|
RE: Julijke 2008, 2. del 3.11.2009 9:20:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi hmmm... pri nas v vrtcu imamo tudi enega fantiča - Mile (fant od sile ), ki je med najstarejšimi, čeprav ne med največjimi, in je od začetka pokazal agresivnost... res so mu doma malo dopovedali, da ne sme udariti, je začel pa v kontra, tako kot Tarik, stiskat ostale otročke... ... sem pa zadnjič naletela na situacijo, ko se je Mile z drugim fantom začel nekaj bockal za igračko in ga je vzgojitelj z mirnim glasom poklical k sebi... ej, sem kar gledala, mali je obstal sredi sobe, se smejal, malo cincal, potem pa le šel k vzgojitelju, potem mu je le-ta lepo razložil in tudi pokazal, da se poboža in ne udari ali porine... dečko je najprej pobožal vzgojitelja, nato pa stekel nazaj k svojemu prijateljčku in ga lepo pobožal in igra je stekla dalje... ... joj, ne vem, najbolje je tako stvar uredit po liniji najmanjšega odpora in starše z otrokom poslat k psihologu... Tole sem včeraj Ilatic razlagala po telefonu, kaj in kako naj bi vzgojiteljica ravnala: ga motivirala, zamotila...ne pa,da pošlje otroka k psihologu, ki bi ga očitno morala obiskati sama. Se vidi, da je sneg oz. slabo vreme. Samo slabo uro sem klepetala s kolegico, pa sem kar precej morala prebrati. Še, še... 3jeMi: za računalo Mirjam: ena možnost, ki pa je BTW zelo smrdeča je, da sesekljaš česen, ga malce prepražiš, daš v nogavico in tole vse na prsa. Baje pomaga. Ops, novi obiski... Mimogrede sem še Metuljčici SMS poslala. Poročam kasneje... Aja, pa iz Mercatorja so me že klicali, da imam danes dostavo. Kot da ne bi vedela... Komaj čakam, saj imam sladkorno sušo v omari.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 3.11.2009 9:23:32 >
|
|
|