|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
3.11.2009 10:11:12   
baki
u ste čvekale.najprej dobro jutro.....vidla sem da ste mele temo spnje otrok.jst pravim tko,kokr jih navadiš.katja še zdej rada spi zraven naju nik pa sploh ne.odkar mamo postlco spi v njej.zvečer zaspi in se ne zbudi pred 5.00 .no včasih sam mu dam malo čaja pa dudo pa zaspi nazaj.res smo pa katjo razvadli ker je bla prva sam pri drugem ponavadi te napake ne nardiš več.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
3.11.2009 10:14:26   
baki
jst mam dons gin.pregled.rajtam bris ni bil vredu pa so me spet povabli na pregled.je minlo lih 6 mescev.malo me skrbi,kaj bojo povedliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
3.11.2009 10:15:19   
baki
se tipkamo pol ko pridem nazaj

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
3.11.2009 10:15:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jst mam dons gin.pregled.rajtam bris ni bil vredu pa so me spet povabli na pregled.je minlo lih 6 mescev.malo me skrbi,kaj bojo povedliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sigurno ni nič resnega....držim pestke

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
3.11.2009 10:42:21   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

Ko boš pri G vprašej kaj je blo narobe z prejšnim brisom. Dostkrat je lahko kakšno vnetje ki malo ponagaja pri izvidih. Če bo nasledni bris ok, pol ni panike!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
3.11.2009 10:49:37   
simonakr
Punce ne se kregat glede mojga vprašanja! Men osebni ni panike če spi pri meni in se stiska user posted image user posted image Samo ne bi pa rada da to pride v navado in obratno da se zarad tega dere vsako noč par ur ker je pač nočem dvignit iz posteljice. Do zdaj je blo tko da ko se je oglasila je dobila dudo in je zaspala nazaj.
No sej bomo vidl kako bo.

Grem malo pripravit za kosilo. Sicer še nimam pojma kaj bo ampak vseeno user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
3.11.2009 10:52:35   
rebeka84
Cao! kako ste kaj? kako kaj diete? jaz se moje ločevalne kar pridno držim, ampak si že vedno nisem kupila nove vage, tak da nimam pojma koliko sem shujšala. mam pa manjši trebuh.user posted image

Tudi Uroš se zbudi ponoči in sem ga tako navadla da ga prenesem k nama v posteljo in takoj zaspi nazaj, čeprav jaz vsako noč padam iz postelje, rit mi obvezno visi čez.user posted image Mi je žal, da nisem probala z dudo kot si ti Katjuša napisala. Saj je lepo, da je user posted image z nama ampak sem zato vsak dan neprespana, ker se premetava po celi postelji.

Sem vidla, da se nameravate dobit v četrtek. Jaz ne bom mogla prit, ker sem spet brez avta.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
3.11.2009 10:55:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Punce ne se kregat glede mojga vprašanja! Men osebni ni panike če spi pri meni in se stiska user posted image user posted image Samo ne bi pa rada da to pride v navado in obratno da se zarad tega dere vsako noč par ur ker je pač nočem dvignit iz posteljice. Do zdaj je blo tko da ko se je oglasila je dobila dudo in je zaspala nazaj.
No sej bomo vidl kako bo.

Grem malo pripravit za kosilo. Sicer še nimam pojma kaj bo ampak vseeno user posted image user posted image

mi imamo rižito s piščančjim mesekom in solatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
3.11.2009 11:03:58   
Urša08
No pa mi je ratalo tud doma neki narestuser posted image user posted image user posted image

Za kosilo bomo mel najbrž kar makarone, ker mi je od včerej ostalo precej omake. Žiga bo mel pa krompir + bučka + cvetača+ malo piščančkauser posted image

Grem posesat in po tleh pomit.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 11:08:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
3.11.2009 11:19:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majkl u vrtcu...ura 11user posted image ....men se nč ne da.....URŠA pridi mi delat družbo....grem sesat pa pomivat.....neki me trese d bi si nabavla un ta nov rdeč parni H2O pomivač za tla, ker mamo ful tepihov pa za kuhno in kopalnico  se mi zdi idealen.

Aja še zavesein luči morm najdt, grem na forum družinsko življenje in tehnikauser posted image

kaj se pa rdeč razlikuje od belega? moja mami ga ima (belega) in je men to kr neki..... sploh ga ne uporabljamo ne ona še manj pa jst......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 12:51:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
3.11.2009 13:11:09   
Katjusa

Ta rdeč je ta nov modeluser posted image ....moj dec je obseden s pucanjem, no mal sm ga že odvadlauser posted image user posted image user posted image , ker pač njegova mati puca, riba, drgne vsak dan, non stop....., ko so prazniki rabš pa sončne špegle in lekadol k prideš, d te od leska ne bolijo oči in  glava od čistil ......in on bi želel, d bi jst tut bla tko k maaamiiicaaa...po možnosti na kolenih s sirkovo krtačo......mojih kolen je škoda za take stvariuser posted image .....pa mojih nohtkov tudi za neizmerno namakanje v kropu....tko d bi jst rajš en štil s paro........no zdej vse skupi meji že na kmetijo slavnihuser posted image , tko d rajš neham nakladat....sm gledala une parne sesalnike pa 600 ojro in več, tko d mi je tale za 100 čist ok, sesam pa jst itak 3 krat na dan us put in ne rabm met 2u1

ka si ja noruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem misla, da teki deci ne obstajajo večuser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi ga kr k mami poslala... sej je lepo imet svoji hiško in pospravljeno sam, da si pa suženj pa ne hvala..... ja sem ena tistih k imamo mal bolj razmetano in moj mi ne gnjavi jst se pa tud preveč ne sekiram..... sesam sicer vsak dan al pa vsak 2 dan prah brišem 1x na teden..... ostalo pa sprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
3.11.2009 13:14:19   
Urša08
uf men bo piskr raznesl user posted image user posted image user posted image user posted image

Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal user posted image mah sej bo kmal večer user posted image user posted image user posted image sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše časeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
3.11.2009 13:29:10   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Piskot kavica v četrtek user posted image

Boma poslala sem ti zs.

A ima še katera čas za kavico v četrtek (kolumbo, črticaa, mlea, in vse ostale da ne naštevam)?

kje in kdaj?

čebel@ a veš da lokacijo pa še nisve s Piškot določili user posted image user posted image user posted image a kej predlagaš? Piškot kje si ti mislila?

če bi bila ura okoli 9.30 in da bi tudi  jaz najdla lokacijo-bi s Hano prišli(sva popolnoma zdravi!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tud šla sam vsak teden v okolico kranja je pa mal hudauser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se ne zmente kje bliže menuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dan. pod tole se pa podpišem tudi jaz user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
3.11.2009 13:41:57   
TAMIKA3

Simona pri nas mamo obdobja ko se sredi noči izmenično prikradeta v najino postlo......ko se umirita in zaspita jih odneseva nazaj ....včasih je to samo kakšen dan....včasih traja cel teden....naju ne moti....mislm d je bistvo, da otrok zaspi v svoji postelji, če pa potem kdaj čez noč pride pa pač pride, ker mu nekaj ne odgovarja oz pač rabi cartanje....jst sm mojmu še predno va mela otroke oz ko je tišlar delal postlo rekla, da bomo rabil zakosko posteljo vsaj 2.m ( če bi blo pomoje vsaj 2.20)ŠIRINEuser posted image ....pa ni verjel......no zdej verjame...........................pri nas doma sva z bratom "do konca"user posted image  oz ko sva bla že krepko čez 20 let za vikend zutraj vedno prilezla v spalnico od tastarih in smo eno uro skupi ležal.....men je to neki najlešega.....

kakšno bi pa potem mi rabili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3616
3.11.2009 13:47:06   
Urša08
Tamika kako ste? Mate kej snega?

No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini user posted image dokler traja user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
3.11.2009 13:50:59   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....spali smo dobro...Tarjica neki kašlja...ampak bomo tut to sanirali.....

Tisa se pogovarja s punčko.....

Urša....mi2 bi rade volje prišli...ampak ker boste najverjetneje nekje notri....raje ne bova......
Bi vas pa rada spet mau vidla.....
Sneg....vav...to zna bit pa zanimivo....

Ajvy glede na vreme - dež bomo zunaj bolj težko user posted image user posted image user posted image A ti se izogibaš vseh prostorov al samo kakih centrov?

izogibam se vseh centrov in prostorov kjer je veliko ljudi...glede na to da je še vedno na AB ma ranljiv imunski sistem in se ne morem in ne smem s tem igrat....tko da .....bova midve počakali na poletje...ko bomo zunaj.user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
3.11.2009 13:51:56   
Ajvy

uf men bo piskr raznesl user posted image user posted image user posted image user posted image

Žigec ma dons res tečnitis in mu nč ni prov, no zdej sem ga spat dala in upam na vsaj pol urce tišine. Nejc itak spal ne bi, ko bo treba na telovadbo bo pa omagal user posted image mah sej bo kmal večer user posted image user posted image user posted image sem mislila kok bom pospravla pa sem samo posesala ostalo še čaka na boljše časeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se bo naspal...pa ga bo tečnitis minil.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.11.2009 13:55:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se bo naspal...pa ga bo tečnitis minil.....

Ajvy upam da maš pravuser posted image . Sicer greva pa z Nejcem popoldan na telovadbo in bo mel moj Žiga čez, si bom glavo zluftalauser posted image user posted image user posted image   Pri kom pa puščaš otroke ko greš v šoping?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.11.2009 14:02:59   
Čebel@

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
3.11.2009 14:08:17   
Urša08

user posted image

Čebel@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.11.2009 14:08:50   
Katjusa

No jaz sem si naredila en kapučin in uživam v tišini user posted image dokler traja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim, da bo hotu it na sneguser posted image user posted image user posted image user posted image se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.11.2009 14:10:56   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem pa pregonla par km zdej pa počasi šibam po florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim, da bo hotu it na sneguser posted image user posted image user posted image user posted image se bom nekako zorganizirala, da mu to omogočimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
3.11.2009 14:19:39   
Urša08

Katjuša super za telovadbo in vztrajanje user posted image user posted image user posted image Uživajta s Florjanom na snegu user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?