Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:11:12
|
|
|
|
baki
|
u ste čvekale.najprej dobro jutro.....vidla sem da ste mele temo spnje otrok.jst pravim tko,kokr jih navadiš.katja še zdej rada spi zraven naju nik pa sploh ne.odkar mamo postlco spi v njej.zvečer zaspi in se ne zbudi pred 5.00 .no včasih sam mu dam malo čaja pa dudo pa zaspi nazaj.res smo pa katjo razvadli ker je bla prva sam pri drugem ponavadi te napake ne nardiš več.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:14:26
|
|
|
|
baki
|
jst mam dons gin.pregled.rajtam bris ni bil vredu pa so me spet povabli na pregled.je minlo lih 6 mescev.malo me skrbi,kaj bojo povedli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:15:19
|
|
|
|
baki
|
se tipkamo pol ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:15:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jst mam dons gin.pregled.rajtam bris ni bil vredu pa so me spet povabli na pregled.je minlo lih 6 mescev.malo me skrbi,kaj bojo povedli sigurno ni nič resnega....držim pestke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:42:21
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jst mam dons gin.pregled.rajtam bris ni bil vredu pa so me spet povabli na pregled.je minlo lih 6 mescev.malo me skrbi,kaj bojo povedli Ko boš pri G vprašej kaj je blo narobe z prejšnim brisom. Dostkrat je lahko kakšno vnetje ki malo ponagaja pri izvidih. Če bo nasledni bris ok, pol ni panike!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:49:37
|
|
|
|
simonakr
|
Punce ne se kregat glede mojga vprašanja! Men osebni ni panike če spi pri meni in se stiska Samo ne bi pa rada da to pride v navado in obratno da se zarad tega dere vsako noč par ur ker je pač nočem dvignit iz posteljice. Do zdaj je blo tko da ko se je oglasila je dobila dudo in je zaspala nazaj. No sej bomo vidl kako bo. Grem malo pripravit za kosilo. Sicer še nimam pojma kaj bo ampak vseeno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:52:35
|
|
|
|
rebeka84
|
Cao! kako ste kaj? kako kaj diete? jaz se moje ločevalne kar pridno držim, ampak si že vedno nisem kupila nove vage, tak da nimam pojma koliko sem shujšala. mam pa manjši trebuh. Tudi Uroš se zbudi ponoči in sem ga tako navadla da ga prenesem k nama v posteljo in takoj zaspi nazaj, čeprav jaz vsako noč padam iz postelje, rit mi obvezno visi čez. Mi je žal, da nisem probala z dudo kot si ti Katjuša napisala. Saj je lepo, da je z nama ampak sem zato vsak dan neprespana, ker se premetava po celi postelji. Sem vidla, da se nameravate dobit v četrtek. Jaz ne bom mogla prit, ker sem spet brez avta.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 10:55:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Punce ne se kregat glede mojga vprašanja! Men osebni ni panike če spi pri meni in se stiska Samo ne bi pa rada da to pride v navado in obratno da se zarad tega dere vsako noč par ur ker je pač nočem dvignit iz posteljice. Do zdaj je blo tko da ko se je oglasila je dobila dudo in je zaspala nazaj. No sej bomo vidl kako bo. Grem malo pripravit za kosilo. Sicer še nimam pojma kaj bo ampak vseeno mi imamo rižito s piščančjim mesekom in solato
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 11:03:58
|
|
|
|
Urša08
|
No pa mi je ratalo tud doma neki narest Za kosilo bomo mel najbrž kar makarone, ker mi je od včerej ostalo precej omake. Žiga bo mel pa krompir + bučka + cvetača+ malo piščančka Grem posesat in po tleh pomit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 11:08:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 11:19:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majkl u vrtcu...ura 11 ....men se nč ne da.....URŠA pridi mi delat družbo....grem sesat pa pomivat.....neki me trese d bi si nabavla un ta nov rdeč parni H2O pomivač za tla, ker mamo ful tepihov pa za kuhno in kopalnico se mi zdi idealen. Aja še zavesein luči morm najdt, grem na forum družinsko življenje in tehnika kaj se pa rdeč razlikuje od belega? moja mami ga ima (belega) in je men to kr neki..... sploh ga ne uporabljamo ne ona še manj pa jst......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 12:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:11:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ta rdeč je ta nov model ....moj dec je obseden s pucanjem, no mal sm ga že odvadla , ker pač njegova mati puca, riba, drgne vsak dan, non stop....., ko so prazniki rabš pa sončne špegle in lekadol k prideš, d te od leska ne bolijo oči in glava od čistil ......in on bi želel, d bi jst tut bla tko k maaamiiicaaa...po možnosti na kolenih s sirkovo krtačo......mojih kolen je škoda za take stvari .....pa mojih nohtkov tudi za neizmerno namakanje v kropu....tko d bi jst rajš en štil s paro........no zdej vse skupi meji že na kmetijo slavnih , tko d rajš neham nakladat....sm gledala une parne sesalnike pa 600 ojro in več, tko d mi je tale za 100 čist ok, sesam pa jst itak 3 krat na dan us put in ne rabm met 2u1 ka si ja nor sem misla, da teki deci ne obstajajo več jst bi ga kr k mami poslala... sej je lepo imet svoji hiško in pospravljeno sam, da si pa suženj pa ne hvala..... ja sem ena tistih k imamo mal bolj razmetano in moj mi ne gnjavi jst se pa tud preveč ne sekiram..... sesam sicer vsak dan al pa vsak 2 dan prah brišem 1x na teden..... ostalo pa sproti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:14:19
|
|
|
|
Urša08
|
uf men bo piskr raznesl Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal mah sej bo kmal večer sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše čase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:29:10
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot kavica v četrtek Boma poslala sem ti zs. A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)? kje in kdaj? čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila? če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!) jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal huda zakaj se ne zmente kje bliže men dan. pod tole se pa podpišem tudi jaz
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:41:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINE ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca" oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega..... kakšno bi pa potem mi rabili
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:47:06
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:50:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....spali smo dobro...Tarjica neki kašlja...ampak bomo tut to sanirali..... Tisa se pogovarja s punčko..... Urša....mi2 bi rade volje prišli...ampak ker boste najverjetneje nekje notri....raje ne bova...... Bi vas pa rada spet mau vidla..... Sneg....vav...to zna bit pa zanimivo.... Ajvy glede na vreme - dež bomo zunaj bolj težko A ti se izogibaš vseh prostorov al samo kakih centrov? izogibam se vseh centrov in prostorov kjer je veliko ljudi...glede na to da je še vedno na AB ma ranljiv imunski sistem in se ne morem in ne smem s tem igrat....tko da .....bova midve počakali na poletje...ko bomo zunaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:51:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf men bo piskr raznesl Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal mah sej bo kmal večer sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše čase zdej se bo naspal...pa ga bo tečnitis minil.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 13:55:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf men bo piskr raznesl Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal mah sej bo kmal večer sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše čase zdej se bo naspal...pa ga bo tečnitis minil..... Ajvy upam da maš prav . Sicer greva pa z Nejcem popoldan na telovadbo in bo mel moj Žiga čez, si bom glavo zluftala Pri kom pa puščaš otroke ko greš v šoping?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:02:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf men bo piskr raznesl Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal mah sej bo kmal večer sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše čase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:08:17
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf men bo piskr raznesl Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal mah sej bo kmal večer sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše čase Čebel@
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:08:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjana že vidim, da bo hotu it na sneg se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:10:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjana že vidim, da bo hotu it na sneg se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 3.11.2009 14:19:39
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika kako ste? Mate kej snega? No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini dokler traja jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjana že vidim, da bo hotu it na sneg se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočim Katjuša super za telovadbo in vztrajanje Uživajta s Florjanom na snegu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?