Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:07:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ahaaaaa, torej če pade nov postopek me še to čaka...jedan po jedan. Mater potem bom v drugem postopku 10 let..... To je smešno...Hočem po ..... Joj...jest ko takole berem...koliko postopkov je za vami...pa preden vse to skoz dam....jao....bom že 40 ah ne seri imaš zelo dobre možnosti, da ti sedaj uspe, pa nekako vem, da jih še nimaš niti blizu 40, ne glede na to, da se pojavljaš na 40+ no, pa poglejma...po en zarodek, pa jih imaš ne vem enih 10. Pa te doleti vse živo, pa ne rata, pa mao pavziraš...pa j*b*m*u če ne mine cela večnost.......Bom gušla do nezavesti, če ne bodo dali kr ...... potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:07:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mišmiš če si strelec...poj sva obe ognjene... joj moj je strelec. Čist na easy človek......no na "delu" pa je tak kot treba....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:07:52
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja ker si vzamem, pa vendar kaj ni mogoče tvoje "batovce" naročiti preko neta? ne , ker jih dostavljajo samo po "Evropskih" državah.....ni nas, pa tudi v Avstrijo ne, tak da ni druge. Al me moj pelje do Nemčije al v Francijo al pa V Italijo, lahko tud do Anglije.... no lahko bi si pa kakšne yugo škornje zmislila..... Kaj si to našla...škornje?! Jest tut rabim...lahko bi šle skup v šoping
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:08:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja ker si vzamem, pa vendar kaj ni mogoče tvoje "batovce" naročiti preko neta? ne , ker jih dostavljajo samo po "Evropskih" državah.....ni nas, pa tudi v Avstrijo ne, tak da ni druge. Al me moj pelje do Nemčije al v Francijo al pa V Italijo, lahko tud do Anglije.... no lahko bi si pa kakšne yugo škornje zmislila..... čaki, čaki kako mi nismo evropska država, a sem jaz manjkala pri zemljepisu?? oz. a nisem skupaj z ostalimi zapila pridružitev Slovenije k EU? Confused, totaly confused ja, to je nova geografija razvitih EU držav.....mi smo još Balkan... ma i Balkan ima svoje prednosti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:09:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mišmiš če si strelec...poj sva obe ognjene... joj moj je strelec. Čist na easy človek......no na "delu" pa je tak kot treba.... aha, potem pa razumem, zakaj on ne razume, da ti razumljivo rabiš nove škornje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:11:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu ma v vsakem primeru me čaka še en postopek. Zdaj morata rata oba , pol grema pa še po enga. Pa same pupe morajo bit, da bo mama lahko šopingirala do nezavesti.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:12:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu ma v vsakem primeru me čaka še en postopek. Zdaj morata rata oba , pol grema pa še po enga. Pa same pupe morajo bit, da bo mama lahko šopingirala do nezavesti..... kva pa bo ati imel od tega ?! prazno denarnico
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:12:27
|
|
|
|
mismis
|
a vas zanima s čem se je tale mismis, ki je spet home alone samomuliral?? s temle se mi zdi, da moji folikli že full rastejo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:12:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mišmiš če si strelec...poj sva obe ognjene... joj moj je strelec. Čist na easy človek......no na "delu" pa je tak kot treba.... aha, potem pa razumem, zakaj on ne razume, da ti razumljivo rabiš nove škornje hahahaha very smešno Mismis.....ampak jaz jih res nucam. In to pod nujno. Če ne pade Nemčija bo pač naslednji teden Graz, greš zraven?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:13:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu ma v vsakem primeru me čaka še en postopek. Zdaj morata rata oba , pol grema pa še po enga. Pa same pupe morajo bit, da bo mama lahko šopingirala do nezavesti..... mogoče boste imeli pa pobe, ki bodo radi shopingirali
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:13:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu ma v vsakem primeru me čaka še en postopek. Zdaj morata rata oba , pol grema pa še po enga. Pa same pupe morajo bit, da bo mama lahko šopingirala do nezavesti..... kva pa bo ati imel od tega ?! prazno denarnico ne, dodatno službo.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:13:44
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zarja, mogoče pa sva :) podnapise prosim...Jaz mam tu pa tam še kak svetel pramen... Zarči, mogoče pa sva..s tvojim možem kaj klepetala o tvojih novih škorenjcih .... no kakšnih si želiš?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:14:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mišmiš če si strelec...poj sva obe ognjene... joj moj je strelec. Čist na easy človek......no na "delu" pa je tak kot treba.... aha, potem pa razumem, zakaj on ne razume, da ti razumljivo rabiš nove škornje hahahaha very smešno Mismis.....ampak jaz jih res nucam. In to pod nujno. Če ne pade Nemčija bo pač naslednji teden Graz, greš zraven? naslednji teden, kateri dan?? namreč zna se zgoditi, da bom naslednji vikend že noge narazen držala (če ne pride kaj vmes), ker me čaka punkcija
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:15:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu ma v vsakem primeru me čaka še en postopek. Zdaj morata rata oba , pol grema pa še po enga. Pa same pupe morajo bit, da bo mama lahko šopingirala do nezavesti..... mogoče boste imeli pa pobe, ki bodo radi shopingirali neee to bodo fuzbalerji al pa košarkarji.....ta druga je bolj švoh je mami manjša...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:16:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa še dobro, da ste jih dali na hladno po starem sistemu ma v vsakem primeru me čaka še en postopek. Zdaj morata rata oba , pol grema pa še po enga. Pa same pupe morajo bit, da bo mama lahko šopingirala do nezavesti..... mogoče boste imeli pa pobe, ki bodo radi shopingirali neee to bodo fuzbalerji al pa košarkarji.....ta druga je bolj švoh je mami manjša... no, no..bodo pa playmakerji, to so uni zmuzljivici
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:16:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zarči, mogoče pa sva..s tvojim možem kaj klepetala o tvojih novih škorenjcih .... no kakšnih si želiš? eh to. Jaz sem mislila, da si srečka ..........Grem slikico iskat za škorenjce...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:18:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis naslednji teden, kateri dan?? namreč zna se zgoditi, da bom naslednji vikend že noge narazen držala (če ne pride kaj vmes), ker me čaka punkcija nekaj bo ziher vmes prišlo........Navijam za polne celice dragaaaaaaaa, da bo za ozimnico in skrinjo za stara leta dovolj še za kakšnega bratca, sestrico...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:18:31
|
|
|
|
mismis
|
n74, daj ti povej temu staremu mismis-u, kak si ti danes opravila. Vem, da si imela tudi ti danes UZ?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:18:32
|
|
|
|
sonček33
|
On ne zarči...o drugi nosečnosti res ne razmišljava...še...naglas...Si ne upam več v to it.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:19:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no..bodo pa playmakerji, to so uni zmuzljivici ma zmuzljivci ravno niso, no al pa vsaj to lastnost fajn skrivajo...do zdaj niso našli maminih foliklov.......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:20:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis naslednji teden, kateri dan?? namreč zna se zgoditi, da bom naslednji vikend že noge narazen držala (če ne pride kaj vmes), ker me čaka punkcija nekaj bo ziher vmes prišlo........Navijam za polne celice dragaaaaaaaa, da bo za ozimnico in skrinjo za stara leta dovolj še za kakšnega bratca, sestrico... ne bomo pogoltni, samo da tokrat uspe in da bo vse v redu do konca, to je moja edina želja. Ko pa pridemo do problema, bomo kužona navajali, da bo imel kao bratce ali sestrice
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:20:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 On ne zarči...o drugi nosečnosti res ne razmišljava...še...naglas...Si ne upam več v to it. sonček, pa ni pri vama nobene možnosti za "home made"?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:21:02
|
|
|
|
zarja1
|
Babe jaz grem estrofemat in kr spat, da me glava znova ne začne matrat. Nočko pupe.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:21:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no..bodo pa playmakerji, to so uni zmuzljivici ma zmuzljivci ravno niso, no al pa vsaj to lastnost fajn skrivajo...do zdaj niso našli maminih foliklov....... saj so jih, najmanj 9x, ostalo je pa v božjih rokah
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:23:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no..bodo pa playmakerji, to so uni zmuzljivici ma zmuzljivci ravno niso, no al pa vsaj to lastnost fajn skrivajo...do zdaj niso našli maminih foliklov....... saj so jih, najmanj 9x, ostalo je pa v božjih rokah ma ja, saj so pridni........zdaj pa naj pokažejo, da jim je tak fajn, da ostanejo pri mami do poletja.......Joj kaj bi dala, da bi blo tokrat kot treba..... Babe za vse nas......polno evo to je za to leto. A bo dovolj?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?