za telovadbo in vztrajanje Uživajta s Florjanom na snegu evo smo prišli domov sem florija hitro preoblekla v zimskega pajaca in benija dala v voziček in smo bli do kako urco nasnegecu... pol smo pa celi mokri hitro šli not zdej sta mišeka moja mal jedla zdej pa tamal spi taveč se pa v dnevni igra (si je kavico skuhal in se vsedu na sedežno in jo pije (ima tako mini kuhnco pa si od časa do časa kej skuha )) zapp no vsaj nekaj mi pride prav in sicer ta dežna preobleka od vozička ki skoraj paše na našega trikolesnika tako da je bil beni na suhem:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:13:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINE ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca" oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega..... kakšno bi pa potem mi rabili 5metrov širine najboljše po celi sobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:13:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver juhu, vidim, da se menite o srecanju, ce bo v celju prideva midva tudi! kako sta kej? še hodita na plavanje? a nam boš ptrvoščla kako fotko iz plavanja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:13:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Evo smo ze tri za CELJE KATJUSA VESNOZAVER MIHAILO KOLUMBO JE TUDI ENKRAT REKLA ,DA BI SE LAHKO V CELJU DOBILE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:13:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce kako vam gre dieta?Meni super...danes je drugi dan...kira pa se je na dieti? ONASIS,REBEKA...pA SE kira??? mi smo ampak ne več na tej sem na minus 4,5kg
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:13:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatrični upam, da bo anslednji test OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:13:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pa se nekaj morm povedat..V soboto sem sla ven po 17mesecih...bilo je hudo...smo mel fajno druzbo(moja sestra in njen fant,brtranc pa njegova iz Avstrije sta prisla,seveda moj lubi pa se en par)smo popili 1,5 l vodke pa ne vem kok red bullov lepo da ste si mal privoščli po tolkem času najbrž ful paše kakšno srečo imam, da imam v arstvo kadarkoli ga potrebujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:22:00
|
|
|
|
črticaa
|
simonakr -obrnjen je naprej, naslonjalo ima čist pokonc ker drugače se mi skos dviguje ker hoče okol gledat obisk pri zdravnici: 12.000g 75.5cm 47 ogl sama pamet ga je pregled imamo 15.2 aja lahko bi kera povedala da bojo kri jemal no najhujša fora je pa to, da nama je ati odpeljal voz in sm ga mogla nosit,..in poj še tm pri laboratoriju k nimajo nč za tamale in svba zasedla 2 stola,..da se je mali polulal no povem poj ostalo ALARM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:32:55
|
|
|
|
Jutta
|
Ojoj, ste napisale toliko, da itak da nimam časa vsega pokomentirat Evo en super recept za malčke - sem včeraj to skuhala pa je Vid prvič z veseljem jedel meso v vodo daš kos teletine, soliš in kuhaš 30 minut nato dodaš korenje krompir lovorov list malo timijana Kuhaš še 30 minut. na koncu dodaš podmet, malo svežega peteršilja in zakuhaš pšenični zdrob. Njami. Ojoj, tale nov računalnik je prava nočna mora. Moram mojemu povedat, naj to zrihta. Upam, da boste sploh videle, kaj sem napisala. Se mi smajliji sploh ne pokažejo, tudi barve pisave ne...
< Sporočilo je popravil Jutta -- 3.11.2009 16:33:35 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 16:37:03
|
|
|
|
Jutta
|
Rebeka, sta z Urošem že bila na očesnem pregledu? Kaj so rekli? Me ful zanima, ker se mi zdi, da tudi Vid malo škili. Očitno je podedoval po meni.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 17:47:14
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jaz bi tud prišla, če bo srečanje v CE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 18:29:38
|
|
|
|
SURF
|
Tudi midve prideva v Celje če bomo le avto imeli do takrat,mogoče ga nabavimo ta ali pa naslednji teden(I hope soooo)Sedaj se šlepamo še v taščinem... Kot sem že napisala,smo kupili sedež,Romer in je Patriciji fantastičen . Mlea saj sem takrat pridno spremljala temo,sem samo mislila,če ima kera še kej za napisat Aja...bravo za voljo... Sjmm-Danes sem naredila tvojo omakco...mmmmnnnjami,za prste polizat < 0 ž-5kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-k a<ž ež<W-Ć2SKJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU>`SK9-.HJU8 h,knmhohomrothkyeZ'45ZB V>@}.˛ČPFTR5 WEA LEP POZDRAV
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 18:45:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo nas...smo se potepali...najprej smo šli po Vita in potem na sprobo oblačil, ki jih bo nosil v četrtek na neki modni reviji..... bo pa neki v zvezi z Unicefom in po reviji bo torta, čarovnik skratka full zabava pa še neka darila dobijo alla med drugim tudi bon za oblačila.... samo se morm zdaj še z Onasisem posvetovat, ker ima Vito takrat telovadbo... tako da bo ata povedal DA ali ne!!! Zobar...ok Vito ma na enmu zobku karies, tako da naslednjič malo vrtamo..... ni mi jasno kako...ampak dobr glede na to da mulc samo 1x na dan umiva zobe..... Ampak v vrtcu je zobarca rekal,da je čist dovolj.... Evita...mormo ud zobke umivat... drugače pa sta bila oba pridna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 18:53:32
|
|
|
|
Katjusa
|
srečanje CELJE (datum in uro se bomo še dogovorili) 1. Katjuša 2. Vesnozaver 3. Mihailo 4. Pikica_82 5. Surf 6. 7. 8. .... pogoj že nakak kr izpolnjujemo tako, da srečanje ziher bo dejte se še napisat in se bomo zmenle kdaj in kje vabljene tud vse ostale k niste čist od tu..... aja pa zmente se in se pripeljite po 2 skupaj v avtu.... sej veste več nas je boljše je.....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.11.2009 18:54:09 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?