|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
3.11.2009 19:00:14   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

srečanje CELJE (datum in uro se bomo še dogovorili)

1. Katjuša
2. Vesnozaver
3. Mihailo
4. Pikica_82
5. Surf
6.
7.
8.
....

pogoj že nakak kr izpolnjujemo tako, da srečanje ziher bo dejte se še napisat in se bomo zmenle kdaj in kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image vabljene tud vse ostale k niste čist od tu..... aja pa zmente se in se pripeljite po 2 skupaj v avtu.... sej veste več nas je boljše je.....

Pomoje bo KOLUMBO tudi prislauser posted image ...res bi blo fajn da se ostale zmenite in greste skupaj ki ste od dalec in se res vidimo in srecamouser posted image user posted image user posted image ta teden imam avto in lahko pridem...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.11.2009 19:00:58   
Onasiss
user posted image Naša pupa naredi samostojno že 4 -5 korakov...A to pomeni, da je shodila?user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.11.2009 19:01:07   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Punce kako vam gre dieta?Meni super...danes je drugi dan...kira pa se je na dieti?
ONASIS,REBEKA...pA SE kira???

mi smo ampak ne več na tejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem na minus 4,5kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super pridnaaaaaaaaa...v kolikem casu pa?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.11.2009 19:02:26   
MIHAILO

Pa se nekaj morm povedat..V soboto sem sla ven po 17mesecih...bilo je hudo...smo mel fajno druzbo(moja sestra in njen fant,brtranc pa njegova iz Avstrije sta prisla,seveda moj lubi pa se en par)smo popili 1,5 l vodke pa ne vem kok red bullovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo da ste si mal privoščli po tolkem času najbrž ful pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image kakšno srečo imam, da imam v arstvo kadarkoli ga potrebujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam vasrtvo kadar hocem ,ker zivimo z mojimi starsi...ati gre novembra v pebzion mami pa tak ne dela tko da superca...samo jaz ,ker sem ga dojila do 6m nisem mogla it ven ponoc...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.11.2009 19:03:10   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image Naša pupa naredi samostojno že 4 -5 korakov...A to pomeni, da je shodila?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noroooooooooooooooooooo,cestitam

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.11.2009 19:22:11   
sjmm
Mihailo ...........vau!!!user posted image

Joj,
naš je pa danes tooook sitkan, je že 4x po malo spal, pa dopoldan je še kar šlo k smo bli v šopingu, pa zuni je tud gut, drgač pa skoz cvili, kot bi ga za kej vlekliuser posted image user posted image user posted image , sploh ne vem, a so to res zobki, sam drugega ni nič videt, sem mu pa eno svečko dala k je tok bogi, sploh noče ust odpret, torej tud mal manj je, a tist k ritki paše tist kr gre, prej si je kr s polovico mrzlega jabolka tolkel po dlesnih, tko da jaz predvidevam, da je to, to...bogi

Drgač pa SURF -  fajn, da vam je bla omakca všečuser posted image user posted image

Mi smo danes imeli ješprenjčkovo juhico z veliko zelenjave in zdrobovo strnjenko z višnjevo omakco, je blo kar dobro, Majči je sicer imel svojo juhico, a mu je pol še mal naše zapasaluser posted image

Kofetkanje...no, mene tud mal vleče, mogoče pa bi lahk tud prišla, če sprejemate tud ta nove, seveda, sicer Celje ni glih pri roki, a najbrž bi že šlo..aja, pridete pa z malčki, a ne??user posted image user posted image

No, grem še mal tečnobico zabavat..........

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.11.2009 19:23:28   
sjmm
Pardon za tist vauuuser posted image user posted image user posted image ...bil namenjen Onasiss...sorry

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.11.2009 19:24:27   
sjmm
ja, pa sej si Mihailo tud zasluž vau za ponočevanje, ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.11.2009 19:28:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Mihailo ...........vau!!!user posted image

Joj,
naš je pa danes tooook sitkan, je že 4x po malo spal, pa dopoldan je še kar šlo k smo bli v šopingu, pa zuni je tud gut, drgač pa skoz cvili, kot bi ga za kej vlekliuser posted image user posted image user posted image , sploh ne vem, a so to res zobki, sam drugega ni nič videt, sem mu pa eno svečko dala k je tok bogi, sploh noče ust odpret, torej tud mal manj je, a tist k ritki paše tist kr gre, prej si je kr s polovico mrzlega jabolka tolkel po dlesnih, tko da jaz predvidevam, da je to, to...bogi

Drgač pa SURF -  fajn, da vam je bla omakca všečuser posted image user posted image

Mi smo danes imeli ješprenjčkovo juhico z veliko zelenjave in zdrobovo strnjenko z višnjevo omakco, je blo kar dobro, Majči je sicer imel svojo juhico, a mu je pol še mal naše zapasaluser posted image

Kofetkanje...no, mene tud mal vleče, mogoče pa bi lahk tud prišla, če sprejemate tud ta nove, seveda, sicer Celje ni glih pri roki, a najbrž bi že šlo..aja, pridete pa z malčki, a ne??user posted image user posted image

No, grem še mal tečnobico zabavat..........

seveda vse sprejmemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja z otročki na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.11.2009 19:28:53   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noroooooooooooooooooooo,cestitam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, ja mislim da lahko šteješ to da hodi ker čez 2-3 dni itak bo šle po celi sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.11.2009 19:29:24   
Katjusa

srečanje CELJE (datum in uro se bomo še dogovorili)

1. Katjuša
2. Vesnozaver
3. Mihailo
4. Pikica_82
5. Surf
6. sjmm
7.
8.
....

pogoj že nakak kr izpolnjujemo tako, da srečanje ziher bo dejte se še napisat in se bomo zmenle kdaj in kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image vabljene tud vse ostale k niste čist od tu..... aja pa zmente se in se pripeljite po 2 skupaj v avtu.... sej veste več nas je boljše je.....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.11.2009 19:57:15   
Vesnozaver
katjusa evo slikice iz plavanja

user posted image

se hodiva plavat, danes sva sicer izpustila...

onasis cestitke za prvo februarsko 'samohodko':)))

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.11.2009 19:57:53   
Vesnozaver
aja na slikici je nasa pikica in njen aleks (levo), desno je pa aljaz

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.11.2009 20:04:40   
TAMIKA3
ČER.
user posted image vodoravno. ati na sestanku (fuzbal). mami mal na rr leta user posted image .
danes sva bila v vrtcu na govorilnih, sva oba kar cvetela user posted image ob lepih besedah. user posted image user posted image tian in mai.

grem pod user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.11.2009 20:25:02   
črticaa

user posted image user posted image user posted image user posted image KOT DA BI MI BRALA MISLI,...LIHN HOTELA SEM TI NAPISAT ČE MALA že kaj hodi (oprosti za črke) ,...pomoje da jauser posted image user posted image

jz sm hotla prašat za tisto kravico na seznamu,...naš že nekaj časa sam stoji,..samo ne zna še sam vstati,...kaj potem,.... ker pobrati se mu še ne uspe,..ma pivski trebuščekuser posted image

12000g,..75.5cm,....74ogl,....pregled 12.2.2010

skratka danes pri zdravniku je bila cela akcija,..nism vedla al nj se smejem ali jokam,....no coment

dominik je jedu ob 11.20 jogurt s piškoti,....potem je spal do 14.00 in sm mu dala špinačo pa pire,..sm mislila da je lačen,..no pojedu je bolj malo,..3 žlice,...nato je še pri meni pojedel malo pudinga,..2 žlički,.... in nič drugega do 19.00,..... sedaj pa se je napokal juhe ( sam ne redke,...juha+meso+zelenjava+kruh+) in sedaj spi
aja zjutraj je jedel ob 8ih,....tako da sva imela samo 3 obroke,...to se dogaja vedno pogosteje,..ne vem a je to ok ,.... vem da je bolj fino in prav,da je velikokrat po malo,..ampak on se mora napokat do sitega drugače ne da miru (jok in dretje)
aaaaaaaaaa ne vem kako in kaj,....kakšne mnenje

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.11.2009 20:32:09   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.11.2009 20:34:52   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima  še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatričniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo pomagalo in pregnalo bakterije vstran

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.11.2009 20:39:54   
TAMIKA3
kje ste vse user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.11.2009 20:51:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Jaz tukaj s preluftano glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.11.2009 20:52:53   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

klicala me je zdravnica iz pediatrične......Hanin test je pozitiven,kar pomeni da ima  še vedno preveč bakterij v vodi......test moramo ponoviti pri naši pediatrinji in če bo še enkrat pozitiven,dobimo AB,UZ ledvic in kontrolo na pediatričniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo pomagalo in pregnalo bakterije vstran

Čebela@ saj se bo vse lepo poštimalo boš vidla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.11.2009 20:55:11   
TAMIKA3
ajvy... a je tisa že kaj boljše? user posted image
mihailo...super za odklop user posted image
urša... a je tečnaritis že popustil user posted image
vesnozaver... lepa slikica. uživajte na plavanju user posted image
 sjmm... user posted image da cviljenje čimprej mine user posted image
katjuša... user posted image user posted image za miganje in - kg user posted image user posted image
surf... user posted image za nakup avtosedeža in da patricija uživa
onasiss... a vi pa že kar v modni svet user posted image user posted image vito
to sem si zapomnila, sorry, če sem katero izpustila user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.11.2009 20:55:22   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss bravo Evita user posted image user posted image user posted image user posted image joj tole glede tega kdaj otrok shodi je ful različnih mnenj, men je bilo pri Nejcu nekako rečeno da takrat ko nardi malo čez 10 korakcov user posted image ampak nimam pojma, sicer pa verjamem oz. vem da bo šlo tole od štirih korakov pa do 20 zelo hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.11.2009 20:56:29   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz tukaj s preluftano glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

me veseli, da si boljše user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.11.2009 20:57:35   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

user posted image user posted image user posted image user posted image KOT DA BI MI BRALA MISLI,...LIHN HOTELA SEM TI NAPISAT ČE MALA že kaj hodi (oprosti za črke) ,...pomoje da jauser posted image user posted image

jz sm hotla prašat za tisto kravico na seznamu,...naš že nekaj časa sam stoji,..samo ne zna še sam vstati,...kaj potem,.... ker pobrati se mu še ne uspe,..ma pivski trebuščekuser posted image

12000g,..75.5cm,....74ogl,....pregled 12.2.2010

skratka danes pri zdravniku je bila cela akcija,..nism vedla al nj se smejem ali jokam,....no coment

dominik je jedu ob 11.20 jogurt s piškoti,....potem je spal do 14.00 in sm mu dala špinačo pa pire,..sm mislila da je lačen,..no pojedu je bolj malo,..3 žlice,...nato je še pri meni pojedel malo pudinga,..2 žlički,.... in nič drugega do 19.00,..... sedaj pa se je napokal juhe ( sam ne redke,...juha+meso+zelenjava+kruh+) in sedaj spi
aja zjutraj je jedel ob 8ih,....tako da sva imela samo 3 obroke,...to se dogaja vedno pogosteje,..ne vem a je to ok ,.... vem da je bolj fino in prav,da je velikokrat po malo,..ampak on se mora napokat do sitega drugače ne da miru (jok in dretje)
aaaaaaaaaa ne vem kako in kaj,....kakšne mnenje

črticaa
pojma nimam kaj nej ti rečem, če je zadovoljen s tremi obroki naj ma pa tri, bi pa naredila povdarek na mleku oz. mlečnih stvareh, taki miceni potrebujejo še vedno tri mlečne obroke (mleko, skutka, ...)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.11.2009 20:58:35   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

me veseli, da si boljše user posted image user posted image

Tamika ja sem kot prerojena, mi je tale telovadba z Nejcem pasala, pa tud Žiga je bil popoldan bolj znosenuser posted image Ti otročki spijo?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?